- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canlar sağolun
çok dikkat etmek gerekiyo, ben şu ilk üniteyi 99 kere çalışmışımdır gene yanlışlar gene yanlışlar
renginam ben uyumadım sevdiceğe maçı da izlettirmedim, halbuki o izlesin ben de çalışayım dimi, ama nerdeee
vatandaşlığı okuyup yatıcam
bu arada yazmadan edemicem..
Allah clementinemizi ve eşini korudu, evliliklerini korudu
şükürler olsun ki, felaket gelmeden farkına varıldı, Rabbim onları her daim korusun
bu konu beni çok etkiledi, annemle babam olucak herifin de başından böyle bişey geçmişti, ama malesef babam olucak şahıs clementinemizin eşi gibi çıkmadı, kadınla istanbula kaçtılar, kaçış o kaçış.. ben 2 yaşındaydım. o günden beri yüzünü de görmedim sesini de duymadım. bi de çocuk yapmışlar, össye girerken nüfus müdürlüğünden aldığım kayıtta görünce öğrendim.
böyle hemcinslerimiz her yerde var.. iş biraz da erkekte bitiyo. erkeğin içinde Allah korkusu varsa, clementinenin de dediği gibi önce kendisi için zina yapmaması lazım, sonra eşi ve çocukları için.
dilerim Allah hepimize böyle Allah inancı olan eş nasip etsin
canlarımmm benim
bir kaç gün gelmedim 30 sayfa geçmiş. maalesef şu an vaktim yok. geçmişe bakamıyorum.
bugün sabah gygk, öğlen eğitim deneme çözdüm. gygk 100,25 eğitim 84:26: maalesef eylülden beri en kötü eğitim netimdi.
ya ama bu yediiklimin soruları bir tuhaf. daha doğrusu cevap kitapçığı tuhaf. bakın bir soruyu paylaşayım karar verin:
doğru seçenek için e demiş ama anlamadım
çalıştığı gökdelenin depremde sallanmasıyla zor anlar yaşayan enes bey'de deprem korkusu gelişir. ancak işlerinin yoğun olmasından dolayı işine devam etmek zorunda olan enes bey'in deprem korkusu daha sonraki günlerde herhangi bir korkutucu durum yaşamadığı için giderek zayıflatılmış ve sonuçta ortadan kaybolmuştur.
enes bey'in deprem korkusunun gelişmesi ile bu korkunun zayıflayarak ortadan kalmasının temelinde yatan süreçler hangisinde doğru sırada verilmiştir?
a. alışma-kaçınma
b. tepkisel koşullanma-ceza
c. duyarlılık kazanma-alışma
d. tepkisel koşullanma-sönme
e. ceza-alışma
alışma uyarıcı hala ortamdayken olmuyor muydu? burada uyarıcı gökdelen mi deprem mi?ben d demiştim.
ayy rica ederim şekerler ne demek
şu soruma bi el atıverin
Eki Görüntüle 701067
kuzum ben de e yaptım değilmiş yaa 2,3 müş
1 i niye almamış ki :44:[/QUOT
sedefim Türkler orta asyayı terk etmeden oncede orta asya içinde goçebeydiler
otlakların tükenmesi
hayvan hastalıkları vs yzünden zaten goçebeydiler..
kızlar iyice dağıldım ben,
toparlanamıyorum. bu halde çalıştığımda da hep yanlış çıkıyor en bildiğim konular bile.
off silkelenip kendime gelmem lazım. ama saki bağlandım resmen yaa..
kafamda o kadar düşünce var ki, aynada baktığımda en son gördüğüm kendim oluyorum...
benim bi an önce toplanmam lazım artık yaa
nil kafamda onca şey var ki,
bi yandan da clementine yi düşünüyorum.
acaba ne yapıyo :26: allah fesatlık düşünene fırsat vermesin inş
bu arada yazmadan edemicem..
Allah clementinemizi ve eşini korudu, evliliklerini korudu
şükürler olsun ki, felaket gelmeden farkına varıldı, Rabbim onları her daim korusun
bu konu beni çok etkiledi, annemle babam olucak herifin de başından böyle bişey geçmişti, ama malesef babam olucak şahıs clementinemizin eşi gibi çıkmadı, kadınla istanbula kaçtılar, kaçış o kaçış.. ben 2 yaşındaydım. o günden beri yüzünü de görmedim sesini de duymadım. bi de çocuk yapmışlar, össye girerken nüfus müdürlüğünden aldığım kayıtta görünce öğrendim.
böyle hemcinslerimiz her yerde var.. iş biraz da erkekte bitiyo. erkeğin içinde Allah korkusu varsa, clementinenin de dediği gibi önce kendisi için zina yapmaması lazım, sonra eşi ve çocukları için.
dilerim Allah hepimize böyle Allah inancı olan eş nasip etsin
cok dogru yazmıssın sedefim
erkeğin namuslusu çok zor bulunuyor. şükür ki clemınki öyle
Allah nazardan saklasın inşaAllah
hele de bu devirde yani..
görmeden anladım ama ne kadar uyumlu, efendi çift olduklarını
iyiyim ben kuzum biraz şaşkınım lakin bugünüme hamd olsun
hem düşnmemiz gerekn bir sınav var değil mi
herşeyi 2 aylığına donduruyoruz sınav haricinde herşey bekleyebilir..
renginam iyi ki arkadaş olduk..
gozlerim doldu yazarken..
kızlar 14 alan dersimden biri bitti ve soruları çözüldü sıra ikincide akşama kadar konu çalışacam akşamda matematik tabi problem çözeyim biraz
maafım söylediklerin çok doğru kızlar iyi ki varsınız iyi ki hayatımdasın kendi memleketimdeyim ama akraba ilişkilerimiz soğuk ayda yılda bir bütün kuzenler başka şehirlerde komşu ilişkileri mesafeli burda arkadaş desen ya çalışıyor vakti yok ya bağlar kopmuş eşimin okulundakilerle görüşüyoruz çok iyiler çok destekler bana ama ben okul muhabbetine giremiyorum geneldede konu o olunca sıkılıyorum . tek dert döktüğüm arkadaşımda geçen ay taşındı başka şehire yani anlıcanız benim burdaki arkadaşlarım yani sizler olmasanız tek arkadaşım canım eşim dışında kimsem yoktu SİZİ SEVİYORUM BU SINAV BİTİNCEDE BIRAKMAYALIM BİRBİRİMİZİ İNŞAALLAH