aa gelinim ordaki kızlara söylesene buraya gelsinler, senin sevdiklerini biz de severiz
ayy kuzum benim...aslında ulaşmak istediğim bir kaç kişi var böyle...en iyisi özelden çağırayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa gelinim ordaki kızlara söylesene buraya gelsinler, senin sevdiklerini biz de severiz
canım ordaki kızları bende çok sevmiştim 7 temmuzuda çagırsana samimiysenayy kuzum benim...aslında ulaşmak istediğim bir kaç kişi var böyle...en iyisi özelden çağırayım
canım ordaki kızları bende çok sevmiştim 7 temmuzuda çagırsana samimiysen
oyyy süper olur, yeni arkidişler :122::124:ayy kuzum benim...aslında ulaşmak istediğim bir kaç kişi var böyle...en iyisi özelden çağırayım
sınav vız gelir tırız gider ösym nanay kadrolar kızçelere gider ösym nanay benim gönlümde öğrenciler sizin gönlünüzde kimler nanay ösym nanay nanay
hepimiz hemen hemen aynı geceyi geçirmişiz kuzum, Allah sabır versin bize vallahi, sersem gibiyim bugün. diziye sarıcam, kpss yi unutucam bugünslm kızlarım. sabaha kadar bir uyudum bir uyandım tuhaf rüyalar gördüm.
kpsshayalinin 94 aldıgını gördüm o tuhaflıklar içinde en iyi gördüğüm kısımdı
açıklamasınlar sınavlarına da onlara daa
günaydın fıstıklar
güneş ne güzel...
hayat ne güzel..
turan ne güzel....
bozkır ne güzel...
pepee ne güzel..keloğlan ne güzel...
ösym pis!
ösym kaka!
oh canıma değsin
slm kızlarım. sabaha kadar bir uyudum bir uyandım tuhaf rüyalar gördüm.
kpsshayalinin 94 aldıgını gördüm o tuhaflıklar içinde en iyi gördüğüm kısımdı
açıklamasınlar sınavlarına da onlara daa
ah canım benimmm nasıl mutlu oldum mesajını görünceeinşallah diyeyim ama bir imkansızada inşallah demek ne kadar gerçekçi olsun kalbimizdeki puan oinşallah hepimizin sonuçları atanmamıza yeter hayırlısıyla kızlar
evet afom, çoook eskiden izlemiştim, tekrar başladım. yine aynı tatla izliyorum5 den önce açıklanmıyacak sanırım bugün açıklarlarsa eğer.
Sedef ne izliyorsun the o.c mi
ah canım benimmm nasıl mutlu oldum mesajını görünceeinşallah diyeyim ama bir imkansızada inşallah demek ne kadar gerçekçi olsun kalbimizdeki puan oinşallah hepimizin sonuçları atanmamıza yeter hayırlısıyla kızlar
amin canım amin
genel olarak kötü rüyaydı ama senin notun güzeldi gördüklerim arasında işte
hayrolsun inşallah canım iyice strese girdik doğru dürüst rüya görmemiz zor bu durumda yemek bile görsek mutlaka içinde kpssden bir parça oluyo rüyada, ben alan sorularını kafamda düşünmeyi yeni bırakabildim:26:yoksa bırakamadım mı:18:15 gündür elime hiç ders kitabı almadım sınavdan sonra boşlukta olurum diyordum ama insan rahatlığa hemen alışıyormuş allah korusun olmazsa tekrar ders çalışmak çok zor gelicek
zor gelmez mi canım
açıklayana kadar ömrümüz çürüdü vallahi. bir şey beceremiyorlar ki
ben gidişatı bilmiyorum hiç şimdi sonuçlar açıklanınca sıralamada açıklandı aynı anda diyelim bu kezde kesin bir şey yok değil mi ben diyelimki 3bininci oldum seviniyorum mesela 3bin500alırlar giderim diye ama o sayıda kesin değil kesin branş alım sayısı ne zaman açıklanıyor?bekletsinler madem hepsi aynı anda açıklansın böyle bin kere üzülüp bir kere gülemiyoruz belkide çoğumuz
Beklemeye değer bir sonuç gelsin de renginim inan beklemeye hazırım ama tabi böyle bir umudu da olmayınca insanın daha yıkık oluyor..
ben gidişatı bilmiyorum hiç şimdi sonuçlar açıklanınca sıralamada açıklandı aynı anda diyelim bu kezde kesin bir şey yok değil mi ben diyelimki 3bininci oldum seviniyorum mesela 3bin500alırlar giderim diye ama o sayıda kesin değil kesin branş alım sayısı ne zaman açıklanıyor?bekletsinler madem hepsi aynı anda açıklansın böyle bin kere üzülüp bir kere gülemiyoruz belkide çoğumuz
ben geçen yıl tercih yapmadığım için süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum canım
ama tek bildiğim agustosun sonuna kadar bu çileyi çekeceğimiz