• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

gelin gelin sana memurlar neti yasaklıcam bak :20:
kaynana gibi konuştum :1:
leylas haklı, bu sıralar tam da herkeste bıkmışlık yorgunluk var. asıl önemli olan mayıs ve haziran, asıl bu 2 ayda fark atabiliriz bence. ne dedik bu sınav azim sınavı, yoksa herkes çalışıyo ama sonuna kadar bırakmayan ödülünü alıyo :31:

bırakmak mı asla... ama işte türkçede 6 yanlış da koyuyor adama... gerçek sınavda daha yanlış yapmış kul değilim.

ama farkettim, her denemede ayrıntı arttırmışlar. 20. yi çok merakla bekliyorum yani... mesela geometride dik silindir yanal alana kaymışlar, coğrafya hep bilgi ya da 3 saat düşündüren yorumlular... türkçe kazık dilbilgisi ve saçma sapan çift şıklı yorumlar...

bırakmak mı asla... ama işte türkçede 6 yanlış da koyuyor adama... gerçek sınavda daha yanlış yapmış kul değilim.

ama farkettim, her denemede ayrıntı arttırmışlar. 20. yi çok merakla bekliyorum yani... mesela geometride dik silindir yanal alana kaymışlar, coğrafya hep bilgi ya da 3 saat düşündüren yorumlular... türkçe kazık dilbilgisi ve saçma sapan çift şıklı yorumlar...

aslında bişey diyim mi? tabii bu benim fikrim. evet bu sorular öğretici olabilir. ama gerçek sınavla alakası yok bence. yani ben bugüne kadar sınava girmedim, gene sizin kadar bilemem; ama dershanede hocalar çıkmış soruları gösteriyolar, az çok ordan gördüğüm kadarıyla sorular hiç de öyle 3 saat düşündüren ya da direk bilgi yok. var ama az bi kısmı, hepsi bu şekilde değil. o yüzden de hiç takmaya gerek yok bence :31: sen her yayından 100 yaparken tek bir yayından 85 yapıyosan bu senin sorunun değil emin ol gelinim :34:

aslında bişey diyim mi? tabii bu benim fikrim. evet bu sorular öğretici olabilir. ama gerçek sınavla alakası yok bence. yani ben bugüne kadar sınava girmedim, gene sizin kadar bilemem; ama dershanede hocalar çıkmış soruları gösteriyolar, az çok ordan gördüğüm kadarıyla sorular hiç de öyle 3 saat düşündüren ya da direk bilgi yok. var ama az bi kısmı, hepsi bu şekilde değil. o yüzden de hiç takmaya gerek yok bence :31: sen her yayından 100 yaparken tek bir yayından 85 yapıyosan bu senin sorunun değil emin ol gelinim :34:

ayy çok rahatlattın yaaa

2 gündür hayatı herife zindan ediyordum stresten:18:

canım benim sabrına sakınliğine inancına bir kez daha hayran oldum diyebilirim :17:
dün senin yaşadıkların sayesinden dolaylı duygusallık yaşadık bizde burda :9:
beni öldürmeyen şey güçlendirir sözüne daha bi inandım :nazar:

şu 2 ay kala hepimiz bi şekilde uçları yaşamaya başlıyoruz benimkide o şekilde galiba,
bi tarafta sınav stresi bi tarafta aileler bi yandan sınav, ve stresler....
bu aralarda olan soğukluklar falan derken nereye hangi birine bölüneceğime şaşırmış durumdayım.

şu iki ayı atlatsak da burda hep birlikte stres atsak sonrada yaa :34:

oda olur canım benim

zaman su gibi akıp geçiyor

sayılı gün çabuk geçer

aklımızı başımıza alalım

eksiklerimizi tamamlayalım 2 aylığına hayatı erteleyelim biraz

sevdiklerimiz çevremizdekilerde biraz mazur gorsn huysuzluklarımızı biraz anlayış gostersinler..

