• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

biz daha burda halaylar çekip düğünler yapcaz bebişler büyütücez öğrenci veli çekiştirecez ooo daha çok iş var kimse gidemez bi yere :20:

ayy gözlerim doldu nil valla yaa...
mübarek cuma vakti ne yürekten amiinnn çektim bilemezsin.
inş hepimizin gönlündeki gibi olur herşey ve bizim burda konuşacak daha çooookk konularım olur :34:

sen kendi fikirlerine göre ve günümüze göre düşünüyosun canım ama cumhuriyet yeni bir rejimdi halkı 600 yıl padişah yönetmişti o dönem için demekki bu gerekiyodu yani insanlarda geçmişin izi silinerek yeni bi düzen kuruldu anlatabildim mi

bu sınav yüzünden duygusala bağladık hepimiz :49: hamişlere döndük arkadaş sen gözlerim doldu diyince benimde gözler doldu halimi bi gören olsa yarılır gülmekten :9::9::9:

sen kendi fikirlerine göre ve günümüze göre düşünüyosun canım ama cumhuriyet yeni bir rejimdi halkı 600 yıl padişah yönetmişti o dönem için demekki bu gerekiyodu yani insanlarda geçmişin izi silinerek yeni bi düzen kuruldu anlatabildim mi

anladım tatlım teşekkür ederim

bu sınav yüzünden duygusala bağladık hepimiz :49: hamişlere döndük arkadaş sen gözlerim doldu diyince benimde gözler doldu halimi bi gören olsa yarılır gülmekten :9::9::9:

nilim yaaa çok hoşsun gerçekten :9:, öyle böyle değil yani :16:
hadi bakim bu kadar ara yeter derse devam,
ben alana sen 2.dünya savaşına :10:

kızlar çok tatlısınız yaa :40::40:
bu saate kadar alandan iki konu bitirebildim ikisinin testini çözdüm 120 soruydu:6::6::6:
başkada birşey yapmadım kızlar:37::37:
burnum akıp duruyor sinir ediyor beni :47::47::47:

canlarrrıııııııım siz çok yaşayın emiii :21: :21: :21: :21:

çok üzülüyorum bazen niye mi ? daha önceden neden burayı keşfedemedim diye :5: :5: :5:

burada birbirinden kıymetli insanlar tanıdım hepinizi çok çook çooook sevdim :16: :16: :16:

hatunlar bu arada benim düğünü de unutmayın :52: :64: :64: :32:

tarihten 165 soru çözdüm :122:
yarın trablusgarptan itibaren çalışmaya devam edicem
biraz dinlenip vat. çalışıcam
sonra türkçe
sonra vakit kalırsa geo ilk konu

şu tarihe de bakıverin kızceler

soyadı kaunu ile aga,derviş bey vskaldırıldı.osm yönetiminin vermiş oldugu nişan ve rütbeler yasakandı
1.yeni Türk devletinin içişlerine karışılmasını önlemek
2.toplumsal eşitliği saglamak
3.osm. devletının izlerini azaltmak.
hangilerne ulasılır?

a.1 b.2 c.3 d.1ve2 e.2 ve 3

ayy ben b ye atladım hemen, niloşum çok haklısın hep bu döneme göre düşünüyorum ben de :37:

nurum tubam ahh kuzucum inş yarına daha iyi olursun, bi de ders çalışırken baş eğik ya normalde akmasa bile o zaman hemen pıt pıt damlar :47:

tuğbammm hiçbirimiz de nazlı değiliz maşallahhh :52: hepimiz gitmeye hazırız :9: düğünler unutulur mu hiç :52:

kuzularım benim nasılsınız?

ben pek iyi değilim. netlerim düşmeye başladı. ya bu yediiklim pakettekiler gittikçe zorlaşıyor mu ne?100ün altını nadir görürdüm son iki deneme 85 civarı. moralim bozuldu.

bir de atanan bir arkadaşım vardı. 2010da atandı. iki bölümde de 105 civarı neti varmış. 90 almıştı.

