rengina sınav öncesi zaten tahammül sınırımız biraz daha azalmış oluyor. konuyu bilmiyorum ama konuşarak çözüm bulmaya birbirinizi anlamaya çalışın. her şeyin bi sebebi bi açıklaması vardır elbet. zor biliyorum ama sınav öncesi mümkün oldukça zihnimizi bulandırmamaya çalışmak en iyisi galiba
sedefcim avantajkitap.com da 2 kitap ( 2013 Kpss Balyoz Soru Bankası ve Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Konu Anlatımlı Soru ) 19 tl canım. kargoda ücretsiz. maafff söylemiş bende aldım bakalım ne zamana gelecek :44:
kapıda ödemesi de var bu arada
arkadaşlar aktif oğrenme ve yapılandırmacalık aynı soruda şıkların içinde var ise birbirine karıştırıyorum
var mı ayırtedici bir noktası?
bu saatte leylass gelir bitek o cevaplar bence
nilim süpermiş yaa çok hoşuma gitti
uyandım ben...
günaydın kızlarr
bugün gec kaldım biraz gece de uyuyamadım. sevdiceği düşündüm durdum:26:
neyse deneme çözmekle güne başlayacagım canlarım
clemim insan uyanır uyanmaz ağlar mııı:26:
bir sorun mu var kuzum:44:
bende siz kopun diye koydum kujumahh benim sabah neşelerimmmm
yirim siziiii
niloşşşş karikatüre koptum
clementine smileyları karıştırmana ayrıca bi koptumben de dedim noldu aman Allah korusun
svcnmm bize sınavda mayın tarlasını sormıcaklar hadi bakiim derse, bak ne güzel erken de kalkabiliyosun bari boşa kalkmış olma kuzum
renginam denemeyi süreyle çözüyosundur ister istemez kafan sorularla meşgul olucak sevdicek uçup gider kafandan sen bu ara sık sık deneme çöz kuzum
nurum tubam inş ben de bugün adamakıllı çalışıcam
bu arada yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş sefalar getirmişbi hamişimiz var. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin anneyim83
esneme smilesi hangisi kız bende aynen rengina gibi nolduki aglıyo diye korktumağlamaz kuzum insan uyanır uyanmaz ağlama smile ile esneme smile nı bir güzel karıştırır
bende siz kopun diye koydum kujum
ayrıca prensesim ben vardı o da hamiş olunca koptu derslerden yani 2 hamiş var aslında
esneme smilesi hangisi kız bende aynen rengina gibi nolduki aglıyo diye korktumama bizim kızın sabah şaşkolozluguymuş
kızlar alanımdan 1 ders bitirdim soruları çözdüm annemdeyim saçlarımı boyattım bu kpss ile bol beyaz sahibiyimdesaçım olsun yıkayıp döncem eve 1 alan dersi + tarihten son konum tamam bugünlük akşamada mat dersi
canım yapılandırmacılıkta öğrenci bilgiyi pasif bir biçimde almaz yapılandırır..aktif öğrenmede ise öğrencilere nasıl öğrenecekleri öğretilir,öğrenciler yaparak yaşayarak öğrenir..tabi yapılandırmacılıktada yaparak yaşayarak öğrenme önemlidir..fakat yapılandırmacılıkta öğrenci bilgiyi direk almaz kendine göre anlamlandırır.. :13::13::13::13::13::13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?