• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar sımdı bu 120 lirayı toptan yatırıyoruz değil mi? diğer sınav 1 hafta sonra ama ayrı almazlar heralde?

120 lira ne arkadaş yaaa.:ssz::ssz::ssz: Yeminle kendimi intihar edesim geldi.:30::26::25:

Yok kuzum ayrı ayrı değil,beraber yatacak.

büyük ihtimal hepsi birden yatırılacak,sinirden detayını okumadım bilee:47:kaç oturuma girecekseniz ona göre söyleyip yatıracağızz:51:

gecen yıl 2 sınava 50 lira mı ne yatırmıstık ya bu ne 70 lira birden atlamıslar
nereden sömürürlerse işte
ne sınavları güvenilr ne kendileri

inşallah kazanırızda bu sınav için harcanılan paralara en önemlisi emeklere değer :84: :84: :84: :84:

günaydın kızlar ben geldim haftasonu süper çalışmadım ama eh fenada değildim dostlar .bugün bi evi toplayıp derse başlıyorum yine alan+tarihin son kalan 2 konusu ve mat. eşliğinde çalışmam lazım bunlar bitsin yeni plana geçicem .matematiği ofis okuldan dinlemem lazım :26: kızlar ya çalışıyorum ama kendimi hiç yeterli görmüyorum sizdede durum böylemi :5:
bu arada hepinizi özledim :31: ösym de teksas daki soygunculara dönmüş 6 senedir verdiğim parayı bi bilezik yapar kolumada takardım arkadaş ya :9: gr kızlar öpüldünüz :54:

günaydın kızlar ben geldim haftasonu süper çalışmadım ama eh fenada değildim dostlar .bugün bi evi toplayıp derse başlıyorum yine alan+tarihin son kalan 2 konusu ve mat. eşliğinde çalışmam lazım bunlar bitsin yeni plana geçicem .matematiği ofis okuldan dinlemem lazım :26: kızlar ya çalışıyorum ama kendimi hiç yeterli görmüyorum sizdede durum böylemi :5:
bu arada hepinizi özledim :31: ösym de teksas daki soygunculara dönmüş 6 senedir verdiğim parayı bi bilezik yapar kolumada takardım arkadaş ya :9: gr kızlar öpüldünüz :54:

'' ösym de teksas daki soygunculara dönmüş 6 senedir verdiğim parayı bi bilezik yapar kolumada takardım arkadaş ya :9: gr kızlar öpüldünüz ''

sesli güldüm:1::1::1::1:

nilim benim hafta sonum çok çok çok ama çok verimsiz geçiyor
çok kızıyorum kendime..

neyse şimdi açığı telafi etme zamanı:41:

renginim avatarını çok beğendim yazı getirmişsin:12:

nur tubam çok çok geçmiş olsun kuzum dualarım seninle..:nazar::nazar:

leylasımm osym ile onemli her trlü bilgiyi ilk sen paylaşıyorsun ellerine sağlık tatlım:7:

ben alana girmeyeceğim için sanırım 80 tl yatırıyorum oyle değil mi:44:

hadi bakalım hepimize kolay gelsin ben eksiklerimi çıkarmıitım onları tamamlayacağım

nilim bugün senden kolbun açıklamasını isteyebilirim hazır ol :44:

'' ösym de teksas daki soygunculara dönmüş 6 senedir verdiğim parayı bi bilezik yapar kolumada takardım arkadaş ya :9: gr kızlar öpüldünüz ''

sesli güldüm:1::1::1::1:

nilim benim hafta sonum çok çok çok ama çok verimsiz geçiyor
çok kızıyorum kendime..

neyse şimdi açığı telafi etme zamanı:41:

renginim avatarını çok beğendim yazı getirmişsin:12:

nur tubam çok çok geçmiş olsun kuzum dualarım seninle..:nazar::nazar:

leylasımm osym ile onemli her trlü bilgiyi ilk sen paylaşıyorsun ellerine sağlık tatlım:7:

ben alana girmeyeceğim için sanırım 80 tl yatırıyorum oyle değil mi:44:

hadi bakalım hepimize kolay gelsin ben eksiklerimi çıkarmıitım onları tamamlayacağım

nilim bugün senden kolbun açıklamasını isteyebilirim hazır ol :44:

tamam canım benim buralardayım her an açıklayabilirim kolp u :12:
benimde öyle canım ya hep bu kocacıklar yüzünden :20:kocamı kapıya atasım geliyor adam bişey yapmıyor ama ben o varken çalışamıyorum :31:
kızlar ve nurtubacık bu soğuk savaş dönemi berbat ötesi bi konu ve çok karışık bu konu ile ilgili özetim var istiyosanız yazayım sizin için ya da şöyle bi önerim var bu konu ile ilgili nette belgeseller var oturun izleyin emin olun kitaptakinden çok daha iyi anlarsınız tamam mı canişkolar :54:
leylascım dün ya da önceki gün günceleri paylaşmıştın onlar nereden canım kaynağı ne :44:

günaydın kızlar:ssz:
clementinem vallahi dedim bu ne soguk avatar böyle:1: artık bahar geldi böylesi daha şeker olur diye değiştiriverdim:9:teşekkürler kuzum
nilim aynı sorun bende de var sanki hiç çalışamıyorum gibi ve bu son 1 haftardır böyle artık baharın rehaveti midir nedir anlamdım
baygın baygın bakıyorum kitaplara

haydi kolay gelsın canlar ben gkgy denemesiyle başlıyorum
her gün deneme çözecegım bilmediklerimi de öğreniyorum hem. sınava kadar ne kadar tekrar o kadar iyi:7:

Son düzenleme:
kızlaarr günaydınnn :52:
ahh bugummmm bugün ben de öyle oldum. kızlar bilirsiniz evdeyken 11den önce kalkmayan ben, bugün 9.30 da kafamda 60 gün 60 gün diye yazılar belirdi, bu yazıları her puntoyla gördüm, kafama kafama vuruyolardı bu 60 günü. :41: ehh dedim yeter kalkıyorum tamam :27:
leylasım paylaşım için sağol, ben de oradan baktım şimdi, ben 80 tl vercem dimi kızlar, aman yanlış yatırmıyayım da.. bi de nasıl olcak, önce bankaya parayı yatırıp ardından ösym merkezine mi gidilcek? hiç bilmiyorum biriniz beni aydınlatırsa çok makbul olur :28: bugün işlemleri yapıp bitirmek istiyorum bir an önce :31:

Son düzenleme:
nurum tubam kıyamam hala geçmedi mi hastalığın? bol bol sıcak bişeyler iç kuzum
renginam sen de bitkilerle vitaminlerle bi doldur kendini başlamadan geçsin gitsin kuzum

tuğbamm,clementinemm iyileşip ders çalışmak istiyorum nasıl bir virüsmus arkadaş vücut yenemedi gitti :43::43:

nilim dediğin gibi o nasıl bir konu yaa okuduğum yerden aklımda tek kelime kalmadı en iyisi onun videosunu izlemek kuzum özetini yazman çok vaktini alır

kızlar 120 yi görünce hastalığım 1den 3e çıktı yaa bu kadar da yüklenilmezki :47::47::47:

Diploma veya öğrenim durumunu gösterir resmî bir belgenin aslı veya onaylı sureti

kızlar bu bende yok yahuuu :30:

alan sınavının alan bilgisini ölçmek gibi bi amacı yok, sırf daha çok para almak için getirdiklerine bi kez daha inandım :ssz:
yazık yazık nasıl vicdan var bunlarda.. :19:

sedefim paracıkları ÖSYM ye kaptırıyosun banka dekontunuda alıp başvuru merkezine gidiyosun :10:
nurtubişim bulursam belgeselini linkini burdan verecem tatllım
kızlar soğuk savaş dün bitti bugünde yumuşama dönemi ve sonrası + 1960-1990 arası türkiye politikası bitti soruları çözülecek
ve alan tarihten günümüz dünya konusu kaldı bi tek o da bitse havalara uçucam :30::31:
sonrada mat ofisokul videosu ve 40 kadar problem çözmem lazım :6:
kolay gelsin :52:

sedefim paracıkları ÖSYM ye kaptırıyosun banka dekontunuda alıp başvuru merkezine gidiyosun :10:
nurtubişim bulursam belgeselini linkini burdan verecem tatllım
kızlar soğuk savaş dün bitti bugünde yumuşama dönemi ve sonrası + 1960-1990 arası türkiye politikası bitti soruları çözülecek
ve alan tarihten günümüz dünya konusu kaldı bi tek o da bitse havalara uçucam :30::31:
sonrada mat ofisokul videosu ve 40 kadar problem çözmem lazım :6:
kolay gelsin :52:

sağol niloşum Allah zihin açıklığı versin canım benim :16:

merhaba canlarım:3: sabah karnımın ve belimin ağrısıyla uyandım malum şey işte :17: bi ilç içtim geçti çok şükür:87:

bi kahve yapıp dersimin başına geçiyorum:68:

kocaman kocaman öptüm sizi:21::16::54:

Son düzenleme:
Back