• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canlarım ben kaçıyorum biraz alana bakayım :3:

siz çok seviyorum veeee hepinizi kokulu kokulu öpüyorum :21::16::21::71::54::54:

kuzum çok ozledim seni sanki hergn gorüşüyorduk da bir kaç gündür seni gorememişim gibi optüm seni güzel arkadaşım..:7:
ruhsal olarak görüşüyoz tabi canım :9: hafta sonu yoktum ondandır canım

1-uzman kariyer modüler gy gt çozmlü set

2-çağdaş türk dnya tarihi soru bankası
3-balyoz soru bankası hakan dedeye sevgiler..
4- istikrar vatandaşlık deneme seti

5-yargı vatandaşlık deneme

6 -yaklaşım yayınları çozümlü matematikten çıkmış sorular
7- yediiklim gncel olaylar ve anayasa soru bankası

ne çok anayasa soru bankası almışım

ha bitanede tinimini 2013 güncel bilgiler:1:

cicilerin hayırlı olsun sana bol netler getirsin inşallah :27::32:

isminin altındaki güzelim lan a bayıldım güzelsin tabikisi :7:
bu arada seninkinden naber gelip gidiyo mu haspa:33:

tamam canım benim buralardayım her an açıklayabilirim kolp u :12:
benimde öyle canım ya hep bu kocacıklar yüzünden :20:kocamı kapıya atasım geliyor adam bişey yapmıyor ama ben o varken çalışamıyorum :31:
kızlar ve nurtubacık bu soğuk savaş dönemi berbat ötesi bi konu ve çok karışık bu konu ile ilgili özetim var istiyosanız yazayım sizin için ya da şöyle bi önerim var bu konu ile ilgili nette belgeseller var oturun izleyin emin olun kitaptakinden çok daha iyi anlarsınız tamam mı canişkolar :54:
leylascım dün ya da önceki gün günceleri paylaşmıştın onlar nereden canım kaynağı ne :44:

cnm onlar face te oguzhan hoca diye bi grup var ordan kpss hocaları hazırlamış yayınlıyorlar adamın ayrı bir blogu da var oguzhan hoca diye yazınca çıkıyorr:34:

1=Ayşegül YGS'de başarılı olur tıp fakültesini kazanmak istemektedir.Ailesi de onun için büyük emekler sarf etmiştir.Ayşegül ailesini düşünüp sınav yönünden kaygılanmaktadır.Ya başaramazsam ya yapamazsam? diye deneme sınavlarında bile aşırı heyacanlanmaktadır.Bunun için sınıf rehber öğretmenine gider.Bu durumda sınıf rehber öğretmeninin yapması gereken nedir?
A)Bireyi tanıma
B)Sevk
C) eğitsel rehberlik
D)Mesleki rehberlik
E) mesleki danışmanlık

sevk mi cnm cevappp:44:

2=Fakültenin birinci sınıfında matematik dersi görmeyen öğrencilerin ikinci sınıfta istatitlik dersinde zorlandıkları görülmüştür.Bunun üzerine okul yönetimi istatislik dersinin konulmasına karar vermiştir.Bu durumda kullanılan ihtiyaç belirleme tekniği aşağıdakilerden hangisidir?
A)Farklar
B)Analitik
C)Betimsel
D)Demokratik
E)Sarmal

betimsel diyorummm buna daa

3=Büyük bir pazarlama şirketi alanda karşılaştığı problemleri çözmek için farklı şehirlerde çalışan uzmanları bir araya toplamaktadır.çağrılan uzmanlara problem konuları önceden duyrulur ve uzmanların hazırlıklı gelmeleri istenir.Çözüme yönelik çalışma yapan uzman grup çalışma sonuçlarını bir rapor halinde şirkete sunmaktadır.
Yukarıdaki örnekte problemleri çözmek için şirketin kullandığı teknik aşağıdakilerden hangisidir?
A)panel
B)görüş geliştirme
C) Workshop
D) istasyon
E) forum

workshopp:52::56::42:

4=Altı şapkalı düşünme tekniği , altı renkte şapka ve bunlara yüklenen anlama göre görüş oluşturmaya dayanır.
Bu bilgilere dayanarak altı şapkalı düşünme tekniğinde farklı renkte şapka kullanılmasının nedeni aşağıdakilerden hangisi gösterilebilir?
A) Düşünceleri ayrıştırma
B) gerçeği daha net belirtme
C) kişileri tanıma
D)katılımcıları kategorize etme
E)Çeşitliliği sağlama

düşünceleri ayrıştırma:34:

