• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

merhaba canlarım:3: sabah karnımın ve belimin ağrısıyla uyandım malum şey işte :17: bi ilç içtim geçti çok şükür:87:

bi kahve yapıp dersimin başına geçiyorum:68:

kocaman kocaman öptüm sizi:21::16::54:

ohh iyi geçmiş canım çok şükür :21:
ben de kocaman öpüyorum seni tuğbişimmm :16:

ah kızlar ben geldim :5:
erkek arkadaşımla kavga ettik çok basit bir durum gibi görünüyor ama değil
ayrılmak istedğimi söyledim.:43:

gelecek kaygısıyla yaşamak çok zormuş. tamamen güven verecek bir insanı bulmak kolay değil mi artık
ne düşünecegımı şaşırmış vaziyetteyim :14:

gelecek kaygısıyla yaşamak çok zormuş. tamamen güven verecek bir insanı bulmak kolay değil mi artık

canım çok üzüldüm bu sınav dönemi çok agır bir dönem ve sınav dışında hiç bi yükü kaldıramıyoruz sevgilinde mi kpss ye hazırlanıyo bilmiyorum ama umarım düzelir

canım çok üzüldüm bu sınav dönemi çok agır bir dönem ve sınav dışında hiç bi yükü kaldıramıyoruz sevgilinde mi kpss ye hazırlanıyo bilmiyorum ama umarım düzelir

yok o öğrtmen oldu gecen yıl atandı.
sagol canım

NİLİM ben daha hiç vatandaşlığın kapağını açmadım:26:utanarak söylüyorum sevmediğim bi ders unuturum diye sona bıraktım biraz cesurca oldu benimki ama haftaya çalışmaya başlıcam:52: ..ama yediiklimden çalışıcam çok övüyodu geçen sene arkadaşlar..data da var bende ama çok kafa karıştırıcı buldum kitabı..pek yardımcı olmadım canım kusura bakma ya :43:

1=Ayşegül YGS'de başarılı olur tıp fakültesini kazanmak istemektedir.Ailesi de onun için büyük emekler sarf etmiştir.Ayşegül ailesini düşünüp sınav yönünden kaygılanmaktadır.Ya başaramazsam ya yapamazsam? diye deneme sınavlarında bile aşırı heyacanlanmaktadır.Bunun için sınıf rehber öğretmenine gider.Bu durumda sınıf rehber öğretmeninin yapması gereken nedir?
A)Bireyi tanıma
B)Sevk
C) eğitsel rehberlik
D)Mesleki rehberlik
E) mesleki danışmanlık

Son düzenleme:
2=Fakültenin birinci sınıfında matematik dersi görmeyen öğrencilerin ikinci sınıfta istatitlik dersinde zorlandıkları görülmüştür.Bunun üzerine okul yönetimi istatislik dersinin konulmasına karar vermiştir.Bu durumda kullanılan ihtiyaç belirleme tekniği aşağıdakilerden hangisidir?
A)Farklar
B)Analitik
C)Betimsel
D)Demokratik
E)Sarmal

Son düzenleme:
3=Büyük bir pazarlama şirketi alanda karşılaştığı problemleri çözmek için farklı şehirlerde çalışan uzmanları bir araya toplamaktadır.çağrılan uzmanlara problem konuları önceden duyrulur ve uzmanların hazırlıklı gelmeleri istenir.Çözüme yönelik çalışma yapan uzman grup çalışma sonuçlarını bir rapor halinde şirkete sunmaktadır.
Yukarıdaki örnekte problemleri çözmek için şirketin kullandığı teknik aşağıdakilerden hangisidir?
A)panel
B)görüş geliştirme
C) Workshop
D) istasyon
E) forum

Son düzenleme:
4=Altı şapkalı düşünme tekniği , altı renkte şapka ve bunlara yüklenen anlama göre görüş oluşturmaya dayanır.
Bu bilgilere dayanarak altı şapkalı düşünme tekniğinde farklı renkte şapka kullanılmasının nedeni aşağıdakilerden hangisi gösterilebilir?
A) Düşünceleri ayrıştırma
B) gerçeği daha net belirtme
C) kişileri tanıma
D)katılımcıları kategorize etme
E)Çeşitliliği sağlama

