2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar bende yine hastanedeydm gecen hafta mide bulantısı ile 4 gun yatmıstm ilacım bitti dun bugun yine mide bulantısi. yine geldm bende 3 4 gundur yeni yatagma yatak ortusu yapmaya baslamıştm ama yarm kaldı
janecim cok geçmiş olsun canım. seni en iyi anlayanlardanım şuan. stres cok etkiliyor maalesef :26:
sagolasın masalcım. dikkat etmek gerek dedğin gibi
kız tuğbiş bir daha kendini suçlarsan dövecem ha olur mu hiç öyle zaten stresliydik bir şey farketmedi ki kuzum bir daha suçlamak yok

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım benim diklar et kendine ılık süt iyi gelir gerçekten
düzelecek gibi değil tatlim yaa düzelmesi için yüz yüze görüşmemiz lazım o da imkansız Suan

kızlar bende yine hastanedeydm gecen hafta mide bulantısı ile 4 gun yatmıstm ilacım bitti dun bugun yine mide bulantısi. yine geldm bende 3 4 gundur yeni yatagma yatak ortusu yapmaya baslamıştm ama yarm kaldı

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

düşüncesiz insanın hali böyle oluyor tatlim normal biri destek olurken o da köstek oldu ışte

Tesekkur ederim kızlar hepinize. stresinde etkisi var ama benimkisi sudan olmuş
renginacım sanada gecmis olsun tatlım en kısa zamanda iyilesirsn inşallah :)

çok geçmiş olsun canım benim diklar et kendine ılık süt iyi gelir gerçekten
düzelecek gibi değil tatlim yaa düzelmesi için yüz yüze görüşmemiz lazım o da imkansız Suan
çok sagol kuşum. düzelmezse de hayırlısı olsun siz daha iyi bilirsiniz kuzum. sen hiç üzülmemeye çalış
Tesekkur ederim kızlar hepinize. stresinde etkisi var ama benimkisi sudan olmuş
renginacım sanada gecmis olsun tatlım en kısa zamanda iyilesirsn inşallah :)

sagol tatlım. inşallah sende en kısa süree iyileşirsin

kuzişkolar nasılsınız bakayım herkesler dağılmışhastalar mı var aramızda kıyamam ya çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize bugünde açıklanmadı ama bir şey diyeyim mi açıklanınca bu muydu bu kadar beklediğimiz dedirtmesinlerde geç olsunda yüzümüz gülsün inşallah

tamam kuzum yok

günaydın fıstıklar

oğluş uyanmadan yazabileceğim kadar çok yazmaya çalışıyorum:)

dün hastanedeydim. memurlardan takip eden bilir.

bebeğimi kaybetmek üzereydim. çok şükür tutundu kuzum.
ama her gün iğne kullanmak zorundayım. kan sulandırıcı. kendi kendime yapacakmışım. insülin falan gibi...

sınav da baydı iyice..üfffff

açıklasalar artık..

ama ben nedense hep bugün açıklanacak diye düşünürdüm. "çarşamba"

hadi bakalım nasip:)

iyi olmana çok sevindim annem,
rabbim zorlukların yanında kolaylıklarını da verir inş.
inş şu sınavda bi an önce açıklanır da belirsizliklerden kurtuluruz bir an önce.
bu arada: mesaj kutun dolu haberin olsun

çok şükür yeğenimiz güçlü çıkmış maşallah
valla baydı ki ne baydı bu sınav gelinim kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar bizle :95:açıklayacağın bir sonuç ya

günaydın kızçeler hastalara renginacım ve jane ye acil şifalar dilerim
dünden beri bende migdeyle ugraşıyorum stresten ölmezsek iyidir :84::105:

tubiş niye kendini suçlayıp duruyosun yoksa niyetin bize heyecanda tavan yatırmak mıydı
beyazannem canım senin bebişte sana çekmiş kuzum direnir o bırakmaz anneciğini
kan pıhtılaşmasımı var yoksa eger oysa erken farkedildi ise şükret bebişler beslenemiyomuş ve o nedenle kaybediliyormuş .
sana sag salim kavuşur inşallah

ayşegülüm seninkini kendi haline bırak gazı inince döner atanınca havalara girmşiş anladıgım

Son düzenleme:
geçmiş olsun beyazannem Allah onu sana bağışlamis

NILIMMM aynen dediğin gibi ataninca dünyayı kendi yönetecek sandı ama havası inecektir çok güzel bir söz var
KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELIR HESAP DÖNER

Son düzenleme:
geçmiş olsun gelinim.. her gün iğne vurunmak zor ama bu da bi çare en azından. Allah çaresi olan hastalık versin

niloşum sana da çok geçmiş olsun kuzum

çok kötü kabuslar görüyorum kızlar,hayır olsun bakalım.. bugün annemle doktora gidicez, onun da göğsünün altında sancı oluyodu ne zamandır bi göstericez, ordan da kuaföre gidicez, insana benziyeyim azcık kaşlar aldı başını gidiyo

senin bebeğin en az senin kadar güçlüdür
annesini bırakıp nereye öyle?
hem sonra turan'a da kıyamaz ki
seninle o merak etme:)
birlikte oyun oynayacaksınız
turanla dövüşecek sen ayıracaksın
peşinde koşmaktan buraları bile unutacaksın:)
yaşanacak çok şey var.

içini kemiren bi endişe var hissediyorum
ama ondan güçlü annelik var, kadınlık var
herşey daha güzel olacak
bozkıra senin için dua gönderiyorum
senin ve bebeğin için....

NILIMMM çok geçmiş olsun hepsi sınav yüzünden
SEDEFIM annen için geçmiş olsun tatlim inşallah bir sorun çıkmaz bu aralar sınav sonucundan dolayı sinirlerimiz bozuldu bu yüzden kötü rüyalar görmüş olabilirsin canım hayırdır inşallah diyelim hayır olsun

ayşegülüm sağol tatlım, kas sıkışmasıymış, annem 2 haftadır yürüyüşe başladı. bünyesi alışık değil tabii, bi de 3 kilo vermiş sevindi ama meğer yürüyüştenmiş aman haa burda diyete spora başlıcak arkadaşlar vardı, önceleri kendinizi yormayın hafif tempoda başlayın kızlar
rüyalarımda hep kazalar, ölenler görüyorum.. haklısın kuzum çok sinirlerimiz yıprandı

Rüyada trafik kazası, araba kazası, otomobil kazası, araç kazası görmek günlük yaşamdakinin tersine, sanıldığı kadar ürkütücü değildir. Kazada kan görmemek, kan çıkmaması şartıyla rüyada trafik kazası görülmesi iyiye yorumlanır, hayatınızda olumlu yönde yenilikler olacak demektir

Kaza geçirmek, kaza yapmak, rüyada araba kazasi geçirdiğini görmek kişinin yaşamı değişir, yeni bir iş, yeni bir mevki veya yeni bir çevrede yaşamaya başlayacağının habercisidir.

iyi bişeymiş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…