• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

iyi akşamlar kızlar mat dersim ve 2 denemem bitti valiz hazırlama zamanı konya yolculugu başlıyorrrr
şimdi seminerde ders dinleme zamanı :27:
nete yarından sonra çok sık girme imkanım olmayacak sanırsam :44: sizi çok ösleyecem :31:
sedefiç çok geçmişolsun tekrar
gr :54::54::54:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar mat dersim ve 2 denemem bitti valiz hazırlama zamanı konya yolculugu başlıyorrrr
şimdi seminerde ders dinleme zamanı :27:
nete yarından sonra çok sık girme imkanım olmayacak sanırsam :44: sizi çok ösleyecem :31:
sedefiç çok geçmişolsun tekrar
gr :54::54::54:

niloşummmm konyaya mı gidiyosunnn :10:
iyi yolculuklar kuzucummm :16:
telefonuna ders mp3 leri at yolda dinlersin :52:
çok öpüyorum kuzucum, biz de seni özlicez, fırsat buldukça gir.
sağol inş geçer de kurtulurum sınavdan önce şu kumlardan :16:

niloşummmm konyaya mı gidiyosunnn :10:
iyi yolculuklar kuzucummm :16:
telefonuna ders mp3 leri at yolda dinlersin :52:
çok öpüyorum kuzucum, biz de seni özlicez, fırsat buldukça gir.
sağol inş geçer de kurtulurum sınavdan önce şu kumlardan :16:
tatlım benim telefon takoz bildiğin çok düşürdüğüm için 2 yıl önce özelliksiz bişey almıştım atma imkanım yok ama ihtiyacın kpss nin ilacı kartları var onları atcam çantama 8 saat yol vakit geçer :28: durmak yok kpss ye devam misali :9::1:
bugün doktora giderken dolmuşta deneme bitirdim sedoş kız kendimi aştım :24:
sende iyileşir iyileşmez başla tamam mı
:51:

Son düzenleme:

ahh canımmmm ne kadar güzel bi duygu bu biliyo musun :16: çok sevindim mezun olmana. insanun üstünden bi yük kalkıyo sanki. gerçi bi yandan da şöyle bi durum oluyo eskiden öğrenciydim, şimdi işsiz :1: ama olsun gene de okul büyük bi engel o bitti ya ohh rahatız artık :21: ben çıkış mıkış yapmadım, onlar ne zaman oluyo acep :26:

canım bizim uni. bu sene 14une diplomamızı aldıgımız icin cıkış yaptık. ama sen cıkıs belgeni alip o belgeylede goreve baslayabilirsin:) insallah:)

sağol renginamm inş geçer yaa :18:
hımm sonra mı çözsek acaba? benim daha tekrarları geç konular bile bitmedi, aslında bunlar bittikten sonra çözmek daha mantıklı ama aradan çıksın didim :1:

kuzum sen istersen çöz ama bak çözmeden de olmaz. ben belki zaman bulamayıp son ana saklayabilirim
kendim için seni engellemiş olmayayım canım :34:
çözersem de sonradan yine analiz ederiz inşallah ya da vardır kızlardan çözmeyen onlarla da eşleşebilirsiniz tatlım:12:

günaydın kızçelerim bugün ders çalışmak yok :20:
ütüydü ev toparlama bulaşık ugraşıcam öyle
gr sizleri öslicem :5:

tatlım benim telefon takoz bildiğin çok düşürdüğüm için 2 yıl önce özelliksiz bişey almıştım atma imkanım yok ama ihtiyacın kpss nin ilacı kartları var onları atcam çantama 8 saat yol vakit geçer :28: durmak yok kpss ye devam misali :9::1:
bugün doktora giderken dolmuşta deneme bitirdim sedoş kız kendimi aştım :24:
sende iyileşir iyileşmez başla tamam mı
:51:
tamam niloşum bugün ağrım yok. burda hava inanılmaz güzel. yani bol yağmurlu kapalı bi hava var ama ben bu havalara bayılırımmm.. biraz yatak keyfi yaptım, şimdi kahvaltımı yapıcam, ardından çalışıcam. o kartlar çok güzel niloşum katkısı olur sana yolculukta :34:
canım bizim uni. bu sene 14une diplomamızı aldıgımız icin cıkış yaptık. ama sen cıkıs belgeni alip o belgeylede goreve baslayabilirsin:) insallah:)
hımm anladım canım inş bakalım artık :29:

kuzum sen istersen çöz ama bak çözmeden de olmaz. ben belki zaman bulamayıp son ana saklayabilirim
kendim için seni engellemiş olmayayım canım :34:
çözersem de sonradan yine analiz ederiz inşallah ya da vardır kızlardan çözmeyen onlarla da eşleşebilirsiniz tatlım:12:
ayy ben bugün belki çözerim renginam, sonra gene birlikte de analiz ederiz :29: bi de benim tarihe yüklenmem lazım, bi de vatandaşlığı unuttum :31:
günaydın kızçelerim bugün ders çalışmak yok :20:
ütüydü ev toparlama bulaşık ugraşıcam öyle
gr sizleri öslicem :5:
biz de seni özlicez nilimmm :5: çabuk gel tamam mıııııııı

kızlar kolay gelsin başarılar dilerim;

bir şey sorucam. sizlerin alanla ilgili fikirlerini almak istiyorum. özellikle dershanelerinizde buna yönelik ne yapıldı?

