2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

slm kızlar
bugün hiç ders çalışamadım arkadaşımın nikah merasimi vardı bu saate kadar onun yanındaydım
topuklu ayakkabıya bir türlü alışamadım ayaklarım çok ağrıdı
biraz dinlenip derse başlamayı düşünüyorum tabi sabaha kadar uyumazsam
tugba00 paylaşımın için saol canım emin işimize yarayacağından ezberleyip ben de okuyacağım bundan sonra

dua için çok teşekürler zümrem yazıcam kitaplarımın başına
bu arada murat alan kitabım geldi canım baya ince bi kitap bi solukya bitcek gibi içini yam inceleyemedim ama
kızlar bugün oran orantıdan çözemediğim sorulara baktık bi de denklem çözzme ile sayı problerine giriş yaptık haftaya salıya kadar soru çözmeye devam
şimdi bulaşıkımı yıkayıp bi tarih çözmeye çalışayım bakalım

dua için teşekkür tuğba
bunun dışında 148 kere Ya Muhsi demek de zihni açıyor çalışma istedği getiriyor

rica ederim renginam nilkonum murat yayınları alan kitabının ince olmasına çok sevindim nilkonum zaten tarih yetiyo canımıza

kızlar 70 rehberlik çözmüştüm çıkmadan önce. 300 le tamamlıyorum yeni geldim, yarın erken kalkıcam o yüzden uyumalıyım, şu soruları yapamamıştım bakar mısınız?

1-

2-

3-

4-

ben de aynı şey sanıyodum
canım bitanem çokk sağol denemeler icin
rica ederim gelinim, daha bulursam atarım mailine

1.soru d gibi geldi bana sedefcim 2 ve 4 derdim ben ama değişik bi soruymuş benzerini bile çözmedim hiç
2.nin içinden çıkamadım bile bu saatte ama telaffuz edilebilirlik varmı göremedim
3.de kritik dönem yok sanırım
4.de de özel yetiştirme olması lazım bence

kızlar bugün motivem yoktu pek dediğim gibi
250 soru falan çözdüm
belki tam 250 bile olmamıştır
uyuyayım da erkenden uyanayım bari

günaydın, tükanı açmaya geldim:))

eşimin işi vardı, 6 da gitti ben de yatmadım. hepsiburada'dan çadır alacaktık, bulursam kitapları da ekleyeyim kargo beleşe gelsin dedim:)) size de selam vermiş oldum.

bugün inşallah, anayasa tekrarımı bitireceğim, sorularını bitireceğim.

dün lys tarih cep kitap almıştım, onu da hemen okuyup bitireyim. sonra vaktim kalırsa cici bici lys edebiyat kartlarımla tanışır kaynaşırım. çok güzelmiş ya hu..

renginam

mutlaka al kuzum. çantada dursun. okulda zıpırlar soruverir unuttuğun bir şey olur, aç bak hemen

Son düzenleme:
günaydın beyazanne günaydın kızlar
erken kalkmak kadar güzel birşey yokmuş

hemen dersime başlıyorum
ilk olarak rehberlikten 100 soru çözeceğim canlarım

iyi çalışmalar herkese
Allah zihin açıklığı versin

eveeeet siparişlerimi tamamladım. kendime telefon, kocama çadır, oğluma hareketli kitap...

ders kitaplarına da baktım ama hem daha pahalı hem istediklerim yoktu.. en iyisi kitapseç ten şaşmamak

günaydın kızlar ben geldim gelişimle güne başladım kitabın bitmesine 210 soru var bugün çözer bitiririm inşallah eşim okul tatil oldugu için evde öglende okuluyla pikniğe gitcez sanırım o nedenle çok ugrayamayabilirim ha bi de mat çözüp 300 e tamamlayayım diyorum sorucuklarımı

hoş gelmişsiniz bacım

ben de çıkacaktım artık.

erken kalkmak çok güzel. halı kilim çırptım yopladım her yeri. bir süpürge çekip derse oturacağım inşallah...

hepinize Allah zihin açıklığı versin

günaydın canım sdefim çok güzel açıklamış saolsun ben bu soruda %1 hata payı dediğinde %99 olasılıgı anlayacagımızı biliyodum ama sonrasında ne yapacagımı bilemedim not edicem hemen canım benim bu arada barıştıkmı sarı böcüküm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…