2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

SEDEFİM sağol canım benim önerilerini dikkate alıcam ve uygulucam :13: vatatndaşlığıda halledicez inşallah :13:

RENGİNAM sıkma canını ya her şey düzelir yoluna girer kuzum nur tubamın dediklerine katılıyorum karşılıklı güzel güzel bi konuşmayı

deneyin ara verince aklınız hep birbirinizde kalır canım ya :18:

daha ayrıntılı anlatırmısın renginim o noktaya nasıl geldiniz?

b sevk sınıf rehber oğretmeni psikolojik danışmana sevk edecek..

c diyorum buna..

a diyorum kuzu....

burda sınıf rehber öğretmeni demiş o yüzden psikolojik danışmana sevk etmesi gerekmez mi :26:

betimsel diyorum canım

workshop

düşünmeyi ayrıştırma

b sevk sınıf rehber oğretmeni psikolojik danışmana sevk edecek..

cloooşş tebrik ederim eğitsel rehberlik sınıf rehber öğretmenini aşar o yüzden okul rehber öğretmenine sevk edillir

Son düzenleme:

canım o iki kitabı bende sipariş ettim bugün elimde olacak..

1= sevk

2= betimsel yaklaşım

3= Workshop

4= Düşünceleri ayrıştırma

Son düzenleme:
diğeride betimsel hep farklar ile karıştırıyorum ama..

betimselde varlıgıyla sağlayacagı yarar yokluğuyla ortaya çıkan zarar düşünülerek ihtiyaçlar belirlenir

farklarda ise gözlenen başarıyla beklenen başarı kıyaslanarak ihtiyaçlar ortaya çıkarılır kuzum :13:

kızlar ÖABT her ilde yapılmayacak diye bir haber çıkmış sadece istanbul ankara izmir de yapılacakmış

kızlar öabt her ilde yapılmayacak diye bir haber çıkmış sadece istanbul ankara izmir de yapılacakmış

bulundugun ilde branşında yeterince adam yoksa bu üç şehirden tercih ettiğine yollayacaklar canım güya sınav güvenliği içinmiş biz de yedik

1-uzman kariyer modüler gy gt çozmlü set

2-çağdaş türk dnya tarihi soru bankası
3-balyoz soru bankası hakan dedeye sevgiler..
4- istikrar vatandaşlık deneme seti

5-yargı vatandaşlık deneme

6 -yaklaşım yayınları çozümlü matematikten çıkmış sorular
7- yediiklim gncel olaylar ve anayasa soru bankası

ne çok anayasa soru bankası almışım

ha bitanede tinimini 2013 güncel bilgiler

teşekkür ederim arkadaşım

sorularında güzeldi bu arada

hadi gözün aydın canım

bende bi kaç kitap sipariş ettim kitapseçten daha gelmedi bi tane kitap basımdaymış daha

bilseler benim ne tezcanlı olduğumu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…