2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canlarım

beni merak ettiniz biliyorum.

keşke anlatabilsem... ama utanıyorum affedin. zoruma gidiyor.

----------

her şeye rağmen
dün ihtiyaç tg10 çözdüm. eğitim 58,50 gygk 95,50

nurtubacım yakında kütüpha falan varsa deneme çözmek için tekrar yapmak için gidebilirsin belki
yada yakın bi komşun arkadaşın falan varsa değerlendirebilirsin belki :26:

canlarım
kardeşlerim

özelden yazıyor halimi soruyorsunuz... her şeyi anlatacak gücüm yok. boğazımda bir yumru, göğsümde dev oturuyor sanki.

ben eşimle tartışırken yani arada eşim şiddete başvurabiliyor diye özet geçmek istiyorum.

bu aralar sürekli yalnız kalmamın da bu duygu durumumda etkisi var.

annemle kardeşim gelmiyor.

eşim perşembe benim memleketime gidecek şiir programına. oradan babamla istanbula geçip teyzemleri alacak buraya gelecekler. 17sinde falan...

ayrıntı verecek gücüm olduğunda söz veriyorum burada olacağım.

kızlarım cokk sağolun yazıp zahmet etmişsiniz Allah razı olsun.
elbette öyle nasipten ötesi yok
Allah yolumuzdaki taşları kaldırır inşallah da istediğimiz yerlere atanırız amin

kuaförden geldim canlarım 1 yıldır saclarımı kestirmiyordum neredeyse 1 metreye merdiven dayamıştı
şimdi omuzlarımın hafif aşagısında kestirdim. kurtulm vallahi ugrasamıyordum sınav zamanı bir de

veeee kızlar bugünden itibaren matematikle baş etmeye başladımablamın eşi bize geldi denemelerde yapamadığım soruları çözdük teker teker.bundan sonra konu anlatımı yetişmeyeceği için soru üstünden gidicez

canlarım ne zamandır gelemiyorum kusuruma bakmayın
mezuniyetim oldu çok güzeldi, akrabalar daha sonrasında da kaldı bizde, ancak gittiler falan derken koşturmaca içindeydim
ama her şey harikaydı ve sonunda mezun oldummmm
dd olan dersimi de öğrenci işlerine sordum ortalama 2.5 in üstünde ise geçiliyomuş, yani ondan da geçtimmm
bu arada ben tektaşımı aldımmm
bugün de doğumgünüm
ama tüm günümü hastanede geçirdim desem yeridir. canlar yaklaşık 2 haftadır sol tarafımda ağrı vardı ben onu yediğim çiğköfteye bağlıyodum ama meğer kum döküyomuşum.
kpss yi ne siz sorun ne ben söliim
bi ara buldum da şimdi gireyim yazayım dedim size
çok öpüyorum siziiii çokkkk seviyorummmmmmm

öncelikle mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun canım benim
doğum günün kutlu mutlu olsun
ayrıca tektaşını sevsinler senin :87:
kum dökmene çok üzüldüm kuzum inşallah tez zamanda kurtulursun
bizde seni seviyoruz kpss yi bırakma aramıza dön artık özledik seni

çok geçmiş olsun canım benim dersime engel olmasınlar diye gayret ediyorum ama yine etkilemiyor değil nilim yaa
ah canım ah ne desem bilemedimki:18:sen sınavına odaklan yoklarmışgibi davran.yanlış anlama beni ama eczanelerde kulak tıkacı satılıyo ondan al kuzum en azından sesleri duymazsın

eczaneden önceden almıştım onu canım taktım ama bu seferde daha kötü oldum acaba biri bana seslendi mi ne oldu kim gitti kim geldi daha kötü oldum
nurtubacım yakında kütüpha falan varsa deneme çözmek için tekrar yapmak için gidebilirsin belki
yada yakın bi komşun arkadaşın falan varsa değerlendirebilirsin belki :26:
keşke olsa canım yaa buraya yeni taşındık öyle işlek bir yer olmadığı için etrafta doğru dürüst hiçbir yer yok komşuları daha yeni yeni tanıyorum arkadaşlarım da çalşıyor hepsi bir ben kaldım işsiz bir de annemin bacağında varis var çok fazla ayakta kaldığı zaman ona sıkıntı çıkarıyor babaannem de biz de missafirler de gelince tüm işi annemin üstüne bırakamıyorum mevburen yardım ediyorum

:124::124:sedefim öncelikle mezuniyetin sonrasında da tektaşın hayırlı olsun tebrik ederim canım inşallah bundan sonra öğretmen olup öğrencilerini mezun edersin yeni yaşının kalbinden geçen bütün güzel dileklerini getirmesi dileğiyle kuzum nice senelere

canım seni çokkkkkkk ösledik mezuniyetin hayırlı olsun kpss yi bırakmak yok son güne kadar ona göreeee

tatlım bende sardım matematiği başıma ama hepsi bi araya geldi çalışamıyorumda napcam bilemedim soru üzerinden gitmek en iyisi kuzum kızlar doktordan geldkten sonra çok kötü bi halsizlik çöktü kendime gelemedim 1 gk gy denemesi çözmeye çalışıyorum o kadar daha fazlasına saglıgım müsaade etmiyor ve perşembe konyaya dersane seminerine gitcem 1 hafta oraya gitmeden bitirmem gerekenler vardı

ama sanırım bitmicek Alllah yardımcımız olsun beyazannem anladım olanı biteni hayatını kurtar canım çalış çalış çalış

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğumgünün kutlu olsun!

5 sene olmuş ben KPSS'ye gireli.
Çok stresli zamanlardı doğru düzgün çalışmamama rağmen
Hepinize başarılar diliyorum şimdiden

Son düzenleme:

teşekkürlersanırım atandınız darısı bizlere

Evet mezun oldum (sınıf öğretmenliği), o sene sınava girdim 77 puan aldım. Bu puanla atanmam imkansız diye düşünüp tekrar dershaneye yazıldım ama 2. dönem sözleşmeli olarak gidiş-geliş yapabileceğim bir köye atandım. Sonradan kadromu da aldım.
Şans oldu benimki tamamen.
Eğitime çok güvenirdim zaten bir tek eğitimde iyi yapabiliyordum, tarihe ve anayasaya zerre çalışmamıştım. Hey gidi günler

bizlerinde böyle hatırlayacağı günler olur bu günler inşallah

o zaman gelsin halaylar kuzumaa

kuşum dogum günün kutlu mutlu olsunnn :119::119::119:
mezuniyetin de hayırlı olsunn inşallah sen direkt üniden bir ilkögretime geçiş yaparsın beklemeden
tek taşını da kıskanmadım hiç
öptüm seni can kuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…