• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Gelmezmiyiz kız inşallah bak ben sana aklıma gelen kızları halay ekibi olarak yazayım baştan sona :9::9::9:

Sedef halay başı,ben yanında,clemantine,ebon,regina,beyazanne, tuba zümrem,tubish,nurtubam,leylas,su, kusursuz deli ve aklıma adı gelmeyenler sırası ile bakın
:64: :32::66::118::62: :66::24::52::46::27:

Oldumu gülün biraz diye yaptım hoşçakalın

kızlarrrrr :3:
tünaydın şekerlerim :21: napıyosunuz
11 de uyandım, daha yataktan çıkmadan vat. tekrar ettim :23:
sonra kahvaltı vs. şimdi bi tüttürüp vat. bugünkü konumu çalışcam
sonra tarihten dün geldiğim yere kadar olan kısmın sorularını çözeyim diyorum
bugün bi de türkçeyi bitireyim diyorum, hiç bakmadım bi kez bakayım şu dilbilgisine
eğer vakit kalırsa geometrinin de ilk konusunu bitirsem süper olur :65:

bende sedefin okulu var heralde demiştim bizimki uykucu böcük çıktı :9:

kızlar 2 .dersimde bitti alanımdan bi namaz sonra sırada 2.dünya savaşı var :10:

hey hey hey halayın başını kimseye bırakmam :64::64::64::64:
daha benim düğünümde oynayacaksınız :32::32::32::21::21:

neyse normal dünyaya döneyim:1: sorularım ve ben:ssz:
kabahatlar kanununa göre kişilern sorumlu tutulabılmesi için en az kac yaş olmalı?
10,12,15,18,16 bu soru bana ezber bozdurdu resmen kızlar ya:50:

kızlarımmmm :43:
ağlıyorum şu an ama mutluluktan
ellerim titriyo ne diceğimi bilemiyorum, ölürüm ben sizeeeeee :29:
iyi ki varsınız iyi ki :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
evet sınavdan sonra da bi topik açalım hiç kopmayalım ben sizi çok sevdim, seviyorummm
oyyy kıyamam ben size yaaa :70:
düşünsenize belki yakın yerlere atanıcaz, belki birbirimize kahve içmeye gidicez, öğrencilerimizden bahsedicez
inş gerçek hayatta da tanışma fırsatımız olur. ben burda bitterkuzucukla tanışmıştım, aynı ildeyiz, çok sevdik birbirimizi, o da ing öğretmeni, topiğin başlarında burdaydı, sonra vazgeçti kpssden :1:
ebonla yakın sayılırım, ama o ilçede, sınav için ile gelceklerdi, ama kısmet olmadı, inş onunla da tanışırız.
bu arada ebonnnnn özlettin kendini canımın içi, yarın haftasonu okulun yoktur inş gelirsin aramıza :29:

kabahatlar kanununa göre kişilern sorumlu tutulabılmesi için en az kac yaş olmalı?
10 ya da 12 gibi hatırladım cevap ne
işimizmi var sınavdan sonra kızlar nerde düğün orda biz :64: :64: :118: :118: :64: :64:

10 ya da 12 gibi hatırladım cevap ne
işimizmi var sınavdan sonra kızlar nerde düğün orda biz :64: :64: :118: :118: :64: :64:

ay burayı okudugumdan beri gülüyorum :9::9::9::9:
yerim hepinizi :29::29::29:,

kuzu değil ya soruyu camdan asagı attım o derece yani :27:

renginam ben daha buralara gelmedim bilemicem :1:
bu arada 1921-24-61-82 anayasaları çok karışıyo, oturur inş tekrar ede ede ya :26:
hahahhh :52: daha bi de benim düğünüm varrr :52: ama hesaplamalarıma göre anca 11. yıldönümümüzde 10. ya bile yetişemiyoruz :47:

ağlama kız kıyamayız biz sana :25::29:
ebon gelecek canımda yazacak kadar çalışamıyomuş bi de vaktim olmuyo dedi okullar tatile girince gelecek inşallah :32:

yeni topik görevide senin biz daha burda halaylar çekip düğünler yapcaz bebişler büyütücez öğrenci veli çekiştirecez ooo daha çok iş var kimse gidemez bi yere :20:

renginam ben daha buralara gelmedim bilemicem :1:
bu arada 1921-24-61-82 anayasaları çok karışıyo, oturur inş tekrar ede ede ya :26:
hahahhh :52: daha bi de benim düğünüm varrr :52: ama hesaplamalarıma göre anca 11. yıldönümümüzde 10. ya bile yetişemiyoruz :47:

bizim de bakalım bu yaza düşünüyoruz benimkine kalsa şimdi alıp götürecek beni:52::52::52:

kuzucum oturuyor zaten belli sınırları var hepsinin.
tabi ezberlemek gerek karısıyor yani. en vicdansız ders şu vatandaşlık :27:

ağlama kız kıyamayız biz sana :25::29:
ebon gelecek canımda yazacak kadar çalışamıyomuş bi de vaktim olmuyo dedi okullar tatile girince gelecek inşallah :32:

yeni topik görevide senin biz daha burda halaylar çekip düğünler yapcaz bebişler büyütücez öğrenci veli çekiştirecez ooo daha çok iş var kimse gidemez bi yere :20:

aynen nilimmmmmmm :70: inş o günleri de görücez, şimdi biraz daha sabredelim,çok az kaldı, sonra harika günler bizi bekliyor :66::66::66:
hee tamam o zaman, okullar haziranda kapanıyo sanırım, bi dahaki ay ebonumuz da yanımızda olucak inş :31:

bizim de bakalım bu yaza düşünüyoruz benimkine kalsa şimdi alıp götürecek beni:52::52::52:

kuzucum oturuyor zaten belli sınırları var hepsinin.
tabi ezberlemek gerek karısıyor yani. en vicdansız ders şu vatandaşlık :27:

ayy renginammm inş bu yaz olur :52: kız bekletmeye ne gerek var, zaten uzun süredir berabersiniz, bizim engelimiz olmasa şimdiye çoktan evlenmiştik :52: ama malesef benimki 3. sınıf, seneye mezun olcak, yani 2014 te. mezun olduğu gibi ağustosta askere gidicekti. fakat onu da değiştirdiler, 15 mayıs a kadar diplomasını verenler ağustosda gidiyo, ee o tarihe kadar diplomasanı alamadığı için mecbur kasım 2014 te gitcek, nisan 2015 de gelcek. o yaz ne ara iş bulcak da biz evlencez. imkansız kaldık 2016 ya :47:
evet çok vicdansız şu vatandaşlık, olsun alışığım ben vicdansızlarla uğraşmaya korkutamaz beni :47:

ayy renginammm inş bu yaz olur :52: kız bekletmeye ne gerek var, zaten uzun süredir berabersiniz, bizim engelimiz olmasa şimdiye çoktan evlenmiştik :52: ama malesef benimki 3. sınıf, seneye mezun olcak, yani 2014 te. mezun olduğu gibi ağustosta askere gidicekti. fakat onu da değiştirdiler, 15 mayıs a kadar diplomasını verenler ağustosda gidiyo, ee o tarihe kadar diplomasanı alamadığı için mecbur kasım 2014 te gitcek, nisan 2015 de gelcek. o yaz ne ara iş bulcak da biz evlencez. imkansız kaldık 2016 ya :47:
evet çok vicdansız şu vatandaşlık, olsun alışığım ben vicdansızlarla uğraşmaya korkutamaz beni :47:

ah kuzum bilmiyorumki benim babam biraz aksi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
yoksa gecen yaz da olurdu ama işte:5:
çekiniyorum biraz
sonra dıyorm ınsanın doğum, evlilik ve ölüm tarihi değişmezmiş diye e nasipte ne zaman varsa Allah bilir dıyorum bakalım
sizin için de öyle tatlım hiiiç belli olmaz bu işler
sen hepimizden önce evlenirsin kızz bakarsın:52:

ah kuzum bilmiyorumki benim babam biraz aksi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
yoksa gecen yaz da olurdu ama işte:5:
çekiniyorum biraz
sonra dıyorm ınsanın doğum, evlilik ve ölüm tarihi değişmezmiş diye e nasipte ne zaman varsa Allah bilir dıyorum bakalım
sizin için de öyle tatlım hiiiç belli olmaz bu işler
sen hepimizden önce evlenirsin kızz bakarsın:52:

doğru söylüyosun kuzum, ben kadere inanırım, doğru zaman ne zamansa o zaman olsun :21:
kuzum valla bizim erken şöyle olabilir, onur pomem e gircek, onu çok istiyo, eğer onu kazanırsa belki o zaman bi sürpriz yapabiliriz :27: ama 2014 de mezun olucağı için o da gene 2015 e kalıyo :37: kısmet diyorum ben de napalım :31:

şu tarihe de bakıverin kızceler

soyadı kaunu ile aga,derviş bey vskaldırıldı.osm yönetiminin vermiş oldugu nişan ve rütbeler yasakandı
1.yeni Türk devletinin içişlerine karışılmasını önlemek
2.toplumsal eşitliği saglamak
3.osm. devletının izlerini azaltmak.
hangilerne ulasılır?

a.1 b.2 c.3 d.1ve2 e.2 ve 3

Son düzenleme:
Back