• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın kızlarım programla başlıyorum:72:
dün gece ofisokuldaki video durdu daha ilerlemedi.
umarım bugün öyle sorun olmaz.
benim pcden mi yoksa siteden mi kaynaklı anlamadım:50:

iklimacım
ben yanlışlarıma bakıp bir yere not ediyorum.
doğrulara bakmaya gerek yok çünkü az zaman kaldı ancak ilerleriz.
ama daha iyi kavrarsın tabi o ayrı mevzu.

kolay gelsin kızlarr:16:

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepinize ben geldim eşim 23 nisan diye geç gidince bende alanımdan 1 tarih konusu bitirip sorularına başladım
renginacım maaşallah gece geç yatıp sabahta 9 da burda olmuşsun :6:
iklimam ben hayatımı yıllardır kpss ye göre yönlendiriyorum her zaman ve sonra anı yaşamadıgım için pişman oluyorum bu ay bile hamile kalmış olsanm sınavda 3 aylık falan olacak konular bitti alana başladım şu önümüzdeki günlerde konu tekrarı alan ve soru deneme çözme var onlarıda yapıcagıma inanıyorum :27: destegin için teşekür ederim arkadaşım

günaydın kızlar hepinize ben geldim eşim 23 nisan diye geç gidince bende alanımdan 1 tarih konusu bitirip sorularına başladım
iklimam ben hayatımı yıllardır kpss ye göre yönlendiriyorum her zaman ve sonra anı yaşamadıgım için pişman oluyorum bu ay bile hamile kalmış olsanm sınavda 3 aylık falan olacak konular bitti alana başladım şu önümüzdeki günlerde konu tekrarı alan ve soru deneme çözme var onlarıda yapıcagıma inanıyorum :27: destegin için teşekür ederim arkadaşım

aslında 9 değil 8 de uyandım:1:
vallahi kpss aklıma gelince uyku falan görmüyor gözüm:)

bu arada canım ofisokula kaydolamadın sanırım
sana gelen linki kopyalayıp yapıştırdın mı?
linki açılır şekilde vermiyorlar çünkü
ondan yapamadın sanırım?

canım sedefim çok saol bi sürü ugraştın benim için Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım :16:

aslında 9 değil 8 de uyandım:1:
vallahi kpss aklıma gelince uyku falan görmüyor gözüm:)

bu arada canım ofisokula kaydolamadın sanırım
sana gelen linki kopyalayıp yapıştırdın mı?
linki açılır şekilde vermiyorlar çünkü
ondan yapamadın sanırım?

bana şöle bi link geldi yazdım arama motoruna ulaşamadım ya diye linki yazarken onaylandı canım

Son düzenleme:
Kızlar tasarı denemesi olmştuk geçen hafta sonucu açıklanmış ,branştan 28 kişi girmiş:37: 1. olmuşum:1:
Genelde 1053 kişide 53.yüm.Benim de matematik sorunum var bi 15 yapsam:41:

Son düzenleme:
Kızlar tasarı denemesi olmştuk geçen hafta sonucu açıklanmış ,branştan 28 kişi girmiş:37: 1. olmuşum:1:

leylascım ofisokulcu olduk hepimiz beyazanne sayesinde sende bi bak oraya videolar var .bu arada paylaştıgın linkler için çok teşekürler bana baya faydan dokundu e kitap olan siteden alanımla ilgili birsürü kitap indirdim :16:
kızlar bu arada ben konu anlatımı bulamadım soru çözüm videolarına ulaşabildim var mı yok mu konu anlatımı

leylascım ne yaptın sen ya:52:
uçmuşsun maaşallah.:nazar::nazar::nazar:
ofisokula bak mat için. denemede çıkabilecek tüm sorulara yer vermişler.

kızlar kardeşimin 23 nisan etkinliğine gittik geldik şimdi:1:
1 aydır dışarı çıkmıyordum kpss için iyi geldi bu:12:
hemmmen başlıyorum:72:

Son düzenleme:
günaydın kızlarım programla başlıyorum:72:
dün gece ofisokuldaki video durdu daha ilerlemedi.
umarım bugün öyle sorun olmaz.
benim pcden mi yoksa siteden mi kaynaklı anlamadım:50:

iklimacım
ben yanlışlarıma bakıp bir yere not ediyorum.
doğrulara bakmaya gerek yok çünkü az zaman kaldı ancak ilerleriz.
ama daha iyi kavrarsın tabi o ayrı mevzu.

kolay gelsin kızlarr:16:

cnm aslında haklısın.ben de senin gibi yapayım artık yapamadığım soruları not alayım sonra tekrar dönüp bakarım. teşekkür ederim

cnm inşallah herşey gönlünce olsn.inşallah yerleşme mücdesiyle bebek müjdesini birlikte yaşarsın. allah emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah...

tünaydın kızlar :3:
dün hiçbişey çalışmadım tam sopalığım dövebilirsiniz :ssz:
ama bugün telafi edicem :15: şimdi başlıyorum eğitimden soru çözücem
iklimacım sadece yanlışlarıma bakıyorum kuzum, doğruları zaten biliyosundur o yüzden onlarla vakit kaybetme
leylasçım paylaşım için teşekkürler :54:
kızlar netlerinizin maşallahı var, tabii ki arttırırsınız sınava daha var. bu arada dershanedeki hocalarımız da bize boş bırakmayın yanlış yapın daha iyi diyor, tabii gerçek sınav için değil, adı üstünde deneme diyor, boş yaptıklarınıza bakmazsınız ama yanlışlarınız daha çok aklınızda kalır diyor, haklı bence hocalar, ben şahsen boşlarıma bakma gibi bi alışkanlığım yoktur ama yanlış yaptığıma daha çok bakarım, yanlışlar daha çok öğretiyo kızlar, en azından 2 şık arasında kalınca mutlaka işaretleyin
hepimize Allah zihin açıklığı versin, bugün dünden daha çok çalışalım inşallah :16:

