• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kuzum sanırım ne kadar alıcaklarını açıklamıyolar. onu galiba atamalar gerçekleştikten sonra hani taban puanları falan açıklıyolar ya orda yazıyolar sanırım ne kadar aldıklarını :26:

benim de şu konuda kafam karıştı. mesela kılavuz geldi, içinden 25 tercih yaptık. mesela atıyorum ben vandan bi okul yazdım ve bana van gelmedi, ama oraya illa benden daha yüksek puanlı birinin gitmesi gerekiyo mu yoksa orası boş da kalabiliyo mu?
yani daha açık yazayım mesela ortaöğretim kpss kılavuzunda her yerin ne kadar sayıda kişi alacağı karşısında yazıyodu. bizim kılavuzda da okulların karşısında ne kadar kişi alınacağı yazacak mı ve o kişilerle oraları tamamen dolacak mı, atıyorum bi okul 10 kişi alıcaksa o 10 kişiyi alıyo mu yoksa orası 5 ile de sınırlı kalabiliyo mu?
çünkü şöyle bişey takıldı aklıma.. her il meb sitesinden ne kadar ihtiyaçları olduğunu açıkladı. ee o ihtiyaçlar kadar alım olursa bu güzel, ama 42 bin alıcağına göre o ihtiyacı olan yerler bile boş kalabilcek :26:

sedefim eğer senden başka orayı yazan yoksa,başka birinin 26.tercihi de orayı tutmadıysa orası boş kalıyor
hani ne kadar açık belirlerlerse belirlesinler eğer tercih edilmiyorsa yine boş kalıyor
bunun için de sonuçlardan 1 hafta sonraya kadar ek tercihleri açıyorlar(ek tercih dedikleri onlar istediği yere atıyor sen tercih etmıyorsun) sen tekrar ek tercihe tamam dersen atıyorlar
puanının da iyi olması lazım tabi yine.

Sedefim canım,puanlar açıklandıktan bir hafta sonra ya da o gün sonra kontenjanlar belirleniyor geçen sene öyle olmuştu.

aa o zaman kpsshayalinin dediği gibi mesela sıralamam benim 3000 lerdeyse ve 3500 kişi alacaklarını söylerlerse rahatlayabiliyo muyuz :1:

sedefim eğer senden başka orayı yazan yoksa,başka birinin 26.tercihi de orayı tutmadıysa orası boş kalıyor
hani ne kadar açık belirlerlerse belirlesinler eğer tercih edilmiyorsa yine boş kalıyor
bunun için de sonuçlardan 1 hafta sonraya kadar ek tercihleri açıyorlar(ek tercih dedikleri onlar istediği yere atıyor sen tercih etmıyorsun) sen tekrar ek tercihe tamam dersen atıyorlar
puanının da iyi olması lazım tabi yine.

hee anladım şimdi, ben de bu ek tercihler ne diyodum, sanıyodum ki insafa gelip biraz daha alıyolar, o gene boş yerleri dolduruyolarmış :27: ama gene iyi boş kalcağına 2. ye gene deneme şansımız oluyo

hee anladım şimdi, ben de bu ek tercihler ne diyodum, sanıyodum ki insafa gelip biraz daha alıyolar, o gene boş yerleri dolduruyolarmış :27: ama gene iyi boş kalcağına 2. ye gene deneme şansımız oluyo

yok canım insafa gelirler mi hiç:27:
aynı açıkları dolduruyorlar. atanamayan kişileri en yüksek puanından aşagıya doğru yine atıyorlar işte ne kadar alırlarsa

http://www.memurlar.net/common/news/documents/278275/agustos2012.pdf
incelemek isteyen varsa, geçen yılın kılavuzu :40:
az çok fikrim oldu, 31 ağustosda yayınlanmış, 10 eylülde atama yapılmış, zaten kılavuz az çok atamanın olup olmıcağı hakkında fikir veriyo, sıralamamıza göre bişeyleri tahmin edebilcez

afoo bilirkişi hacım ne zaman açıklayacaklar yavv:27:

kızlar benim ne zaman misafirim varsa bu hain ösym nin o zaman bişeyler açıklayası tutuyor bugünde eşimin arkadaşları var yemekte:56: o nedenle umutluyum :27: bide ben sahurdan önce uyumuştum şadırvan gördüm beyaz çok güzel anlamıda sıkıntıların bitmesi mutlu haber vs imiş inşallah öylede çıkar :24:
görüşürüz canlarım
:38:

