• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

anladım canlar sağolun :16:
çok dikkat etmek gerekiyo, ben şu ilk üniteyi 99 kere çalışmışımdır gene yanlışlar gene yanlışlar :30:

renginam ben uyumadım :1: sevdiceğe maçı da izlettirmedim, halbuki o izlesin ben de çalışayım dimi, ama nerdeee :37:
vatandaşlığı okuyup yatıcam :31:

anladım canlar sağolun :16:
çok dikkat etmek gerekiyo, ben şu ilk üniteyi 99 kere çalışmışımdır gene yanlışlar gene yanlışlar :30:

renginam ben uyumadım :1: sevdiceğe maçı da izlettirmedim, halbuki o izlesin ben de çalışayım dimi, ama nerdeee :37:
vatandaşlığı okuyup yatıcam :31:

:1::1:tamam kuzum iyi yapmışsın:12:

bu arada yazmadan edemicem..
Allah clementinemizi ve eşini korudu, evliliklerini korudu
şükürler olsun ki, felaket gelmeden farkına varıldı, Rabbim onları her daim korusun
bu konu beni çok etkiledi, annemle babam olucak herifin de başından böyle bişey geçmişti, ama malesef babam olucak şahıs clementinemizin eşi gibi çıkmadı, kadınla istanbula kaçtılar, kaçış o kaçış.. ben 2 yaşındaydım. o günden beri yüzünü de görmedim sesini de duymadım. bi de çocuk yapmışlar, össye girerken nüfus müdürlüğünden aldığım kayıtta görünce öğrendim.
böyle hemcinslerimiz her yerde var.. iş biraz da erkekte bitiyo. erkeğin içinde Allah korkusu varsa, clementinenin de dediği gibi önce kendisi için zina yapmaması lazım, sonra eşi ve çocukları için.
dilerim Allah hepimize böyle Allah inancı olan eş nasip etsin :16:

şükürler olsun ki, felaket gelmeden farkına varıldı, Rabbim onları her daim korusun
bu konu beni çok etkiledi, annemle babam olucak herifin de başından böyle bişey geçmişti, ama malesef babam olucak şahıs clementinemizin eşi gibi çıkmadı, kadınla istanbula kaçtılar, kaçış o kaçış.. ben 2 yaşındaydım. o günden beri yüzünü de görmedim sesini de duymadım. bi de çocuk yapmışlar, össye girerken nüfus müdürlüğünden aldığım kayıtta görünce öğrendim.
böyle hemcinslerimiz her yerde var.. iş biraz da erkekte bitiyo. erkeğin içinde Allah korkusu varsa, clementinenin de dediği gibi önce kendisi için zina yapmaması lazım, sonra eşi ve çocukları için.

cok dogru yazmıssın sedefim
erkeğin namuslusu çok zor bulunuyor. şükür ki clemınki öyle:nazar:
Allah nazardan saklasın inşaAllah
hele de bu devirde yani..

görmeden anladım ama ne kadar uyumlu, efendi çift olduklarını:6:

Son düzenleme:
günaydın kızlar beş buçukta hortladım ama şimdi yatayım tekrar uyuyabilirsem plan yapmadım konumda bitmedi off ya :31:

canlarımmm benim

bir kaç gün gelmedim 30 sayfa geçmiş. maalesef şu an vaktim yok. geçmişe bakamıyorum.

bugün sabah gygk, öğlen eğitim deneme çözdüm. gygk 100,25 eğitim 84:26::50: maalesef eylülden beri en kötü eğitim netimdi.

ya ama bu yediiklimin soruları bir tuhaf. daha doğrusu cevap kitapçığı tuhaf. bakın bir soruyu paylaşayım karar verin:

doğru seçenek için e demiş ama anlamadım

çalıştığı gökdelenin depremde sallanmasıyla zor anlar yaşayan enes bey'de deprem korkusu gelişir. ancak işlerinin yoğun olmasından dolayı işine devam etmek zorunda olan enes bey'in deprem korkusu daha sonraki günlerde herhangi bir korkutucu durum yaşamadığı için giderek zayıflatılmış ve sonuçta ortadan kaybolmuştur.

enes bey'in deprem korkusunun gelişmesi ile bu korkunun zayıflayarak ortadan kalmasının temelinde yatan süreçler hangisinde doğru sırada verilmiştir?

a. alışma-kaçınma

b. tepkisel koşullanma-ceza

c. duyarlılık kazanma-alışma

d. tepkisel koşullanma-sönme

e. ceza-alışma

alışma uyarıcı hala ortamdayken olmuyor muydu? burada uyarıcı gökdelen mi deprem mi?ben d demiştim.

