janecim cok geçmiş olsun canım. seni en iyi anlayanlardanım şuan. stres cok etkiliyor maalesef :26:kızlar bende yine hastanedeydm gecen hafta mide bulantısı ile 4 gun yatmıstm ilacım bitti dun bugun yine mide bulantısi. yine geldmbende 3 4 gundur yeni yatagma yatak ortusu yapmaya baslamıştm ama yarm kaldı
sagolasın masalcım. dikkat etmek gerek dedğin gibiİkinize de çook geçmiş olsun.stres maalesef en çok mideyi etkiliyor.Ben de sıkıntılı dönemlerimde mide ağrısından ölüyorum adeta.Ama kendimi ruhsal olarak iyi hissedince ağrıdan eser yok.İşte kpss'nin yan etkileri bunlar:26:
kız tuğbiş bir daha kendini suçlarsan dövecem habizim gözümüz sınavdan başk bişey mi görüyodu ki çok saçma konuşmuş canım ya takma kafana.birazda sen beni bekle sen uğraş ne demek öyle..ooff neyse kuzum sıkma canını akışına bırak
kuzum kuzum rengişim çok geçmiş olsun:18:birazda denim yüzümden oldu yarın açıklanacakmış dedim stres oldun tabi
janecim sana da çok geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun canım benim diklar et kendine ılık süt iyi gelir gerçektenkızlar ölüyorum galibasabah 9da mide ağrısıyla uyandım. böyle bir ağrı yok. hayatımda böyle olmamıştım
doktora gittik serum taktılar da düzeldim. düzelene kadar kıvrandım ama tahlillerde sağlam çıktı. yediğim bir şey dokundu sanırım:26:
anladm canım dediğim gibi o atanmaya güveniyor. hayırlısı olsun hakkınızda. düzelirse haber ver canım
kızlar bende yine hastanedeydm gecen hafta mide bulantısı ile 4 gun yatmıstm ilacım bitti dun bugun yine mide bulantısi. yine geldmbende 3 4 gundur yeni yatagma yatak ortusu yapmaya baslamıştm ama yarm kaldı
düşüncesiz insanın hali böyle oluyor tatlim normal biri destek olurken o da köstek oldu ıştebizim gözümüz sınavdan başk bişey mi görüyodu ki çok saçma konuşmuş canım ya takma kafana.birazda sen beni bekle sen uğraş ne demek öyle..ooff neyse kuzum sıkma canını akışına bırak
kuzum kuzum rengişim çok geçmiş olsun:18:birazda denim yüzümden oldu yarın açıklanacakmış dedim stres oldun tabi
janecim sana da çok geçmiş olsun canım
çok sagol kuşum. düzelmezse de hayırlısı olsun siz daha iyi bilirsiniz kuzum. sen hiç üzülmemeye çalışçok geçmiş olsun canım benim diklar et kendine ılık süt iyi gelir gerçekten
düzelecek gibi değil tatlim yaa düzelmesi için yüz yüze görüşmemiz lazım o da imkansız Suan
Tesekkur ederim kızlar hepinize. stresinde etkisi var ama benimkisi sudan olmuş
renginacım sanada gecmis olsun tatlım en kısa zamanda iyilesirsn inşallah :)
çok sagol kuşum. düzelmezse de hayırlısı olsun siz daha iyi bilirsiniz kuzum. sen hiç üzülmemeye çalış
sagol tatlım. inşallah sende en kısa süree iyileşirsin
janecim cok geçmiş olsun canım. seni en iyi anlayanlardanım şuan. stres cok etkiliyor maalesef :26:
sagolasın masalcım. dikkat etmek gerek dedğin gibi
kız tuğbiş bir daha kendini suçlarsan dövecem haolur mu hiç öyle zaten stresliydik bir şey farketmedi ki kuzum bir daha suçlamak yok
günaydın fıstıklar
oğluş uyanmadan yazabileceğim kadar çok yazmaya çalışıyorum:)
dün hastanedeydim. memurlardan takip eden bilir.
bebeğimi kaybetmek üzereydim. çok şükür tutundu kuzum.
ama her gün iğne kullanmak zorundayım. kan sulandırıcı. kendi kendime yapacakmışım. insülin falan gibi...
sınav da baydı iyice..üfffff
açıklasalar artık..
ama ben nedense hep bugün açıklanacak diye düşünürdüm. "çarşamba"
hadi bakalım nasip:)
günaydın fıstıklar
ama her gün iğne kullanmak zorundayım. kan sulandırıcı. kendi kendime yapacakmışım. insülin falan gibi...
açıklasalar artık..
beyazannem canım senin bebişte sana çekmiş kuzum direnir o bırakmaz anneciğinigünaydın fıstıklar
açıklasalar artık..
geçmiş olsun beyazannem Allah onu sana bağışlamisgünaydın fıstıklaroğluş uyanmadan yazabileceğim kadar çok yazmaya çalışıyorum:)dün hastanedeydim. memurlardan takip eden bilir.bebeğimi kaybetmek üzereydim. çok şükür tutundu kuzum.ama her gün iğne kullanmak zorundayım. kan sulandırıcı. kendi kendime yapacakmışım. insülin falan gibi...sınav da baydı iyice..üfffffaçıklasalar artık..ama ben nedense hep bugün açıklanacak diye düşünürdüm. "çarşamba"hadi bakalım nasip:)
günaydın fıstıklar
açıklasalar artık..
NILIMMM çok geçmiş olsun hepsi sınav yüzünden
SEDEFIM annen için geçmiş olsun tatlim inşallah bir sorun çıkmaz bu aralar sınav sonucundan dolayı sinirlerimiz bozuldu bu yüzden kötü rüyalar görmüş olabilirsin canım hayırdır inşallah diyelim hayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?