- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba.Arada bi takip ediyorum sizi.Sınava az kaldı başarılar şimdiden..
Bana tarihten önerebileceginiz yayınlar varmı.İhtiyaç hariç.Madde madde anlatmış hiç sevmedim..
rengişim beyazannem cloşş nurtubam leylasım sedefim nerelerdesiniz siz bakalım
rengişin de renk menk kalmdı soldu gitti kuzum
sen nasılsın bakalım denemelerin nasıl bebekimm
kuzucum kaç gündür deneme falan çözmedim bi saldım ki kendimi Allah sonumu hayır getirsin:18:
senin niye moralin bozuk canım benim:26:
kuzum aynen ben de 2 gündür ders falan düzgünce bakamıyorum öncesinde de zaten cok bakamıyordum ne bileyim bir tuhaf lduk sınav yaklastıkca ben de az önce fem çözdüm 82 cıktı sorma valla denemeler iyice berbatlastı niye böyle olduk bizz
bugünden itibaren sıkı sıkı çalışmaya başlıyoruz renginam birbirimize söz verelim.rehavete kapılmayalım olur mu arkadaşım
bu arda senin kürkün nerde :26:
tamam kuzum inşallah kürkümü iade ettim. beni bozar kürk falan
seni severim ben sen kürksüzde şahanesin kuzucum hadi dersin başına oturalım
Kızlar merhaba.Arada bi takip ediyorum sizi.Sınava az kaldı başarılar şimdiden..
Bana tarihten önerebileceginiz yayınlar varmı.İhtiyaç hariç.Madde madde anlatmış hiç sevmedim..
tugbammm benim çalışma duzenim diye birşey kalmadı kuzum ya günlük bir deneme ancak çözebiliyorum onun dışında başka birşey yok nete telden giriyorum çoğu zaman yazdıklarınizi okuyorum ama cevap yazamıyorumrengişim beyazannem cloşş nurtubam leylasım sedefim nerelerdesiniz siz bakalım
tugbammm benim çalışma duzenim diye birşey kalmadı kuzum ya günlük bir deneme ancak çözebiliyorum onun dışında başka birşey yok nete telden giriyorum çoğu zaman yazdıklarınizi okuyorum ama cevap yazamıyorum
tugbammm benim çalışma duzenim diye birşey kalmadı kuzum ya günlük bir deneme ancak çözebiliyorum onun dışında başka birşey yok nete telden giriyorum çoğu zaman yazdıklarınizi okuyorum ama cevap yazamıyorum
canlarım nasılsınız bakalım?
ben genel tekrardayım
sedefim sizi çok özlüyorum canım benim ama yazmak için fırsat olmuyor dediğin gibi yapmak lazimmis kuzum ana ben yapmıyorum yanlışlara bakıp atıyorum zaman kaybı geliyor bana halbuki ne kadar faydalı olacaktır kim bilir
tugbamm misafirler gündüzleri dışarı çıkıyorlar evde akşama kadar beklemiyorlar ben de onlar çıkınca deneme başına geçiyorum akşamları hiç birşey yapamıyorum