2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Kızlar valla ben bu küçüklerin önce evlenmesi konusuna hoş bakmıyorum. Yani sizlerin durumu normalmış gerçi birinizin ablası evlenmeyi düşünmüyormuş diğerinin sevgilileri bile yokmuş ama yine de insan kötü oluyor gerçekten. Benim 21 yasındaki erkek kardeşim (hepimizin küçüğüdür) bizden önce nişan yapmak istiyor. Kız da 20 yaşına yeni girdi. Ben sırf atanamadığım için evlenemiyorum ve kardeşimden de 4 yas büyüğüm yani ama o söz dinlemiyor benim de çok canımı sıkıyor gerçekten. Şimdi onun evlilik işi oldugu zaman benimki de birkaç yıl ertelenecek doğal olarak. yaşı büyük olsa neyse dicem öyle de değil.
canım benim sizin durumunuzun çok farklıymış bizimkinden dediğin gibi kardeşin de kız da çok küçükmüş ama ben olmuşum zaten 27 sevdicek de 28... ben bekledim diyelim de karşımdaki kişi beklemek zorunda değil ki... Allahtan erkek arkadaşım anlayışlı da onlar razı olana kadar bekleriz napalım dedi. sen razı olmuyorsan kardeşin beklemeli tabii doğal olan bu sonra kardeşlerin arası bozuluyor uzun yıllar da düzelmiyor ama eminim o yola girilse sen de destek olursun kardeşine...

İşte kolay sanıyorlar evlenmeyi.Aşkları her şeye yeter sanıyorlar :KK43:Hem önünde de sen varsın.
kuzum önünde sadece ben yokum 2 tane de abim var. Ben kız oldugum için erkekleri beklemek zorunda değilim yani onlar da öyle düşünmüyor zaten ama o erkek ve abilerini beklemek zorunda hadi beni de geçtim yani valla cok sıkıyor canımı
canım benim sizin durumunuzun çok farklıymış bizimkinden dediğin gibi kardeşin de kız da çok küçükmüş ama ben olmuşum zaten 27 sevdicek de 28... ben bekledim diyelim de karşımdaki kişi beklemek zorunda değil ki... Allahtan erkek arkadaşım anlayışlı da onlar razı olana kadar bekleriz napalım dedi. sen razı olmuyorsan kardeşin beklemeli tabii doğal olan bu sonra kardeşlerin arası bozuluyor uzun yıllar da düzelmiyor ama eminim o yola girilse sen de destek olursun kardeşine...
evet canım sizin durumla daha farklı. ya zaten her şeyi usulünce yapsa biz onun evlendiğinde tabi ki destek oluruz. Ama bu şekilde bizim kalbimizi kırarak olmaz yani. hem bu acele ne daha yası 20 21 yani

kuzum önünde sadece ben yokum 2 tane de abim var. Ben kız oldugum için erkekleri beklemek zorunda değilim yani onlar da öyle düşünmüyor zaten ama o erkek ve abilerini beklemek zorunda hadi beni de geçtim yani valla cok sıkıyor canımı

evet canım sizin durumla daha farklı. ya zaten her şeyi usulünce yapsa biz onun evlendiğinde tabi ki destek oluruz. Ama bu şekilde bizim kalbimizi kırarak olmaz yani. hem bu acele ne daha yası 20 21 yani

kanları deli akıyor bu yaşlarda... askere gitti mi canım ya askere gidip gelse daha farklı düşünür. bir de küçük yaşlarda yapılan evlilikler çok uzun soluklu olmuyor Allah korusun da...

Bu hayırlı işlerde hep aksilik oluyo nazar mıdır nedir ? :KK43:

Kesinlikle kuzum:KK43:Nazara çok inanırım.Ünideyken ne zaman sevdicekle güzel
bir gün geçirsek ,şen şakrak olsak sonunda kesin moralimizi bozan bir şey olurdu.

İki tane abisi varmış bir de önünde.Yapmasın etmesin
kuzum.Hem dediğin gibi yaşı da küçük.Güzel bir dille anlatın ona.

kanları deli akıyor bu yaşlarda... askere gitti mi canım ya askere gidip gelse daha farklı düşünür. bir de küçük yaşlarda yapılan evlilikler çok uzun soluklu olmuyor Allah korusun da...
askerden gecen yıl geldi kuzu daha 1 yıl olmadı geleli. kız da sıkıstırıyor bunu evlilik diye.

askerden gecen yıl geldi kuzu daha 1 yıl olmadı geleli. kız da sıkıstırıyor bunu evlilik diye.
Allah yardımcınız olsun o zaman canım yaa, ben bile bu yaşta sıkıştıramıyorum kimseleri... neymiş ki kızdaki bu acele insanlar kaç yıllar sonra kavuşuyorlar...

kuzum bizimkiler önce atan diyor. ben de hiç atanamasam napıcam diyorum ses çıkarmıyorlar. anlıyorum işim olsun istiyorlar ama işte yapamıyorum napim:KK43:
onlar da biz rahat edelim kocamızın eline bakmayalım her şeyi gönlümüzce yapalım istiyorlar ama olmayınca olmuyor işte. giden yine bizim hayatımızdan... evlilikte keramet vardır diyorlar ya evlensek atancaz belki de...