Son düzenleme:
facede bi sayfada gördüm kızlar sizlerle paylaşayım dedim cevapları veririm akşama :13::13:

yok o öğrtmen oldu gecen yıl atandı.
sagol canım
o zaman al eline bi güzel patakla canım Altta kalma çünkü idare edecek biri varsa bu karşı taraf oluyor bi süre sonra hatasını mutlaka anlar ama umarım senin gibi birini kaybetmeden farkına varır

NİLİM ben daha hiç vatandaşlığın kapağını açmadım:26:utanarak söylüyorum sevmediğim bi ders unuturum diye sona bıraktım biraz cesurca oldu benimki ama haftaya çalışmaya başlıcam:52: ..ama yediiklimden çalışıcam çok övüyodu geçen sene arkadaşlar..data da var bende ama çok kafa karıştırıcı buldum kitabı..pek yardımcı olmadım canım kusura bakma ya :43:
ben bi kere baktımda unuttum canım ya neyse artık hallederiz yinde de saol

1=Ayşegül YGS'de başarılı olur tıp fakültesini kazanmak istemektedir.Ailesi de onun için büyük emekler sarf etmiştir.Ayşegül ailesini düşünüp sınav yönünden kaygılanmaktadır.Ya başaramazsam ya yapamazsam? diye deneme sınavlarında bile aşırı heyacanlanmaktadır.Bunun için sınıf rehber öğretmenine gider.Bu durumda sınıf rehber öğretmeninin yapması gereken nedir?
A)Bireyi tanıma
B)Sevk
C) eğitsel rehberlik
D)Mesleki rehberlik
E) mesleki danışmanlık

CEVAP :EĞİTSEL REHBERLİK ÇÜNKÜ GİDİŞ AMACI SINAV STRESİ

2=Fakültenin birinci sınıfında matematik dersi görmeyen öğrencilerin ikinci sınıfta istatitlik dersinde zorlandıkları görülmüştür.Bunun üzerine okul yönetimi istatislik dersinin konulmasına karar vermiştir.Bu durumda kullanılan ihtiyaç belirleme tekniği aşağıdakilerden hangisidir?
A)Farklar
B)Analitik
C)Betimsel
D)Demokratik
E)Sarmal
BETİMSEL DİYE DÜŞÜNDÜM

3=Büyük bir pazarlama şirketi alanda karşılaştığı problemleri çözmek için farklı şehirlerde çalışan uzmanları bir araya toplamaktadır.çağrılan uzmanlara problem konuları önceden duyrulur ve uzmanların hazırlıklı gelmeleri istenir.Çözüme yönelik çalışma yapan uzman grup çalışma sonuçlarını bir rapor halinde şirkete sunmaktadır.
Yukarıdaki örnekte problemleri çözmek için şirketin kullandığı teknik aşağıdakilerden hangisidir?
A)panel
B)görüş geliştirme
C) Workshop
D) istasyon
E) forum
WORKSHOP SANKİ

4=Altı şapkalı düşünme tekniği , altı renkte şapka ve bunlara yüklenen anlama göre görüş oluşturmaya dayanır.
Bu bilgilere dayanarak altı şapkalı düşünme tekniğinde farklı renkte şapka kullanılmasının nedeni aşağıdakilerden hangisi gösterilebilir?
C) kişileri tanıma
E)Çeşitliliği sağlama

CEVAP A
ÇOK MERAK ETTİM DOGRULARI GÜZEL SORULARMIŞ TEŞEKÜRLER ZÜMRECİM :54:
KIZLAR YA BEN BUGÜN BAYA Bİ KONSANTRASYON BOZUKLUGU YAŞADIM ÇALIŞAMADIM KALKTIM EV SÜPÜRDÜM DOLMA YAPTIM YAZ MUHALLEBİSİ YAPTIM DERKEN BU SAATİ BULDUM ŞİMDİ HEMMEN BAŞLIUYORUM :10:

nur tuba çok geçmiş olsun canım

hakan dede nin balyoz sou bankası ve çağtadaş Türk/dünya tarıhi konu anlatımını spariş verdim bu gün :15:
avantaj kitap dye bi site var orada kargo ücretsiz ikisi 19 tl bilginiz olsun
kitaplar gelsin bilgi veririm merak eden olursa

kolay gelsin herkese iyi çalışmalar:nazar:

120 tlye iki şeker iki kalem bi açacak çok karlıyız çoook:27:

ilki eğitsel rehberlik.
A)Farklar
B)Analitik
C)Betimsel
D)Demokratik
E)Sarmal
betimsel
A)panel
B)görüş geliştirme
C) Workshop
D) istasyon
E) forum
workshop
C) kişileri tanıma
E)Çeşitliliği sağlama
bu da a sanki canım:26:

deneme çözdüm alana calıştım kızlarım şimdi namaza durayım da devam edceğim alandan
nilim sagol tavsiyelerin için.