bu günlerde geçecek sevcanım

günaydın canlar :24::24::24:
ne kadar doğru şeyler yazmışsınız :34:
malesef hayatta insanı bayan olduğuna utandıracak hemcinslerimiz fazlaca var Allah karşımıza böylelerini çıkarmasın ama iş birazda erkekte bitiyor
renginam çok güzel birşey söylemişsin bu devirde namuslu erkek eşine sadık erkek gitgide azalıyor hergün ne hikayeler duyuyoruz çok şükür ki clementinemin eşi adam gibi adammış da yapılması gerekeni yapmış Allah nazarlardan saklasın clementinem mutluluğunuz daim olsun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bugün planımı biraz şişirdim kızlar bir iki gündür performansta düşüklük oldu artırmam lazım :15::15::15:
ilk olarak alan çalışmakla başlıyorum

aman canım dikkat et

bugün hemmen eksiklerini tamamlıyorsun :20::20:

gn sonunda rapırunu ver bakalım kuzum neler yapmışsın..

iyi dilekleriniz için çok teşekkr ederim arkadaşım:13:

slm kızlar 5 buçukta kalkmıştım ya uyuyamadım planımı yaptım:6: artık tembellik yok dedim :20:kendime kızdım sonra uyumuşum
:17:
mayıs 15 e kadar alanımdan 13 ders (sosyal bilimlerle ilgili )+coğrafya ile ugraşıcam tarihim bitmek üzere yani alandan bitek vatandaşlık kaldı önemli olan onuda neyden çalışayım napayım şaşkınım yahu bu ay kasmadan haftada 1 deneme 2 egtm ve tekrar günü ile ilerliceem inşallah RABBİM NOLUR HEPİMİZE ÇALIŞMA AZMİ VER BIKTIRMA BİZİ ARTIK BU SINAVLA BERABER UTANDIRMA HEPİMİZE SINAV SONRASI FERAHLIK VE MUTLULUK NASİP ET AMİNNNNNNNNNNNNN :21:
beyazannecik test negatif :50: kısmet hazirana kadar vakit var oldu oldu olmadı sonra atanırsam kocişi bulup bebişte yapamam :emir_bebek::52::27:

hayırlısı olsun kuzum
Rbbim ne zamna istersen o zaman versin aratmasın bebeğini canım benim
dualarım seninle

çarşamba oğlene kadar olan planın ne oldu peki onu tamamlayabildin mi vaktinde

kızlar şimdi ne sorunumuz varsa kapı dışında bırakıp derse devam ediyoruz:kkk:
2 ay sonra tescilli öğretmen olabilirz bunu söylemek bile hoş geliyor kulağa.
clemim sınavdan hemen sonraki gün otobüse atlayıp o kadının saçlarını yolmaya geliyorum :ssz:

değmez kuzum
bizde uzak olsun

başka birşey istemem..

ama sen gel belki o zaman eskişehirde olurum gezdiririm seni bol bol ne dersin:28:

Clemm neler olmuş :52:
Eşinin tavrına hayran kaldım maşallah.Kaç erkek nefsine kulak vermezde böyle davranır:nazar:
Seni daha sert daha şüpheci katı düşünmüştüm hep o kadar değştiki bakışım şaşırdım pamukmuş kalbin ne sabırlı davranmışsın ,hiç kötü düşünmemişsin
Eşinin vicdanı ölmemiş ne güzel İnşallah bir ömür sürer sevginiz saygınız bağlılığınız.Rabbim kötü insana fırsat vermesin

sedeff kuzum sanada hayranım o kadar şeye tanık oldun,yaşadın ama hala ayaktasın inançlısın umutlusun,umut dağıtyorsun iyi ki tanımışım :nazar:

sınav bir tarafa hepinizden çaktırmadan çok şey öğrenmişm :31: nur tuba,su,sedef,clemm,nil,leylass,bugu,rengina,beyazanne,svcnn çoğu şeyi yaşamadan deneyimledim,fikir edindim kızdığım oldu taktir ettiğim oldu.Sanalda olsa onlaca hayat yaşanıyor burda

