Çok insanı yaktı bu soru.B şıkkına yığılmışlar hep.Yanlış değil ama eksik işte.
dua için çok teşekürler zümrem yazıcam kitaplarımın başınaHer kim derse baslamadan önce bu duayi okursa allah onu zihnini bulaiklik ve daginikliktan kurtarir anlayis gucunu artirir
Allähümme ahricna min zulümätil vehmi ve ekrimnä bi nüril fehmi veftah aleynä ebväbe fadlike vensur aleynä hazäine rahmetike yä erhamer rähimiyn
kızlar ben denedim çok işe yarıyor canlarım sizlerle paylaşmak istedim
zümrem 2011e grdm ama cevabm aklmda degl.ama smdi c dedm.
dua için çok teşekürler zümrem yazıcam kitaplarımın başına
bu arada murat alan kitabım geldi canım baya ince bi kitap bi solukya bitcek gibi içini yam inceleyemedim ama
kızlar bugün oran orantıdan çözemediğim sorulara baktık bi de denklem çözzme ile sayı problerine giriş yaptık haftaya salıya kadar soru çözmeye devam
şimdi bulaşıkımı yıkayıp bi tarih çözmeye çalışayım bakalım
ben de aynı şey sanıyodumsedefim bırakacaktım pgyi ama 35 daha çözdüm sırf soru bankasını bitireym diye bitti şükür.
neyse kızlar araç gereç tanımını bilmeyen ben safı yine yanlış yaptı.size açıklayayım neymiş
(sizler biliyorsunuzdur tabi ama bilmeyen varsa)
ARAÇ:hedeflere ulaştırmada kolaylık sağlayan, tek kullanım ile bitmeyen,dayanıklı, uzmanların hazırladığı materyaller
GEREÇ:öğretimde kullanılan ama dolaylı katkı sunan,kullanılınca biten yeenisi tedarik edilen malzemeler.tebeşir,kalem vs imiş
ben ikisini de aynı şey sanardım
sürekli araç gereç diye diye
rica ederim gelinim, daha bulursam atarım mailinecanım bitanem çokk sağol denemeler icin
1.soru d gibi geldi bana sedefcim 2 ve 4 derdim ben ama değişik bi soruymuş benzerini bile çözmedim hiçkızlar 70 rehberlik çözmüştüm çıkmadan önce. 300 le tamamlıyorum yeni geldim, yarın erken kalkıcam o yüzden uyumalıyım, şu soruları yapamamıştım bakar mısınız?
1-Eki Görüntüle 693666
2-Eki Görüntüle 693670
3-Eki Görüntüle 693672
4-Eki Görüntüle 693673
kızlar 70 rehberlik çözmüştüm çıkmadan önce. 300 le tamamlıyorum yeni geldim, yarın erken kalkıcam o yüzden uyumalıyım, şu soruları yapamamıştım bakar mısınız?
1-Eki Görüntüle 693666
2-Eki Görüntüle 693670
3-Eki Görüntüle 693672
4-Eki Görüntüle 693673
günaydın canım sdefim çok güzel açıklamış saolsun ben bu soruda %1 hata payı dediğinde %99 olasılıgı anlayacagımızı biliyodum ama sonrasında ne yapacagımı bilemedim not edicem hemen canım benim bu arada barıştıkmı sarı böcükümkızlar sağolsun sedef çok güzel anlatmış emek vermiş fotoğrafını çekmiş ayrıntışı açıklamış
bu denemelerde hep çıkan bir soru bunu bir kenara not etmenizi oneririm ozellikle reginam nilim ..
en azından bu soru oturmuş olur.
sedefim ellerine sağlık çok güzel açıklamışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?