- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
Merhababen geçen seneden mağdur değilim ama ilk defa bu sene giricem benide alır mısınız aranıza
Hoş geldin.Tabi ki.
rengoş ve monalisoş
2 eylül pzt ye geldik
çalışmaya başladınız mı bakiim
kızçem başladın mı çalışmaya
rengoş ve monalisoş
2 eylül pzt ye geldik
çalışmaya başladınız mı bakiim
sedom monamı bekliyorum
o başlasın ki bana da gaz versin
şaka bir yana. her kpssyle ilgili bir şeyler açıklandığında ben çöküyorum
konsantre olamiyorum
Namazı kılıp başlayacağım inşallah.
Birazdan inşallah.Ama millet bugün tercih yapacak... Biz... Of gitsinler artık...
evet kızçeler şu eylül ayı biraz sorunlu geçicek. ama ondan sonra bişey kalmıcak. evli evine köylü köyüne
ben tercih yapcam. içimde kalır yoksa bari o zevke erişeyim. şöyyylee okullara bakayım. seneye prova olsun
hoşbuldum
hoş geldin canımbölümün ne?
Hoş geldin.Tabi ki.
hoşbuldumbilişim öğretmeni olcam inşallah. henüz başlamadım nerden başlasam bilemiyorum dershaneye yazıldım bir ay sonra açılacak :26:senin bölümün ne?
hoşbuldummm
kuzenimin bu sene puanı iyiydi atanacak gibi sene içinde çok çalışacaksın zaten acele etme dedi ama bilemiyorum deneyimim olmadığı için :26: alan sınavım yok birazda onun rahatlığındayım galiba gerçi belli olmaz her an yeni sınav bile getirebilirler türkiye burası
benim bölüm edebiyat canım
bir türlü konsantre olamadık ama başlayacağız inşallah
kuzenimin bu sene puanı iyiydi atanacak gibi sene içinde çok çalışacaksın zaten acele etme dedi ama bilemiyorum deneyimim olmadığı için :26: alan sınavım yok birazda onun rahatlığındayım galiba gerçi belli olmaz her an yeni sınav bile getirebilirler türkiye burası
herşey çok güzel olur inşallah şuraya atandık diye yazmayı nasip eder rabbim
sedefim bizim macaron vardı hatırlıyor musun? o ne yaptı acaba.:44: maili ya da numarası var mı sende?
benim bölüm edebiyat canım
bir türlü konsantre olamadık ama başlayacağız inşallah
sözelcilere hep imreniyorumBenim de Türkçe.
elimde kitap yok aslında canım o yüzdende onu bahane ediyorum
amin canım
ama alan sınavı yok diye rahat davranmamanı tavsiye ederim. sene içinde rahat çalışmanın şartı başlarda çok çalışmandan geçer canım
temelin de yoksa eğer hiç vakit kaybetme.
sonra çok pişman oluyor insan
Merhababen geçen seneden mağdur değilim ama ilk defa bu sene giricem benide alır mısınız aranıza
merhaba kızlarbende size katılmak istiyorum sırf bu yüzden üye oldum bölümüm biyoloji ve yeni mezun oldum kpss Ye hazırlanmış olarak ilk defa gireceğim
sınava nasıl çalışmalıyım bilmiyorum planımda yok
aranızda biyolojiden birileri var mi
meraba kızlar bugünlerde düzenli çalışmaya niyetliydim ama olmadıbagırsak enfeksiyonu olmuşum dün 2 serum taktılar banamısın demedi baya halsizim dersaneme daha neredeyse 50 gün var ekim 19 da açılacakmış o zamana kadar çalışıp biraz halletsem dersleri bari sedefçim beyazannenin bu program dimi kendisi gelsede daha ayrıntılı anlatsa keşke
neyse kızlar görüşürüz yine