- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
janecim cok geçmiş olsun canım. seni en iyi anlayanlardanım şuan. stres cok etkiliyor maalesef :26:kızlar bende yine hastanedeydm gecen hafta mide bulantısı ile 4 gun yatmıstm ilacım bitti dun bugun yine mide bulantısi. yine geldm bende 3 4 gundur yeni yatagma yatak ortusu yapmaya baslamıştm ama yarm kaldı
sagolasın masalcım. dikkat etmek gerek dedğin gibiİkinize de çook geçmiş olsun.stres maalesef en çok mideyi etkiliyor.Ben de sıkıntılı dönemlerimde mide ağrısından ölüyorum adeta.Ama kendimi ruhsal olarak iyi hissedince ağrıdan eser yok.İşte kpss'nin yan etkileri bunlar:26:
kız tuğbiş bir daha kendini suçlarsan dövecem ha olur mu hiç öyle zaten stresliydik bir şey farketmedi ki kuzum bir daha suçlamak yokbizim gözümüz sınavdan başk bişey mi görüyodu ki çok saçma konuşmuş canım ya takma kafana.birazda sen beni bekle sen uğraş ne demek öyle..ooff neyse kuzum sıkma canını akışına bırak
kuzum kuzum rengişim çok geçmiş olsun:18:birazda denim yüzümden oldu yarın açıklanacakmış dedim stres oldun tabi
janecim sana da çok geçmiş olsun canım
Son düzenleme: