2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sonuç sayfasını güncellemekten yoruldum artık
bugün de açıklanmaz. biz saf gibi bekliyoruz her zamanki gibi

12 gibi girdim heralde , 7 de çıktım ama tabii oğlum var 3,5 yaşında , o çok vaktimi alıyor , yemekti , oyundu derken aralarda .

Olsun ama fırında tavukla pilavda güzeldir

ayy helal olsun

erkek veletleri bilirim. 20 aylık benimki de..ay bir pozlar bir küsmeler başladı aklın durur..duvara dönüp ellerini duvara yaslayıp ağlıyor:))

kızlar çok utanıyorumsizi ayaklandırdım açıklanmadı sonuçlar halbuki güvenilir bi siteye benziyodu kızmayın bana ben ağlarım

kızlar çok utanıyorumsizi ayaklandırdım açıklanmadı sonuçlar halbuki güvenilir bi siteye benziyodu kızmayın bana ben ağlarım

kuzum önemli değil ya hem tecrübe oldu açıklanacağı zaman böyle heyecanlanmayız

güzel kızlar nasılsınız
biz tatildeyiz hala
bencillik demeyin ama aciklansin istemiyorum
:))))

beyazanne iki çocuguda ihmal etmem diyosan dön bence memurlara yok tercih yapıyosan burdasın bırakmıyoz seni
tubam üzülme sen bildiğini paylaştın kuzum biz alıştık bu ösym ye sıkma canını zümrüşüm
ebbboooonnnnn nerdesinnnnn napıyosun gellip gitmeden

10 Ağustos. Bu da benim iddiam olsun.

Ben tahmin bile yapmıyorum artık.

ya sedefim ben pes ettim adamlar tıklanma rekoru kırmak için bugün yarın diye bizle dalga geçiyolar

bi de yazmış oraya ''yarım saatte 800 bin aday tıkladı''
ee tıklıcak tabii bakcak mı mal mal, millet o anı bekliyo deli gibi
boşverin kızlar, ösym nin işlerine ne zaman akıl sır erdirebildik ki

bi de yazmış oraya ''yarım saatte 800 bin aday tıkladı''
ee tıklıcak tabii bakcak mı mal mal, millet o anı bekliyo deli gibi
boşverin kızlar, ösym nin işlerine ne zaman akıl sır erdirebildik ki

eee tabi geç açıklanır kpss sonuçları bazılarına kıyak geçmek vakit alır onlar da haklı sedefim

iyi gecelerr kızlarımm avatar filmi vardı foxta
biraz kafa dağıttım adrenalin yükselterek boşverin biri gelir acıklandı derse o zaman bakarız artık

eee tabi geç açıklanır kpss sonuçları bazılarına kıyak geçmek vakit alır onlar da haklı sedefim

evet, nedense 1,5 milyon kişinin girdiği lys açıklandı, ama 300 bin kişinin girdiği kpss hala açıklanamadı
bi de barkot sistemi vardı
havada torpil kokusu var

iyi gecelerr kızlarımm avatar filmi vardı foxta
biraz kafa dağıttım adrenalin yükselterek boşverin biri gelir acıklandı derse o zaman bakarız artık

iyi yapmışsın renk kuşum. bende de the o.c nin 4. sezonu da biticek hala açıklanmadı, neyse o.c biter fringe gelir, açıklanmazsa açıklanmasın hıhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…