$Fotoğraf1370.jpg
kızlarr kitaplarım geldi
hemen paylaşayım dedim
alan kitabını da çok beğendim bayağı geniş almış konuları:32:

cnm aslında haklısın.ben de senin gibi yapayım artık yapamadığım soruları not alayım sonra tekrar dönüp bakarım. teşekkür ederim
canım hatta sırf bunun için bi defter oluştur her dersin bölümünü ayır not al aradada bak bu deftere ben sene başından beri böyle yapıyorum etkili oluyor :6:

iyi dileklerin için çok teşekür ederim canım
tünaydın kızlar :3:
dün hiçbişey çalışmadım tam sopalığım dövebilirsiniz :ssz:
ama bugün telafi edicem :15: şimdi başlıyorum eğitimden soru çözücem
iklimacım sadece yanlışlarıma bakıyorum kuzum, doğruları zaten biliyosundur o yüzden onlarla vakit kaybetme
leylasçım paylaşım için teşekkürler :54:
kızlar netlerinizin maşallahı var, tabii ki arttırırsınız sınava daha var. bu arada dershanedeki hocalarımız da bize boş bırakmayın yanlış yapın daha iyi diyor, tabii gerçek sınav için değil, adı üstünde deneme diyor, boş yaptıklarınıza bakmazsınız ama yanlışlarınız daha çok aklınızda kalır diyor, haklı bence hocalar, ben şahsen boşlarıma bakma gibi bi alışkanlığım yoktur ama yanlış yaptığıma daha çok bakarım, yanlışlar daha çok öğretiyo kızlar, en azından 2 şık arasında kalınca mutlaka işaretleyin
hepimize Allah zihin açıklığı versin, bugün dünden daha çok çalışalım inşallah :16:
kız sana kıyabilirmiyiz biz de sopalıgım diyosun bugün telafi edersin sen hadi başla marş marş :32:

Eki Görüntüle 693228
kızlarr kitaplarım geldi
hemen paylaşayım dedim
bende bekliyorum kitaplarımı hayırlı olsun ve son aldıgımız kpss kitapları olsun hepimizin inşallah :27:

kızlar akşama mat hocam gelecek o yüzden sabah tarihten bi konu +38 soru çözdüm mat den oran orantının kalan sorularını çözdüm şimdi bi 75 gelişim çözüp dışarı çıkcam alışverişe misafirim yemekli hemencecik yapar tarihten bi konu daha bitiririm inşallah :31:

Son düzenleme:
nilim teşekkür ederim inşallah:16:
bu kitapların arasında pegem gkgy de var onu çekmeyi unutmuşum:1:

merhabalar hatunlar :3: bugün alandan bir konu bitirip eğitim denemesi çözmeyi planlıyorum :54:

herkese iyi oğleden sonraları sanmayın ki yeni kalktım ..

sabah erkenden kalktım derse oturdum eşim bugün evde tatil beraber kahvaltı yaptık

Rabbim hepinize huzurlu mutlu aşk dolu evlilikler nasip etsin her bir gün diğerinden gzel olsun İnşallah..

benim 8 yıl bitecek nerdeyse bebeğimizde yok henüz

bakarken içim titriyor eşime..

neyse reginam ilk oçme sorusuyla başlıyorum fiks çıkar denemelerde..

bir testin standart sapması 10 gvenilirlik katsayısı 0.64 tr.bu testten 55 puan alan bir oğrencinin %1 hata payı ile yani %99 olasılıkla gerçek puan aralığı hangisidir?

hadi bakalım kolay gele..

Eki Görüntüle 693228
kızlarr kitaplarım geldi
hemen paylaşayım dedim

cnm cepten giriyorum resmi seçemedim.alan data mı yargı mı?ben de bugün nt den bir kart aldm. Hani zincirle bağlı olanlar.lys edebiyat stratejiler diye.146 syf önlü arkalı tabi.at çantada dursun.icerik süper.eski-yeni,nazım nesir bil.,batı edeb akımları bile var.delta kültür yayınevi çıkarmş 8,5 tl

sabah erkenden kalktım derse oturdum eşim bugün evde tatil beraber kahvaltı yaptık

Rabbim hepinize huzurlu mutlu aşk dolu evlilikler nasip etsin her bir gün diğerinden gzel olsun İnşallah..

bir testin standart sapması 10 gvenilirlik katsayısı 0.64 tr.bu testten 55 puan alan bir oğrencinin %1 hata payı ile yani %99 olasılıkla gerçek puan aralığı hangisidir?

amin canım inşallah :16: bu ölçme sorusunu dün ben yapamamıştım biri hayrına yazsında nasipleneyim
10 dk lık süre dolsun görüşücez senle kıskanç böcüğüm :27:
:34:

37-73 mü kuzum....

Kızlar güvender tarih cep kitabı da aldm.osmanlıyi geniş almış.savaslar şehzadeler... ayrıca çağdaş dünya tar. De var. 10tlymiş ama nette daha ucuzdur.

Back