• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

O kaydırma mı yaptım düşüncesi herkeste olur sonuçların açıklanması uzadıkça :)) Yapmamışsındır gönlünü ferah tut.

Rengom anlıyorum hepinizi ama üzmeyin kendizi streste yapmayın. İnşallah güzel olacak sonuçlarınız

ben atanınca adresini gönder sana hediye yollıcam :29: desteğin için sağol, bu gece ben bile destek veremiyorum kızlara, kendimden geçtim :37:

sedef kız çok güldüm yataklı mesajına:9:bende alıcam gel beraber alalım şekerim çift kişilik iki tane yatak döne döne uyuruz oh miss:51:
bu arada lys yerleştirme sonuçları gece 1de açıklandı 1den önce açıklamıyorlar:37:

Son düzenleme:
sedef kız çok güldüm yataklı mesajına:9:bende alıcam gel beraber alalım şekerim çift kişilik iki tane yatak döne döne uyuruz oh miss:51:
bu arada lys yerleştirme sonuçları gece 1de açıklandı 1den önce açıklamıyorlar:37:

ohh valla bayılırım geniş yatağa, biraz rahatıma düşkünümdür de :1: aynı yere atanır belki de aynı yerde kalırız kızzz :52:
lys yerleştirmeleri 23:40 gibi açıklandı kuzum

ohh valla bayılırım geniş yatağa, biraz rahatıma düşkünümdür de :1: aynı yere atanır belki de aynı yerde kalırız kızzz :52:
lys yerleştirmeleri 23:40 gibi açıklandı kuzum

ay inşallah ya ne güzel olur hiç arıza çıkarmam bak ev işleri konusunda ama ışık açık uyuyamam:34:hm ben 1 gibi hatırlıyorum kuzum o zaman geç kalmışlar açıklanmaz gari:37:

ay inşallah ya ne güzel olur hiç arıza çıkarmam bak ev işleri konusunda ama ışık açık uyuyamam:34:hm ben 1 gibi hatırlıyorum kuzum o zaman geç kalmışlar açıklanmaz gari:37:

aaaa ben de ışıksız uyuyamam :30: ayrı odalarda yatarız biz de :13:
yok sanmıyorum yarına kaldı bizim iş :ssz:

Git kendine güzel bir çanta al anacım. Ömür boyu kullanırsın öğretmene yakışan cinsten olsun ama :23:

kız sen de yanağımdaki tek gamze olmayasın sakın?
masalım?

benim ama bıraktım orayı. üyeliği demin kapattım. sakın kimseye deme burada olduğumu:26:

biraz kırgın ayrıldım

olsun ...
Benim memurlarnette üyliğim yok ama özellikle senin yazılarını okurum hep:)Dün iki tarafı da okuyunca ahanda bu o dedim:)Neden kapattın ki üyeliğini severek takip ediyodum ben seni:))
Ne garip kadın ne duyarlı ne şevkatli demiştim ilk okuduğumda o gün bu gün açtığın başlığı takip ederim.
Ama ayrıldınsa bi gerekçesi vardır elbet:(
Ordaki masal başka masal ama ben o değilim:))
2013 KPSS Sonuçları Açıklanıyor İşte Son Bilgi ÖSYM
Bugün mü açıklanıyormuş.Bilginin aslı astarı var mı ola?Ay bayılazaaammm
yarın açıklanacakmış kızlar hadi bakalım hayırlısı inşallah beklediğimizden yüksek puanlarla karşılaşırız :16:

slm kızlar :3: tek ders sınavı 11 ilde olduğundan İzmir e gidip geldim, sınav çok güzel geçti:21::21: buralardayım artık sınav çalışma derdi kalmadı çok şükür :16: gelsin kitaplar , filmler :62: :9:

günaydın kızlar :3: bugünde açıklamıcaklar sanki :26: neyse bekleyip görelim stresten ölecem yahu :53:

günaydın fıstıklar

güneş ne güzel...

hayat ne güzel..

turan ne güzel....

bozkır ne güzel...

pepee ne güzel..keloğlan ne güzel...

ösym pis!

ösym kaka!

oh canıma değsin:19::19::19::19:

Benim memurlarnette üyliğim yok ama özellikle senin yazılarını okurum hep:)Dün iki tarafı da okuyunca ahanda bu o dedim:)Neden kapattın ki üyeliğini severek takip ediyodum ben seni:))
Ne garip kadın ne duyarlı ne şevkatli demiştim ilk okuduğumda o gün bu gün açtığın başlığı takip ederim.
Ama ayrıldınsa bi gerekçesi vardır elbet:(
Ordaki masal başka masal ama ben o değilim:))

ayy ne kadar hassassın..ne kadar düşüncelisin.

beni çok mutlu ettin.

burada devam edeceğim yola.

kızlara tüm sene yeterince haksızlık ettim zaten:26:

orası...kalsın öylece...bak nasibi olan burada da bulur beni:16:

çok tatlısın kuzum:))

slm kızlar :3: tek ders sınavı 11 ilde olduğundan İzmir e gidip geldim, sınav çok güzel geçti:21::21: buralardayım artık sınav çalışma derdi kalmadı çok şükür :16: gelsin kitaplar , filmler :62: :9:
sucummm hoşgeldin aramızaaaa :29: seni çok özledim kuzum, ahh ahh bu sınav ne çektirdi sana meğer taa izmirlere gittin hee.. olsun ama en azından hepsi geride kaldı sucum :52: ben the o.c ye tekrar başladım. 3. sezonun başındayım, ösym hala açıklayamadı :27:
günaydın kızlar :3: bugünde açıklamıcaklar sanki :26: neyse bekleyip görelim stresten ölecem yahu :53:
aynen niloş, dün geceden beri ben de çok stresliyim. bugün açıcam diziyi paso dizi izlicem. başka türlü rahatlayamıyorum. eğer bugün açıklanırsa o da bence gece 23-00 arası gibi olur.
günaydın fıstıklar

güneş ne güzel...

hayat ne güzel..

turan ne güzel....

bozkır ne güzel...

pepee ne güzel..keloğlan ne güzel...

ösym pis!

ösym kaka!

oh canıma değsin:19::19::19::19:

:9::9::9::9: bence de :13:

ayy ne kadar hassassın..ne kadar düşüncelisin.

beni çok mutlu ettin.

burada devam edeceğim yola.

kızlara tüm sene yeterince haksızlık ettim zaten:26:

orası...kalsın öylece...bak nasibi olan burada da bulur beni:16:

çok tatlısın kuzum:))

aa gelinim ordaki kızlara söylesene buraya gelsinler, senin sevdiklerini biz de severiz :29:

ay içim şiştttiiiii nolacak bu halimizzzzz neyse netten çıkıp biraz tv biraz roman oyalanayım bari :24::24:

Back