üfff yıllandım, eskidim bu kpss yolunda. millet kaç yıllık memur. 2009da mezun oldum:50:

ben pek iyi değilim. netlerim düşmeye başladı. ya bu yediiklim pakettekiler gittikçe zorlaşıyor mu ne?100ün altını nadir görürdüm son iki deneme 85 civarı. moralim bozuldu.

bir de atanan bir arkadaşım vardı. 2010da atandı. iki bölümde de 105 civarı neti varmış. 90 almıştı.

üfff yıllandım, eskidim bu kpss yolunda. millet kaç yıllık memur. 2009da mezun oldum:50:

yediiklim eğitim denemeleri çok zor diyolar canım ya bende sipariş verdim 80 soruluk olanlardan o yüzden canını sıkma yani kuzum :34:

selam kızlar ben geldim alanımdan 4 ders bi de 2.dünya sav.bitti bi de bissürü ütü yaptım şimdi mat zamanı :6:

sıkıntı yok beyazannem 2008 mezunuyum bende deneme sınavla aynı olamaz biliyosun sıkıntı yok olacak olacak :12:

kızçeler vatandaşlıktan bugün çalışıcağım konuyu çalıştım, yasamanın da yarısına geldim
her an unutcak gibiyim, hatta unuttum sanırım :18:
ama renginamı dinlicem her gece yatmadan önce ve her sabah kalktığımda tekrar edicem. bi şekilde beynime kazınır herhalde :37:

kızçeler vatandaşlıktan bugün çalışıcağım konuyu çalıştım, yasamanın da yarısına geldim
her an unutcak gibiyim, hatta unuttum sanırım :18:
ama renginamı dinlicem her gece yatmadan önce ve her sabah kalktığımda tekrar edicem. bi şekilde beynime kazınır herhalde :37:

BİR TÜYO bidenem:

bu yıl seçimlerde milletvekili adayı olacağını hayal et. ona göre çalış.

ya gelinim 7iklim çok zor yaa.. bende soru bankaları vardı, soruyu 2 saat düşünüyodum, öyle tak tak tak cevaplanmıyo, hem uzun hem düşündürücü hem zor.. sıkma canını, 7iklim hakkında herkes öyle düşünüyo, sınavda böyle gelmez netin

yediiklim eğitim denemeleri çok zor diyolar canım ya bende sipariş verdim 80 soruluk olanlardan o yüzden canını sıkma yani kuzum :34:

kız bu memurlar net ömrümü yedi. orada kolay diyorlar:((
selam kızlar ben geldim alanımdan 4 ders bi de 2.dünya sav.bitti bi de bissürü ütü yaptım şimdi mat zamanı :6:

sıkıntı yok beyazannem 2008 mezunuyum bende deneme sınavla aynı olamaz biliyosun sıkıntı yok olacak olacak :12:

bilemiyorum ki canım yaaa:50:

Canım hiç canını sıkma çünkü inanki bunun sana hiç bir faydası olmayacak.
Bu yıl atık bir de alan geldi bir şeyler olacak ama ne olacak hepimiz muallaktayız ama şu an en azından sitemli çalışıyoruz ki bu zamanlarda herkeste bir stres sıkıntı hali hakim.
Peki biz ne yapacağız?
Bütün kış verdiğimiz emeği çöpe atmamak adına dişimizi biraz daha sıkacağız ve Allah yardımcımız olacak inşallah:34:

gelin gelin sana memurlar neti yasaklıcam bak :20:
kaynana gibi konuştum :1:
leylas haklı, bu sıralar tam da herkeste bıkmışlık yorgunluk var. asıl önemli olan mayıs ve haziran, asıl bu 2 ayda fark atabiliriz bence. ne dedik bu sınav azim sınavı, yoksa herkes çalışıyo ama sonuna kadar bırakmayan ödülünü alıyo :31:

Back