• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

abla herkesinki düşük gelmiş belki düşer ya üzülme :(((

Dur bakalım kontenjanlar açıklansın bi. Fazla olursa bu sene düşer belki

İnşallah ya aklım onlarda

sanmıyorum, o yıl 5 bin alım olmuştu van depremi vardı, o kdr alım olmaz bu yıl
branş sıralamamızı vermemişler yaa
hala anneme söyleyemedim
kızlarınki inş iyidir

Sedo sıralaman kaç canım

sıralamamızı yazmamışlar ki hala insanı deli etmek için uğraşıyolar

kusursuz delim eğitim netimden emindim, çok çok düşük geldi, nasıl olur bu, aklıma bişeyler geliyo ama kimsenin günahını almak istemiyorum. hayırlısı buymuş demek ki ama inan bunun nesi hayırlı çözemiyorum :5:

sıralamamızı yazmamışlar ki hala insanı deli etmek için uğraşıyolar

kusursuz delim eğitim netimden emindim, çok çok düşük geldi, nasıl olur bu, aklıma bişeyler geliyo ama kimsenin günahını almak istemiyorum. hayırlısı buymuş demek ki ama inan bunun nesi hayırlı çözemiyorum :5:

Cevap kağıdı görüntülüyebiliyor musunuz ?

Görüntülendiğinde kontrol edersin canım tekrar.

Ay ripo nerde kaldı ya korkutmaya başladı benii :18:

ya kızlar 70 almısım :((( benım egıtım 57 gibi netti 57 dogru yazmıslar. alandan 25 gibi netti 16 dogru vermısler bu ne yaa yıkıldım yemın ederımm:5::5::5:

ya kızlar 70 almısım :((( benım egıtım 57 gibi netti 57 dogru yazmıslar. alandan 25 gibi netti 16 dogru vermısler bu ne yaa yıkıldım yemın ederımm:5::5::5:

renginammm ben ilk bölümü zaten hatırlamıyodum ona bişey diyemem ama eğitimden eminim ya emin olmasam buraya yazmazdım ztn 10 yanlışım var diye salak mıyım ben, bnim de beklediğimden düşük geldi

82 almışım arkadaş aklıma sçayım yaw

iyi hocam branş neydi unuttum kusura bakma kafa kalmadı

anneme söyledim, gidersin gidersin diyo ne desin kadın mutlu etmeye çalışıyo işte, olmaz dicek hali yok, ne güzel kurtarıcaktım onu buralardan kaldık gene burda =(

iyi hocam branş neydi unuttum kusura bakma kafa kalmadı

anneme söyledim, gidersin gidersin diyo ne desin kadın mutlu etmeye çalışıyo işte, olmaz dicek hali yok, ne güzel kurtarıcaktım onu buralardan kaldık gene burda =(

felsefe:18:

sedef hocam sıralamayı görmeden yorum yapmak mümkün değil.senin kaç geldi bi de branşın neydi okudum ama valla adımı sorsan hatırlayamıcam.Bayılazaammm

Back