biz daha burda halaylar çekip düğünler yapcaz bebişler büyütücez öğrenci veli çekiştirecez ooo daha çok iş var kimse gidemez bi yere
sen kendi fikirlerine göre ve günümüze göre düşünüyosun canım ama cumhuriyet yeni bir rejimdi halkı 600 yıl padişah yönetmişti o dönem için demekki bu gerekiyodu yani insanlarda geçmişin izi silinerek yeni bi düzen kuruldu anlatabildim mi
bu sınav yüzünden duygusala bağladık hepimizhamişlere döndük arkadaş sen gözlerim doldu diyince benimde gözler doldu halimi bi gören olsa yarılır gülmekten
şu tarihe de bakıverin kızceler
soyadı kaunu ile aga,derviş bey vskaldırıldı.osm yönetiminin vermiş oldugu nişan ve rütbeler yasakandı
1.yeni Türk devletinin içişlerine karışılmasını önlemek
2.toplumsal eşitliği saglamak
3.osm. devletının izlerini azaltmak.
hangilerne ulasılır?
a.1 b.2 c.3 d.1ve2 e.2 ve 3
kuzularım benim nasılsınız?
ben pek iyi değilim. netlerim düşmeye başladı. ya bu yediiklim pakettekiler gittikçe zorlaşıyor mu ne?100ün altını nadir görürdüm son iki deneme 85 civarı. moralim bozuldu.
bir de atanan bir arkadaşım vardı. 2010da atandı. iki bölümde de 105 civarı neti varmış. 90 almıştı.
üfff yıllandım, eskidim bu kpss yolunda. millet kaç yıllık memur. 2009da mezun oldum
ben pek iyi değilim. netlerim düşmeye başladı. ya bu yediiklim pakettekiler gittikçe zorlaşıyor mu ne?100ün altını nadir görürdüm son iki deneme 85 civarı. moralim bozuldu.
bir de atanan bir arkadaşım vardı. 2010da atandı. iki bölümde de 105 civarı neti varmış. 90 almıştı.
üfff yıllandım, eskidim bu kpss yolunda. millet kaç yıllık memur. 2009da mezun oldum
kızçeler vatandaşlıktan bugün çalışıcağım konuyu çalıştım, yasamanın da yarısına geldim
her an unutcak gibiyim, hatta unuttum sanırım :18:
ama renginamı dinlicem her gece yatmadan önce ve her sabah kalktığımda tekrar edicem. bi şekilde beynime kazınır herhalde
yediiklim eğitim denemeleri çok zor diyolar canım ya bende sipariş verdim 80 soruluk olanlardan o yüzden canını sıkma yani kuzum
selam kızlar ben geldim alanımdan 4 ders bi de 2.dünya sav.bitti bi de bissürü ütü yaptım şimdi mat zamanı
sıkıntı yok beyazannem 2008 mezunuyum bende deneme sınavla aynı olamaz biliyosun sıkıntı yok olacak olacak
BİR TÜYO bidenem:
bu yıl seçimlerde milletvekili adayı olacağını hayal et. ona göre çalış.
bitanesinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?