günaydın kızlar hepinize ben geldim eşim 23 nisan diye geç gidince bende alanımdan 1 tarih konusu bitirip sorularına başladım
renginacım maaşallah gece geç yatıp sabahta 9 da burda olmuşsun
iklimam ben hayatımı yıllardır kpss ye göre yönlendiriyorum her zaman ve sonra anı yaşamadıgım için pişman oluyorum bu ay bile hamile kalmış olsanm sınavda 3 aylık falan olacak konular bitti alana başladım şu önümüzdeki günlerde konu tekrarı alan ve soru deneme çözme var onlarıda yapıcagıma inanıyorumdestegin için teşekür ederim arkadaşım
aslında 9 değil 8 de uyandım
vallahi kpss aklıma gelince uyku falan görmüyor gözüm:)
bu arada canım ofisokula kaydolamadın sanırım
sana gelen linki kopyalayıp yapıştırdın mı?
linki açılır şekilde vermiyorlar çünkü
ondan yapamadın sanırım?
Kızlar tasarı denemesi olmştuk geçen hafta sonucu açıklanmış ,branştan 28 kişi girmiş1. olmuşum
Genelde 1053 kişide 53.yüm.Benim de matematik sorunum var bi 15 yapsam
Kızlar tasarı denemesi olmştuk geçen hafta sonucu açıklanmış ,branştan 28 kişi girmiş1. olmuşum
Genelde 1053 kişide 53.yüm.Benim de matematik sorunum var bi 15 yapsam
günaydın kızlarım programla başlıyorum
dün gece ofisokuldaki video durdu daha ilerlemedi.
umarım bugün öyle sorun olmaz.
benim pcden mi yoksa siteden mi kaynaklı anlamadım
iklimacım ben yanlışlarıma bakıp bir yere not ediyorum.
doğrulara bakmaya gerek yok çünkü az zaman kaldı ancak ilerleriz.
ama daha iyi kavrarsın tabi o ayrı mevzu.
kolay gelsin kızlarr
cnm inşallah herşey gönlünce olsn.inşallah yerleşme mücdesiyle bebek müjdesini birlikte yaşarsın. allah emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah...günaydın kızlar hepinize ben geldim eşim 23 nisan diye geç gidince bende alanımdan 1 tarih konusu bitirip sorularına başladım
renginacım maaşallah gece geç yatıp sabahta 9 da burda olmuşsun
iklimam ben hayatımı yıllardır kpss ye göre yönlendiriyorum her zaman ve sonra anı yaşamadıgım için pişman oluyorum bu ay bile hamile kalmış olsanm sınavda 3 aylık falan olacak konular bitti alana başladım şu önümüzdeki günlerde konu tekrarı alan ve soru deneme çözme var onlarıda yapıcagıma inanıyorumdestegin için teşekür ederim arkadaşım
canım hatta sırf bunun için bi defter oluştur her dersin bölümünü ayır not al aradada bak bu deftere ben sene başından beri böyle yapıyorum etkili oluyorcnm aslında haklısın.ben de senin gibi yapayım artık yapamadığım soruları not alayım sonra tekrar dönüp bakarım. teşekkür ederim
kız sana kıyabilirmiyiz biz de sopalıgım diyosun bugün telafi edersin sen hadi başla marş marştünaydın kızlar
dün hiçbişey çalışmadım tam sopalığım dövebilirsiniz
ama bugün telafi edicemşimdi başlıyorum eğitimden soru çözücem
iklimacım sadece yanlışlarıma bakıyorum kuzum, doğruları zaten biliyosundur o yüzden onlarla vakit kaybetme
leylasçım paylaşım için teşekkürler
kızlar netlerinizin maşallahı var, tabii ki arttırırsınız sınava daha var. bu arada dershanedeki hocalarımız da bize boş bırakmayın yanlış yapın daha iyi diyor, tabii gerçek sınav için değil, adı üstünde deneme diyor, boş yaptıklarınıza bakmazsınız ama yanlışlarınız daha çok aklınızda kalır diyor, haklı bence hocalar, ben şahsen boşlarıma bakma gibi bi alışkanlığım yoktur ama yanlış yaptığıma daha çok bakarım, yanlışlar daha çok öğretiyo kızlar, en azından 2 şık arasında kalınca mutlaka işaretleyin
hepimize Allah zihin açıklığı versin, bugün dünden daha çok çalışalım inşallah
bende bekliyorum kitaplarımı hayırlı olsun ve son aldıgımız kpss kitapları olsun hepimizin inşallahEki Görüntüle 693228
kızlarr kitaplarım geldi
hemen paylaşayım dedim
alan kitabını da çok beğendim bayağı geniş almış konuları
Eki Görüntüle 693228
kızlarr kitaplarım geldi
hemen paylaşayım dedim
alan kitabını da çok beğendim bayağı geniş almış konuları
amin canım inşallahherkese iyi oğleden sonraları sanmayın ki yeni kalktım ..
sabah erkenden kalktım derse oturdum eşim bugün evde tatil beraber kahvaltı yaptık
Rabbim hepinize huzurlu mutlu aşk dolu evlilikler nasip etsin her bir gün diğerinden gzel olsun İnşallah..
benim 8 yıl bitecek nerdeyse bebeğimizde yok henüz
bakarken içim titriyor eşime..
neyse reginam ilk oçme sorusuyla başlıyorum fiks çıkar denemelerde..
bir testin standart sapması 10 gvenilirlik katsayısı 0.64 tr.bu testten 55 puan alan bir oğrencinin %1 hata payı ile yani %99 olasılıkla gerçek puan aralığı hangisidir?
hadi bakalım kolay gele..
herkese iyi oğleden sonraları sanmayın ki yeni kalktım ..
sabah erkenden kalktım derse oturdum eşim bugün evde tatil beraber kahvaltı yaptık
Rabbim hepinize huzurlu mutlu aşk dolu evlilikler nasip etsin her bir gün diğerinden gzel olsun İnşallah..
benim 8 yıl bitecek nerdeyse bebeğimizde yok henüz
bakarken içim titriyor eşime..
neyse reginam ilk oçme sorusuyla başlıyorum fiks çıkar denemelerde..
bir testin standart sapması 10 gvenilirlik katsayısı 0.64 tr.bu testten 55 puan alan bir oğrencinin %1 hata payı ile yani %99 olasılıkla gerçek puan aralığı hangisidir?
hadi bakalım kolay gele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?