gelin gelin sana memurlar neti yasaklıcam bak
kaynana gibi konuştum
leylas haklı, bu sıralar tam da herkeste bıkmışlık yorgunluk var. asıl önemli olan mayıs ve haziran, asıl bu 2 ayda fark atabiliriz bence. ne dedik bu sınav azim sınavı, yoksa herkes çalışıyo ama sonuna kadar bırakmayan ödülünü alıyo
bırakmak mı asla... ama işte türkçede 6 yanlış da koyuyor adama... gerçek sınavda daha yanlış yapmış kul değilim.
ama farkettim, her denemede ayrıntı arttırmışlar. 20. yi çok merakla bekliyorum yani... mesela geometride dik silindir yanal alana kaymışlar, coğrafya hep bilgi ya da 3 saat düşündüren yorumlular... türkçe kazık dilbilgisi ve saçma sapan çift şıklı yorumlar...
aslında bişey diyim mi? tabii bu benim fikrim. evet bu sorular öğretici olabilir. ama gerçek sınavla alakası yok bence. yani ben bugüne kadar sınava girmedim, gene sizin kadar bilemem; ama dershanede hocalar çıkmış soruları gösteriyolar, az çok ordan gördüğüm kadarıyla sorular hiç de öyle 3 saat düşündüren ya da direk bilgi yok. var ama az bi kısmı, hepsi bu şekilde değil. o yüzden de hiç takmaya gerek yok bencesen her yayından 100 yaparken tek bir yayından 85 yapıyosan bu senin sorunun değil emin ol gelinim
canım benim sabrına sakınliğine inancına bir kez daha hayran oldum diyebilirim
dün senin yaşadıkların sayesinden dolaylı duygusallık yaşadık bizde burda
beni öldürmeyen şey güçlendirir sözüne daha bi inandım
şu 2 ay kala hepimiz bi şekilde uçları yaşamaya başlıyoruz benimkide o şekilde galiba,
bi tarafta sınav stresi bi tarafta aileler bi yandan sınav, ve stresler....
bu aralarda olan soğukluklar falan derken nereye hangi birine bölüneceğime şaşırmış durumdayım.
şu iki ayı atlatsak da burda hep birlikte stres atsak sonrada yaa
günaydın canlar
ne kadar doğru şeyler yazmışsınız
malesef hayatta insanı bayan olduğuna utandıracak hemcinslerimiz fazlaca var Allah karşımıza böylelerini çıkarmasın ama iş birazda erkekte bitiyor
renginam çok güzel birşey söylemişsin bu devirde namuslu erkek eşine sadık erkek gitgide azalıyor hergün ne hikayeler duyuyoruz çok şükür ki clementinemin eşi adam gibi adammış da yapılması gerekeni yapmış Allah nazarlardan saklasın clementinem mutluluğunuz daim olsun
bugün planımı biraz şişirdim kızlar bir iki gündür performansta düşüklük oldu artırmam lazım
ilk olarak alan çalışmakla başlıyorum
slm kızlar 5 buçukta kalkmıştım ya uyuyamadım planımı yaptımartık tembellik yok dedim kendime kızdım sonra uyumuşum
mayıs 15 e kadar alanımdan 13 ders (sosyal bilimlerle ilgili )+coğrafya ile ugraşıcam tarihim bitmek üzere yani alandan bitek vatandaşlık kaldı önemli olan onuda neyden çalışayım napayım şaşkınım yahu bu ay kasmadan haftada 1 deneme 2 egtm ve tekrar günü ile ilerliceem inşallah RABBİM NOLUR HEPİMİZE ÇALIŞMA AZMİ VER BIKTIRMA BİZİ ARTIK BU SINAVLA BERABER UTANDIRMA HEPİMİZE SINAV SONRASI FERAHLIK VE MUTLULUK NASİP ET AMİNNNNNNNNNNNNN
beyazannecik test negatifkısmet hazirana kadar vakit var oldu oldu olmadı sonra atanırsam kocişi bulup bebişte yapamam
kızlar şimdi ne sorunumuz varsa kapı dışında bırakıp derse devam ediyoruz
2 ay sonra tescilli öğretmen olabilirz bunu söylemek bile hoş geliyor kulağa.