bir şey sorucam. sizlerin alanla ilgili fikirlerini almak istiyorum. özellikle dershanelerinizde buna yönelik ne yapıldı?
dersaneye gitmiyorum ben canım :31:
forumun vefasız anası geldi...

bugün x yay. 2. denemeyi çözdüm. 70/108,25 netim var:16:

benim de gky denemelerim düştü iyice
umut denen bir şey de kalmadı. ya neredeyse kitabı cok iyi bildiğim halde sanki soruları uzaydan sormuşlar. cok moralim bozuk bugün

Son düzenleme:

canımmm bizim dershane uzaktan eğitim verdi alan dersleri için, benim arkadaşlarım ordan dersi dinliyolar, onun dışında dergi gibi bişey verdi bi de alan denemelerine giriyolar yine dershanenin
forumun vefasız anası geldi...

bugün x yay. 2. denemeyi çözdüm. 70/108,25 netim var:16:
:nazar::nazar::nazar: nazar değmesin gelinime

dersaneye gitmiyorum ben canım :31:

benim de gky denemelerim düştü iyice
umut denen bir şey de kalmadı. ya neredeyse kitabı cok iyi bildiğim halde sanki soruları uzaydan sormuşlar. cok moralim bozuk bugün

renginam ben bugün 2005 i çözdüm. inanılmaz moral verdi bana tavsiye ederim :1: ya p10 puanım 100 küsür çıktı inanabiliyo musun :27: sorular çok basitti, eğitimi 45 dk da bitirdim. ama yine de insan bazen hiçbişey bilmiyomuş gibi geliyo, en azından salak olmadığımı farkettim yaniii
gy: 59 doğru 1 boş
gk: 52 doğru 5 yanlış 3 boş
eğitim: 117 doğru 3 yanlış
benim tarih de kötü biliyosun, eğitimde eksiklerim de var. hele sen fullersin

canlar merhabalar :16::16:
renginam senin hesap benimde moralimi çok bozuyo bu gkgy :5:

kızçeler türkçede dilbilgisine ağırlık verin. 17-18 tane gelicek. paragrafta çıkan yanlışlarınıza takılmayın. sonuçta denemeyi evde çözüyoruz ve konsantremizi tam veremiyoruz. ama sınavda öyle olmıcak. kafamız sadece soruya yönelik olcak.
tarihi de ne siz sorun ne ben söliim :37: o tarih her şeyi bozuyo ama bozmasına izin vermicez, inatla tarih tekrarına devam :47: vatandaşlığı da unutmamak lazım ben hepsiciğini unutmuşum :18:

renginam ben bugün 2005 i çözdüm. inanılmaz moral verdi bana tavsiye ederim :1: ya p10 puanım 100 küsür çıktı inanabiliyo musun :27: sorular çok basitti, eğitimi 45 dk da bitirdim. ama yine de insan bazen hiçbişey bilmiyomuş gibi geliyo, en azından salak olmadığımı farkettim yaniii
gy: 59 doğru 1 boş
gk: 52 doğru 5 yanlış 3 boş
eğitim: 117 doğru 3 yanlış
benim tarih de kötü biliyosun, eğitimde eksiklerim de var. hele sen fullersin
kuzum ya ben gecen yılın kpssyi çözmüştüm ya o bile bu tgler gibi zor değildi vallahi. yani zorlamak için bu kadar da kasmaları cok saçma. hani derler ya kötü gelince insan hırslanıyor diye ayol ben de hırs mırs kalmıyor denemeyi parça pinçik edesim geliyor:47:

maaşallah sana da kuzum bu arada biliyorsun ki çözüyorsun ama:nazar::nazar::16:
ah benim kuzum sorma tekmelemek istiyorum bu tgleri :27::27::47:
kızçeler türkçede dilbilgisine ağırlık verin. 17-18 tane gelicek. paragrafta çıkan yanlışlarınıza takılmayın. sonuçta denemeyi evde çözüyoruz ve konsantremizi tam veremiyoruz. ama sınavda öyle olmıcak. kafamız sadece soruya yönelik olcak.
tarihi de ne siz sorun ne ben söliim :37: o tarih her şeyi bozuyo ama bozmasına izin vermicez, inatla tarih tekrarına devam :47: vatandaşlığı da unutmamak lazım ben hepsiciğini unutmuşum :18:

inşallah kuşum :31:

kuzum ya ben gecen yılın kpssyi çözmüştüm ya o bile bu tgler gibi zor değildi vallahi. yani zorlamak için bu kadar da kasmaları cok saçma. hani derler ya kötü gelince insan hırslanıyor diye ayol ben de hırs mırs kalmıyor denemeyi parça pinçik edesim geliyor:47:

maaşallah sana da kuzum bu arada biliyorsun ki çözüyorsun ama:nazar::nazar::16:

ah benim kuzum sorma tekmelemek istiyorum bu tgleri :27::27::47:

inşallah kuşum :31:

hiç takma kuzum onları yaa, önemli olan ösym nin sordukları. bi de şöyle yanlış bilinen bir şey var. bazen ben de bu hataya düşüyorum. zor soran yayınlara aa bunun soruları iyi diyoruz.. yayınlar da buna dayanarak soruları zorlaştırıp -kaliteli- ymiş gibi gösteriyolar bence. halbuki zor soru demek kaliteli soru demek değildir

Kızlar merhaba.Arada bi takip ediyorum sizi.Sınava az kaldı başarılar şimdiden..

Bana tarihten önerebileceginiz yayınlar varmı.İhtiyaç hariç.Madde madde anlatmış hiç sevmedim..

Back