Kesinlikle kuzum:KK43:Nazara çok inanırım.Ünideyken ne zaman sevdicekle güzel
bir gün geçirsek ,şen şakrak olsak sonunda kesin moralimizi bozan bir şey olurdu.

İki tane abisi varmış bir de önünde.Yapmasın etmesin
kuzum.Hem dediğin gibi yaşı da küçük.Güzel bir dille anlatın ona.
ben daha ne kadar beklicem diyor kuzum sanki 30a gelmiş gibi davranıyor valla bilmiyorum. sürekli bir aksilik çıkmasa önüme olmaz.
Allah yardımcınız olsun o zaman canım yaa, ben bile bu yaşta sıkıştıramıyorum kimseleri... neymiş ki kızdaki bu acele insanlar kaç yıllar sonra kavuşuyorlar...
sağol kuzum ya kız burda birinin evlendiğini duymustu herkes evlendi biz kaldık dedi düşün. bugun evlen desek evlenecek. daha cocuklar yani
ama sizin durumunuz normal hepiniz de büyüksünüz, seni anlıyorum ben zor bu işler ya

onlar da biz rahat edelim kocamızın eline bakmayalım her şeyi gönlümüzce yapalım istiyorlar ama olmayınca olmuyor işte. giden yine bizim hayatımızdan... evlilikte keramet vardır diyorlar ya evlensek atancaz belki de...
yani evet en azından kafamız rahat eder diye düşünüyorum ben. bu şekilde hiçbir şey elde yokken sınava da odaklanamıyor ki insan

ben daha ne kadar beklicem diyor kuzum sanki 30a gelmiş gibi davranıyor valla bilmiyorum. sürekli bir aksilik çıkmasa önüme olmaz.

sağol kuzum ya kız burda birinin evlendiğini duymustu herkes evlendi biz kaldık dedi düşün. bugun evlen desek evlenecek. daha cocuklar yani
ama sizin durumunuz normal hepiniz de büyüksünüz, seni anlıyorum ben zor bu işler ya

En az 24 yaşına kadar bekleyecek.Daha liseyi bitireli kaç sene olmuş ki.Bu
yaşlarda duygular hem yoğun oluyor hem de değişebiliyor.

En az 24 yaşına kadar bekleyecek.Daha liseyi bitireli kaç sene olmuş ki.Bu
yaşlarda duygular hem yoğun oluyor hem de değişebiliyor.
öyle tabi kuzu evlilik olgunluk ister cocuk oyuncagı mı bu?
neyse sen bu yıl yapıcan mı nişan kuzu bekleyelim demiştin sanki?

alala kızdaki tavır normal değil kardeşin de seviyor belli ki kız arkadaşından etkileniyor. benim sevdicek de o yaşlardeyken aynı durumu yaşamış. bi kız arkadaşı varmış daha iki hafta çıkmışlar evlenelim diye tutturmuş teyzesi benim kv adayını aramış gelip isteyin falan diye. yakamı zor kurtardım diyor sevdicek. iyi ki öyle bi hata yapmamışım şimdiye çoktan boşanmıştım diyor. kardeşin de daha olgun yaklaşır inşallah en kısa sürede bu olaya. belki de kendi haline bırakmak daha yararlı olur. siz tepki veriyorsunuz diye inada bindirip acele etmez umarım...

öyle tabi kuzu evlilik olgunluk ister cocuk oyuncagı mı bu?
neyse sen bu yıl yapıcan mı nişan kuzu bekleyelim demiştin sanki?

Martta askerden gelecek kuzum.Ben de temmuzda bir daha denerim şansımı kpssde.Olsa da
olmasa da nişan yaparız artık Allah kısmet ederse.Allah cümlemize nasip etsin inşallah
.:KK68:

inşallah kuzum valla yapın artık beklemeyin boşuna. :KK37:

Topikçek muradımıza ereriz inşallah kuzum.Dile kolay ya 6 sene oldu.Sizin de öyle.Ünideyken
hep yanyanaydık.Evde kalıyordum ben çaya gelirdi yemeğe gelirdi.Mezun olduktan
sonra öyle bir boşluğa düştüm ki bir ara gülmeyi unuttum.Zor ya ayrı kalmak çok zor :KK43:

Topikçek muradımıza ereriz inşallah kuzum.Dile kolay ya 6 sene oldu.Sizin de öyle.Ünideyken
sonra öyle bir boşluğa düştüm ki bir ara gülmeyi unuttum.Zor ya ayrı kalmak çok zor :KK43:
maşallah yavrum yaa daha nice altı yıllara kavuşursunuz inşallah ama bundan sonrakiler hep yan yana olsun en kısa zamanda... bizim de 2.5 yılı geçti size göre baya yeni sayılırız... Rabbim kimseyi sevdiğinden bu kadar ayrı komasın...

haklısın kuzum cok zor oluyor ayrı kalmak sonra tabi alışıyor insan. bizim de nisanda 6 yıl olacak ınsallah. ya evlilik evlilik diyoruz da inşallah hayırlısıyla olur kuzu onu da tabi hep söylemek lazım

X