2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

dogru söylüyorsun canım tavsiyelerinizi dikkate alacağım. teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar hafta sonumisafirim vardı çok çalışamadım ama gelişim psikolojisi de bitti çok şükür tarih cuma gününden bitmişti. şimdi sıra anayasada yarın onu bitirmem gerekiyor 600 kadar soruvar kitapta. yarın birazyoğun olacak:)

arkadaşlar aktif oğrenme ve yapılandırmacalık aynı soruda şıkların içinde var ise birbirine karıştırıyorum

var mı ayırtedici bir noktası?

bu saatte leylass gelir bitek o cevaplar bence

arkadaşlar aktif oğrenme ve yapılandırmacalık aynı soruda şıkların içinde var ise birbirine karıştırıyorum

var mı ayırtedici bir noktası?

bu saatte leylass gelir bitek o cevaplar bence

canım yapılandırmacılıkta öğrenci bilgiyi pasif bir biçimde almaz yapılandırır..aktif öğrenmede ise öğrencilere nasıl öğrenecekleri öğretilir,öğrenciler yaparak yaşayarak öğrenir..tabi yapılandırmacılıktada yaparak yaşayarak öğrenme önemlidir..fakat yapılandırmacılıkta öğrenci bilgiyi direk almaz kendine göre anlamlandırır.. :13::13::13::13::13::13::13::13::13:

''güzelim lan''​
sesli güldüm hiç görmedim seni ama kalbin çok güzel arkadaşım kalbinin güzelliği eminim yüzüne yansımıştır

Son düzenleme:
ayy canlarım sağolun ben de vereyim o zaman 2sinin siparişini, kredi kartım yok o yüzden kapıda ödemeli yer lazım hem güvenilir diyosunuz daha ne, uygunmuş da fiyatı
bi program yaptık biz de ama uyabilirsem tabii.. sadece bu haftalık, sözde bu hafta hepsini bitirmiş olucam inş. ondan sonra finallerim var 2 hafta, sonra haziran 1den sınava kadar benimmm

günaydın kızlar günaydın size bugün çok yogun bi programım yok tarihten küreselleşen dünya yani son konum bi de alandan bi ders bitcek akşama matematik dersim var kafamı fazla yormamam lazım zaten bissürü sorum birikti :18:
kızlar ya kafam da bende çok yorgunum sanki günlerdir tam verimli ve istediğim gibi çalışamıyorum nolcek bu halimiz bizim
beyazanne nerde kaç gündür ugramıyo

Son düzenleme:
sabah 8de uyandım ama 2 saattir ders çalışmak haricinde ne kadar boş iş varsa hepsini yaptım.
hatta bi ara pc de mayın tarlası oynuyodum. offff

zorla da olsa alandan kaldığım yerden devam etmem gerekiyo,umarım çalışabilirim .
görüşürüz kızlar

günaydın kızlarr
bugün gec kaldım biraz gece de uyuyamadım. sevdiceği düşündüm durdum:26:

neyse deneme çözmekle güne başlayacagım canlarım

clemim insan uyanır uyanmaz ağlar mııı:26:
bir sorun mu var kuzum:44:

ağlamaz kuzum insan uyanır uyanmaz ağlama smile ile esneme smile nı bir güzel karıştırır

ahh benim sabah neşelerimmmm
yirim siziiii
niloşşşş karikatüre koptum
clementine smileyları karıştırmana ayrıca bi koptum ben de dedim noldu aman Allah korusun
svcnmm bize sınavda mayın tarlasını sormıcaklar hadi bakiim derse, bak ne güzel erken de kalkabiliyosun bari boşa kalkmış olma kuzum
renginam denemeyi süreyle çözüyosundur ister istemez kafan sorularla meşgul olucak sevdicek uçup gider kafandan sen bu ara sık sık deneme çöz kuzum
nurum tubam inş ben de bugün adamakıllı çalışıcam

bu arada yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş sefalar getirmiş bi hamişimiz var. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin anneyim83

bende siz kopun diye koydum kujum
ayrıca prensesim ben vardı o da hamiş olunca koptu derslerden yani 2 hamiş var aslında

ağlamaz kuzum insan uyanır uyanmaz ağlama smile ile esneme smile nı bir güzel karıştırır
esneme smilesi hangisi kız bende aynen rengina gibi nolduki aglıyo diye korktum ama bizim kızın sabah şaşkolozluguymuş

kızlar alanımdan 1 ders bitirdim soruları çözdüm annemdeyim saçlarımı boyattım bu kpss ile bol beyaz sahibiyimde saçım olsun yıkayıp döncem eve 1 alan dersi + tarihten son konum tamam bugünlük akşamada mat dersi

Son düzenleme:

aa niloşum prensesim ben aklımdan çıkmış keşke o da gelse, evet ne zamandır yok
ben de hep annemin saçlarını boyuyorum, diyo ki ''sen gidince napıcam'' diyo. ''o zaman ayda 1 yanıma gelmek zorundasın'' diyorum
ben de bi ara karamel yapmıştım saçlarımı, ama şimdi kendi rengimdeyim. fotolardan da biliyosundur. belki ilerde gene bi değişiklik yapabilirim

kitapların siparişini verdim. türkçeden yazım imla çalıştım. kahvaltı ettim. bugün vat yasama çalışıcam, mat ebobekok sıralama mutlak değere bi bakıcam, tarihten 1.dünya savaşı, milli mücadele hazırlık, 1. tbmm, muharebeler dönemini çalışıcam. geo dan da soru çözmem lazım

anlamadım kuzum:44::44::44::44::44::44::44:

cloşşşş tam seni arkadaş olarak eklicektim
bi baktım arkadaş listemde yokmuşsun meğer
tam istek gödercektim bildirim geldi sendenmiş
kalplerimiz birmiş :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…