canlarım ne zamandır gelemiyorum kusuruma bakmayın
mezuniyetim olduçok güzeldi, akrabalar daha sonrasında da kaldı bizde, ancak gittiler falan derken koşturmaca içindeydim
ama her şey harikaydı ve sonunda mezun oldummmm
dd olan dersimi de öğrenci işlerine sordum ortalama 2.5 in üstünde ise geçiliyomuş, yani ondan da geçtimmm
bu arada ben tektaşımı aldımmm
bugün de doğumgünüm
ama tüm günümü hastanede geçirdim desem yeridir. canlar yaklaşık 2 haftadır sol tarafımda ağrı vardı ben onu yediğim çiğköfteye bağlıyodum ama meğer kum döküyomuşum.
kpss yi ne siz sorun ne ben söliim
bi ara buldum da şimdi gireyim yazayım dedim size
çok öpüyorum siziiii çokkkk seviyorummmmmmm
günaydın kızlar günaydın janetükanı açtık ağrılarımdan uyuyamadım zaten gece 23.45 te hastaneden çıktık mr aletinde uyuyacaktım yahuuu neyse çarşamba sonuçları gösterecem .dünüde 1gkgy deneme ile kapattım bugün 1 gkgy denemem var yediiklim yolluk deneme 4 onu çözcem ve mat çalışacam eger vakit olursada egtmden soru görüşmek üzere
kızlar yargı tg 6yı yaptik 80e dustm moralim cok bozuk ya tarih ve cografyam cok kotu sizce ne yapmaliyim tarih ve cografyayı nasıl tekrar etmeliyim
soru çözümü yap canım eğer tekrar edebilirim diyosan tarihi tekrar et
cograyadan soru cozumu yaparim artik pazardan sonrada tarihi tekrar etcem mecburve alanda duruyo daha benim
alan benim de duruyor canım
2 konu kaldı ama 2 konu olduguna bakma kıtabın ceyregı nerdeyse. kıtap da zaten kütük gibi
calısacaz napacazz
tuğbammm çok teşekkür ederimmmöncelikle mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun canım benim
doğum günün kutlu mutlu olsun
ayrıca tektaşını sevsinler senin :87:
kum dökmene çok üzüldüm kuzum inşallah tez zamanda kurtulursun
bizde seni seviyoruz kpss yi bırakma aramıza dön artık özledik seni
nurum tubammm:124::124:sedefim öncelikle mezuniyetin sonrasında da tektaşın hayırlı olsun tebrik ederim canıminşallah bundan sonra öğretmen olup öğrencilerini mezun edersin yeni yaşının kalbinden geçen bütün güzel dileklerini getirmesi dileğiyle kuzum nice senelere
nilimmm canımın canı çok teşekkür ederim kuzumDilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğumgünün kutlu olsun!
canımmm çok teşekkür ederiz5 sene olmuş ben KPSS'ye gireli.
Çok stresli zamanlardı doğru düzgün çalışmamama rağmen
Hepinize başarılar diliyorum şimdiden
renginammm bitanem çok teşekkür ederimo zaman gelsin halaylar kuzumaa
kuşum dogum günün kutlu mutlu olsunnn:119::119::119:
mezuniyetin de hayırlı olsunn inşallah sen direkt üniden bir ilkögretime geçiş yaparsın beklemeden
tek taşını da kıskanmadım hiç
öptüm seni can kuşumm
ahh canımmmm ne kadar güzel bi duygu bu biliyo musuncanım bende 3gun sonra mezun oluyorum inşallahama cıkışimi yaptm artık ögrenci deglim
canlarım meleklerim çalışkan kızlarım bitanelerimmm
ben geldim, biraz ağrım var ama iyi olmaya çalışıyorum. şu kumları bi dökeyim bomba olucam evelallah
diyorum ki;
çıkmış soruları çözen var mı bilmiyorum. ama benim gibi çözmeyen varsa başlıyalım
2005 den itibaren başlayalım. 2012 yle birlikte 8 tane oluyo. her güne 1 tane çözersek 8 günde onu bitirmiş oluruz ve aradan çıkmış olur.
ne dersiniz, yarından itibaren başlayalım mı?
geçmiş olsun kuşumaaa
ben de çözmedim çıkmışları sedefim ama çözmeye de sanırım vaktim yok. yani şu tekrarları bitirp çözebilirim ya da işte 15inden sonra bilemiyorum ki:26: kendimi sıkışmış hissediyorum cok fena
inşallah yetişir her şey
bu dönemde bir de farklı dertler geliyor üstüste hem de kpss arefesinde
kolay gelsin canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?