kuzum sanırım ne kadar alıcaklarını açıklamıyolar. onu galiba atamalar gerçekleştikten sonra hani taban puanları falan açıklıyolar ya orda yazıyolar sanırım ne kadar aldıklarını :26:
benim de şu konuda kafam karıştı. mesela kılavuz geldi, içinden 25 tercih yaptık. mesela atıyorum ben vandan bi okul yazdım ve bana van gelmedi, ama oraya illa benden daha yüksek puanlı birinin gitmesi gerekiyo mu yoksa orası boş da kalabiliyo mu?
yani daha açık yazayım mesela ortaöğretim kpss kılavuzunda her yerin ne kadar sayıda kişi alacağı karşısında yazıyodu. bizim kılavuzda da okulların karşısında ne kadar kişi alınacağı yazacak mı ve o kişilerle oraları tamamen dolacak mı, atıyorum bi okul 10 kişi alıcaksa o 10 kişiyi alıyo mu yoksa orası 5 ile de sınırlı kalabiliyo mu?
çünkü şöyle bişey takıldı aklıma.. her il meb sitesinden ne kadar ihtiyaçları olduğunu açıkladı. ee o ihtiyaçlar kadar alım olursa bu güzel, ama 42 bin alıcağına göre o ihtiyacı olan yerler bile boş kalabilcek :26:
Sedefim canım,puanlar açıklandıktan bir hafta sonra ya da o gün sonra kontenjanlar belirleniyor geçen sene öyle olmuştu.
sedefim eğer senden başka orayı yazan yoksa,başka birinin 26.tercihi de orayı tutmadıysa orası boş kalıyor
hani ne kadar açık belirlerlerse belirlesinler eğer tercih edilmiyorsa yine boş kalıyor
bunun için de sonuçlardan 1 hafta sonraya kadar ek tercihleri açıyorlar(ek tercih dedikleri onlar istediği yere atıyor sen tercih etmıyorsun) sen tekrar ek tercihe tamam dersen atıyorlar
puanının da iyi olması lazım tabi yine.
memurlar psikopata baglamış annem kızlar kafa dagıtır bari burda:))
operasyona gelllll
forumlararası kız kaçırmaca:))
lalendam 'a mesaj attım. dur ipek zeynebe, masala, sedene ve 7 temmuza da atayım:))
hee anladım şimdi, ben de bu ek tercihler ne diyodum, sanıyodum ki insafa gelip biraz daha alıyolar, o gene boş yerleri dolduruyolarmışama gene iyi boş kalcağına 2. ye gene deneme şansımız oluyo
Rengo bu ösym bilirkişiliğimi sarstı benim
Artık yorum yapmıyorum ele güne rezil ediyor beni
Sen yemekleri yap yap koy kk ya hava at ben atandım diye hava atmıyım demiiiiiiiiiiii
sen gibi biri mi var gideyim de evine yemeklerini indiriyim mideyee
bacı o ne sofraydı laaa
Tamam tamam at havanı serbestsin
Gelin diyoruz size dinlemiyorsunuz ki , toplanın gelin pijama partisi yapalım
Neyse konuyu sabote etmeden çıkıyorum .
Herkse hayırlı sonuçlar diliyorum , dualarım sizinle
aceleden oraya yazmadım sanırım.
ama o ne sofraydı be yaaa
ilk fırsatta o dondurmalı helvadan yapacağım...ah o beşamel sosun eti sarışına kurban
oy oy oy
ne pis boğazım ben:)
Estağfirullah pis boğazlık ne demek , ona yemek yemeyi seven diyelim
Bende aynen öyleyim de .
Teşekkürler bu arada .
Gerçi burda ulaşabiliyorum bak yazabiliyorum sana.Bu durum işime gelmeli teorik olarak:))ayy ne kadar hassassın..ne kadar düşüncelisin.
beni çok mutlu ettin.
burada devam edeceğim yola.
kızlara tüm sene yeterince haksızlık ettim zaten:26:
orası...kalsın öylece...bak nasibi olan burada da bulur beni
çok tatlısın kuzum:))
kızlar memurlara dönmem için aşırı baskı var..
densizin biri başlığıma gelmiş laf sokuyor...
#direnanne
:))
napsak kiiii
oradaki kuzularımı teker teker buraya taşıyasım var. ama erkek olanlar gelemez o zaman
iki başlıklı olunca da iki çocuklu anneler gibi oluyor insan:)
şimdi bir de kitap yazıyorum yesyeni...onunla uğraşasım var
akıl verin bakem
kız o gün kaçta girdin kaçta çıktın mutfaktan?
utandım kendimdeeen
hala misafir menüm fırında tavuk pirinç pilavı diye
Gerçi burda ulaşabiliyorum bak yazabiliyorum sana.Bu durum işime gelmeli teorik olarak:))
Kitap yaz ben okuruuuuuuuuuuuuuuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?