2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canım bende 3gun sonra mezun oluyorum inşallah ama cıkışimi yaptm artık ögrenci deglim

günaydın kızlar günaydın jane tükanı açtık ağrılarımdan uyuyamadım zaten gece 23.45 te hastaneden çıktık mr aletinde uyuyacaktım yahuuu neyse çarşamba sonuçları gösterecem .dünüde 1gkgy deneme ile kapattım bugün 1 gkgy denemem var yediiklim yolluk deneme 4 onu çözcem ve mat çalışacam eger vakit olursada egtmden soru görüşmek üzere

Son düzenleme:

Gunaydın nilcim bende dersaneye geldim denemeye denemeden sonra mezuniyet fotografı cektircez sınıfla sonra halı yıkayacaz ev arkadasımla eger hala kolumda derman kalırsa alan tekrarı yapmayı planlıyorum :)

günaydın nilim günaydın jane ve günaydın tüm bayanlar kahvaltı faslından sonra ancak ders başına geçebildim bugün denemeleri sona bırakacağım alandan 100-200 soru çözmeyi planlıyorum sonrasında da ctdt çalışacagim bitiremedim bu konuları

günaydın canlarım bugün genel bir tekrar yapayım inşallah belki zaman olursa deneme de çözerim
öptüm sizi kolay gelsin

meraba panpişlerrr
sabah mat çalıştım şimdi temizlik yapcam sonra yediiklim yolluk gkgy 4. deneme akşamda eşimle yemege çıkacagız

kızlar yargı tg 6yı yaptik 80e dustm moralim cok bozuk ya tarih ve cografyam cok kotu sizce ne yapmaliyim tarih ve cografyayı nasıl tekrar etmeliyim

kızlar yargı tg 6yı yaptik 80e dustm moralim cok bozuk ya tarih ve cografyam cok kotu sizce ne yapmaliyim tarih ve cografyayı nasıl tekrar etmeliyim

soru çözümü yap canım eğer tekrar edebilirim diyosan tarihi tekrar et

cograyadan soru cozumu yaparim artik pazardan sonrada tarihi tekrar etcem mecbur ve alanda duruyo daha benim

alan benim de duruyor canım
2 konu kaldı ama 2 konu olduguna bakma kıtabın ceyregı nerdeyse. kıtap da zaten kütük gibi
calısacaz napacazz

alan benim de duruyor canım
2 konu kaldı ama 2 konu olduguna bakma kıtabın ceyregı nerdeyse. kıtap da zaten kütük gibi
calısacaz napacazz

kızlar ogrenme oyt gelisim ve programdan konu eksiklerimi kapatcam olcme ve rehberlik tarih cografya konu tekrarı yapacam haftaya denemeye ara verip bi haftada bunlari tamamlayip o geri kalan 15gun gunde 2deneme cozsem nasıl olur sizce ?

slm kızlar alandan 120 soru çözdüm çtdt tekrar ettim vat idare hukuku tekrar edip 60 soru çözdümyediiklim denemesi çözüp yatacağım öptüm sizi

günaydın kızlar yarın konyaya gidiyorum 1 haftalıgına . dün misafirim vardı akşama denemem yarım kaldı bugün o nedenle 2 deneme çözcem gkgy den inşallah
matematikten den konu çalışacam (üslü sayılar köklüler mutlak deger basit eşitsizlikler vs)akşama hocam var
materyal dersinin notlarına bakacam
hem kafamı hem dersleri toparlayacağım anlıcanız
bu arada 14.00 gibi de doktora gidip sonuçları göstericem teşhis için
sizi çok seviyorum kızlar

