güzel dileklerin için teşekkürler canımherkese iyi oğleden sonraları sanmayın ki yeni kalktım ..
sabah erkenden kalktım derse oturdum eşim bugün evde tatil beraber kahvaltı yaptık
Rabbim hepinize huzurlu mutlu aşk dolu evlilikler nasip etsin her bir gün diğerinden gzel olsun İnşallah..
benim 8 yıl bitecek nerdeyse bebeğimizde yok henüz
bakarken içim titriyor eşime..
neyse reginam ilk oçme sorusuyla başlıyorum fiks çıkar denemelerde..
bir testin standart sapması 10 gvenilirlik katsayısı 0.64 tr.bu testten 55 puan alan bir oğrencinin %1 hata payı ile yani %99 olasılıkla gerçek puan aralığı hangisidir?
hadi bakalım kolay gele..
cnm cepten giriyorum resmi seçemedim.alan data mı yargı mı?ben de bugün nt den bir kart aldm. Hani zincirle bağlı olanlar.lys edebiyat stratejiler diye.146 syf önlü arkalı tabi.at çantada dursun.icerik süper.eski-yeni,nazım nesir bil.,batı edeb akımları bile var.delta kültür yayınevi çıkarmş 8,5 tl
tünaydın kızlar
dün hiçbişey çalışmadım tam sopalığım dövebilirsiniz
ama bugün telafi edicemşimdi başlıyorum eğitimden soru çözücem
iklimacım sadece yanlışlarıma bakıyorum kuzum, doğruları zaten biliyosundur o yüzden onlarla vakit kaybetme
leylasçım paylaşım için teşekkürler
kızlar netlerinizin maşallahı var, tabii ki arttırırsınız sınava daha var. bu arada dershanedeki hocalarımız da bize boş bırakmayın yanlış yapın daha iyi diyor, tabii gerçek sınav için değil, adı üstünde deneme diyor, boş yaptıklarınıza bakmazsınız ama yanlışlarınız daha çok aklınızda kalır diyor, haklı bence hocalar, ben şahsen boşlarıma bakma gibi bi alışkanlığım yoktur ama yanlış yaptığıma daha çok bakarım, yanlışlar daha çok öğretiyo kızlar, en azından 2 şık arasında kalınca mutlaka işaretleyin
hepimize Allah zihin açıklığı versin, bugün dünden daha çok çalışalım inşallah
Eki Görüntüle 693228
kızlarr kitaplarım geldi
hemen paylaşayım dedim
alan kitabını da çok beğendim bayağı geniş almış konuları
Bugün benim doğum günüm...26ya girdim
güzel dileklerin için teşekkürler canım
soruyu çözebileceğimi sanmıyorum ama henüz oturtamadım
canım yargının konu anlatımlı kitabı, datanın da soru cevap şeklinde kitabını aldım
datanın bu kitabı senin için de uygun bence. yazar eser eşleştirmesi ya da kavramlar vs anlatmış
almak istersen tavsiye ederim.6 küsür liraydı.
sedefim hiç ilgilenmiyorsun benle bu aralar bi küsersem çok üzülürsün
senden bir yardım isteyeceğim hem yazı sitilimi hemde rengini değiştirmek istiyorum
ve bu glen yüzleri vs ancak rakamla yapabiliyorum var mıdır bi kolay yolu kuzum ?
kız soruna cevap verdim bak hele doğru mu
aşk olsun ben seni unutur muyum hiçççç cloşummm
tabii ki kolay yolu var. aşağıda konuya cevap ver kısmına tıklayarak cevap yazmıyo musun? oraya tıkladığında karşına word sayfasına benzer bi sayfa açılıcak. aynı word deki gibi yukarıda font,size, A falan yazıyo. sol üstte. bütün yazdıklarını ctrl a ya basıp hepsini kapıyosun. ardından font a tıkla orda yazı tipleri çıkıyo, istediğin birini seçiyosun. hemen yanında A var, oradan yazı rengini değiştiriyosun, renkler çıkıyo, istediğine tıklayabiliyosun.
bu yazı yazdığın alanın orta alt kısmında da gülen yüzler var, oradan gülen yüzleri tıklayarak seçebiliyosun. sanırım senin yazı yazdığın alanda bunlar yok. yazı yazarken ''konuya cevap ver'' kısmına tıkla orada bunların hepsi çıkıyo kuzum
BEYZANNEM doğum günün kutlu olsun
gelinim doğumgünün kutlu olsunnnnnn
Eki Görüntüle 693239
Eki Görüntüle 693240
cloşum ben ayrıntılı bi şekilde kağıda çözeyim, ordan foto çekip atıcam buraya o zaman
Merhabalar canlar
Beyazanne yeni yaşın uğur getirsin mutluluk getirsin inşallah...
leylass teşekkürler kitap için
net gelmişken uğrayım dedim herkese saygılar sevgiler iyi çalışmlar
sağol canım süper yetenekli arkadaşın !!
güç bela senin sayende halletti
sağolasın ben çıkıyorum
olçmeden müsait olursan bir soru paylaş bir tanede gncel paylaşırsan oper başıma koyarım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?