- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
işte budur... teşekkürler gökdeniz senin aracılığınla resmi duyuruyu almış olduk, alan sınavına gireceklere başarılar diliyorum sakın umutsuzluğa kapılmayın,10 tane öğretmen alacaklarsa biri ben olacağım diyin ... inanmak herşeydir...
2009 ÖSS de yani son olanda bir tane derece öğrencisine danışmanlık yaptım, herşey harika gidiyordu Ankara'dan özel kitaplar aldım getirdim, çocuk satranç ve matematik turnuvalarında il birincisi ülke çapında ise ilk 5'teydi. Sınava 1 hafta kala, ben bu sınavdan bu puanı alacağım derece falan yapamayacağım, rüyama girdi, diyerek yanıma geldi sonrasındaki konuşmalar bana kalsın... ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği istiyordu. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği'ne yerleşti. Neden? Nasip mi? Başarısızlık mı? İnançlar mı ?
Kendinize güvenin imamın dediğini yapın ama yaptığını yapmayınKendime güvenim vardır ama tam değildir, tam olamamasının nedenleri arasında yeterli çalışmamak ve sağlık problemleri en başı çekiyor... Belki de size anlata anlata kendimi de gaza getiririm :)))
Düşünün bakalım neden çalışmıyorsunuz?
Çalışırken nerede hata yapıyorsunuz?
Bir dersin tüm konularını bitirdim diyip rahatladığınızda 1 ay sonrayı bırakın 15 gün sonra o dersin konularını size soran bir arkadaşa anlatabiliyor musunuz?
Bu arada IQnuzdan şüphe etmeyin, bütün sınıfları kopya çekerek ve torpille bitirmiş olsanız bile ki bu imkansız ÖSS yi siz kazandınız ve o üniversiteyi siz bitirdiniz ya da bitirmek üzeresiniz. yani en azından normal insan IQsuna sahipsiniz.
Son bir öneri; alan sınavı ilk olacağı için dedikodusu önerisi çok olacaktır, işinize geleni duyun gelmeyeni unutun.... Sadece resmi olanlara kulak kabartın, dershane hocaları size bilgi verir fakat bazıları resmi kaynak yerine fısıltı gazetesine bağlı kalmaktan vazgeçmez
ilk yıl hazırlanmama, 2.yıl bilinçsiz çalışma ,3. yıl muhteşem 2010 sınavı ve iptali(çok net az puan ) 2011 de ücretli yaptım hazırlanmadım 2012 dede 2.dönem ücretliyi bıraktım ama düğün nişan nikah derken güme gitti bu yıl evliyim mutluyum çocuksuzum hazırlanıcam ve bu yıl olacak inşallah :))) bu arada sosyal bilgiler ögretmenliği mezunuyum 80 alamazsam olmuyor matemetikte çok yapamayınca 75 civarında kalıyorum
sende tam bi rehberlikçi konuşması var kusursuzdeli ( rahatlatıcı olanından) teşekür ederiz bu tarz konuşmalarının devamını bekleriz ben de sende yenisin sanırım sevdim ya ben burayı :)
benim koca( çocuk ) akıllı en azından evet bu yıl bu forumdan atanamayan kalmayacak inşallah :)) öyle gaza getiren bi ortam varki derece bile çıkarabiliriz :)))
Kusursuzdeli...Felsefe Grubu öğretmeni olduğunu görünce sevindim. Bu meb rehberlik sertifikasını nasıl aldın hala var mı böyle bir şans?
işte budur... teşekkürler gökdeniz senin aracılığınla resmi duyuruyu almış olduk, alan sınavına gireceklere başarılar diliyorum sakın umutsuzluğa kapılmayın,10 tane öğretmen alacaklarsa biri ben olacağım diyin ... inanmak herşeydir...
2009 ÖSS de yani son olanda bir tane derece öğrencisine danışmanlık yaptım, herşey harika gidiyordu Ankara'dan özel kitaplar aldım getirdim, çocuk satranç ve matematik turnuvalarında il birincisi ülke çapında ise ilk 5'teydi. Sınava 1 hafta kala, ben bu sınavdan bu puanı alacağım derece falan yapamayacağım, rüyama girdi, diyerek yanıma geldi sonrasındaki konuşmalar bana kalsın... ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği istiyordu. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği'ne yerleşti. Neden? Nasip mi? Başarısızlık mı? İnançlar mı ?
