• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sedefim senin eski avatar vardı neden kaldırdın onu:26:
çok bağdaştırmıştım ben seninle onu:54:

yedi ömrümü şu alan bilgisi yedi bunca ayrıntıyı nasıl kafada tutucaaaaazzz :43: :43: :43: :43:

NİLİM ZÜMREM napcaz biz :37:

geçenlerde bi arkadaşla konuştum alan denemesi olmuşlar çok kolaydı diyo bi kaç soru söyledi nasıl kolay ya dedim kendi kendime.........oooofff :31:

Son düzenleme:
eski kitaplarımın içinden elime öss fizik kitabı geçti içinde alana dair bulduğum sorulardan çözümlü testleri yırttım bi güzel yaprak test yaptım :1:

ohhh şimdide bi güzel onları çözeyim....gelsin sorular gelsin :6::6::6:

dip not: zorla sevmeye çalışıyorum fizik sorularını, hanimiş de hanimiş modundayım,
hayra alamet değil ama neyse :111::111::111 :27:

Kızlar daha önce 32 tanesini paylaşmıştım bunlar da devamı,ben bunları telefonuma attım yatmadan bi göz gezdiriyorum

$34.jpg $61.jpg $60.jpg $59.jpg $58.jpg $57.jpg $56.jpg $55.jpg $54.jpg $63.jpg $64.jpg $72.jpg $71.jpg $70.jpg $69.jpg $68.jpg $67.jpg $66.jpg $65.jpg $62.jpg $53.jpg $42.jpg $41.jpg $40.jpg $39.jpg $38.jpg $37.jpg $36.jpg $35.jpg $43.jpg $44.jpg $52.jpg $51.jpg $50.jpg $49.jpg $48.jpg $47.jpg $46.jpg $45.jpg $33.jpg

Son düzenleme:
sedefim senin eski avatar vardı neden kaldırdın onu:26:
çok bağdaştırmıştım ben seninle onu:54:

kuzum benimki de bu gece aynı şeyi söyledi, kaldır bu adamı yaa diyo :1:
bizim söz işi yatınca, benim tektaş hayalleri suya düştü. o yüzden onu kaldırdım :ssz:

kuzum benimki de bu gece aynı şeyi söyledi, kaldır bu adamı yaa diyo :1:
bizim söz işi yatınca, benim tektaş hayalleri suya düştü. o yüzden onu kaldırdım :ssz:

tamam kuzum ama o senınle tam uyumluydu yaaa:17:

ee öyle tabii gelinim. yazık adamcağızın ne günahı var yapma etme :52:
ben modülerini çözerken çok bunalıyodum, evet öğretiyo ama bizim dershanedeki hocalar da diyo 7iklim abartmış diyolar, o kavramları bize anlatmıyolar bile. ki bu bahsettiğim hocalar gerçekten çok iyi hocalar, belirli yerlerde çok ayrıntıya giren hocalar, ama kendileri bile 7iklimdeki soruları görünce şok olmuşlar.

senin ağzını yerim kız.
ohhh rahatladım. yani o 86 net var ya, özgüvenimi anında silip götürmüştü

günaydın canlarim :16: :16: erkenden kalktım ihtiyacın sen sor ben söyleyeyim kitabından vatandaşlık çalıştım birazda soru çözdüm
şimdi alandan bir konu bitirmeye geçiyorum:10:

LEYLASS ellerine sağlık canım ben de telefonuma yükledim fırsat buldukça, gece yatmadan önce bakıyorum

günaydın kızlarr..
kolay gelsin verimli güzel gün olsun:ssz:

günaydın kızlar ben 8 buçukta kalktım ama gelmedim kimse yoktur diye dün konusunu bitirdiğim 2.dünya savaşının sorularını çözdüm :6:bugün 3 alan dersim bi de soguk savaş dönemini bitircem:10: sonrada vakit kalırsa mat çözecem ama zor ögleden sonra kocişle çarşı gezecem akşama misafirim var saolsun sen çalış dedi 1 çeşit o yapıp getircek bende 1 çeşit tatlı yapcam sonra ders başı .gr canlar bugün çok takılamiciğim :29:

günaydın arkadaşlar herkese verimli bir gün diliyorum..

kahvaltımızı yapar yapmaz ders başına geçeceğim

ofis okuldan devam

beyazanne gelinim ofis okuldan çalışırken hangi yontemi kullanıyorsun?

ben soruları defterime geçiriyorum

once kendim çozmeye çalışıyorum sonra çozüm yoluna bakıyorum:44::44::44::44:

günaydın arkadaşlar herkese verimli bir gün diliyorum..

kahvaltımızı yapar yapmaz ders başına geçeceğim

ofis okuldan devam

beyazanne gelinim ofis okuldan çalışırken hangi yontemi kullanıyorsun?

ben soruları defterime geçiriyorum

once kendim çozmeye çalışıyorum sonra çozüm yoluna bakıyorum:44::44::44::44:

yok bidenem.

ben hoca konu anlatır gibi sıfırdan izliyorum. o sırada çözüm yolunu yeni öğrendiğim ya da normalde asla yapamayacağım soruları deftere geçiriyorum. en son yaprak testten falan soru çözüyorum pekişsin diye

selam kızlar,
sabahtan uyandım güzel güzel alan sorularımı çözmeye devam ettim. :6:
ama ben ne kadar sadece sınavı düşünecem desemde sınavdan 1 ay sonra olacak düğünüm için de ayarlanması gerekenler olunca aklıma kurcalamaya yetiyo. :31:
farklı şehirlerde olunca da mecbur benimde burdaki işlerle ilgilenmem gerekiyor. :19:
foto çekimi konusuna kesinlik kazandırmam lazım.
sizce ne yapmalıyım vakti olan okursa sevinirim :44:
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...18368-dis-mekan-foto-cekimi.html#post30199488

Son düzenleme:
renginam bugünkü planın ne kuzum :40:

bide ne zamandır soracağım rengina nedemek tatlım merak ettim..

kuzu rengina ne anlamda bilmiyorum rengin diye kız ismi var ya ben de sonuna a koydum oldu bitti :9:
bugün tarihi baştan sona halletmeyi düşünüyorum canım ve alana çalışacagım geceye dogru da ofisokul beni bekler:10:

kuzu rengina ne anlamda bilmiyorum rengin diye kız ismi var ya ben de sonuna a koydum oldu bitti :9:
bugün tarihi baştan sona halletmeyi düşünüyorum canım ve alana çalışacagım geceye dogru da ofisokul beni bekler:10:

hadi bakalım Allah kolaylık versin ..

bende dersin başına geçiyorum

rengin hanım opldünüz:21:

Back