bende d dedim:44:

kızlar iyice dağıldım ben,
toparlanamıyorum. bu halde çalıştığımda da hep yanlış çıkıyor en bildiğim konular bile.
off silkelenip kendime gelmem lazım. ama saki bağlandım resmen yaa..
kafamda o kadar düşünce var ki, aynada baktığımda en son gördüğüm kendim oluyorum...

benim bi an önce toplanmam lazım artık yaa :25::25:

canını sıkan kafanı karıştıran birşey mi var svcnn?

nil kafamda onca şey var ki,
bi yandan da clementine yi düşünüyorum.
acaba ne yapıyo :26: allah fesatlık düşünene fırsat vermesin inş

iyiyim ben kuzum biraz şaşkınım lakin bugünüme hamd olsun

hem düşnmemiz gerekn bir sınav var değil mi

herşeyi 2 aylığına donduruyoruz sınav haricinde herşey bekleyebilir..

belki sen o ozel msj yazmasaydın

ben bu kadar kesin bir karar verip son kez evine gitmeyecektim..

bahsettiğin şeyleri kendi gozümle gormek istedim.. sedefim..

Rabbim sana annene sabır versin ne kadar zor atlatmıştır aldığı darbeden sonra..

çift taraflı hem arkadaş hem eş..

Rabbim düşmanımın başına vermesin..

lakin ben şunu bilirim

yuva yıkanın yuvası olmaz..

bir yerden muhakkak patlak verir.

Rabbim hesap gormeyi ihmal etmez..

hakkını helal et sedef beni kendime getirdin silkeledin..

cok dogru yazmıssın sedefim
erkeğin namuslusu çok zor bulunuyor. şükür ki clemınki öyle:nazar:
Allah nazardan saklasın inşaAllah
hele de bu devirde yani..

görmeden anladım ama ne kadar uyumlu, efendi çift olduklarını:6:

renginam iyi ki arkadaş olduk..
gozlerim doldu yazarken..:43:

iyiyim ben kuzum biraz şaşkınım lakin bugünüme hamd olsun

hem düşnmemiz gerekn bir sınav var değil mi

herşeyi 2 aylığına donduruyoruz sınav haricinde herşey bekleyebilir..

canım benim sabrına sakınliğine inancına bir kez daha hayran oldum diyebilirim :17:
dün senin yaşadıkların sayesinden dolaylı duygusallık yaşadık bizde burda :9:
beni öldürmeyen şey güçlendirir sözüne daha bi inandım :nazar:

şu 2 ay kala hepimiz bi şekilde uçları yaşamaya başlıyoruz benimkide o şekilde galiba,
bi tarafta sınav stresi bi tarafta aileler bi yandan sınav, ve stresler....
bu aralarda olan soğukluklar falan derken nereye hangi birine bölüneceğime şaşırmış durumdayım.

şu iki ayı atlatsak da burda hep birlikte stres atsak sonrada yaa :34:

Son düzenleme:
günaydın canlar :24::24::24:
ne kadar doğru şeyler yazmışsınız :34:
malesef hayatta insanı bayan olduğuna utandıracak hemcinslerimiz fazlaca var Allah karşımıza böylelerini çıkarmasın ama iş birazda erkekte bitiyor
renginam çok güzel birşey söylemişsin bu devirde namuslu erkek eşine sadık erkek gitgide azalıyor hergün ne hikayeler duyuyoruz çok şükür ki clementinemin eşi adam gibi adammış da yapılması gerekeni yapmış Allah nazarlardan saklasın clementinem mutluluğunuz daim olsun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bugün planımı biraz şişirdim kızlar bir iki gündür performansta düşüklük oldu artırmam lazım :15::15::15:
ilk olarak alan çalışmakla başlıyorum

slm kızlar 5 buçukta kalkmıştım ya uyuyamadım planımı yaptım:6: artık tembellik yok dedim :20:kendime kızdım sonra uyumuşum
:17:
mayıs 15 e kadar alanımdan 13 ders (sosyal bilimlerle ilgili )+coğrafya ile ugraşıcam tarihim bitmek üzere yani alandan bitek vatandaşlık kaldı önemli olan onuda neyden çalışayım napayım şaşkınım yahu bu ay kasmadan haftada 1 deneme 2 egtm ve tekrar günü ile ilerliceem inşallah RABBİM NOLUR HEPİMİZE ÇALIŞMA AZMİ VER BIKTIRMA BİZİ ARTIK BU SINAVLA BERABER UTANDIRMA HEPİMİZE SINAV SONRASI FERAHLIK VE MUTLULUK NASİP ET AMİNNNNNNNNNNNNN :21:
beyazannecik test negatif :50: kısmet hazirana kadar vakit var oldu oldu olmadı sonra atanırsam kocişi bulup bebişte yapamam :emir_bebek::52::27:

günaydın canlarım:16: gözlerim ağrıyor yine uyukusuzluk öldürecek beni
şu sınav bitse de artık diyesim var ne düşüneceğimi ben de şaşırdım inşallah kazanırız da bu kadar emek uykusuzluk bir işe yaramış olur
her zaman tam gaz çalışamıyoruz ama insanız işte aciziz.
Rabbim de hoşgörür inşallah:31:

renginam iyi ki arkadaş olduk..
gozlerim doldu yazarken..:43:

iyi ki kuzum iyi ki:54:
bak sen böyle yazınca benim de gözlerim doldu.:31:

kızlar şimdi ne sorunumuz varsa kapı dışında bırakıp derse devam ediyoruz:kkk:
2 ay sonra tescilli öğretmen olabilirz bunu söylemek bile hoş geliyor kulağa.
clemim sınavdan hemen sonraki gün otobüse atlayıp o kadının saçlarını yolmaya geliyorum :ssz:

Clemm neler olmuş :52:
Eşinin tavrına hayran kaldım maşallah.Kaç erkek nefsine kulak vermezde böyle davranır:nazar:
Seni daha sert daha şüpheci katı düşünmüştüm hep o kadar değştiki bakışım şaşırdım pamukmuş kalbin ne sabırlı davranmışsın ,hiç kötü düşünmemişsin
Eşinin vicdanı ölmemiş ne güzel İnşallah bir ömür sürer sevginiz saygınız bağlılığınız.Rabbim kötü insana fırsat vermesin

sedeff kuzum sanada hayranım o kadar şeye tanık oldun,yaşadın ama hala ayaktasın inançlısın umutlusun,umut dağıtyorsun iyi ki tanımışım :nazar:

sınav bir tarafa hepinizden çaktırmadan çok şey öğrenmişm :31: nur tuba,su,sedef,clemm,nil,leylass,bugu,rengina,beyazanne,svcnn çoğu şeyi yaşamadan deneyimledim,fikir edindim kızdığım oldu taktir ettiğim oldu.Sanalda olsa onlaca hayat yaşanıyor burda

kızlar 14 alan dersimden biri bitti ve soruları çözüldü :6:sıra ikincide akşama kadar konu çalışacam :31:akşamda matematik tabi problem çözeyim biraz :27:
maafım söylediklerin çok doğru kızlar iyi ki varsınız iyi ki hayatımdasın kendi memleketimdeyim ama akraba ilişkilerimiz soğuk ayda yılda bir bütün kuzenler başka şehirlerde komşu ilişkileri mesafeli burda arkadaş desen ya çalışıyor vakti yok ya bağlar kopmuş eşimin okulundakilerle görüşüyoruz çok iyiler çok destekler bana ama ben okul muhabbetine giremiyorum geneldede konu o olunca sıkılıyorum . tek dert döktüğüm arkadaşımda geçen ay taşındı başka şehire :43: yani anlıcanız benim burdaki arkadaşlarım yani sizler olmasanız tek arkadaşım canım eşim:16: dışında kimsem yoktu SİZİ SEVİYORUM BU SINAV BİTİNCEDE BIRAKMAYALIM BİRBİRİMİZİ İNŞAALLAH :16::4::38:

kızlar 14 alan dersimden biri bitti ve soruları çözüldü :6:sıra ikincide akşama kadar konu çalışacam :31:akşamda matematik tabi problem çözeyim biraz :27:
maafım söylediklerin çok doğru kızlar iyi ki varsınız iyi ki hayatımdasın kendi memleketimdeyim ama akraba ilişkilerimiz soğuk ayda yılda bir bütün kuzenler başka şehirlerde komşu ilişkileri mesafeli burda arkadaş desen ya çalışıyor vakti yok ya bağlar kopmuş eşimin okulundakilerle görüşüyoruz çok iyiler çok destekler bana ama ben okul muhabbetine giremiyorum geneldede konu o olunca sıkılıyorum . tek dert döktüğüm arkadaşımda geçen ay taşındı başka şehire :43: yani anlıcanız benim burdaki arkadaşlarım yani sizler olmasanız tek arkadaşım canım eşim:16: dışında kimsem yoktu SİZİ SEVİYORUM BU SINAV BİTİNCEDE BIRAKMAYALIM BİRBİRİMİZİ İNŞAALLAH :16::4::38:

bende aynı duygular içindeyim be nilim, iyi ki varsınız :17:
sabahtan beri bende 200 soru çözdüm. bi yemek arası yapıp sonrada alandan konu çalışacam...
bu arada sınavdan sonra da kopmayalım güzel bi stres atalım hatta benim düğünüme gelin kız hepiniz :34: :16:

Back