Son düzenleme:
A)Bireyi tanıma
B)Sevk
C) eğitsel rehberlik
D)Mesleki rehberlik
E) mesleki danışmanlık

A)Farklar
B)Analitik
C)Betimsel
D)Demokratik
E)Sarmal

kuzum eğitsel rehberlik
ve betimsel diyorum öyt pek bilmediğimden diğerlerini yapamadım, bunlardan da emin değilim :44:
kuzum vat benim de en sevmediğim ders. ve ben sona bırakmak istemiyodum ama bir sürü dersimiz var o sona kaldı işte. en sonra geçen hafta başladım ben sanırım fakat haftasonu çalışamadım, ama çalıştığım yere kadar olan kısım (yasamanın yarısına geldim) aklımda. ben şöyle bi teknik uyguladım çalışırken renginam sağolsun fikir verdi. kuzum gün içinde 1 vat konusuna çalış. gece yatmadan önce o çalıştığını tekrar et, sabah kalktığında da aynı yeri tekrar et, bu şekilde ilerlersen bi süre sonra oturuyo. ben ihtiyacın 24 saatte vat kitabından çalışıyorum, ince özet şeklinde bi kitap ama bana yetti. sınavda yeter mi bilmiyorum ama kitabın arkasındaki çıkmış soruları çözebildim. daha fazla vakit de malesef ayıramam, daha bir sürü dersim var, ama sana da bu kitabı öneririm.

ahh renginam kıyamam ben sana, nilimin dediği gibi şu sıralar stres halindeyiz, direk ayrılmak yerine zaman verseydiniz keşke biraz birbirinize, ara vermek bazen iyi gelebilir uzun ilişkilerde. içini dökmek istersen sanaldan da olsa omzumda omzuna yerim var canım :29:

hakan dede nin balyoz sou bankası ve çağtadaş Türk/dünya tarıhi konu anlatımını spariş verdim bu gün :15:

maafçım çok haklısın, bugün 80 tl verdim içim gitti :ssz:
kızlar kaydımı yaptırdım hayırlı uğurlu olsun :1:

niloşşummmmmmm :52:
ben de çok oyalandım başvurumu yaptım, dışarısı felaket sıcak
hadi şimdi derse koşalım daha fazla oyalanmadan :10:

sedefcim ara verdik kuzum ayrılmayı kabul etmedi doğal olarak
Allah hayrıılısını nasip etsin ne diyeyim:5:

kuzum kaydını lise ya da ünide yaptırdın mı yoksa sadece para mı yatırdın?

sedefcim ara verdik kuzum ayrılmayı kabul etmedi doğal olarak
Allah hayrıılısını nasip etsin ne diyeyim:5:

kuzum kaydını lise ya da ünide yaptırdın mı yoksa sadece para mı yatırdın?

kuzum dur bakalım, biraz zaman geçsin, durulsun bazı şeyler, sonra tekrar oturur konuşursunuz, bu süreçte çalışmayı ihmal etme ama
canım önce para yatırdım, ardından ösym merkezinden başvurumu yaptırdım. ordan da 3 tl aldılar, şifre parası :51:

kuzum dur bakalım, biraz zaman geçsin, durulsun bazı şeyler, sonra tekrar oturur konuşursunuz, bu süreçte çalışmayı ihmal etme ama
canım önce para yatırdım, ardından ösym merkezinden başvurumu yaptırdım. ordan da 3 tl aldılar, şifre parası :51:

tamam kuzum gecen yıl 2 liraydı 3 mü yapmışlar ay hiç güleceğim yoktu :9:
Tövbe ya:19:

renginam sıkma canını güzelim her ilişkide oluyor böyle tatsızlıklar kestirip atmak yerine karşılıklı sakin sakin konuşmayı deneyin ben hep kestirip atardım konuşmazdım sonucu daha kötü olurdu meğerse karşılıkli oturup adam akıllı konuşmak en iyisiymis inşallah biran önce düzelir aranız kuzumm

teşekkür ederim canım bu aralar kendimize dikkat etmemiz lazım

Back