• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

rengina sınav öncesi zaten tahammül sınırımız biraz daha azalmış oluyor. konuyu bilmiyorum ama konuşarak çözüm bulmaya birbirinizi anlamaya çalışın. her şeyin bi sebebi bi açıklaması vardır elbet. zor biliyorum ama sınav öncesi mümkün oldukça zihnimizi bulandırmamaya çalışmak en iyisi galiba :31:

sedefcim avantajkitap.com da 2 kitap ( 2013 Kpss Balyoz Soru Bankası ve Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Konu Anlatımlı Soru ) 19 tl canım. kargoda ücretsiz. maafff söylemiş bende aldım bakalım ne zamana gelecek :44:

kapıda ödemesi de var bu arada

dogru söylüyorsun canım tavsiyelerinizi dikkate alacağım. teşekkür ederim:31:

merhaba arkadaşlar hafta sonumisafirim vardı çok çalışamadım ama gelişim psikolojisi de bitti çok şükür tarih cuma gününden bitmişti. şimdi sıra anayasada yarın onu bitirmem gerekiyor 600 kadar soruvar kitapta. yarın birazyoğun olacak:)

arkadaşlar aktif oğrenme ve yapılandırmacalık aynı soruda şıkların içinde var ise birbirine karıştırıyorum

var mı ayırtedici bir noktası?

bu saatte leylass gelir bitek o cevaplar bence:1:

arkadaşlar aktif oğrenme ve yapılandırmacalık aynı soruda şıkların içinde var ise birbirine karıştırıyorum

var mı ayırtedici bir noktası?

bu saatte leylass gelir bitek o cevaplar bence:1:

canım yapılandırmacılıkta öğrenci bilgiyi pasif bir biçimde almaz yapılandırır..aktif öğrenmede ise öğrencilere nasıl öğrenecekleri öğretilir,öğrenciler yaparak yaşayarak öğrenir..tabi yapılandırmacılıktada yaparak yaşayarak öğrenme önemlidir..fakat yapılandırmacılıkta öğrenci bilgiyi direk almaz kendine göre anlamlandırır.. :13::13::13::13::13::13::13::13::13:

''güzelim lan''​
sesli güldüm :9::9: hiç görmedim seni ama kalbin çok güzel arkadaşım kalbinin güzelliği eminim yüzüne yansımıştır :21::21::16::16:

Son düzenleme:
ayy canlarım sağolun ben de vereyim o zaman 2sinin siparişini, kredi kartım yok o yüzden kapıda ödemeli yer lazım hem güvenilir diyosunuz daha ne, uygunmuş da fiyatı :21:
bi program yaptık biz de ama uyabilirsem tabii.. sadece bu haftalık, sözde bu hafta hepsini bitirmiş olucam :1: inş. ondan sonra finallerim var 2 hafta, sonra haziran 1den sınava kadar benimmm :21:

günaydın kızlar günaydın size:29: bugün çok yogun bi programım yok tarihten küreselleşen dünya yani son konum bi de alandan bi ders bitcek:6: akşama matematik dersim var kafamı fazla yormamam lazım zaten bissürü sorum birikti :18:
kızlar ya kafam da bende çok yorgunum sanki günlerdir tam verimli ve istediğim gibi çalışamıyorum :19: nolcek bu halimiz bizim :25:
beyazanne nerde kaç gündür ugramıyo

Son düzenleme:
$30565_513607602039731_730609244_n.jpg gülün biraz güzel anlatmış :1::1::9::9::9:

sabah 8de uyandım ama 2 saattir ders çalışmak haricinde ne kadar boş iş varsa hepsini yaptım.
hatta bi ara pc de mayın tarlası oynuyodum. offff :31::31::31:

zorla da olsa alandan kaldığım yerden devam etmem gerekiyo,umarım çalışabilirim .:31:
görüşürüz kızlar

günaydın kızlarr:6:
bugün gec kaldım biraz gece de uyuyamadım. sevdiceği düşündüm durdum:26:

neyse deneme çözmekle güne başlayacagım canlarım

clemim insan uyanır uyanmaz ağlar mııı:26:
bir sorun mu var kuzum:44:

günaydın kızlarr:6:
bugün gec kaldım biraz gece de uyuyamadım. sevdiceği düşündüm durdum:26:

neyse deneme çözmekle güne başlayacagım canlarım

clemim insan uyanır uyanmaz ağlar mııı:26:
bir sorun mu var kuzum:44:

ağlamaz kuzum insan uyanır uyanmaz ağlama smile ile esneme smile nı bir güzel karıştırır:1::1:

ahh benim sabah neşelerimmmm :29:
yirim siziiii
niloşşşş karikatüre koptum
clementine smileyları karıştırmana ayrıca bi koptum :52: ben de dedim noldu aman Allah korusun
svcnmm bize sınavda mayın tarlasını sormıcaklar hadi bakiim derse, bak ne güzel erken de kalkabiliyosun bari boşa kalkmış olma kuzum
renginam denemeyi süreyle çözüyosundur ister istemez kafan sorularla meşgul olucak sevdicek uçup gider kafandan sen bu ara sık sık deneme çöz kuzum :31:
nurum tubam inş ben de bugün adamakıllı çalışıcam :27:

bu arada yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş sefalar getirmiş :16: bi hamişimiz var. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin anneyim83 :nazar:

ahh benim sabah neşelerimmmm :29:
yirim siziiii
niloşşşş karikatüre koptum
clementine smileyları karıştırmana ayrıca bi koptum :52: ben de dedim noldu aman Allah korusun
svcnmm bize sınavda mayın tarlasını sormıcaklar hadi bakiim derse, bak ne güzel erken de kalkabiliyosun bari boşa kalkmış olma kuzum
renginam denemeyi süreyle çözüyosundur ister istemez kafan sorularla meşgul olucak sevdicek uçup gider kafandan sen bu ara sık sık deneme çöz kuzum :31:
nurum tubam inş ben de bugün adamakıllı çalışıcam :27:

bu arada yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş sefalar getirmiş :16: bi hamişimiz var. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin anneyim83 :nazar:
bende siz kopun diye koydum kujum :8:
ayrıca prensesim ben vardı o da hamiş olunca koptu derslerden yani 2 hamiş var aslında :49:

ağlamaz kuzum insan uyanır uyanmaz ağlama smile ile esneme smile nı bir güzel karıştırır:1::1:
esneme smilesi hangisi kız bende aynen rengina gibi nolduki aglıyo diye korktum :30:ama bizim kızın sabah şaşkolozluguymuş :32:

kızlar alanımdan 1 ders bitirdim soruları çözdüm annemdeyim saçlarımı boyattım bu kpss ile bol beyaz sahibiyimde :17: saçım olsun yıkayıp döncem eve 1 alan dersi + tarihten son konum tamam bugünlük akşamada mat dersi :31:

Son düzenleme:
bende siz kopun diye koydum kujum :8:
ayrıca prensesim ben vardı o da hamiş olunca koptu derslerden yani 2 hamiş var aslında :49:

esneme smilesi hangisi kız bende aynen rengina gibi nolduki aglıyo diye korktum :30:ama bizim kızın sabah şaşkolozluguymuş :32:

kızlar alanımdan 1 ders bitirdim soruları çözdüm annemdeyim saçlarımı boyattım bu kpss ile bol beyaz sahibiyimde :17: saçım olsun yıkayıp döncem eve 1 alan dersi + tarihten son konum tamam bugünlük akşamada mat dersi :31:

aa niloşum prensesim ben aklımdan çıkmış keşke o da gelse, evet ne zamandır yok
ben de hep annemin saçlarını boyuyorum, diyo ki ''sen gidince napıcam'' diyo. ''o zaman ayda 1 yanıma gelmek zorundasın'' diyorum :23:
ben de bi ara karamel yapmıştım saçlarımı, ama şimdi kendi rengimdeyim. fotolardan da biliyosundur. belki ilerde gene bi değişiklik yapabilirim :12:

kitapların siparişini verdim. türkçeden yazım imla çalıştım. kahvaltı ettim. bugün vat yasama çalışıcam, mat ebobekok sıralama mutlak değere bi bakıcam, tarihten 1.dünya savaşı, milli mücadele hazırlık, 1. tbmm, muharebeler dönemini çalışıcam. geo dan da soru çözmem lazım :ssz:

canım yapılandırmacılıkta öğrenci bilgiyi pasif bir biçimde almaz yapılandırır..aktif öğrenmede ise öğrencilere nasıl öğrenecekleri öğretilir,öğrenciler yaparak yaşayarak öğrenir..tabi yapılandırmacılıktada yaparak yaşayarak öğrenme önemlidir..fakat yapılandırmacılıkta öğrenci bilgiyi direk almaz kendine göre anlamlandırır.. :13::13::13::13::13::13::13::13::13:

anlamadım kuzum:44::44::44::44::44::44::44:

cloşşşş tam seni arkadaş olarak eklicektim :52:
bi baktım arkadaş listemde yokmuşsun meğer :30:
tam istek gödercektim bildirim geldi sendenmiş :1:
kalplerimiz birmiş :13:

Back