• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

selam kızar nasılsınız sabah kızkardeşimle konu tekrarı yaptık .şimdi alan denemesi alıp gezcez biraz.beyazanne burda olmana çok sevindim.hepinize sevgiler....

Kızlar merhaba.Arada bi takip ediyorum sizi.Sınava az kaldı başarılar şimdiden..

Bana tarihten önerebileceginiz yayınlar varmı.İhtiyaç hariç.Madde madde anlatmış hiç sevmedim..

teşekkürler :3: benim bölümüm sosyal bilgiler alan kitabından çalışıyorum tarihe o yüzden bi tavsiyede bulunamayacağım:50: ama x yayıncılığın ders notları diye bi kitabı var onu alabilirsin bi araştır istersen:26:

rengişim beyazannem cloşş nurtubam leylasım sedefim nerelerdesiniz siz bakalım :19::19::19:

rengişim beyazannem cloşş nurtubam leylasım sedefim nerelerdesiniz siz bakalım :19::19::19:

rengişin de renk menk kalmdı soldu gitti kuzum :5:
sen nasılsın bakalım denemelerin nasıl bebekimm :29:

Son düzenleme:

rengişin de renk menk kalmdı soldu gitti kuzum :5:
sen nasılsın bakalım denemelerin nasıl bebekimm :29:

kuzucum kaç gündür deneme falan çözmedim bi saldım ki kendimi Allah sonumu hayır getirsin:18:
senin niye moralin bozuk canım benim:26:

kuzucum kaç gündür deneme falan çözmedim bi saldım ki kendimi Allah sonumu hayır getirsin:18:
senin niye moralin bozuk canım benim:26:

kuzum aynen ben de 2 gündür ders falan düzgünce bakamıyorum öncesinde de zaten cok bakamıyordum ne bileyim bir tuhaf lduk sınav yaklastıkca ben de az önce fem çözdüm 82 cıktı sorma valla denemeler iyice berbatlastı :( niye böyle olduk bizz :14:

kuzum aynen ben de 2 gündür ders falan düzgünce bakamıyorum öncesinde de zaten cok bakamıyordum ne bileyim bir tuhaf lduk sınav yaklastıkca ben de az önce fem çözdüm 82 cıktı sorma valla denemeler iyice berbatlastı :( niye böyle olduk bizz :14:

bugünden itibaren sıkı sıkı çalışmaya başlıyoruz renginam birbirimize söz verelim.rehavete kapılmayalım olur mu arkadaşım :21:
bu arda senin kürkün nerde :26:

bugünden itibaren sıkı sıkı çalışmaya başlıyoruz renginam birbirimize söz verelim.rehavete kapılmayalım olur mu arkadaşım :21:
bu arda senin kürkün nerde :26:

tamam kuzum inşallah kürkümü iade ettim. beni bozar kürk falan :D

Kızlar merhaba.Arada bi takip ediyorum sizi.Sınava az kaldı başarılar şimdiden..

Bana tarihten önerebileceginiz yayınlar varmı.İhtiyaç hariç.Madde madde anlatmış hiç sevmedim..

tatlım x yayıncılık çok güzel :6:

kızlar işlerimiz vardı annemle, onları hallettik. o ordan pazara gitti ama beeennn eve geldim :21: gezmeye gitmedim derse geçtim. tarih tekrarı yapıcam.
bugün de 2006 yı çözmek istiyorum ama tarih tekrarı yapmadan çözmek istemiyorum. bi de tarihten ösym nin sorduğu çıkmış jandarma hakimlik vs gibi sınavların da soruları var elimde. önce onları çözmek istiyorum. bir an önce tekrara başlıyorum :10:

tugbammm :16: benim çalışma duzenim diye birşey kalmadı kuzum ya günlük bir deneme ancak çözebiliyorum onun dışında başka birşey yok nete telden giriyorum çoğu zaman yazdıklarınizi okuyorum ama cevap yazamıyorum :43::43:

tugbammm :16: benim çalışma duzenim diye birşey kalmadı kuzum ya günlük bir deneme ancak çözebiliyorum onun dışında başka birşey yok nete telden giriyorum çoğu zaman yazdıklarınizi okuyorum ama cevap yazamıyorum :43::43:

nurum tubam özletiyosun kendiniiii :70:
az önce yediiklimin kpss için hazırladığı videoyu izledim. burada da bi arkadaşımız paylaşmıştı, tam hatırlamıyorum kim paylaştı da sağolsun. orda diyo ki denemelerin çözümlerini analiz ederken de en az denemeye harcadığınız vakit kadar harcayın, ordan çok şey öğrenirsiniz diyodu. hatta doğru yaptıklarınızı da analiz edin çünkü bazen 2 şık arasında kalıyosunuz tesadüfen doğru yaptıklarınız da oluyo onları da iyi öğrenin dedi, madem deneme çözüyosun bunları da göz önünde bulundur kuzum :34:

seni çok iyi anlayabiliyorum canım.şu misafirlerinizin bi işi çıksada gitseler :18: inan bazen aklıma geliyo ne yapıyo acaba nurtubiş misafirlerle diyorum.:26:

sedefim sizi çok özlüyorum canım benim ama yazmak için fırsat olmuyor :ssz:dediğin gibi yapmak lazimmis kuzum ana ben yapmıyorum yanlışlara bakıp atıyorum zaman kaybı geliyor bana :17:halbuki ne kadar faydalı olacaktır kim bilir
tugbamm misafirler gündüzleri dışarı çıkıyorlar evde akşama kadar beklemiyorlar ben de onlar çıkınca deneme başına geçiyorum akşamları hiç birşey yapamıyorum :25:

sedefim sizi çok özlüyorum canım benim ama yazmak için fırsat olmuyor :ssz:dediğin gibi yapmak lazimmis kuzum ana ben yapmıyorum yanlışlara bakıp atıyorum zaman kaybı geliyor bana :17:halbuki ne kadar faydalı olacaktır kim bilir
tugbamm misafirler gündüzleri dışarı çıkıyorlar evde akşama kadar beklemiyorlar ben de onlar çıkınca deneme başına geçiyorum akşamları hiç birşey yapamıyorum :25:

kuzucum yaa ne misafirleri onlar öyle :30: ay ben bilmiyodum. misafir de tam gelicek zamanı bulmuş yaa. benim de mezuniyetime bi ton insan geldi, maksat muhabbet olsun onlara baya kaldılar :1: ee tabii olan bize oluyo, zaten onlar orda otururken çayları içerken hem insanın canı ders çalışmak istemiyo hem istese bile konsantre olunmuyo. inş yakın zamanda giderler canım

gelinim tarihten diğer derslere vakit bulamıyorum. bugün tarih tekrarı yaptım muharebelere kadar. 140 tane de soru çözdüm. başka bişey yapamadım. 2 gündür hiç ağrım yoktu, bugün gene başladı yaa. :5: yine de şükretmek lazım. taş ağrısı kum ağrısından daha kötüymüş. :18:

sedefim misafirlerimiz fransadan geldi burda evleri vardı ama evleri yikilip yeniden yapılacakmış bunlar da ne zaman olacağıni bilmeden çıkıp geldiler kalacak yer bulamamışlar annemden rica edince o da yok diyememiş iki tane düğün yapacaklar bir de :47:

beyazannem ben de yarın tekrara başlayayım diyorumdenemeler dursun

günaydın kızlar :16: bugün eğitimi bilgi haritalarından tekrar edeceğim :6:Allah zihin açıklığı versin hepimize

Back