• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Kızçelerim ne oldu sizlere yaaa,hepiniz hastalıkla ugraşmışsınız,geçmişler olsun dikkat edin kendinize,malesef yaşadıkklarımızın çoğu stresten öyle bir belirsizlik var ki ne yapacagımızı şaşırdık,organlaştırdık resmen:27:Hala totem yapıyorum ya şu gün açıklanacak diye tabi boş çıkıyor:27:Akışına bıraktım gayrııııııı:ssz:

Kızçelerim ne oldu sizlere yaaa,hepiniz hastalıkla ugraşmışsınız,geçmişler olsun dikkat edin kendinize,malesef yaşadıkklarımızın çoğu stresten öyle bir belirsizlik var ki ne yapacagımızı şaşırdık,organlaştırdık resmen:27:Hala totem yapıyorum ya şu gün açıklanacak diye tabi boş çıkıyor:27:Akışına bıraktım gayrııııııı:ssz:

tubişim ben de ha bugün ha yarın açıklanır diye diye kendimi stres oluyorum ya, geçen yıl 11 ağustosta açıklanmış, bu sene de en geç 11 ağustosda açıklanır herhalde

kızlar dün akşam irmik helvası yapayım dedim
annemdeki tarife göre yaptığımda hep çok sert oluyo, ben de biraz yumuşak seviyorum o yüzden burdan birininkini denedim
yumuşak olmasına oldu ama aşırı şekerli oldu, öyle ki yerken boğazını yakıyo o derece, hatta yiyenler bal mı koydunuz içine dedi :27:
neyse bu tarif de fos çıktı yani, şerbetinde 1,5 su bardağı su, 2 bardak şeker vardı ve 2 bardak irmiğe çok aşırı geldi bu şeker.
siz ne kadar şeker koyuyosunuz?

kızlar dün akşam irmik helvası yapayım dedim
annemdeki tarife göre yaptığımda hep çok sert oluyo, ben de biraz yumuşak seviyorum o yüzden burdan birininkini denedim
yumuşak olmasına oldu ama aşırı şekerli oldu, öyle ki yerken boğazını yakıyo o derece, hatta yiyenler bal mı koydunuz içine dedi :27:
neyse bu tarif de fos çıktı yani, şerbetinde 1,5 su bardağı su, 2 bardak şeker vardı ve 2 bardak irmiğe çok aşırı geldi bu şeker.
siz ne kadar şeker koyuyosunuz?

Sana garantili anne tarifi veriyorum sedef hocam;)
sıvı yağ ve tereyağını gözkararı koyup eriyince 1 su bardağı irmiği ve dolmalık fıstıkları atıyoruz.kavuruyoruz esmerleşene kadar.buarada bunları yapmadan başka bir kapta 1 su bardağı şekerle 1buçuk su bardağından biraz fazla suyu eritene kadar ocakta tut(şeker eriyince hemen altını kapatmalısın asla kaynamayacak)Bunu kavrulan irmmiğe cosss diye döküyoruz ve bi iki kez karıştırıp kapağını kapatıp ocağı yarıma kısıp suyunu çekene kadar pişiriyosun ve 10 dk demlendirip servis yapabilirsin.Harika olur.Tarif asla şaşmaz:)))Bir de yağını biraz fazla tutabilirsen daha ağızda eriyen bi helvan olur:)
Not:Yemek topiğine çevirdim farkındayım idare ediniz:)

Son düzenleme:
Rüyada trafik kazası, araba kazası, otomobil kazası, araç kazası görmek günlük yaşamdakinin tersine, sanıldığı kadar ürkütücü değildir. Kazada kan görmemek, kan çıkmaması şartıyla rüyada trafik kazası görülmesi iyiye yorumlanır, hayatınızda olumlu yönde yenilikler olacak demektir

Kaza geçirmek, kaza yapmak, rüyada araba kazasi geçirdiğini görmek kişinin yaşamı değişir, yeni bir iş, yeni bir mevki veya yeni bir çevrede yaşamaya başlayacağının habercisidir.

iyi bişeymiş çok şükür :40:

Kız bende ruyamda agda yaptıgımı gördum ustelik bir hafta arayla 2kere :52: agda yapmakta sıkıntılardan kurtulup yeni hayata baslicakmisım diye yorumlanıyomuş