Kızlar bugun ihtiyaç tg yaptıkarkadaşlarla aramızda fotokopi çektirmiştik eğitimi eksik çekmiş 11 sorumuz yoktu 69 soruda 12 yanlış 2 boş, gk gy 81.25 nett:51:

kızlar bu hakan dedenin kitaplarını ben de alayım bari, ama kitapseçte göremedim :26:
siz nerelerden aldınız, orda kapıda ödeme var mı?

sedefcim bu ofisokul için download managgeri indirdim ama o videolar inmiyor kuzum?
sen hiç indirebildin mi?
hala başlayamadım matematiğe:5:

bu arada nurtubacım sedefim nilim clemim tugbacım desteğiniz tavsiyeleriniz için cok teşekkür ederim:54:

renginim sayfalara bakıyorum ama sebebini anlatmadın herhalde değil mi kuzum:25:

anlatmadım kuzum bir kerelik olay değil uzun biraz. anlatılır da yani sizi de burada meşgul etmek istemiyorum
güvenimi sarstı diyeyim de anlayın kuzularım
hem bu sınav zamanı bir de ne bileyim..

var canım kitap seçte arama kısmına balyoz yaz çıkıyor

kapıda odeme yaptım bende:ssz:
cloşum o var da hakan dedenin çağdaş türk tarihi kitabbı yok orda, bizim dershane bu kitabı çıkarcakmış ama anca haziranda bize ulaşçakmış.. :19:

anlatmadım kuzum bir kerelik olay değil uzun biraz. anlatılır da yani sizi de burada meşgul etmek istemiyorum
güvenimi sarstı diyeyim de anlayın kuzularım
hem bu sınav zamanı bir de ne bileyim..

eski olaylar mı bitanem? şu an hiç bunlara kafanı yorma tamam mı, gerekirse sınava kadar konuşmayın, hem sen kafanı dinlersin. sadece derslerine odaklanırsın. sınavdan sonra uzun uzun konuşur bi sonuca varırsınız :34:
vallahi bu sevgililer vakit alıyo yahu şimdi gene dışarı çıkıyorum :4: ama program yapcaz, finallere kadar tüm konularım bitmeli :47:

cloşum o var da hakan dedenin çağdaş türk tarihi kitabbı yok orda, bizim dershane bu kitabı çıkarcakmış ama anca haziranda bize ulaşçakmış.. :19:

eski olaylar mı bitanem? şu an hiç bunlara kafanı yorma tamam mı, gerekirse sınava kadar konuşmayın, hem sen kafanı dinlersin. sadece derslerine odaklanırsın. sınavdan sonra uzun uzun konuşur bi sonuca varırsınız :34:
vallahi bu sevgililer vakit alıyo yahu şimdi gene dışarı çıkıyorum :4: ama program yapcaz, finallere kadar tüm konularım bitmeli :47:

eski olaylara benzer şeyler canım. konusmuyorum su an dediğin gibi.
aklımı bulandırmak istemıyorum
gez gel derse gec sen de kuzum:29:

rengina sınav öncesi zaten tahammül sınırımız biraz daha azalmış oluyor. konuyu bilmiyorum ama konuşarak çözüm bulmaya birbirinizi anlamaya çalışın. her şeyin bi sebebi bi açıklaması vardır elbet. zor biliyorum ama sınav öncesi mümkün oldukça zihnimizi bulandırmamaya çalışmak en iyisi galiba :31:

sedefcim avantajkitap.com da 2 kitap ( 2013 Kpss Balyoz Soru Bankası ve Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Konu Anlatımlı Soru ) 19 tl canım. kargoda ücretsiz. maafff söylemiş bende aldım bakalım ne zamana gelecek :44:

kapıda ödemesi de var bu arada

Son düzenleme:
sedefcim hakan dedenın kıtapları için ucuzkitapal.com a bak(vardır belki orada) o da aynı kitapseç gibi kapıda ödeme var
ben almıştım güvenılır yani:34:
çıktım ben kızlar yine ne varsa namazda var bari vaktini gecirmeyeyim öptüm:29:

Back