• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kız ayşegülll :29: niye yazmıyorsun annem nasıl oldu sevdickle aranız düzeldi mi?
yazdıklarınizi okuyordum tatlım baya geride kalmışım :1: sevdicekle aramız duzelmedi kuzum yaa daha da saçma sapan bir hal almaya başladı

yeni konumuz (diğer sorunların lafını bile etmiyor) alan sınavının olduğu hafta nisanlanmayi kabul etmemisim hep o uğraşmış soz nisan için şimdi de atanip gitti ya birazda sen beni bekle benim için uğraş diyor
:47:

Son düzenleme:
$Görüntü1538.jpg
gece acele ile yaptığım ayracım ve az önce yaptığım sünger bob ayracı canavara benzedi ama:27:

mantıken öyle, lysdeki yaptığının aynısı yapabilir bize de
ama neyi mantıklı yapıyo ki :19:

hiç güleceğim yoktu:9:

Benim de içimden bi his o gn bugün diyor.Başka bi hisse saçmalama daha da süründürürler diyor:18:
O halde malum cıngılı söyleyelim:Çürüdüüüm çürüdüüm sınavlaa çürüdüüüm.F5 tuşunu kırdımmm,sınavlaa çürüdümmm:24:

Gayetten ne kız Allah seni napmasın.:ssz: Gaipten derler ona.
aa ben hep öyle biliyodum türkçecimmm :17:
Günaydın kızlar :3: yine açıklamamışlar :19:

hosbulduk tatlım:16: evet canım İzmire gittim sınav yerime gitmek için iki metro iki araba değiştirdim Allah'tan bir gün önceden gitmiştim sıkıntı olmadı neyse ki çok güzel geçti çok mutlu döndüm. Yol beni çok yoruyor sahurda ilaç içmeyi unutmuşum başım çatladı dün bütün gün uyudum neredeyse. Bende the walking dead 2. sezonuna geçtim .Yeni kitaba başladım ayraçlarımı bulamadım dün gece ayraç yaptım kendime:9: yeni uğraşım kitap ayracı yapmak mı olsa :44:
sucum sınavının iyi geçmesine çok çokkk sevindim :46: zaten emindim iyi geçeceğine, ne uğraştırdı seni bu hoca ama olsun hepsi geride kaldı şimdi bunu düşünmeyelim :21: walking dead in filmlerini biliyo musun kuzum, hatta filmleri önceden yapılmıştı sonra dizisi çekilmişti. 28 gün sonra ve 28 hafta sonra filmlerini tavsiye ederim :34: bi de geçen ay brad pittin oynadığı dünya savaşı z filmi bu da harikaydı :40:
yazdıklarınizi okuyordum tatlım baya geride kalmışım :1: sevdicekle aramız duzelmedi kuzum yaa daha da saçma sapan bir hal almaya başladı

yeni konumuz (diğer sorunların lafını bile etmiyor) alan sınavının olduğu hafta nisanlanmayi kabul etmemisim hep o uğraşmış soz nisan için şimdi de atanip gitti ya birazda sen beni bekle benim için uğraş diyor
ahh ayşegülüm bu erkekler çocuk gibi vallahi, alan sınavı haftası nasıl nişan yapılabilirdi ki, bi elinde kahve tepsisi bi elinde notlar :1: hiç mantıklı düşünemiyolar gerçekten. benimki de sınavın bitti artık önümüze bakalım bişeyleri konuşup planlayalım artık diyo, hee tabii sınav bitti diye stres de bitti zaten. benim her gece 00:00 a yaklaştıkça kalbim nasıl atıyo haberi yok beyefendinin. :19: hiçbişey düşünemicem valla şu süreç bitmeden :ssz: hayırlısıyla bi atanalım da :10:
Eki Görüntüle 767428
gece acele ile yaptığım ayracım ve az önce yaptığım sünger bob ayracı canavara benzedi ama:27:
ama ama ama bu çok şekerrrrrrrrrr :52:
hiç güleceğim yoktu:9:

Benim de içimden bi his o gn bugün diyor.Başka bi hisse saçmalama daha da süründürürler diyor:18:
O halde malum cıngılı söyleyelim:Çürüdüüüm çürüdüüm sınavlaa çürüdüüüm.F5 tuşunu kırdımmm,sınavlaa çürüdümmm:24:

hahahha :52::52: cuk oturmuş ruh halimize :52:

kızlar mebpersonel.comda da bugün açıklanacağı yazıyo ama siz gene de heyecan yapmayın, her gün bi sitede böyle yazıyo zaten :1:

aa ben hep öyle biliyodum türkçecimmm :17:

sucum sınavının iyi geçmesine çok çokkk sevindim :46: zaten emindim iyi geçeceğine, ne uğraştırdı seni bu hoca ama olsun hepsi geride kaldı şimdi bunu düşünmeyelim :21: walking dead in filmlerini biliyo musun kuzum, hatta filmleri önceden yapılmıştı sonra dizisi çekilmişti. 28 gün sonra ve 28 hafta sonra filmlerini tavsiye ederim :34: bi de geçen ay brad pittin oynadığı dünya savaşı z filmi bu da harikaydı :40:

ahh ayşegülüm bu erkekler çocuk gibi vallahi, alan sınavı haftası nasıl nişan yapılabilirdi ki, bi elinde kahve tepsisi bi elinde notlar :1: hiç mantıklı düşünemiyolar gerçekten. benimki de sınavın bitti artık önümüze bakalım bişeyleri konuşup planlayalım artık diyo, hee tabii sınav bitti diye stres de bitti zaten. benim her gece 00:00 a yaklaştıkça kalbim nasıl atıyo haberi yok beyefendinin. :19: hiçbişey düşünemicem valla şu süreç bitmeden :ssz: hayırlısıyla bi atanalım da :10:

hahahha :52::52: cuk oturmuş ruh halimize :52:

kızlar mebpersonel.comda da bugün açıklanacağı yazıyo ama siz gene de heyecan yapmayın, her gün bi sitede böyle yazıyo zaten :1:

