Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 gibi girdim heralde , 7 de çıktım ama tabii oğlum var 3,5 yaşında , o çok vaktimi alıyor , yemekti , oyundu derken aralarda .
Olsun ama fırında tavukla pilavda güzeldir![]()
kızlar çok utanıyorumsizi ayaklandırdım açıklanmadı sonuçlar halbuki güvenilir bi siteye benziyodu kızmayın bana ben ağlarım
![]()
olur mu öyle şey tuğbam daha 29 temmuz bitmedi kihem biliyosun yeni moda 00:00 a yaklaşınca açıklamak.
![]()
olur mu öyle şey tuğbam daha 29 temmuz bitmedi kihem biliyosun yeni moda 00:00 a yaklaşınca açıklamak.
![]()
kızlar çok utanıyorumsizi ayaklandırdım açıklanmadı sonuçlar halbuki güvenilir bi siteye benziyodu kızmayın bana ben ağlarım
![]()
beyazanne iki çocuguda ihmal etmem diyosan dön bence memurlara yok tercih yapıyosan burdasın bırakmıyoz senikızlar memurlara dönmem için aşırı baskı var..
densizin biri başlığıma gelmiş laf sokuyor...
#direnanne
:))
napsak kiiii
oradaki kuzularımı teker teker buraya taşıyasım var. ama erkek olanlar gelemez o zaman
iki başlıklı olunca da iki çocuklu anneler gibi oluyor insan:)
şimdi bir de kitap yazıyorum yesyeni...onunla uğraşasım var
akıl verin bakem
kızlar ösym açıklama yapmış. çalışmalar devam ediyormu bugün açıklanması olası değilmiş
kaynak:
https://twitter.com/OSYMbaskanligi
üniversite tercihleri açıklanmadan bir gün evvel de ösym böyle bir açıklama yaptı fakat ertesi gün sonuçları açıkladı.Yarın için umutlansak mı acep![]()
heyecanlanayım mı heyecanlanmayayım mı karar veremiyorum![]()
10 Ağustos.Bu da benim iddiam olsun.
![]()
Ben tahmin bile yapmıyorum artık.![]()
ya sedefim ben pes ettim adamlar tıklanma rekoru kırmak için bugün yarın diye bizle dalga geçiyolar![]()
bi de yazmış oraya ''yarım saatte 800 bin aday tıkladı''
ee tıklıcak tabii bakcak mı mal mal, millet o anı bekliyo deli gibi
boşverin kızlar, ösym nin işlerine ne zaman akıl sır erdirebildik ki![]()
eee tabi geç açıklanır kpss sonuçları bazılarına kıyak geçmek vakit alır onlar da haklı sedefim![]()
iyi gecelerr kızlarımm avatar filmi vardı foxta
biraz kafa dağıttım adrenalin yükselterekboşverin biri gelir acıklandı derse o zaman bakarız artık
![]()