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun..:13:

kızlar 14 alan dersimden biri bitti ve soruları çözüldü :6:sıra ikincide akşama kadar konu çalışacam :31:akşamda matematik tabi problem çözeyim biraz :27:
maafım söylediklerin çok doğru kızlar iyi ki varsınız iyi ki hayatımdasın kendi memleketimdeyim ama akraba ilişkilerimiz soğuk ayda yılda bir bütün kuzenler başka şehirlerde komşu ilişkileri mesafeli burda arkadaş desen ya çalışıyor vakti yok ya bağlar kopmuş eşimin okulundakilerle görüşüyoruz çok iyiler çok destekler bana ama ben okul muhabbetine giremiyorum geneldede konu o olunca sıkılıyorum . tek dert döktüğüm arkadaşımda geçen ay taşındı başka şehire :43: yani anlıcanız benim burdaki arkadaşlarım yani sizler olmasanız tek arkadaşım canım eşim:16: dışında kimsem yoktu SİZİ SEVİYORUM BU SINAV BİTİNCEDE BIRAKMAYALIM BİRBİRİMİZİ İNŞAALLAH :16::4::38:

sen istesende ben bırakmam seni nilim

çok arkamda durdun bana güvendin hep gzel dileklerde bulundun

canım arkadaşım..

bende sizleri çok çok seviyorum iyiki varsınız kk kzıları:13::13::13:

Gelmezmiyiz kız inşallah bak ben sana aklıma gelen kızları halay ekibi olarak yazayım baştan sona :9::9::9:

Sedef halay başı,ben yanında,clemantine,ebon,regina,beyazanne, tuba zümrem,tubish,nurtubam,leylas,su, kusursuz deli ve aklıma adı gelmeyenler sırası ile bakın
:64: :32::66::118::62: :66::24::52::46::27:

Oldumu gülün biraz diye yaptım hoşçakalın

ben burada yüksekova halayıda oğrendim hem :1::1::1::1::1:

kızlarrrrr :3:
tünaydın şekerlerim :21: napıyosunuz
11 de uyandım, daha yataktan çıkmadan vat. tekrar ettim :23:
sonra kahvaltı vs. şimdi bi tüttürüp vat. bugünkü konumu çalışcam
sonra tarihten dün geldiğim yere kadar olan kısmın sorularını çözeyim diyorum
bugün bi de türkçeyi bitireyim diyorum, hiç bakmadım bi kez bakayım şu dilbilgisine
eğer vakit kalırsa geometrinin de ilk konusunu bitirsem süper olur :65:

sedefim planlarını çok beğeniyorum

hepsini bitirebiliyormusun?

bide günlük plan mı yapıyorsun yoksa haftalık mı kuzum:44:

tünaydın kızlar :3:
sabah kalktım, çayı koydum, misss gibi bi hava vardı, balkona kahvaltı hazırladım, anneciğimle harika bir kahvaltı yaptık :56:
dün akşam eksiklerimi çıkardım: :42:
türkçe: yazım imla kuralları, noktalama işaretleri ve dilbilgisine bi göz gezdiricem
mat: bugüne kadar hiç çalışmadım, gene de bi bakiim az çok diyorum
geo: anam bu hiç yok bende. baştan sona çalışmam lazım
tarih: baştan sona tekrar lazım, bazı konulara ayrıntıya girerek, bazıları yüzeysel..
vatandaşlık: 0 :37:
coğrafya: sadece bölgeler kaldı
öğrenme psikolojisi: sadece bilişsel kuramlar kaldı
rehberlik: sadece bireyi tanıma teknikleri kaldı

bunu ayın 29 unda yazmışım, bakalım ne kadar ilerlemişim
geo nun ilk ünitesi an itibariyle bitmiştir + 30 soru
tarihte trablusgarpa kadar geldim + 200 soru
vatandaşlıkta yasamanın yarısına kadar geldim
öğrenme psi sadece gestalt kaldı, onu dershanedeki derse bıraktım
rehberlik bitti
şimdi türkçeye bakmaya gidiyorum :10:

sedefim ve kpss cafenin güzel hatunları

desteğiniz için çok teşekkür ederim

yalnız olmadığımı hissettirdiniz bana

tüm topic tam tekmil konumdaydı

çok mutlu oldum.

hakkınızı helal edin benim le birlikte sevindiniz üzüldünüz hop oturup hop kalktınız..

