2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)


idarehukuku 2013 kitapları gayet ucuz hiç kaynağın yoksa neden onlardan almıyorsun? çok para vermek istemiyorum diyorsun ama ben daha dün 90 liralık kitapları gözüme kestirdim mesela. ki bu sadece şimdilik değil gecen yıldan beri kendime kıyafet almıyorum kitaba veriyorum parayı. kitap almadan nasıl olacak bu iş:44:
tabi durumum yok diyorsan o ayrı yani ama :26:
 


iyi pazarlarr tugbişim gelmiş
çok şükür balım sen nasılsın?

Çok şükür bitanem iyiyim,biraz haberlere göz attım,sonra kızçelerime bakayım dedim,günün sonrasını nasıl geçirecem bilmiyorumDers calısma istegim yok pek napsam acep rengişim?
 
Çok şükür bitanem iyiyim,biraz haberlere göz attım,sonra kızçelerime bakayım dedim,günün sonrasını nasıl geçirecem bilmiyorumDers calısma istegim yok pek napsam acep rengişim?

kuzum zaman cok hızlı geçiyor sen otur dersin başına zorla kendini çalış. sonra devamı geliyor
ya da sınavdan cıktıgın halimizi düşün
 
Son düzenleme:


kuzum zaman cok hızlı geçiyor sen otur dersin başına zorla kendini çalış. sonra devamı geliyor
ya da sınavdan cıktıgın halimizi düşün

Harbiden kuşum resmen aralık ayına geldik bu kadar çabuk geçmesin ya:18:Aman ne bileyim kuzum ya bıkkınlık var işte hepinizde oldugu gibi ama durmak yok yola devamBelkide dersaneye gider çalışma salonunda çalışırım evde motive olamam bugun.
 

evet tatlım bıkkınlık olmaz olur mu
ben de saat akşam 9a yaklaşınca daha çalışamıyorum uyuyorum resmen kitap basında ama netin başına geçince cin gibi oluyorum
 

Damdan düşer gibi sorduğum için ben sebep oldum yanlış anlaşılmaya :2:

Ben uzun zamadır hazırlanıyorum bırakıyorum çalışıyorum derken elimde 2010-2012 yılı kaynakları yarı boş hatta boş boş durmakta..(ihtiyaç modüler-data modüler-yediiklim m. ve farklı yayın soru bankaları). 2012 de yediiklim dersaneye gittim onun full kaynakları var elimde yani istemediğim kadar çok eski basın kitabım var. Ben kendime bunları bitirmeden yeni kaynak almama şartı koydum -denemeler hariç-. Ama eklenen konular için bir-iki kaynak edindim.. Diğer yandan alanım kimya için doğru düzgün kpss yayını yok üniversite kitabı edindim sadece ondan da.. Dün araştırırken uzaktan eğitimi gördüm ilgimi çekti aldım yararlı olur umarım. Benim çok para vermek istemiyorum dediğim uzaktan eğitim veren kurumlarla ilgiliydi canım. Yani canlı eğitim olanlar pahalı araştırdığım kadarıyla normak kayıt videolar uygun. Dün arkadaş saolsun 2013 video linkleri yolladı bende eğitim buldum eskilerden..
Yani benim kafamı karıştıran gy gk-eğitim için para ile 2014 için kayıt olsam mı olmasam mı düşüncesi. Kafam karman çorman sistem oluşturamadım çünkü :18:
 

hmm peki.
bir sistem oluşturursun kısa sürede umarım.
 


bdv.de takılarak mı sana diyorum monayla benim peşime takıl sürekli kavga edersin birileriyle

Tabi kızım takıl bize...

Bizim bölüme de alan sınavı gelicek bu yıl galiba Allah hepimize kolaylık versin. Benim nazarım değmez kızlar merak etmeyin ne zaman okusam maşallah dedim hepinize Hoşbulduuummm :)

Yok artık size de mi ne alaka yaa...


iyi geceler canım


iyi gecelerr lokumum rüyanda kimi göreceğini biliyorsun

Tabi ki....


hoş geldin yasmin



ya işte evli olsak kocamız gidip alırdı
şimdi babama gidip baba benim canım tutku
istedi desem kız kafayı yedi der

Benim herif yatsıdan sonra uyudu,elektirikler yokmuş.

Günaydın kızlar, uzaktan eğitim öabt alan arkadaşlara bi sorum olcak. Akademik düzeyde anlatılıyormu dersler. Salı günü başlıyorda boşa gitmesin karar veremedim.

Benim aldığım evet Pirayem...
 

Sağol Renginam.Uzaktan eğitimi ben de çok merak ediyorum ama bilmiyorum nasıl olur.Yani akademik mi değil mi diye sana sorayım demiştim canım.Neyse memnun kalırsan söylersin canımBen artık kaynak falan almıyorum.En son kitapseç faciamı paylaşmıştım senleAlan kitapları çıkarsa alıcam.Ama onu da kitapçıdan bakarak alıcam inş.Beğenmezsem almam.Bizim alan hocaları nasıl olacak bakalım.İnş iyi olur da uzaktan eğitime ihtiyaç duymam.Beğenmezsem ben de alayım diyorum canım
 

Ben izleyemedim örnek videoyu.kararsız kaldım ya. Teşekkür ederim cvp için
 
Monam senin uzaktan eğitim ih--y-ç mı bi o var galiba. Açılmadı örnek video. Dersaneyede gidesim yok.
 
iyi pazarlar kızlar,

temizliğimi yaptım, miss gibi evimde kahvemi aldım :126: birazdan derse başlayacağım. umarım bugün verimli bir gün olur benim için.

size danışmak istediğim bir durum var, dersin başında bir süre sonra uykum geliyor, her defasında böyle oluyor, bunun bir çözümü ilacı var mıdır ?
 

Elma ye Safranım. Uyku açıyor diyorlar,özellikle sabahları cidden açıyor.

Bitki çayı falan içmeyi dene,kafein yükleme fazla...

Euzu besmele çek,şeytan vesvese veriyor işte namıssız.

O değil de ben hala ne arıyorum buralarda ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…