- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
slm kızlar yatılı misafir geldi ev şenlik alanı gibi gnk_gny eğitim denemesi çözdüm sadece bur de alandan deneme çözeceğim çalışma ortamı diye birşey kalmadı
kuzum kıyamam ne zaman gidecekler ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar yatılı misafir geldi ev şenlik alanı gibi gnk_gny eğitim denemesi çözdüm sadece bur de alandan deneme çözeceğim çalışma ortamı diye birşey kalmadı
unuttun sen beni sevmiyorsun artık tubişim
Sen kendine bak bikere, dünden beri yoksun
arkadascezin ders calısmakta kuzuşumm
hmm şey bunları duymak için şaka yaptım daa bebekimm:103::78:
temmuz 18e kadar burdalar kuzum yaakuzum kıyamam ne zaman gidecekler ki
temmuz 18e kadar burdalar kuzum yaa
temmuz 18e kadar burdalar kuzum yaa
canlar bu arada eğitim denemesi çözdüm (yediiklim 80lik) 62.25 net
hiç gitmeselermiş bari seni de sınava götürsünler ayıp olmazsa
ay bu ne ya sinir oldum senin adına valla kuzum
konsantrasyonum bozuldu kızlar yaa ben şaka yapıyorlar sanıyordum psikolojim alt üst oldu ama yine de kendimi motive etmeye çalışıyorumkuzum valla ben bile kahroldum şu an
Allah sabır versin canım benim:18:
kuzum maşallah sanacanlar bu arada eğitim denemesi çözdüm (yediiklim 80lik) 62.25 net
nurtubam şu smile halimi anlatır sanırsamtemmuz 18e kadar burdalar kuzum yaa
tubişşşş zümrüşümmm maşallah sana afferin işte bu ama gevşeme hedef 65canlar bu arada eğitim denemesi çözdüm (yediiklim 80lik) 62.25 net
konsantrasyonum bozuldu kızlar yaa ben şaka yapıyorlar sanıyordum psikolojim alt üst oldu ama yine de kendimi motive etmeye çalışıyorum
tatlım çok yakının mı bu kişiler bi de sebebi ne bu kadar uzun kalmanın bu tarihte merak ettim :26:
kızlar dün bi gkgy denemesi ve ölçme ve yöntemden soru ile kapattım planımı tamamlayamadım
bu günde 9 gibi evden çıkıp doktora gitcem boyun agrılarım için cumaya randevuluydum ama doktor yokmuş arayıp pazartesiye ertelendi dediler geldikten sonrada bi evi temizleyip öyl başlıcam
kızlar hayatımızda ne olursa olsun bizi yıldıramıcak tamam mı no panik no stres anacığım :79::79:
kızlar kalktım deneme çözecektim vazgectim 1de çözecegim
çünkü size bir şey sorcam:26:
ya kızlar ben gk gyden hiç 90a çıkamadım:26: sizler nasıl 90 100 yapıyorsunuz? nedir bunun yöntemi?
düşünüyorum mat hariç diğerlerinden 25er net yapsak 75 ancak oluyor mat.den en fazla 15 yapabiliyorum ancak ancak 90 öyle çıkar kendi adıma. başka türlü olmuyor bende mesela hangi yayınlardan 90 100 yapabiliyorsunuz? (ben hiçbir yayından yapamadım )
yoksa mat.den mi çok iyi yapıyorsunuz? tarih coğ hiç yanlışınız çıkmıyor mu?
ay valla cok az zaman kaldı kafayı yicem bana bir şeyler söyleyin lütfen
Canım ben matematikciyim bende gk ya gore degisiyo 54 55 gy yapiyorum 35 40larda genel kultur oluyo benim ancak oyle yapıyorum:) branşın ne canım senin :)
tatlım sınavda 90 ı aşamıcksın ya da 100 yapıyosan aynısı olcak diye bişi yok stres yapmakızlar kalktım deneme çözecektim vazgectim 1de çözecegim
ya kızlar ben gk gyden hiç 90a çıkamadım:26: sizler nasıl 90 100 yapıyorsunuz? nedir bunun yöntemi?
düşünüyorum mat hariç diğerlerinden 25er net yapsak 75 ancak oluyor mat.den en fazla 15 yapabiliyorum ancak ancak 90 öyle çıkar kendi adıma. başka türlü olmuyor bende mesela hangi yayınlardan 90 100 yapabiliyorsunuz? (ben hiçbir yayından yapamadım )
teeee fransadan gelmişler ama evden haberleri yok seni bulmuş bu durumda malesef elinden geleni yap tatlım hiç bişey engel olmasın bizenilim akrabalar fransadqn geldiler burda evleri vardı ama binaları yikilip tekrar yapılacakmış bunlarinda haberi yok çık gel diğer akrabaların evinde de yatacak yer olmayınca annemgilden rica etmişler kalabilir miyiz diye o da napsin yok diyememis iki tane düğün yapacaklar burda öyle gidecekler
kızlar kalktım deneme çözecektim vazgectim 1de çözecegim
nilim akrabalar fransadqn geldiler burda evleri vardı ama binaları yikilip tekrar yapılacakmış bunlarinda haberi yok çık gel diğer akrabaların evinde de yatacak yer olmayınca annemgilden rica etmişler kalabilir miyiz diye o da napsin yok diyememis iki tane düğün yapacaklar burda öyle gidecekler
edebiyat ögretmenliği canım.
ya dedğim gibi mat iyi yapsam ancak 90ı aşarım ben. benim de gk 40 45 gibi oluyor işte.
cografya ve vat yanlısım cıkıyor bayagı çünkü
90ı bulamıyorum