• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canlar gkgy denemesi ve eğitim denemesi çözdüm hemde 120likti eğitim denemesi:31:ayy bi tane daha gkgy çözcem yatmadan gaza getirdin rengişim beni :10::10::10:

oyy benim kuzum:54::nazar:
ben de gk gy ve eğitim çözdüm şimdi de cdtye çalışıyorum çıkayım da devam edeyim :nazar:

sağol kuşumm:54:

aynen canım sınava kadar ne kadar olursa artık ne yapalım :ssz:

canım hoşgeldin aramızda da aynı anda mezuniyetle uğraşan arkadaşlarımız var.
inşallah böyle çabalar artı puan olur. kpss yanında başka sorunlarla da uğraştığımız için amin:6:

çok sağol hoşbulduk umarım umarım :)

merhaba kızlar

erzurumdaydım...

hani yazmıştım ya hissediyorum hamileyim diye, doğruymuş. ama beni bu kadar erken bırakıp gideceğini hissedememişim...

bebeğimi kaybettim.

tek dermanım sınav. o kpssnin anasını ağlatacağım. bu bozkırdan olabildiğince uzağa...

sakın pes etme canım.inşallah bu topikteki herkes atanacak.sen elinden geleni yap:16:

:17:sende öylesin sedefim:21::21:canım valla bende okuyunca içim bi tuhaf oldu ne kadar iyi niyetli sevdiceğinin babası.
ayy ağla ağla bi hal oldum kuzum. zaten ota b.ka ağlarım. üzseler ağlarım, sevindirseler ağlarım. dün kkdan tanışıp konuştuğum, yüzyüze görüştüğüm bi ablam, burada yazdıklarımı okumuş, o aradı telle. kendisi bitter kuzucuk burdan ona öpücüklerimi gönderiyorum :16: telefonu kapayınca ağladım ona da, o da öyle iyi biri ki, iyi ki kk var da tanışmışız onunla. keşke sizlerle de aynı ilde olsak da, aynı burdaki gibi cafede toplaşsak ne güzel olurdu. :31:
sedefin nurtubam herkesin bir derdi var kimsenin kafası rahat değil inanın ben sıkıntıdan ölüyorum aglayıp yüzümü yıkayıp dersin başına oturuyorum hiç mi hiç çalışma istegim yok dagıldım ama bırakamam diyorum eşim saolsun çok destek ama bu ara onada olur olmaz yerde kızıp bagırıyorum
kayınvalidem burda saolsun hiç bi engeli yok ama benim durum tam tersi sorun olan beni çalıştırmayan annem:25::43:
sabah kahvaltıya akşam yemege gelin diye tutturuyor tutturmak ne kelime aslında emrediyor bugün burda yemektesiniz diye :31: ne diyeyim kayınvalidemin yanında tamam diyip mecbur kalıyoruz onun dışında o ne derse o bi karşılık verecek olsam ben iyilik yapıyorum sen ortalıgı karıştırıyosun olacak ayrıca ablam ve kızkardeşimde tatilde oldugu için onlarada ayıp olacak napayım bilemiyorum ama düzenim falan kalmadı günde 1 saat 2 saat anca deneme falan hak getire :53: zaten cumartesiyede konyaya gidecez sınav öncesi evinde tadilat olacak kayınvalidemlerin o aradada ne kadar çalışırım bilemiyorum :19:
neyse kızlar az yada çok bu döneme kadar çalıştık bu dönemde de ne kadar çalışırsak çalışalım atanıcaz inşallah:34:
niloşum bizi bizden başka kimse bu kadar iyi anlayamaz. biraz daha sabretsin anneciğin, temmuzdan sonra full ona gidersen :10:
sedefim sana yazmayı unuttum sanmaa :29:
cokk geçmiş olsun kuzuşum benim
ailen için de artık hayırlısı olsun tatlım
sen bunları düşünme 2 haftayı tam gaz değerlendir gerisi Allah'a:6:
düşünmüyorum kuzum merak etme :54: hadi bakalım son emeklerimizi gösterelim :15:
eneee kızzz o kadan az mı kaldı :18::18::18: netcez bizzz :ssz::ssz::ssz:
bugün eşim bana bissürü gaz verdi ringe atıyomuş gibi bi de hadi göster o sorulara dedi :27::27: bu mesajında üstüne süper oldu cidden herkese Rbbim türlü türlü dert veriyor sanki bakalım aşacakmı diye inşallah biz yenilenlerden olmayacagız :72:
3 saat kadar çalışrım şimdi elimdeki notları denemeleri toparlayacagım kızlar artık sınava kadar ne kadarı biterse o :31:
niloşşşş enişte süper :46::nazar::1: hadi bakiim tam gaz devam :10:
Merhaba,
Ben yeni katıldım siteye. Bu yıl son dakika karar alarak sınava başvurdum. Ama benim dezavantajım aynı zamanda mezuniyet için çabalamam. Son günlerde çalışmaya başladım. umarım bir işe yarar da atanırım.... 4 temmuzda önce kep atıcam sonra 6 temmuzda kpss umarım orada da havlu atmam herkese kolay gelsin
merhaba tatlım, ben de senin gibi yeni mezun oldum fakat bizimki daha önce oldu, sizinki baya geçe kalmış sanırım. ama olsun iyi ki başvurmuşsun bence hiç belli olmaz. bu arada branşın ne?

