• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

SEDEFİM sağol canım benim önerilerini dikkate alıcam ve uygulucam :13: vatatndaşlığıda halledicez inşallah :13:

RENGİNAM sıkma canını ya her şey düzelir yoluna girer kuzum nur tubamın dediklerine katılıyorum karşılıklı güzel güzel bi konuşmayı

deneyin ara verince aklınız hep birbirinizde kalır canım ya :18:

ah kızlar ben geldim :5:
erkek arkadaşımla kavga ettik çok basit bir durum gibi görünüyor ama değil
ayrılmak istedğimi söyledim.:43:

gelecek kaygısıyla yaşamak çok zormuş. tamamen güven verecek bir insanı bulmak kolay değil mi artık
ne düşünecegımı şaşırmış vaziyetteyim :14:

daha ayrıntılı anlatırmısın renginim o noktaya nasıl geldiniz?

1=Ayşegül YGS'de başarılı olur tıp fakültesini kazanmak istemektedir.Ailesi de onun için büyük emekler sarf etmiştir.Ayşegül ailesini düşünüp sınav yönünden kaygılanmaktadır.Ya başaramazsam ya yapamazsam? diye deneme sınavlarında bile aşırı heyacanlanmaktadır.Bunun için sınıf rehber öğretmenine gider.Bu durumda sınıf rehber öğretmeninin yapması gereken nedir?
A)Bireyi tanıma
B)Sevk
C) eğitsel rehberlik
D)Mesleki rehberlik
E) mesleki danışmanlık

b sevk sınıf rehber oğretmeni psikolojik danışmana sevk edecek..

3=Büyük bir pazarlama şirketi alanda karşılaştığı problemleri çözmek için farklı şehirlerde çalışan uzmanları bir araya toplamaktadır.çağrılan uzmanlara problem konuları önceden duyrulur ve uzmanların hazırlıklı gelmeleri istenir.Çözüme yönelik çalışma yapan uzman grup çalışma sonuçlarını bir rapor halinde şirkete sunmaktadır.
Yukarıdaki örnekte problemleri çözmek için şirketin kullandığı teknik aşağıdakilerden hangisidir?
A)panel
B)görüş geliştirme
C) Workshop
D) istasyon
E) forum

c diyorum buna..

4=Altı şapkalı düşünme tekniği , altı renkte şapka ve bunlara yüklenen anlama göre görüş oluşturmaya dayanır.
Bu bilgilere dayanarak altı şapkalı düşünme tekniğinde farklı renkte şapka kullanılmasının nedeni aşağıdakilerden hangisi gösterilebilir?
A) Düşünceleri ayrıştırma
B) gerçeği daha net belirtme
C) kişileri tanıma
D)katılımcıları kategorize etme
E)Çeşitliliği sağlama

a diyorum kuzu....

1=Ayşegül YGS'de başarılı olur tıp fakültesini kazanmak istemektedir.Ailesi de onun için büyük emekler sarf etmiştir.Ayşegül ailesini düşünüp sınav yönünden kaygılanmaktadır.Ya başaramazsam ya yapamazsam? diye deneme sınavlarında bile aşırı heyacanlanmaktadır.Bunun için sınıf rehber öğretmenine gider.Bu durumda sınıf rehber öğretmeninin yapması gereken nedir?
A)Bireyi tanıma
B)Sevk
C) eğitsel rehberlik
D)Mesleki rehberlik
E) mesleki danışmanlık
burda sınıf rehber öğretmeni demiş o yüzden psikolojik danışmana sevk etmesi gerekmez mi :26:

2=Fakültenin birinci sınıfında matematik dersi görmeyen öğrencilerin ikinci sınıfta istatitlik dersinde zorlandıkları görülmüştür.Bunun üzerine okul yönetimi istatislik dersinin konulmasına karar vermiştir.Bu durumda kullanılan ihtiyaç belirleme tekniği aşağıdakilerden hangisidir?
A)Farklar
B)Analitik
C)Betimsel
D)Demokratik
E)Sarmal
betimsel diyorum canım

