Kızçelerim ne oldu sizlere yaaa,hepiniz hastalıkla ugraşmışsınız,geçmişler olsun dikkat edin kendinize,malesef yaşadıkklarımızın çoğu stresten öyle bir belirsizlik var ki ne yapacagımızı şaşırdık,organlaştırdık resmenHala totem yapıyorum ya şu gün açıklanacak diye tabi boş çıkıyor Akışına bıraktım gayrııııııı
kızlar dün akşam irmik helvası yapayım dedim
annemdeki tarife göre yaptığımda hep çok sert oluyo, ben de biraz yumuşak seviyorum o yüzden burdan birininkini denedim
yumuşak olmasına oldu ama aşırı şekerli oldu, öyle ki yerken boğazını yakıyo o derece, hatta yiyenler bal mı koydunuz içine dedi
neyse bu tarif de fos çıktı yani, şerbetinde 1,5 su bardağı su, 2 bardak şeker vardı ve 2 bardak irmiğe çok aşırı geldi bu şeker.
siz ne kadar şeker koyuyosunuz?
Rüyada trafik kazası, araba kazası, otomobil kazası, araç kazası görmek günlük yaşamdakinin tersine, sanıldığı kadar ürkütücü değildir. Kazada kan görmemek, kan çıkmaması şartıyla rüyada trafik kazası görülmesi iyiye yorumlanır, hayatınızda olumlu yönde yenilikler olacak demektir
Kaza geçirmek, kaza yapmak, rüyada araba kazasi geçirdiğini görmek kişinin yaşamı değişir, yeni bir iş, yeni bir mevki veya yeni bir çevrede yaşamaya başlayacağının habercisidir.
iyi bişeymiş çok şükür
sağol masal hocam, çok makbule geçti bu tarif. bi de düşün artık benim aldığım tarifte 1,5 su bardağı suya, 2 su bardağı şeker vardı, valla tatlıya doyduk annem bi kaç gün geçtikten sonra yap dedi, biraz özleyelim şekeri dediSana garantili anne tarifi veriyorum sedef hocam
sıvı yağ ve tereyağını gözkararı koyup eriyince 1 su bardağı irmiği ve dolmalık fıstıkları atıyoruz.kavuruyoruz esmerleşene kadar.buarada bunları yapmadan başka bir kapta 1 su bardağı şekerle 1buçuk su bardağından biraz fazla suyu eritene kadar ocakta tut(şeker eriyince hemen altını kapatmalısın asla kaynamayacak)Bunu kavrulan irmmiğe cosss diye döküyoruz ve bi iki kez karıştırıp kapağını kapatıp ocağı yarıma kısıp suyunu çekene kadar pişiriyosun ve 10 dk demlendirip servis yapabilirsin.Harika olur.Tarif asla şaşmaz:)))Bir de yağını biraz fazla tutabilirsen daha ağızda eriyen bi helvan olur:)
Not:Yemek topiğine çevirdim farkındayım idare ediniz:)
Kız bende ruyamda agda yaptıgımı gördum ustelik bir hafta arayla 2kereagda yapmakta sıkıntılardan kurtulup yeni hayata baslicakmisım diye yorumlanıyomuş
sağol masal hocam, çok makbule geçti bu tarif. bi de düşün artık benim aldığım tarifte 1,5 su bardağı suya, 2 su bardağı şeker vardı, valla tatlıya doyduk annem bi kaç gün geçtikten sonra yap dedi, biraz özleyelim şekeri dedibi kaç gün sonra seninkini yapıcam. sonucu yazarım, güzel olucağından eminim
ağda yapınca kıllar gidiyo ya pis şeyler, herhalde o bakımdan sıkıntılar falan gidiyohayır olsun janem
annemin şaşmaz tarifidir:)
dondurmayla şahane olur.Aklıma soktun yahu:)))
yalnız ağda yorumuna bittim ben:)iyi o iyi:))))
ben de dün akşam light dondurmayla servis ettim, şekerini de bastırsın diyedondurmayla süper gidiyo evet. akşama yap sende, zaten çok basit de püf noktasını bilmek gerekiyo gene de
ee öyle ama pis kıllar iğrenç :120: ben daha fazla dayanamayıp lazere başladım, inş tamamen kurtulurumahh bu kadınların işi çok zor :97:
pöffh sorma ya.Lazere de eşim mırın kırın edip duruyor zararlı diye bana müsaade etmiyor.Acıyı çeken o değil tabi
sonuçlar açıklandı çok kötüyümmmm
77 aldım
en çok şaşırtan da eğitim bilimleri oldu
67 net bekliyodum emindim hatırlıyodum cevap anahtarını da kontrol ettim kaydırma da yoktu
ama 64 doğru 16 yanlış gelmiş
Yapma ya.
77 girme ihtimali yok mu hiç
geçen yıl 87 ile kapamıştı
ondan önceki yıl 69 ile
ama imkansız 69 a inmesi
bitti bütün hayaller çöp oldu
inşallah kızlarınki güzeldir
geçen yıl 87 ile kapamıştı
ondan önceki yıl 69 ile
ama imkansız 69 a inmesi
bitti bütün hayaller çöp oldu
inşallah kızlarınki güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?