• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Faydam olduysa ne mutlu bana,o listeleri eşimle birlikte kullanacaktık , onun için konu anlatımı ve kaynak bölümlerinin altında iki hane ayırmıştım isimlerimizi yazmıştım, o oldu bu oldu derken program yalan oldu :27:

sedefonur, ah ah 10da uyumak efendim 10'u geçtimde 9'da uyanmak ne güzel bişeydir hey gidi gençlik heeeyyyy :52: bana 24 saat yetmiyor şekercim, bizim ufaklık engeç 7de uyanır yatakta kendi kendine bi sohbet çevirir, sonra başlar annesiiii gel, anneciiiiiimmm gel bıdı bıdı bıdı devam eder güler ve sıkılınca an- ne!!! diye bitirir olayı,yanına gidincede günaaadın der ...gündüz şansın varsa 1 kez 2 saat maksimum uyur, şimdi bide mu ne mu ne diye sorularımız başladı çantayı takıp okula gidiiim mi ? hoççakal başladı:1: sabahtan akşama kadar bir film ki ne film,komedi dram korku hepsi bir arada..İş yapıyorsam bulaşmıyor ama kitap görmesin menim kipabım diyip oturuyor, hamileyken kpss kursuna gitmeyin kitap delisi oluyo bunlar
:27:

Uzun lafın kısası bana 24 saat yetmiyor:43: akşam 8.5 - 9 gibi uyuyacakta anne çalışacak peeeeeeeeeeeh:18:bana bi dopping önerin kızlar uyumuyum tezimi bitiriyim tez elden ; sonrada KPSS ye zamanım kalsın. İşe girmek için maddi açıdan çok şükür acelem yok fakat bunca yıl boşa mı okudum diye hayıflanmadan duramıyorum...
Ben size bir umarsızlık çayı önerebilirim, 1tatlı kaşığı anason ve 1 tatlı kaşığı rezeneyi sıcak suda demliyorsunuz,kaynatmıyorsunuz, oluyor size vurdumduymaz çayı, bana bir doktor sütüm artsın diye önermişti ama süt yerine duyarsızlık getirdi,sürekli ağlıyodum kötü şeyler geliyordu aklıma, içtim çiçek oldum:27: günde 1 tane için yoksa ders çalışamaz uyursunuz ama yinede bir doktora danışın :34:
çok tatlılık zamanıdır senin kızın ya çocuklarada yazık annelerinede bu zamanda bu kpss derdi ile

çok tatlılık zamanıdır senin kızın ya çocuklarada yazık annelerinede bu zamanda bu kpss derdi ile

yok yok bizimkine yazık değil anne önünde maskara, bakıcıya vermeye kıyamıyorum,güvenemiyorum. birazda ondan KPSSye ayak sürüyorum galiba:17: akşama kadar halay mı çekmiyoruz kitap mı okumuyoruz oyun mu oynamıyoruz ne rezillik bi görmeniz lazım :27: gün öyle geçincede akşam benim pilim bitiyor çalışamıyorum, okuma yaparken sızıyorum.:43:

yok yok bizimkine yazık değil anne önünde maskara, bakıcıya vermeye kıyamıyorum,güvenemiyorum. birazda ondan KPSSye ayak sürüyorum galiba:17: akşama kadar halay mı çekmiyoruz kitap mı okumuyoruz oyun mu oynamıyoruz ne rezillik bi görmeniz lazım :27: gün öyle geçincede akşam benim pilim bitiyor çalışamıyorum, okuma yaparken sızıyorum.:43:

ben geçen hafta yeğenime baktım 2buçuk yaşında çocuk beni göre göre kafayı bozdu sabahtan akşama masanın başında ders çalışıyorum diye karaladı durdu yalnız cd izlemek zor oldu çocukceyizle önlüklü diye tarihçiyi doktor sandı bi saat doktor muhabbeti yaptı tanıyomuş bu doktoru ona igne yapmışmış:))))
sana tavsiyem ders çalıştıgını anlayacagı dilden anlatırsan rahat bırakır belki seni 1saat çalışır aralarda ilgilenirsin Allah kolaylık versin :))

kusursuz deli allah yardımcın olsun işin çok zor gerçekten bir kez daha işe girmeden evlenmemek gerektiğini kendime seninde örneğinle doğrulatmış oldum:1:ne şanslısınki maddi anlamda sıkıntınız yokmuş:34:

kusursuz deli canım bu çok zor ama bence ona ders çalışman gerektiğini onun anlayacağı bi dilde anlatmalısın. ya da annen falan gelsin eve o ilgilensin biraz bebişinle, sen de o sırada ders çalış. birbirinizden uzak durmak ikinizin de canını çok sıkıcak; ama sonuçta ona daha iyi bi gelecek vermek için uğraşıcaksın. bişeylerden fedakarlık yapılmayınca bu meret sınav olmuyo malesef. :ssz:

kızçelerim akşam pg nin 3. ünitesini bitirdim. bugün nişanımız var :25: umarım akşama kadar kimse gelmez eve. onun dışında dışarda işlerim var, yarın toplama işlemi anlatıcam. etkinliklerin çıktısını almam lazım. mandalina alıcam bi de mandalinaları toplattırırım :27:

kızlar tekrar actırdım hesabımı cünkü konusacak birilerine ihtiyacım var.
:43:

canıımm seni gördüğüme çok sevindim:16: ama sıkıntının olmasına da çok üzüldüm:5:hayırdır canım inşallah kötü bir şey yoktur

kuzum tesekkur ederim.
sevgilimle aram bozuk işte o yüzden canım.:5:

burası bana iyi gelıyor bu dönemlerde
:31:

oyy kıyamam yaa, bak benimki bugün askere gitti oradan pay biç kendine:37:düzelir canım sorun ne bilmiyorum tabi ama kendini çok yıpratmamanı tavsiye ediyorum:34:

öyle yapayım kuzum ya.
zamana ihtiyacım var sanırım.
inşallah hayırlısıyla gider gelir senınki de canım
Allah'a emanet olsun

kuzum tesekkur ederim.
sevgilimle aram bozuk işte o yüzden canım.:5:

burası bana iyi gelıyor bu dönemlerde

canım benim zaman herşeyin ilacıdır o tatlı canını hiç sıkma her ilişkide böyle inişler çıkışlar oluyor malesef ama geçici şeyler bunlar inşallah en kısa sürede aranız düzelir tatlım :16:

canım benim zaman herşeyin ilacıdır o tatlı canını hiç sıkma her ilişkide böyle inişler çıkışlar oluyor malesef ama geçici şeyler bunlar inşallah en kısa sürede aranız düzelir tatlım :16:

canım sagol düşüncelerin icin.
haklısın
:54:

Nişanlımı askere yolladım bugün:( Allahım kederden ders çalışamıyorum :( Kpssyi bu yıl kazanmam gerek söz verdim ona :( Bakayım bu cafede gazlanırım belki :/:14:

günaydın canlarımmm :16:
öncelikle asker yolcu edenlere sabır diliyorum ben geçen yıl göndermiştim alışmam zaman almıştı ama günler geçip gitti ve çok şükür kavuştum ona :16:
sizde hayırlısıyla sağsalim sevdiceklerinize kavuşursunuz inşallah canlarım
bugün ölçme ve program dan soru çözmeyi planlıyorum :23:
iyi çalışmalar kızlar Allah zihin açıklığı versin :54:

Back