Bikaç gün içinde açıklanır bence.Çünkü dünki açıklamada "Bugün açıklayamayacağız" dediler.eğer bi süre daha uzayacak olsa çalışmalarımız devam ediyor gibi bi açıklama gelirdi sanki.Ya da bilemiyorum her an herşey olabilir:26:

kızlar ölüyorum galiba:53: sabah 9da mide ağrısıyla uyandım. böyle bir ağrı yok. hayatımda böyle olmamıştım
doktora gittik serum taktılar da düzeldim. düzelene kadar kıvrandım ama tahlillerde sağlam çıktı. yediğim bir şey dokundu sanırım:26:

anladm canım dediğim gibi o atanmaya güveniyor. hayırlısı olsun hakkınızda. düzelirse haber ver canım:29:

evet canım çok uğraştım bitti artık çok şükür, filmlerini bilmiyorum canım bakayım onlara da
yeni hobim ayraç yapmak gibi gözüküyor :1:

rengina çok geçmiş olsun:71:

Son düzenleme:
kızlar ölüyorum galiba:53: sabah 9da mide ağrısıyla uyandım. böyle bir ağrı yok. hayatımda böyle olmamıştım
doktora gittik serum taktılar da düzeldim. düzelene kadar kıvrandım ama tahlillerde sağlam çıktı. yediğim bir şey dokundu sanırım:26:

anladm canım dediğim gibi o atanmaya güveniyor. hayırlısı olsun hakkınızda. düzelirse haber ver canım:29:

renginammm ahh çok geçmiş olsun kuzum
iyi bari tahlillerde bişey çıkmamış. stres herhalde kuzum ya, of ne hale getirdiler kuşumu kıyamam ben sana :5:
mideyi süt rahatlatıyomuş, iç birazcık belki iyi gelir

renginammm ahh çok geçmiş olsun kuzum
iyi bari tahlillerde bişey çıkmamış. stres herhalde kuzum ya, of ne hale getirdiler kuşumu kıyamam ben sana :5:
mideyi süt rahatlatıyomuş, iç birazcık belki iyi gelir

sağol kuşumm:29:evet streste olabilir şimdi iyiym şükür.
annem sabah süt içirmeye zorladı da içecek durumda değildim. içerim az sonra ama kuzum tekrar ağrımasın da yeter ki

kızlar bende 2014 de önlisans olarak sınava gireceğim inşallah...Sınav sistemi değişmiş diyolar birde konularda değişmiş sanırım..Örneğin matematik artık mantık soruları olacakmış... bilginiz var mı?

sağol kuşumm:29:evet streste olabilir şimdi iyiym şükür.
annem sabah süt içirmeye zorladı da içecek durumda değildim. içerim az sonra ama kuzum tekrar ağrımasın da yeter ki

iyi olduğunda iç kuzum, çünkü benimkinden biliyorum reflüsü vardı, birazcık mideye süt gitse hemen ağrısı diniyodu.

kızlar bende yine hastanedeydm gecen hafta mide bulantısı ile 4 gun yatmıstm ilacım bitti dun bugun yine mide bulantısi. yine geldm :( bende 3 4 gundur yeni yatagma yatak ortusu yapmaya baslamıştm:( ama yarm kaldı:(

kızlar bende yine hastanedeydm gecen hafta mide bulantısı ile 4 gun yatmıstm ilacım bitti dun bugun yine mide bulantısi. yine geldm :( bende 3 4 gundur yeni yatagma yatak ortusu yapmaya baslamıştm:( ama yarm kaldı:(

İkinize de çook geçmiş olsun.stres maalesef en çok mideyi etkiliyor.Ben de sıkıntılı dönemlerimde mide ağrısından ölüyorum adeta.Ama kendimi ruhsal olarak iyi hissedince ağrıdan eser yok.İşte kpss'nin yan etkileri bunlar:26:

kızlar bende 2014 de önlisans olarak sınava gireceğim inşallah...Sınav sistemi değişmiş diyolar birde konularda değişmiş sanırım..Örneğin matematik artık mantık soruları olacakmış... bilginiz var mı?
canım evet türkçe ve mat ales tarzı oldu, daha başka değişiklikler de var ama önlisans için geçerli mi bilmiyorum. lisansta kesin değişti ama. tarih 27 soruya indi, 3 soru çağdaş türk dünyası tarihinden geliyo, muharebeler dönemi atatürk ilke ve inkılaplarını çıkardılar, osmanlı ağırlıklı oldu. güncellerde de sanırım bari onda da değişiklik olsun diye 2006 dan sordular :37: baya her şey değişti yani :19:

ahh janem çok geçmiş olsun. mahvetti bu stres bizi. önemli olan sağlığımız çok fazla takıyoruz kafamıza, yatak örtüne yine devam edersin janem, şimdilik yat dinlen kuzum

bizim gözümüz sınavdan başk bişey mi görüyodu ki çok saçma konuşmuş canım ya takma kafana.birazda sen beni bekle sen uğraş ne demek öyle..ooff neyse kuzum sıkma canını akışına bırak :24:

kuzum kuzum rengişim çok geçmiş olsun:18:birazda denim yüzümden oldu yarın açıklanacakmış dedim stres oldun tabi:14:

janecim sana da çok geçmiş olsun canım:16:

Back