2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canlarım ben kaçıyorum biraz alana bakayım

siz çok seviyorum veeee hepinizi kokulu kokulu öpüyorum

kuzum çok ozledim seni sanki hergn gorüşüyorduk da bir kaç gündür seni gorememişim gibi optüm seni güzel arkadaşım..
ruhsal olarak görüşüyoz tabi canım hafta sonu yoktum ondandır canım

cicilerin hayırlı olsun sana bol netler getirsin inşallah

isminin altındaki güzelim lan a bayıldım güzelsin tabikisi
bu arada seninkinden naber gelip gidiyo mu haspa

cnm onlar face te oguzhan hoca diye bi grup var ordan kpss hocaları hazırlamış yayınlıyorlar adamın ayrı bir blogu da var oguzhan hoca diye yazınca çıkıyorr

sevk mi cnm cevappp:44:

betimsel diyorummm buna daa

workshopp

düşünceleri ayrıştırma

Kızlar bugun ihtiyaç tg yaptıkarkadaşlarla aramızda fotokopi çektirmiştik eğitimi eksik çekmiş 11 sorumuz yoktu 69 soruda 12 yanlış 2 boş, gk gy 81.25 nett

kızlar bu hakan dedenin kitaplarını ben de alayım bari, ama kitapseçte göremedim :26:
siz nerelerden aldınız, orda kapıda ödeme var mı?

sedefcim bu ofisokul için download managgeri indirdim ama o videolar inmiyor kuzum?
sen hiç indirebildin mi?
hala başlayamadım matematiğe

bu arada nurtubacım sedefim nilim clemim tugbacım desteğiniz tavsiyeleriniz için cok teşekkür ederim

renginim sayfalara bakıyorum ama sebebini anlatmadın herhalde değil mi kuzum

anlatmadım kuzum bir kerelik olay değil uzun biraz. anlatılır da yani sizi de burada meşgul etmek istemiyorum
güvenimi sarstı diyeyim de anlayın kuzularım
hem bu sınav zamanı bir de ne bileyim..

var canım kitap seçte arama kısmına balyoz yaz çıkıyor

kapıda odeme yaptım bende
cloşum o var da hakan dedenin çağdaş türk tarihi kitabbı yok orda, bizim dershane bu kitabı çıkarcakmış ama anca haziranda bize ulaşçakmış..

anlatmadım kuzum bir kerelik olay değil uzun biraz. anlatılır da yani sizi de burada meşgul etmek istemiyorum
güvenimi sarstı diyeyim de anlayın kuzularım
hem bu sınav zamanı bir de ne bileyim..

eski olaylar mı bitanem? şu an hiç bunlara kafanı yorma tamam mı, gerekirse sınava kadar konuşmayın, hem sen kafanı dinlersin. sadece derslerine odaklanırsın. sınavdan sonra uzun uzun konuşur bi sonuca varırsınız
vallahi bu sevgililer vakit alıyo yahu şimdi gene dışarı çıkıyorum ama program yapcaz, finallere kadar tüm konularım bitmeli

eski olaylara benzer şeyler canım. konusmuyorum su an dediğin gibi.
aklımı bulandırmak istemıyorum
gez gel derse gec sen de kuzum

rengina sınav öncesi zaten tahammül sınırımız biraz daha azalmış oluyor. konuyu bilmiyorum ama konuşarak çözüm bulmaya birbirinizi anlamaya çalışın. her şeyin bi sebebi bi açıklaması vardır elbet. zor biliyorum ama sınav öncesi mümkün oldukça zihnimizi bulandırmamaya çalışmak en iyisi galiba

sedefcim avantajkitap.com da 2 kitap ( 2013 Kpss Balyoz Soru Bankası ve Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Konu Anlatımlı Soru ) 19 tl canım. kargoda ücretsiz. maafff söylemiş bende aldım bakalım ne zamana gelecek :44:

kapıda ödemesi de var bu arada

Son düzenleme:
sedefcim hakan dedenın kıtapları için ucuzkitapal.com a bak(vardır belki orada) o da aynı kitapseç gibi kapıda ödeme var
ben almıştım güvenılır yani
çıktım ben kızlar yine ne varsa namazda var bari vaktini gecirmeyeyim öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…