Faydam olduysa ne mutlu bana,o listeleri eşimle birlikte kullanacaktık , onun için konu anlatımı ve kaynak bölümlerinin altında iki hane ayırmıştım isimlerimizi yazmıştım, o oldu bu oldu derken program yalan oldu
sedefonur, ah ah 10da uyumak efendim 10'u geçtimde 9'da uyanmak ne güzel bişeydir hey gidi gençlik heeeyyyy
bana 24 saat yetmiyor şekercim, bizim ufaklık engeç 7de uyanır yatakta kendi kendine bi sohbet çevirir, sonra başlar annesiiii gel, anneciiiiiimmm gel bıdı bıdı bıdı devam eder güler ve sıkılınca an- ne!!! diye bitirir olayı,yanına gidincede günaaadın der ...gündüz şansın varsa 1 kez 2 saat maksimum uyur, şimdi bide mu ne mu ne diye sorularımız başladı çantayı takıp okula gidiiim mi ? hoççakal başladı
sabahtan akşama kadar bir film ki ne film,komedi dram korku hepsi bir arada..İş yapıyorsam bulaşmıyor ama kitap görmesin menim kipabım diyip oturuyor, hamileyken kpss kursuna gitmeyin kitap delisi oluyo bunlar
Uzun lafın kısası bana 24 saat yetmiyor
akşam 8.5 - 9 gibi uyuyacakta anne çalışacak peeeeeeeeeeeh:18:bana bi dopping önerin kızlar uyumuyum tezimi bitiriyim tez elden ; sonrada KPSS ye zamanım kalsın. İşe girmek için maddi açıdan çok şükür acelem yok fakat bunca yıl boşa mı okudum diye hayıflanmadan duramıyorum...
Ben size bir umarsızlık çayı önerebilirim, 1tatlı kaşığı anason ve 1 tatlı kaşığı rezeneyi sıcak suda demliyorsunuz,kaynatmıyorsunuz, oluyor size vurdumduymaz çayı, bana bir doktor sütüm artsın diye önermişti ama süt yerine duyarsızlık getirdi,sürekli ağlıyodum kötü şeyler geliyordu aklıma, içtim çiçek oldum
günde 1 tane için yoksa ders çalışamaz uyursunuz ama yinede bir doktora danışın