• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

iyi yapmışsın renk kuşum. bende de the o.c nin 4. sezonu da biticek hala açıklanmadı, neyse o.c biter fringe gelir, açıklanmazsa açıklanmasın hıhh :63:

yarın acıklanır gibi saçma bir cümle kurmak geçiyor içimden :52:

iyi gecelerr kızlarımm avatar filmi vardı foxta:12:
biraz kafa dağıttım adrenalin yükselterek:27: boşverin biri gelir acıklandı derse o zaman bakarız artık:ssz:

iyi yapmışsın kuzum..aynen biri açıklandı der bizde bakarız.ama açıklansa bile ben artık emin olamam buraya da yazmam :9: yeterince mahçup oldum :26:
evet, nedense 1,5 milyon kişinin girdiği lys açıklandı, ama 300 bin kişinin girdiği kpss hala açıklanamadı
bi de barkot sistemi vardı
havada torpil kokusu var :36:

var ki ne var sedefim haram zehir zıkkım olsun :47:

Son düzenleme:
iyi yapmışsın kuzum..aynen biri açıklandı der bizde bakarız.ama açıklansa bile ben artık emin olamam buraya da yazmam :9: yeterince mahçup oldum :26:

var ki ne var sedefim haram zehir zıkkım olsun :47:

ay tuğbam olur mu ya herkes bekledi onlar açıklamadı.
olsun prova oldu bak :D

kız ayşegülll :29: niye yazmıyorsun annem nasıl oldu sevdickle aranız düzeldi mi?

ösym den bana mail geldi demişler

Afocan sen tahmin etmeyi bıraktığında açıklayacaz demişler

:27::27:

Sizin için susuyorum bende daha fazla merakta kalmayın :27:

ne güzel uyumaya çalışıyodum
sahura kalkan alt komşuların tıkırtılarını duydum
adam sahur yapcak gürültü sorun değil tabii ki de
birden sanki adamın ağzından kpss açıklandı diye bi laf duydum
utanmasam seslenip sorcaktım. 60 yaşında adam kpss ile ne işi olur da sahurda bunu konuşur ki deyip uyu sedef dedim
yok şeytan dürttü, açtım pcyi bişeyin açıklandığı yok tabii, bu gece de uyku yalan oldu
gayetten sesler mi duyuyorum yoksa adam öyle mi dedi yarın babama sordurcam
kafayı mı yedim naptım :30:

utanmasam seslenip sorcaktım. 60 yaşında adam kpss ile ne işi olur da sahurda bunu konuşur ki deyip uyu sedef dedim
yok şeytan dürttü, açtım pcyi bişeyin açıklandığı yok tabii, bu gece de uyku yalan oldu

ben de hala uyumadım kuzum kpss sağolsun uyku girmiyor gözümüze:ssz:
cıkayım artık ama. iyi geceler kuzum uyumaya calıs tekrardan:29:

dedim kesin bu ösym çakallık yaptı
20 gündür bişeyin açıklandığı yok zaten ama neden özellikle bu gece açıklanmıcağını söyledi
herhalde dedim açıklıcak da siteye yığılma olmasın diye yalan söylüyo :27:
yok iyi değilim ben uçtum iyice :18:
bi o.c izliyeyim bari uyku da gitti :ssz:

Gayetten ne kız Allah seni napmasın.:ssz: Gaipten derler ona.

Günaydın kızlar :3: yine açıklamamışlar :19:

sucummm hoşgeldin aramızaaaa :29: seni çok özledim kuzum, ahh ahh bu sınav ne çektirdi sana meğer taa izmirlere gittin hee.. olsun ama en azından hepsi geride kaldı sucum :52: ben the o.c ye tekrar başladım. 3. sezonun başındayım, ösym hala açıklayamadı :27:

hosbulduk tatlım:16: evet canım İzmire gittim sınav yerime gitmek için iki metro iki araba değiştirdim Allah'tan bir gün önceden gitmiştim sıkıntı olmadı neyse ki çok güzel geçti çok mutlu döndüm. Yol beni çok yoruyor sahurda ilaç içmeyi unutmuşum başım çatladı dün bütün gün uyudum neredeyse. Bende the walking dead 2. sezonuna geçtim .Yeni kitaba başladım ayraçlarımı bulamadım dün gece ayraç yaptım kendime:9: yeni uğraşım kitap ayracı yapmak mı olsa :44:

Back