kızlar ya dün bütün gün sevdiceğin tercihleriyle uğraştım :1: tutturdu sen yap sen yap diye. ben de tetenek oldum. 2011 de ben yapmıştım. ilk tercihlerde atanmıştı, ama tam işe başlıcakken ankaradan aradılar, yanlış tercih olmuş dediler, puanını da iptal ettiler. vicdan yaptım kendime benim yüzümden olmadı. bu sefer tüm gün o şart uyuyo mu bu şart uyuyo mu inceledim. bu sefer doğru olmuştur umarım. vanı bile yazdım. belki ben de oraya atanırım da önden o gitsin bi kolaçan etsin oraları diye :52:
akşam da utanarak söylüyorum sinemaya gittim. :17: ama çokkkk güzeldi film :31:
ama söz kızlar bugün akşam 00.00 a kadar çalışçam. :15:

Son düzenleme:
merhaba kızlar

erzurumdaydım...

hani yazmıştım ya hissediyorum hamileyim diye, doğruymuş. ama beni bu kadar erken bırakıp gideceğini hissedememişim...

bebeğimi kaybettim.

tek dermanım sınav. o kpssnin anasını ağlatacağım. bu bozkırdan olabildiğince uzağa...

gelinim çok çok üzüldüm :14: ne diyeceğimi bilemiyorum.. sınav sonucun tüm acılarını unutturucak ama inan bana..

kızlar 42bin ögretmen ataması varmış şu haberi okuyun
DPB Başkanı: 42 bin öğretmen alımı söz konusu - Memurlar.Net

merhaba kızlar

erzurumdaydım...

bebeğimi kaybettim.

:53:oyy yaa kuzum Allah verdi Allah aldı lütfen üzülme.
hayırlısı olsun Allah rahmet eylesin ama o zaten melek oldu:14::14:

merhaba kızlar

erzurumdaydım...

bebeğimi kaybettim.

bu kadar stres sıkıntı ne yazikki en başta bize zarar veriyo be gelinim :14:

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, inş rabbim öyle sevinçler yaşatır ki tüm sıkıntılarını yaşadıklarını unutursun

garip ama çok sarsılmadım. yani hamile olduğumu öğrendiğimde bir an aslında ne kadar zayıf olduğumu, iki bebeğe yetemeyeceğimi anlamıştım. bu bahaneyle oğlum da sütten kesildim.

artık rahaaat rahat sınavdan sonra oğlumu ananesine emanet edip kliniğe yatabilirim.

garip ama çok sarsılmadım. yani hamile olduğumu öğrendiğimde bir an aslında ne kadar zayıf olduğumu, iki bebeğe yetemeyeceğimi anlamıştım. bu bahaneyle oğlum da sütten kesildim.

artık rahaaat rahat sınavdan sonra oğlumu ananesine emanet edip kliniğe yatabilirim.