Rengo bu ösym bilirkişiliğimi sarstı benim :63:

Artık yorum yapmıyorum ele güne rezil ediyor beni :19:

Bilirkişiliğin mi kaldı senin beee :52:

1 haftadır bugün diyorsun elbet biri tutacak sonrada ben demiştim mi diyeceksin :27:

Atandın gelip buralarda hava atma
:53:

kızlar memurlara dönmem için aşırı baskı var..

densizin biri başlığıma gelmiş laf sokuyor...

#direnanne

:))

napsak kiiii

oradaki kuzularımı teker teker buraya taşıyasım var. ama erkek olanlar gelemez o zaman

iki başlıklı olunca da iki çocuklu anneler gibi oluyor insan:)

şimdi bir de kitap yazıyorum yesyeni...onunla uğraşasım var

akıl verin bakem

Sen yemekleri yap yap koy kk ya hava at ben atandım diye hava atmıyım demiiiiiiiiiiii

sen gibi biri mi var gideyim de evine yemeklerini indiriyim mideyee :5:

Sen yemekleri yap yap koy kk ya hava at ben atandım diye hava atmıyım demiiiiiiiiiiii

sen gibi biri mi var gideyim de evine yemeklerini indiriyim mideyee :5:

Tamam tamam at havanı serbestsin :ssz:

Gelin diyoruz size dinlemiyorsunuz ki , toplanın gelin pijama partisi yapalım :52:

Neyse konuyu sabote etmeden çıkıyorum .

Herkse hayırlı sonuçlar diliyorum , dualarım sizinle :38:

Tamam tamam at havanı serbestsin :ssz:

Gelin diyoruz size dinlemiyorsunuz ki , toplanın gelin pijama partisi yapalım :52:

Neyse konuyu sabote etmeden çıkıyorum .

Herkse hayırlı sonuçlar diliyorum , dualarım sizinle :38:
bacı o ne sofraydı laaa

hayır gebesi var emziklisi var...

o irmik helvası aman aman...

aceleden oraya yazmadım sanırım.

ama o ne sofraydı be yaaa

ilk fırsatta o dondurmalı helvadan yapacağım...ah o beşamel sosun eti sarışına kurban

oy oy oy

ne pis boğazım ben:)

aceleden oraya yazmadım sanırım.

ama o ne sofraydı be yaaa

ilk fırsatta o dondurmalı helvadan yapacağım...ah o beşamel sosun eti sarışına kurban

oy oy oy

ne pis boğazım ben:)

Estağfirullah pis boğazlık ne demek , ona yemek yemeyi seven diyelim :1:

Bende aynen öyleyim de .

Teşekkürler bu arada .
:16:

ayy ne kadar hassassın..ne kadar düşüncelisin.

beni çok mutlu ettin.

burada devam edeceğim yola.

kızlara tüm sene yeterince haksızlık ettim zaten:26:

orası...kalsın öylece...bak nasibi olan burada da bulur beni:16:

çok tatlısın kuzum:))
Gerçi burda ulaşabiliyorum bak yazabiliyorum sana.Bu durum işime gelmeli teorik olarak:))
kızlar memurlara dönmem için aşırı baskı var..

densizin biri başlığıma gelmiş laf sokuyor...

#direnanne

:))

napsak kiiii

oradaki kuzularımı teker teker buraya taşıyasım var. ama erkek olanlar gelemez o zaman

iki başlıklı olunca da iki çocuklu anneler gibi oluyor insan:)

şimdi bir de kitap yazıyorum yesyeni...onunla uğraşasım var

akıl verin bakem

Kitap yaz ben okuruuuuuuuuuuuuuuuuuum:3:

kız o gün kaçta girdin kaçta çıktın mutfaktan?

utandım kendimdeeen
hala misafir menüm fırında tavuk pirinç pilavı diye:P:27:

12 gibi girdim heralde , 7 de çıktım ama tabii oğlum var 3,5 yaşında , o çok vaktimi alıyor , yemekti , oyundu derken aralarda .

Olsun ama fırında tavukla pilavda güzeldir :27:

Back