3=Büyük bir pazarlama şirketi alanda karşılaştığı problemleri çözmek için farklı şehirlerde çalışan uzmanları bir araya toplamaktadır.çağrılan uzmanlara problem konuları önceden duyrulur ve uzmanların hazırlıklı gelmeleri istenir.Çözüme yönelik çalışma yapan uzman grup çalışma sonuçlarını bir rapor halinde şirkete sunmaktadır.
Yukarıdaki örnekte problemleri çözmek için şirketin kullandığı teknik aşağıdakilerden hangisidir?
A)panel
B)görüş geliştirme
C) Workshop
D) istasyon
E) forum
workshop

4=Altı şapkalı düşünme tekniği , altı renkte şapka ve bunlara yüklenen anlama göre görüş oluşturmaya dayanır.
Bu bilgilere dayanarak altı şapkalı düşünme tekniğinde farklı renkte şapka kullanılmasının nedeni aşağıdakilerden hangisi gösterilebilir?
A) Düşünceleri ayrıştırma
B) gerçeği daha net belirtme
C) kişileri tanıma
D)katılımcıları kategorize etme
E)Çeşitliliği sağlama

düşünmeyi ayrıştırma

nur tuba çok geçmiş olsun canım

hakan dede nin balyoz sou bankası ve çağtadaş Türk/dünya tarıhi konu anlatımını spariş verdim bu gün :15:
avantaj kitap dye bi site var orada kargo ücretsiz ikisi 19 tl bilginiz olsun
kitaplar gelsin bilgi veririm merak eden olursa

kolay gelsin herkese iyi çalışmalar:nazar:

120 tlye iki şeker iki kalem bi açacak çok karlıyız çoook:27:

canım o iki kitabı bende sipariş ettim bugün elimde olacak..

1= sevk

2= betimsel yaklaşım

3= Workshop

4= Düşünceleri ayrıştırma

Son düzenleme:
diğeride betimsel hep farklar ile karıştırıyorum ama..

betimselde varlıgıyla sağlayacagı yarar yokluğuyla ortaya çıkan zarar düşünülerek ihtiyaçlar belirlenir

farklarda ise gözlenen başarıyla beklenen başarı kıyaslanarak ihtiyaçlar ortaya çıkarılır kuzum :13:

kızlar ÖABT her ilde yapılmayacak diye bir haber çıkmış sadece istanbul ankara izmir de yapılacakmış :47::47::47::47:

kızlar öabt her ilde yapılmayacak diye bir haber çıkmış sadece istanbul ankara izmir de yapılacakmış :47::47::47::47:

bulundugun ilde branşında yeterince adam yoksa bu üç şehirden tercih ettiğine yollayacaklar canım güya sınav güvenliği içinmiş biz de yedik :27::31:

1-uzman kariyer modüler gy gt çozmlü set

2-çağdaş türk dnya tarihi soru bankası
3-balyoz soru bankası hakan dedeye sevgiler..
4- istikrar vatandaşlık deneme seti

5-yargı vatandaşlık deneme

6 -yaklaşım yayınları çozümlü matematikten çıkmış sorular
7- yediiklim gncel olaylar ve anayasa soru bankası

ne çok anayasa soru bankası almışım

ha bitanede tinimini 2013 güncel bilgiler:1:

betimselde varlıgıyla sağlayacagı yarar yokluğuyla ortaya çıkan zarar düşünülerek ihtiyaçlar belirlenir

farklarda ise gözlenen başarıyla beklenen başarı kıyaslanarak ihtiyaçlar ortaya çıkarılır kuzum :13:

teşekkür ederim arkadaşım

sorularında güzeldi bu arada :42:

1-uzman kariyer modüler gy gt çozmlü set

2-çağdaş türk dnya tarihi soru bankası
3-balyoz soru bankası hakan dedeye sevgiler..
4- istikrar vatandaşlık deneme seti

5-yargı vatandaşlık deneme

6 -yaklaşım yayınları çozümlü matematikten çıkmış sorular
7- yediiklim gncel olaylar ve anayasa soru bankası

ne çok anayasa soru bankası almışım

ha bitanede tinimini 2013 güncel bilgiler:1:

hadi gözün aydın canım :66:

bende bi kaç kitap sipariş ettim kitapseçten daha gelmedi bi tane kitap basımdaymış daha :19:

bilseler benim ne tezcanlı olduğumu :52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Back