Kendinize güvenin imamın dediğini yapın ama yaptığını yapmayınKendime güvenim vardır ama tam değildir, tam olamamasının nedenleri arasında yeterli çalışmamak ve sağlık problemleri en başı çekiyor... Belki de size anlata anlata kendimi de gaza getiririm :)))
Düşünün bakalım neden çalışmıyorsunuz?
Çalışırken nerede hata yapıyorsunuz?
Bir dersin tüm konularını bitirdim diyip rahatladığınızda 1 ay sonrayı bırakın 15 gün sonra o dersin konularını size soran bir arkadaşa anlatabiliyor musunuz?
Bu arada IQnuzdan şüphe etmeyin, bütün sınıfları kopya çekerek ve torpille bitirmiş olsanız bile ki bu imkansız ÖSS yi siz kazandınız ve o üniversiteyi siz bitirdiniz ya da bitirmek üzeresiniz. yani en azından normal insan IQsuna sahipsiniz.
Son bir öneri; alan sınavı ilk olacağı için dedikodusu önerisi çok olacaktır, işinize geleni duyun gelmeyeni unutun.... Sadece resmi olanlara kulak kabartın, dershane hocaları size bilgi verir fakat bazıları resmi kaynak yerine fısıltı gazetesine bağlı kalmaktan vazgeçmez
alan sınavı gelmesinden aslında memnunum, yalnız içerik belli değil, tamam alan sınavı ama ne bu alan sınavı?
bu belirsizlikten hiç memnun değilim
kızlar şuan ücretli öğretmenlik yapıyorum ama kendime çok az vakit kalıyor, sanırım ikinci dönem bırakacağım. Hem ücretli hem KPSS (dersaneye gitmeden) biraz zor görünüyor
Merhaba kızlar, cafe'nize misafir geldi :)
Benim de son senem olması sebebiyle kafam o kadar dolu ki, sizin bu çalışma azimlerinizi gördükçe keşke bu sene kpss'ye girebilseydim ben de diyorum.
Ben mühendislik okuyorum, kpssB grubuyum malesef, sadece çift yıllarda olduğu için 2 yıl beklemek zorundayım. O kadar pişmanım ki bu yılkine çalışmadığıma
Bir sürü karamsarlık var kafamda. Bir de bu alan sınavları çıktı başımıza. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşaallah.
Hepinize de maşaallah ayrıca, sık sık uğruyorum buraya sedefimin yazdıklarını görüp. Dostluklarınız, birbirinize verdiğiniz destekler, morallar o kadar güzel ki... Keşke ben de bu yıl girebilsem, sizlerden destek alabilsem ve beraber hazırlanabilsek.. 2 yıl beklemek zorunda olmak çok kötü. Şimdiden çalışmaya başlamayı düşünüyorum ama şu alan sınavı muhabbeti hevesimi çok kırıyor.
Yavru ceylanım bu alan sınavı öğretmenlere ki,size değil.
Bugün çok konuştum susayım diyorum ama duramadım... Güzelim herkesin dünya üstüne çökmüşte kendi altında kalmış gibi hissettiği zamanlar vardır, önemli olan bu zamanın ne kadar sürdüğüdür. Kendini neden böyle hissediyorsun bilemem ama eğer o alan sınavıysa bunun sebebi peeeeeeeehhhh demelisin bir bana yapmıyorlarya bütün fenciler topun ağzında ama ben o topun en önündeyim ilk beni atacaklar atayacaklar demelisin benceben gerçekten umutlu olamıyorum psikolojim iflasa gitmek istiyor ama direniyorum çok mutsuzum
Bugün çok konuştum susayım diyorum ama duramadım... Güzelim herkesin dünya üstüne çökmüşte kendi altında kalmış gibi hissettiği zamanlar vardır, önemli olan bu zamanın ne kadar sürdüğüdür. Kendini neden böyle hissediyorsun bilemem ama eğer o alan sınavıysa bunun sebebi peeeeeeeehhhh demelisin bir bana yapmıyorlarya bütün fenciler topun ağzında ama ben o topun en önündeyim ilk beni atacaklar atayacaklar demelisin bencetıka kulaklarını canını sıkan herşeyi bir kenara at bağıra bağıra şarkı söyleyerek bir duş al
deli abladan bir öneri
kpss hayali Sen yazıyorsun ben üstüme alıyorum... bugün çok yorgunum elim kolum kalkmıyorki gidipte çalışayım, eşimin işleri bitene kadar pcde vakit geçiriyorum malum annelik ev işleri ... benden öneri istiyorsan söyliyim yoksa sonsuza kadar susayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?