clemim sınavdan hemen sonraki gün otobüse atlayıp o kadının saçlarını yolmaya geliyorum
Clemm neler olmuş
Eşinin tavrına hayran kaldım maşallah.Kaç erkek nefsine kulak vermezde böyle davranır
Seni daha sert daha şüpheci katı düşünmüştüm hep o kadar değştiki bakışım şaşırdım pamukmuş kalbin ne sabırlı davranmışsın ,hiç kötü düşünmemişsin
Eşinin vicdanı ölmemiş ne güzel İnşallah bir ömür sürer sevginiz saygınız bağlılığınız.Rabbim kötü insana fırsat vermesin
sedeff kuzum sanada hayranım o kadar şeye tanık oldun,yaşadın ama hala ayaktasın inançlısın umutlusun,umut dağıtyorsun iyi ki tanımışım
sınav bir tarafa hepinizden çaktırmadan çok şey öğrenmişmnur tuba,su,sedef,clemm,nil,leylass,bugu,rengina,beyazanne,svcnn çoğu şeyi yaşamadan deneyimledim,fikir edindim kızdığım oldu taktir ettiğim oldu.Sanalda olsa onlaca hayat yaşanıyor burda
kızlar 14 alan dersimden biri bitti ve soruları çözüldüsıra ikincide akşama kadar konu çalışacam akşamda matematik tabi problem çözeyim biraz
maafım söylediklerin çok doğru kızlar iyi ki varsınız iyi ki hayatımdasın kendi memleketimdeyim ama akraba ilişkilerimiz soğuk ayda yılda bir bütün kuzenler başka şehirlerde komşu ilişkileri mesafeli burda arkadaş desen ya çalışıyor vakti yok ya bağlar kopmuş eşimin okulundakilerle görüşüyoruz çok iyiler çok destekler bana ama ben okul muhabbetine giremiyorum geneldede konu o olunca sıkılıyorum . tek dert döktüğüm arkadaşımda geçen ay taşındı başka şehireyani anlıcanız benim burdaki arkadaşlarım yani sizler olmasanız tek arkadaşım canım eşim dışında kimsem yoktu SİZİ SEVİYORUM BU SINAV BİTİNCEDE BIRAKMAYALIM BİRBİRİMİZİ İNŞAALLAH
Gelmezmiyiz kız inşallah bak ben sana aklıma gelen kızları halay ekibi olarak yazayım baştan sona
Sedef halay başı,ben yanında,clemantine,ebon,regina,beyazanne, tuba zümrem,tubish,nurtubam,leylas,su, kusursuz deli ve aklıma adı gelmeyenler sırası ile bakın
:118:
Oldumu gülün biraz diye yaptım hoşçakalın
kızlarrrrr
tünaydın şekerlerimnapıyosunuz
11 de uyandım, daha yataktan çıkmadan vat. tekrar ettim
sonra kahvaltı vs. şimdi bi tüttürüp vat. bugünkü konumu çalışcam
sonra tarihten dün geldiğim yere kadar olan kısmın sorularını çözeyim diyorum
bugün bi de türkçeyi bitireyim diyorum, hiç bakmadım bi kez bakayım şu dilbilgisine
eğer vakit kalırsa geometrinin de ilk konusunu bitirsem süper olur
tünaydın kızlar
sabah kalktım, çayı koydum, misss gibi bi hava vardı, balkona kahvaltı hazırladım, anneciğimle harika bir kahvaltı yaptık
dün akşam eksiklerimi çıkardım:
türkçe: yazım imla kuralları, noktalama işaretleri ve dilbilgisine bi göz gezdiricem
mat: bugüne kadar hiç çalışmadım, gene de bi bakiim az çok diyorum
geo: anam bu hiç yok bende. baştan sona çalışmam lazım
tarih: baştan sona tekrar lazım, bazı konulara ayrıntıya girerek, bazıları yüzeysel..
vatandaşlık: 0
coğrafya: sadece bölgeler kaldı
öğrenme psikolojisi: sadece bilişsel kuramlar kaldı
rehberlik: sadece bireyi tanıma teknikleri kaldı
sedefim planlarını çok beğeniyorum
hepsini bitirebiliyormusun?
bide günlük plan mı yapıyorsun yoksa haftalık mı kuzum:44:
sedefim ve kpss cafenin güzel hatunları
desteğiniz için çok teşekkür ederim
yalnız olmadığımı hissettirdiniz bana
tüm topic tam tekmil konumdaydı
çok mutlu oldum.
hakkınızı helal edin benim le birlikte sevindiniz üzüldünüz hop oturup hop kalktınız..
nnilim beyazannen,n renginanın yanında olsaydım beni soyle bir okşayacaklarından korktum gerçekten
değmez kuzum
bizde uzak olsun
başka birşey istemem..
ama sen gel belki o zaman eskişehirde olurum gezdiririm seni bol bol ne dersin
hayırlısı olsun kuzum
Rbbim ne zamna istersen o zaman versin aratmasın bebeğini canım benim
dualarım seninle
çarşamba oğlene kadar olan planın ne oldu peki onu tamamlayabildin mi vaktinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?