nnilim beyazannen,n renginanın yanında olsaydım beni soyle bir okşayacaklarından korktum gerçekten:1::1::1::1::1:

ee öyle tabii gelinim. yazık adamcağızın ne günahı var yapma etme :52:
ben modülerini çözerken çok bunalıyodum, evet öğretiyo ama bizim dershanedeki hocalar da diyo 7iklim abartmış diyolar, o kavramları bize anlatmıyolar bile. ki bu bahsettiğim hocalar gerçekten çok iyi hocalar, belirli yerlerde çok ayrıntıya giren hocalar, ama kendileri bile 7iklimdeki soruları görünce şok olmuşlar.

sedefim planlarını çok beğeniyorum

hepsini bitirebiliyormusun?

bide günlük plan mı yapıyorsun yoksa haftalık mı kuzum:44:

cloşum ayın 29 unda eksiklerimi çıkarmıştım, yukarıdaki mesajımda var.
katı bi planım yok, sadece vatandaşlıktan her gün 1 konu çalışılcak ve yatmadan önce okuncak, sabah kalkıldığında okuncak
tarihten her gün çalışabilindiği kadar çalışılcak
sözellerden öğğğ geldiğinde geometriye koşulcak, bak mesela az önce 1 konu geometriden çalıştım ve resmen dinlendiğimi hissettim :1:
türkçeyle matematiğe de ben lisede tm mezunu olduğum için pek problemim yok, o yüzden bugüne kadar hiç bakmamıştım, ama onları da araya serpiştireyim diyorum, hem çok sevdiğim dersler, diğerlerinden sıkıldığımda eğlence olur bana da :31:

sedefim ve kpss cafenin güzel hatunları

desteğiniz için çok teşekkür ederim

yalnız olmadığımı hissettirdiniz bana

tüm topic tam tekmil konumdaydı

çok mutlu oldum.

hakkınızı helal edin benim le birlikte sevindiniz üzüldünüz hop oturup hop kalktınız..

nnilim beyazannen,n renginanın yanında olsaydım beni soyle bir okşayacaklarından korktum gerçekten:1::1::1::1::1:

bak böyle şeyler yazıyosun bugün kaç kere gözlerim doldu kim bilir.. ahh cloşum ben akşam o eve geldikten sonra yazdığın mesajı okudum ya nasıl rahatladım sana anlatamam ya.. ben de dışardaydım akşam ama aklım hep sendeydi. çok korktum gerçekten korktum. ya sen bi patlama yaşarsan diye de içim içimi yedi. ama benim sabırlı arkadaşım, Allah güzel kalpliliğinizin mükafatını verdi, sizi korudu. senin vicdanın da rahat her şeyi gördün. aman dikkat edin kimseye güven yok bu devirde. sen de eşin de.. bu ikiniz için de geçerli. birbirinize sarılın, siz birbirinize yetersiniz. :70:

ses bilgisine çalıştım x yayıncılıktan
şimdi dışarı çıkıyorum
gelince ses bilgisinden 1 test çözerim
tarihten ve vatandaşlıktan şimdiye kadar çalıştıklarımı okurum

slm güzel bayanlar :24::24: alandan bir konu daha bitirdim çok şükür bir de tarih denemesi çözdüm:6: akşam çalışmayacağım çünkü iyileşiyorum derken hastalık geri geldi:2: kendimi bakıma alacağım :1::1: iyi çalışmalar canlarımmmmm

bu saatte herkes burada beni kimse çağırmıyor:5:
ah şu vatandaslık kuruluslar beni benden aldı bitmiyor melet ya hu
sınav bitsin kitabı camdan aşagı atacagım:kkk:

değmez kuzum
bizde uzak olsun

başka birşey istemem..

ama sen gel belki o zaman eskişehirde olurum gezdiririm seni bol bol ne dersin:28:

ay ben eskişehri çok severim clemim:16:
inşallah birgün görüşürüz:6:

hayırlısı olsun kuzum
Rbbim ne zamna istersen o zaman versin aratmasın bebeğini canım benim
dualarım seninle

çarşamba oğlene kadar olan planın ne oldu peki onu tamamlayabildin mi vaktinde

2 günde 8 konu bitti 3. gün ben infilak ettim tatlım ya plan kaldı kocacık ödülüde alcam söz dinlen bi kaç gün dedi son 3 konum kaldı 1 inide bugun bitirince 12 konudan

Back