Son düzenleme:
günaydınlar kızlarım
her sabah korkuyla uyanıyorum bugün de bir gün gitti diye

kolay gelsinnn

Kızlar bu 3gun calişamıcam sanirim bugun fotografla falan ugrastik esyalarimi toplamam lazim daha cumaya annemler geliyo mezuniyetime cuma gecesi eve donecez daha dogrusu yayla evimize mis gibi bi kahvaltidan sonra oturup bi guzel ders calişacam:)

canlarım meleklerim çalışkan kızlarım bitanelerimmm
ben geldim, biraz ağrım var ama iyi olmaya çalışıyorum. şu kumları bi dökeyim bomba olucam evelallah
diyorum ki;
çıkmış soruları çözen var mı bilmiyorum. ama benim gibi çözmeyen varsa başlıyalım
2005 den itibaren başlayalım. 2012 yle birlikte 8 tane oluyo. her güne 1 tane çözersek 8 günde onu bitirmiş oluruz ve aradan çıkmış olur.
ne dersiniz, yarından itibaren başlayalım mı?

tuğbammm çok teşekkür ederimmm geldim geldim hadi koş gel sen de kuma şükür gene taş daha betermiş :18: ama bu da sürekli sol tarafımda ağrı yapıyo, bazen iyice dayanılmaz oluyo ilaçlarımı kullanıyorum bakalım inş tez vakitte geçer
nurum tubammm sağolasın kuzumm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, aynısı senin için de geçerli biliyosun
nilimmm canımın canı çok teşekkür ederim kuzum inş amin tatlım inşallahhh
5 sene olmuş ben KPSS'ye gireli.
Çok stresli zamanlardı doğru düzgün çalışmamama rağmen
Hepinize başarılar diliyorum şimdiden
canımmm çok teşekkür ederiz ben de sınıfçıyım. darısı başıma artık
renginammm bitanem çok teşekkür ederim ne güzel demişsin üniden ilköğretime inş dediğin gibi olur kuzum. şu son 1-2 aydır çok olumsuzluklar yaşadım, kpss ye istediğim gibi çalışamadım. ama şu anda bunları ağlanmamın zamanı değil. bana düşen bundan sonrasında elimden geleni yapmak, gerisi kısmet hayırlısı
canım bende 3gun sonra mezun oluyorum inşallah ama cıkışimi yaptm artık ögrenci deglim
ahh canımmmm ne kadar güzel bi duygu bu biliyo musun çok sevindim mezun olmana. insanun üstünden bi yük kalkıyo sanki. gerçi bi yandan da şöyle bi durum oluyo eskiden öğrenciydim, şimdi işsiz ama olsun gene de okul büyük bi engel o bitti ya ohh rahatız artık ben çıkış mıkış yapmadım, onlar ne zaman oluyo acep :26:

beyazannem gelinimm sen zor günler yaşarken ben de gelip pat diye ne yazmışım öyle çok üzüldüm görünce. kusuruma bakma. ben hiç yazılanları okumadan direk topiğe mesaj yazıp çıktım bi fırsat bulup. az kaldı, geçicek hepsi sen atanınca. o zaman huzura kavuşacaksın. çok az kaldı oğluşunla şarkılar söyleyerek nefis kahvaltılarınızla huzurlu bir güne başlamanıza..sonra senin okuldan gelip evdeki minik öğrencini doya doya koklamana.. tüm kötülüklerden uzakta, yeni huzurlu bi hayata başlamanıza çok az kaldı

Son düzenleme:

geçmiş olsun kuşumaaa
ben de çözmedim çıkmışları sedefim ama çözmeye de sanırım vaktim yok. yani şu tekrarları bitirp çözebilirim ya da işte 15inden sonra bilemiyorum ki:26: kendimi sıkışmış hissediyorum cok fena
inşallah yetişir her şey
bu dönemde bir de farklı dertler geliyor üstüste hem de kpss arefesinde

kolay gelsin canlarım

Son düzenleme:

sağol renginamm inş geçer yaa :18:
hımm sonra mı çözsek acaba? benim daha tekrarları geç konular bile bitmedi, aslında bunlar bittikten sonra çözmek daha mantıklı ama aradan çıksın didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…