kliniğe yatmak derken ... hayırdır gelinim :44:

ee bence bu rakam iyi kızlar :6: sınıfçıları da unutmamış arada bi laf arasında geçti :ssz:

kuzum alım iyi ya ona bakalım elbette her branştan alınır sonucta. kimi fazla alınır kimi az ama önemli olan bizim de o alınanlar arasına girebilmemiz. :97::16:

çıktım ben kızçeler zaman ilerledikçe istemsiz moralim bozuluyor ya hu :14:

nasılsınız, görüşmeyeli.
kendi yoğunluğumdan sizleri takip edemiyorum uzun zamandır
ama ders çalışıyorum, bu affedilmek için gerekli bir sebep sanırım :26:
ya geriye dönüp bakıyorum da şubatta martta rahat rahat ders çalışıp burda çene çalmak ne kadar güzelmiş
ve geldik son 2 haftaya
ücretliyle bu süreci yürütmek biraz zor oldu ama avantajları da oldu.
dersi hiç bırakmadım, orda da hazırlanan arkadaşlarla hep çalıştık,test çözdük deneme yaptık
ve bana aslında en önemli katkısı şu oldu
yıllardır kpss ye hazırlandığım için her yıl son 2-3 hafta pilim biterdi artık
deneme çözmeyi midem kaldırmazdı o derece yani, bu okul sayesinde hala pilim-şarjım-gazım var :27:
ama yetiştiremediğim denemelerim bazı testlerim kaldı
o kadar da kalsın artık diyorum. napalım olduğu kadar olmadı kader
henüz test çözmeyi bırakmış değilim
ama kendimce en önemlileri gündeme aldım
haftaya son kez eğitim konularına bakcam
anayasa ve güncel bakıyorum, matematiğe hala devam
ve çağdaş türt,dünya tarihine bakıyorum
elimden geldiğince dolu dolu geçiriyorum günlerimi
sizleri de çok özledim
inşallah sonuçlarımız gönlümüze göre olur ama en önemlisi bizim için hayırlı olması
artık uğrarım arada. öptüm hepinizi

merhaba kızlar

erzurumdaydım...

bebeğimi kaybettim.

canım benim Allah rahmet eylesin rengişimin dediği gibi melek oldu o:14:

ayy ağla ağla bi hal oldum kuzum. zaten ota b.ka ağlarım. üzseler ağlarım, sevindirseler ağlarım. dün kkdan tanışıp konuştuğum, yüzyüze görüştüğüm bi ablam, burada yazdıklarımı okumuş, o aradı telle. kendisi bitter kuzucuk burdan ona öpücüklerimi gönderiyorum :16: telefonu kapayınca ağladım ona da, o da öyle iyi biri ki, iyi ki kk var da tanışmışız onunla. keşke sizlerle de aynı ilde olsak da, aynı burdaki gibi cafede toplaşsak ne güzel olurdu. :31:

niloşum bizi bizden başka kimse bu kadar iyi anlayamaz. biraz daha sabretsin anneciğin, temmuzdan sonra full ona gidersen :10:

düşünmüyorum kuzum merak etme :54: hadi bakalım son emeklerimizi gösterelim :15:

niloşşşş enişte süper :46::nazar::1: hadi bakiim tam gaz devam :10:

merhaba tatlım, ben de senin gibi yeni mezun oldum fakat bizimki daha önce oldu, sizinki baya geçe kalmış sanırım. ama olsun iyi ki başvurmuşsun bence hiç belli olmaz. bu arada branşın ne?

kızlar ya dün bütün gün sevdiceğin tercihleriyle uğraştım :1: tutturdu sen yap sen yap diye. ben de tetenek oldum. 2011 de ben yapmıştım. ilk tercihlerde atanmıştı, ama tam işe başlıcakken ankaradan aradılar, yanlış tercih olmuş dediler, puanını da iptal ettiler. vicdan yaptım kendime benim yüzümden olmadı. bu sefer tüm gün o şart uyuyo mu bu şart uyuyo mu inceledim. bu sefer doğru olmuştur umarım. vanı bile yazdım. belki ben de oraya atanırım da önden o gitsin bi kolaçan etsin oraları diye :52:
akşam da utanarak söylüyorum sinemaya gittim. :17: ama çokkkk güzeldi film :31:
ama söz kızlar bugün akşam 00.00 a kadar çalışçam. :15:

