Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelinim posta kutun dolu
canlarım ne zamandır gelemiyorum kusuruma bakmayın
mezuniyetim oldu çok güzeldi, akrabalar daha sonrasında da kaldı bizde, ancak gittiler falan derken koşturmaca içindeydim
ama her şey harikaydı ve sonunda mezun oldummmm
dd olan dersimi de öğrenci işlerine sordum ortalama 2.5 in üstünde ise geçiliyomuş, yani ondan da geçtimmm
bu arada ben tektaşımı aldımmm
bugün de doğumgünüm
ama tüm günümü hastanede geçirdim desem yeridir. canlar yaklaşık 2 haftadır sol tarafımda ağrı vardı ben onu yediğim çiğköfteye bağlıyodum ama meğer kum döküyomuşum.
kpss yi ne siz sorun ne ben söliim
bi ara buldum da şimdi gireyim yazayım dedim size
çok öpüyorum siziiii çokkkk seviyorummmmmmm
çok geçmiş olsun canım benim dersime engel olmasınlar diye gayret ediyorum ama yine etkilemiyor değil nilim yaateeee fransadan gelmişler ama evden haberleri yok seni bulmuş bu durumda malesef elinden geleni yap tatlım hiç bişey engel olmasın bize
kızlar bu arada doktordan geldim kan talili röntgen mr derken çok yoruldum bi tek mr kaldı o da gece 23.30 da çekilecek boyun fıtığı muhtemelen dedi ama bakalım perşembe gösterebilecem sonuçları
eczaneden önceden almıştım onu canım taktım ama bu seferde daha kötü oldum acaba biri bana seslendi mi ne oldu kim gitti kim geldi daha kötü oldumah canım ah ne desem bilemedimki:18:sen sınavına odaklan yoklarmışgibi davran.yanlış anlama beni ama eczanelerde kulak tıkacı satılıyo ondan al kuzum en azından sesleri duymazsın
keşke olsa canım yaa buraya yeni taşındık öyle işlek bir yer olmadığı için etrafta doğru dürüst hiçbir yer yok komşuları daha yeni yeni tanıyorum arkadaşlarım da çalşıyor hepsi bir ben kaldım işsiz bir de annemin bacağında varis var çok fazla ayakta kaldığı zaman ona sıkıntı çıkarıyor babaannem de biz de missafirler de gelince tüm işi annemin üstüne bırakamıyorum mevburen yardım ediyorumnurtubacım yakında kütüpha falan varsa deneme çözmek için tekrar yapmak için gidebilirsin belki
yada yakın bi komşun arkadaşın falan varsa değerlendirebilirsin belki :26:
:124::124:sedefim öncelikle mezuniyetin sonrasında da tektaşın hayırlı olsun tebrik ederim canım inşallah bundan sonra öğretmen olup öğrencilerini mezun edersin yeni yaşının kalbinden geçen bütün güzel dileklerini getirmesi dileğiyle kuzum nice senelerecanlarım ne zamandır gelemiyorum kusuruma bakmayın
mezuniyetim oldu çok güzeldi, akrabalar daha sonrasında da kaldı bizde, ancak gittiler falan derken koşturmaca içindeydim
dd olan dersimi de öğrenci işlerine sordum ortalama 2.5 in üstünde ise geçiliyomuş, yani ondan da geçtimmm
bugün de doğumgünüm
ama tüm günümü hastanede geçirdim desem yeridir. canlar yaklaşık 2 haftadır sol tarafımda ağrı vardı ben onu yediğim çiğköfteye bağlıyodum ama meğer kum döküyomuşum.
canım seni çokkkkkkk ösledik mezuniyetin hayırlı olsun kpss yi bırakmak yok son güne kadar ona göreeeecanlarım ne zamandır gelemiyorum kusuruma bakmayın
bugün de doğumgünüm
tatlım bende sardım matematiği başıma ama hepsi bi araya geldi çalışamıyorumda napcam bilemedim soru üzerinden gitmek en iyisi kuzum kızlar doktordan geldkten sonra çok kötü bi halsizlik çöktü kendime gelemedim 1 gk gy denemesi çözmeye çalışıyorum o kadar daha fazlasına saglıgım müsaade etmiyor ve perşembe konyaya dersane seminerine gitcem 1 hafta oraya gitmeden bitirmem gerekenler vardıveeee kızlar bugünden itibaren matematikle baş etmeye başladımablamın eşi bize geldi denemelerde yapamadığım soruları çözdük teker teker.bundan sonra konu anlatımı yetişmeyeceği için soru üstünden gidicez
5 sene olmuş ben KPSS'ye gireli.
Çok stresli zamanlardı doğru düzgün çalışmama rağmen
Hepinize başarılar diliyorum şimdiden
teşekkürlersanırım atandınız darısı bizlere
Evet mezun oldum (sınıf öğretmenliği), o sene sınava girdim 77 puan aldım. Bu puanla atanmam imkansız diye düşünüp tekrar dershaneye yazıldım ama 2. dönem sözleşmeli olarak gidiş-geliş yapabileceğim bir köye atandım. Sonradan kadromu da aldım.
Şans oldu benimki tamamen.
Eğitime çok güvenirdim zaten bir tek eğitimde iyi yapabiliyordum, tarihe ve anayasaya zerre çalışmamıştım. Hey gidi günler
o zaman gelsin halaylar kuzumaaveeee kızlar bugünden itibaren matematikle baş etmeye başladımablamın eşi bize geldi denemelerde yapamadığım soruları çözdük teker teker.bundan sonra konu anlatımı yetişmeyeceği için soru üstünden gidicez
canlarım ne zamandır gelemiyorum kusuruma bakmayın
bugün de doğumgünüm
5 sene olmuş ben KPSS'ye gireli.
Çok stresli zamanlardı doğru düzgün çalışmamama rağmen
Hepinize başarılar diliyorum şimdiden