12 gibi girdim heralde , 7 de çıktım ama tabii oğlum var 3,5 yaşında , o çok vaktimi alıyor , yemekti , oyundu derken aralarda .
Olsun ama fırında tavukla pilavda güzeldir
kızlar çok utanıyorumsizi ayaklandırdım açıklanmadı sonuçlar halbuki güvenilir bi siteye benziyodu kızmayın bana ben ağlarım
olur mu öyle şey tuğbam daha 29 temmuz bitmedi kihem biliyosun yeni moda 00:00 a yaklaşınca açıklamak.
olur mu öyle şey tuğbam daha 29 temmuz bitmedi kihem biliyosun yeni moda 00:00 a yaklaşınca açıklamak.
kızlar çok utanıyorumsizi ayaklandırdım açıklanmadı sonuçlar halbuki güvenilir bi siteye benziyodu kızmayın bana ben ağlarım
beyazanne iki çocuguda ihmal etmem diyosan dön bence memurlara yok tercih yapıyosan burdasın bırakmıyoz senikızlar memurlara dönmem için aşırı baskı var..
densizin biri başlığıma gelmiş laf sokuyor...
#direnanne
:))
napsak kiiii
oradaki kuzularımı teker teker buraya taşıyasım var. ama erkek olanlar gelemez o zaman
iki başlıklı olunca da iki çocuklu anneler gibi oluyor insan:)
şimdi bir de kitap yazıyorum yesyeni...onunla uğraşasım var
akıl verin bakem
kızlar ösym açıklama yapmış. çalışmalar devam ediyormu bugün açıklanması olası değilmiş
kaynak:
https://twitter.com/OSYMbaskanligi
üniversite tercihleri açıklanmadan bir gün evvel de ösym böyle bir açıklama yaptı fakat ertesi gün sonuçları açıkladı.Yarın için umutlansak mı acep
heyecanlanayım mı heyecanlanmayayım mı karar veremiyorum
10 Ağustos.Bu da benim iddiam olsun.
Ben tahmin bile yapmıyorum artık.
ya sedefim ben pes ettim adamlar tıklanma rekoru kırmak için bugün yarın diye bizle dalga geçiyolar
bi de yazmış oraya ''yarım saatte 800 bin aday tıkladı''
ee tıklıcak tabii bakcak mı mal mal, millet o anı bekliyo deli gibi
boşverin kızlar, ösym nin işlerine ne zaman akıl sır erdirebildik ki
eee tabi geç açıklanır kpss sonuçları bazılarına kıyak geçmek vakit alır onlar da haklı sedefim
iyi gecelerr kızlarımm avatar filmi vardı foxta
biraz kafa dağıttım adrenalin yükselterekboşverin biri gelir acıklandı derse o zaman bakarız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?