valla canım ne güzel olurdu ya ama olur bir gün bakarsın ben çok isterim:16::16:

beyazanne çok üzüldün ne kliniği bana msj atarmısın neler oluyor
ebonum hoşgeldin
kızlar net yoktu ugrayamadım sabah sorun olmazsa aranızdayım bugün matla ugraştım son tekrar köklüler grafikler
iyi geeceler

merhaba canlarım

kliniği soran olmuş

psikiyatri kliniği... zaten zamanında hamile kalabilmek için tedavimi yarım bırakmıştım. tükendim. baş edemiyorum artık. ya boşanacağım ya kafamı uyuşturup s.tiretmeyi öğreneceğim...

kusura bakmayın. sınava kadar dünyayı umursamadan yaşamaya çalışıyorum. alan sınavının çıkışında oğlumu da alıp baba evine gidiyoruz.

tünaydın kızlar bu hafta full mat çalışıyorum pazartesiden beri tüm konuları tekrar ediyorum dün eksik oldugum köklüler ve grafik çalıştık hocamla bitti ve ben köklüleri anladım:52: bugünde artık problemlere kadar gelmeliyim yarınada onlar biter inşallah
sınava bu kadar az kalmışken mat çalışmak önce saçma geldi ama eşim sadece üzerine soru koyabilecegin mat kaldı bunu hallet haftaya rahat yetişir diğerleri dedi ve buna karar vedim . haftaya 2 beyazkalem son yeniliklerle 2 egtm denemesi ,2 pegem gkgy içinde yine çdt vs bulunan deneme ,lys ler son 4 yılın ve 2 ya da 3 ales çözmeyi planlıyorum bunun dışındada elimde bissürü not var baştan beri aldıgım notları kopardım zımbaaladım dosya oluşturdum okuyup artıcam bitenleri
kızlar sizce bu sistem iyimi bu saatten sonra anca bunu yaparım heralde son günlerim harıl harıl çalışarak geçmiyor ama napayım boşta oturmuyorum en azından :31:

merhaba canlarım

kliniği soran olmuş

psikiyatri kliniği... zaten zamanında hamile kalabilmek için tedavimi yarım bırakmıştım. tükendim. baş edemiyorum artık. ya boşanacağım ya kafamı uyuşturup s.tiretmeyi öğreneceğim...

kusura bakmayın. sınava kadar dünyayı umursamadan yaşamaya çalışıyorum. alan sınavının çıkışında oğlumu da alıp baba evine gidiyoruz.
tatlım çok üzüldüm dertleşmek istersen yaz bana yanındayım her zaman arkadaşım:'): bebişede çok üzüldüm :43: senin ve onun için hayırlısı buymuş demekki

kızlar giriş yerlerimiz belli olduu
benim 3 sınavda aynı üniversitede sizlerin neresi?

tünaydın kızlar bu hafta full mat çalışıyorum pazartesiden beri tüm konuları tekrar ediyorum dün eksik oldugum köklüler ve grafik çalıştık hocamla bitti ve ben köklüleri anladım:52: bugünde artık problemlere kadar gelmeliyim yarınada onlar biter inşallah
sınava bu kadar az kalmışken mat çalışmak önce saçma geldi ama eşim sadece üzerine soru koyabilecegin mat kaldı bunu hallet haftaya rahat yetişir diğerleri dedi ve buna karar vedim . haftaya 2 beyazkalem son yeniliklerle 2 egtm denemesi ,2 pegem gkgy içinde yine çdt vs bulunan deneme ,lys ler son 4 yılın ve 2 ya da 3 ales çözmeyi planlıyorum bunun dışındada elimde bissürü not var baştan beri aldıgım notları kopardım zımbaaladım dosya oluşturdum okuyup artıcam bitenleri
kızlar sizce bu sistem iyimi bu saatten sonra anca bunu yaparım heralde son günlerim harıl harıl çalışarak geçmiyor ama napayım boşta oturmuyorum en azından :31:

tatlım çok üzüldüm dertleşmek istersen yaz bana yanındayım her zaman arkadaşım:'): bebişede çok üzüldüm :43: senin ve onun için hayırlısı buymuş demekki

planın gayet güzel canım :16:

Back