- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
iyi akşamlar kızlar mat dersim ve 2 denemem bitti valiz hazırlama zamanı konya yolculugu başlıyorrrr
şimdi seminerde ders dinleme zamanı
nete yarından sonra çok sık girme imkanım olmayacak sanırsam :44: sizi çok ösleyecem
sedefiç çok geçmişolsun tekrar
gr
tatlım benim telefon takoz bildiğin çok düşürdüğüm için 2 yıl önce özelliksiz bişey almıştım atma imkanım yok ama ihtiyacın kpss nin ilacı kartları var onları atcam çantama 8 saat yol vakit geçerniloşummmm konyaya mı gidiyosunnn
iyi yolculuklar kuzucummm
telefonuna ders mp3 leri at yolda dinlersin
çok öpüyorum kuzucum, biz de seni özlicez, fırsat buldukça gir.
sağol inş geçer de kurtulurum sınavdan önce şu kumlardan
ahh canımmmm ne kadar güzel bi duygu bu biliyo musunçok sevindim mezun olmana. insanun üstünden bi yük kalkıyo sanki. gerçi bi yandan da şöyle bi durum oluyo eskiden öğrenciydim, şimdi işsiz ama olsun gene de okul büyük bi engel o bitti ya ohh rahatız artık ben çıkış mıkış yapmadım, onlar ne zaman oluyo acep :26:
sağol renginamm inş geçer yaa :18:
hımm sonra mı çözsek acaba? benim daha tekrarları geç konular bile bitmedi, aslında bunlar bittikten sonra çözmek daha mantıklı ama aradan çıksın didim
tamam niloşum bugün ağrım yok. burda hava inanılmaz güzel. yani bol yağmurlu kapalı bi hava var ama ben bu havalara bayılırımmm.. biraz yatak keyfi yaptım, şimdi kahvaltımı yapıcam, ardından çalışıcam. o kartlar çok güzel niloşum katkısı olur sana yolculuktatatlım benim telefon takoz bildiğin çok düşürdüğüm için 2 yıl önce özelliksiz bişey almıştım atma imkanım yok ama ihtiyacın kpss nin ilacı kartları var onları atcam çantama 8 saat yol vakit geçerdurmak yok kpss ye devam misali
bugün doktora giderken dolmuşta deneme bitirdim sedoş kız kendimi aştım
sende iyileşir iyileşmez başla tamam mı
hımm anladım canım inş bakalım artıkcanım bizim uni. bu sene 14une diplomamızı aldıgımız icin cıkış yaptık. ama sen cıkıs belgeni alip o belgeylede goreve baslayabilirsin:) insallah:)
ayy ben bugün belki çözerim renginam, sonra gene birlikte de analiz ederiz
kuzum sen istersen çöz ama bak çözmeden de olmaz. ben belki zaman bulamayıp son ana saklayabilirim
kendim için seni engellemiş olmayayım canım
çözersem de sonradan yine analiz ederiz inşallah ya da vardır kızlardan çözmeyen onlarla da eşleşebilirsiniz tatlım
biz de seni özlicez nilimmmgünaydın kızçelerim bugün ders çalışmak yok
ütüydü ev toparlama bulaşık ugraşıcam öyle
gr sizleri öslicem
dersaneye gitmiyorum ben canımkızlar kolay gelsin başarılar dilerim;
bir şey sorucam. sizlerin alanla ilgili fikirlerini almak istiyorum. özellikle dershanelerinizde buna yönelik ne yapıldı?
forumun vefasız anası geldi...
bugün x yay. 2. denemeyi çözdüm. 70/108,25 netim var
dersaneye gitmiyorum ben canım
benim de gky denemelerim düştü iyice
umut denen bir şey de kalmadı. ya neredeyse kitabı cok iyi bildiğim halde sanki soruları uzaydan sormuşlar. cok moralim bozuk bugün
canım bazı yayınlar saçmalamış. sen bakma onlara
pegem tg idi . valla ben de umut kalmadı yaa.
canımmm bizim dershane uzaktan eğitim verdi alan dersleri için, benim arkadaşlarım ordan dersi dinliyolar, onun dışında dergi gibi bişey verdi bi de alan denemelerine giriyolar yine dershaneninkızlar kolay gelsin başarılar dilerim;
bir şey sorucam. sizlerin alanla ilgili fikirlerini almak istiyorum. özellikle dershanelerinizde buna yönelik ne yapıldı?
forumun vefasız anası geldi...
bugün x yay. 2. denemeyi çözdüm. 70/108,25 netim var
dersaneye gitmiyorum ben canım
benim de gky denemelerim düştü iyice
umut denen bir şey de kalmadı. ya neredeyse kitabı cok iyi bildiğim halde sanki soruları uzaydan sormuşlar. cok moralim bozuk bugün
canlar merhabalar
renginam senin hesap benimde moralimi çok bozuyo bu gkgy
kuzum ya ben gecen yılın kpssyi çözmüştüm ya o bile bu tgler gibi zor değildi vallahi. yani zorlamak için bu kadar da kasmaları cok saçma. hani derler ya kötü gelince insan hırslanıyor diye ayol ben de hırs mırs kalmıyor denemeyi parça pinçik edesim geliyor
renginam ben bugün 2005 i çözdüm. inanılmaz moral verdi bana tavsiye ederimya p10 puanım 100 küsür çıktı inanabiliyo musun sorular çok basitti, eğitimi 45 dk da bitirdim. ama yine de insan bazen hiçbişey bilmiyomuş gibi geliyo, en azından salak olmadığımı farkettim yaniii
gy: 59 doğru 1 boş
gk: 52 doğru 5 yanlış 3 boş
eğitim: 117 doğru 3 yanlış
benim tarih de kötü biliyosun, eğitimde eksiklerim de var. hele sen fullersin
ah benim kuzum sorma tekmelemek istiyorum bu tglericanlar merhabalar
renginam senin hesap benimde moralimi çok bozuyo bu gkgy
kızçeler türkçede dilbilgisine ağırlık verin. 17-18 tane gelicek. paragrafta çıkan yanlışlarınıza takılmayın. sonuçta denemeyi evde çözüyoruz ve konsantremizi tam veremiyoruz. ama sınavda öyle olmıcak. kafamız sadece soruya yönelik olcak.
tarihi de ne siz sorun ne ben söliimo tarih her şeyi bozuyo ama bozmasına izin vermicez, inatla tarih tekrarına devam vatandaşlığı da unutmamak lazım ben hepsiciğini unutmuşum :18:
kuzum ya ben gecen yılın kpssyi çözmüştüm ya o bile bu tgler gibi zor değildi vallahi. yani zorlamak için bu kadar da kasmaları cok saçma. hani derler ya kötü gelince insan hırslanıyor diye ayol ben de hırs mırs kalmıyor denemeyi parça pinçik edesim geliyor
maaşallah sana da kuzum bu arada biliyorsun ki çözüyorsun ama
ah benim kuzum sorma tekmelemek istiyorum bu tgleri
inşallah kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?