- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
işte budur... teşekkürler gökdeniz senin aracılığınla resmi duyuruyu almış olduk, alan sınavına gireceklere başarılar diliyorum sakın umutsuzluğa kapılmayın,10 tane öğretmen alacaklarsa biri ben olacağım diyin ... inanmak herşeydir...
2009 ÖSS de yani son olanda bir tane derece öğrencisine danışmanlık yaptım, herşey harika gidiyordu Ankara'dan özel kitaplar aldım getirdim, çocuk satranç ve matematik turnuvalarında il birincisi ülke çapında ise ilk 5'teydi. Sınava 1 hafta kala, ben bu sınavdan bu puanı alacağım derece falan yapamayacağım, rüyama girdi, diyerek yanıma geldi sonrasındaki konuşmalar bana kalsın... ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği istiyordu. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği'ne yerleşti. Neden? Nasip mi? Başarısızlık mı? İnançlar mı ?
Kendinize güvenin imamın dediğini yapın ama yaptığını yapmayın Kendime güvenim vardır ama tam değildir, tam olamamasının nedenleri arasında yeterli çalışmamak ve sağlık problemleri en başı çekiyor... Belki de size anlata anlata kendimi de gaza getiririm :)))
Düşünün bakalım neden çalışmıyorsunuz?
Çalışırken nerede hata yapıyorsunuz?
Bir dersin tüm konularını bitirdim diyip rahatladığınızda 1 ay sonrayı bırakın 15 gün sonra o dersin konularını size soran bir arkadaşa anlatabiliyor musunuz?
Bu arada IQnuzdan şüphe etmeyin, bütün sınıfları kopya çekerek ve torpille bitirmiş olsanız bile ki bu imkansız ÖSS yi siz kazandınız ve o üniversiteyi siz bitirdiniz ya da bitirmek üzeresiniz. yani en azından normal insan IQsuna sahipsiniz.
Son bir öneri; alan sınavı ilk olacağı için dedikodusu önerisi çok olacaktır, işinize geleni duyun gelmeyeni unutun.... Sadece resmi olanlara kulak kabartın, dershane hocaları size bilgi verir fakat bazıları resmi kaynak yerine fısıltı gazetesine bağlı kalmaktan vazgeçmez
sende tam bi rehberlikçi konuşması var kusursuzdeli ( rahatlatıcı olanından) teşekür ederiz bu tarz konuşmalarının devamını bekleriz ben de sende yenisin sanırım sevdim ya ben burayı :)