Sana garantili anne tarifi veriyorum sedef hocam;)
sıvı yağ ve tereyağını gözkararı koyup eriyince 1 su bardağı irmiği ve dolmalık fıstıkları atıyoruz.kavuruyoruz esmerleşene kadar.buarada bunları yapmadan başka bir kapta 1 su bardağı şekerle 1buçuk su bardağından biraz fazla suyu eritene kadar ocakta tut(şeker eriyince hemen altını kapatmalısın asla kaynamayacak)Bunu kavrulan irmmiğe cosss diye döküyoruz ve bi iki kez karıştırıp kapağını kapatıp ocağı yarıma kısıp suyunu çekene kadar pişiriyosun ve 10 dk demlendirip servis yapabilirsin.Harika olur.Tarif asla şaşmaz:)))Bir de yağını biraz fazla tutabilirsen daha ağızda eriyen bi helvan olur:)
Not:Yemek topiğine çevirdim farkındayım idare ediniz:)
sağol masal hocam, çok makbule geçti bu tarif. bi de düşün artık benim aldığım tarifte 1,5 su bardağı suya, 2 su bardağı şeker vardı, valla tatlıya doyduk annem bi kaç gün geçtikten sonra yap dedi, biraz özleyelim şekeri dedi :27: bi kaç gün sonra seninkini yapıcam. sonucu yazarım, güzel olucağından eminim :56:
Kız bende ruyamda agda yaptıgımı gördum ustelik bir hafta arayla 2kere :52: agda yapmakta sıkıntılardan kurtulup yeni hayata baslicakmisım diye yorumlanıyomuş

ağda yapınca kıllar gidiyo ya pis şeyler, herhalde o bakımdan sıkıntılar falan gidiyo :52: hayır olsun janem :21:

sağol masal hocam, çok makbule geçti bu tarif. bi de düşün artık benim aldığım tarifte 1,5 su bardağı suya, 2 su bardağı şeker vardı, valla tatlıya doyduk annem bi kaç gün geçtikten sonra yap dedi, biraz özleyelim şekeri dedi :27: bi kaç gün sonra seninkini yapıcam. sonucu yazarım, güzel olucağından eminim :56:

ağda yapınca kıllar gidiyo ya pis şeyler, herhalde o bakımdan sıkıntılar falan gidiyo :52: hayır olsun janem :21:

annemin şaşmaz tarifidir:)
dondurmayla şahane olur.Aklıma soktun yahu:)))
yalnız ağda yorumuna bittim ben:)iyi o iyi:))))

annemin şaşmaz tarifidir:)
dondurmayla şahane olur.Aklıma soktun yahu:)))
yalnız ağda yorumuna bittim ben:)iyi o iyi:))))

ben de dün akşam light dondurmayla servis ettim, şekerini de bastırsın diye :52: dondurmayla süper gidiyo evet. akşama yap sende, zaten çok basit de püf noktasını bilmek gerekiyo gene de :34:
ee öyle ama pis kıllar iğrenç :120: ben daha fazla dayanamayıp lazere başladım, inş tamamen kurtulurum :1: ahh bu kadınların işi çok zor :97:

ben de dün akşam light dondurmayla servis ettim, şekerini de bastırsın diye :52: dondurmayla süper gidiyo evet. akşama yap sende, zaten çok basit de püf noktasını bilmek gerekiyo gene de :34:
ee öyle ama pis kıllar iğrenç :120: ben daha fazla dayanamayıp lazere başladım, inş tamamen kurtulurum :1: ahh bu kadınların işi çok zor :97:

pöffh sorma ya.Lazere de eşim mırın kırın edip duruyor zararlı diye bana müsaade etmiyor.Acıyı çeken o değil tabi:36:

pöffh sorma ya.Lazere de eşim mırın kırın edip duruyor zararlı diye bana müsaade etmiyor.Acıyı çeken o değil tabi:36:

hocam ben çok araştırdım lazeri, bi de ben bekarım hani ilerde evlendiğimde çocuk olma sorunları olur mu diye, doktora da sordum. hiçbir zararının olmadığını söyledi, doktor da içimi rahatlatınca başladım. iyi ki başlamışım. şimdi çok rahatım. daha 3 seansa gitmeme rağmen nerdeyse çıkmıyo bile. hatta geçen hafta 4. seansıma gidicektim, çok az çıktı diye seansı 1 ay sonraya ertelediler. vakit alan bişey de değil 2 ayda 1 gidiyosun, o da tüm vücut yarım saat bile sürmüyo. şimdiden farkını gördüm, büyük rahatlık.

77 aldım :14:
en çok şaşırtan da eğitim bilimleri oldu
67 net bekliyodum emindim hatırlıyodum cevap anahtarını da kontrol ettim kaydırma da yoktu
ama 64 doğru 16 yanlış gelmiş
:14::14:

Sedefciğim yıpratma kendini önümüzdeki maçlara bakacağız artık... Ben önce kreş sonra dershane bulacağım kendime, düşününki 1 gün bile kalem oynatmayan kocam benden 3 puan fazla almış, ikimizinde atanma ihtimali milyonda 1 ... napayım .... hepinize geçmiş olsun kızlar inşallah sizler atanırsınız ... :17:

Back