Teknoloji delisiyim ama forum işlerinden cahil kalmışım dosya paylaşımını nasıl yapacağız sevgili konu sahibi sedefonur ? excel'de hazırladığım planlarım var belki size de katkım olur paylaşmak istiyorum. Yeni üye olduğum için o güzel simgeler falan bende görünmüyor
:) bunlarla idare ediyorum ...
Yayın ve dershanelerden de bahsedeyimde sizi rahat bırakayım Hakan Dede ile geçen yıl uzaktan eğitim video dersleri alarak tanıştım bu yıl sizde alabilirsiniz 2011 kayıtlarını izledim 24 saatte tarih kitabı nerdeyse o derslere denk geliyor kitabın üzerine not alarak dinliyordum,dersteki anlattıklarından çok az eksikleri var .159 TL karşılığında GK-GY ve EB tamamını izleyebiliyorsunuz.inşallah bunu site yönetimi reklam zannetmez :S yalnız internet kotanız dolup taşıyor :S
yedi iklim demişsiniz ben 2010da hızlandırılmış kursuna gittim soru bankalarını verdiler fakat eğitime hiç elimi sürmedim, çünkü o yılki GY kitapları çok fazla yanlış cevap içeriyordu. Önyargılıyım...
Benim atanan arkadaşlarım beyazkalem - ihtiyaç- yargı- uzman kariyer üzerinde duruyor..
Dershane seçimine gelince en iyi kadronun olduğu en iyi yayının verildiği dershaneye gitsenizde iş sizde bitiyor ...
En zor kur KPSS dir, bunu hangi dershane çalışanına sorsanız söyler,kantincisi bile çünkü KPSS grubuna hakimiyet zordur, sınıfın en köşesinde ya da en önünde herşeyi bilen ama karıştıran ve sürekli soru sorup dersin akışını bozan biri bulunur :)) sinir olursunuz dersten soğursunuz , ya da hoca genç ve tecrübesizdir eli ayağına dolaşır bölüm birinciliğiyle mezun olmuştur ama size tek cümle öğretemez. Cingöz Hoca lazım, otoriter olacak konusuna hakim olacak bir kişinin sorularına cevap verirken sınıfı harcamayacak...
Dershaneye gidiyorsanız kazanmak için bir adım öndesinizdir ama bunun tek bir şartı vardır millet kantinde çay içerken siz hocanın peşinde sorularınızı çözdürmek için dolaşacaksınız öyleki hoca sizden bıkacak ama siz bıkmayacaksınız.
Şu dershane derece yapmış... En klişeside budur. Arkadaşım o dershane derece öğrencisini o yıl değil en az 2 yıldır çalıştırıyordur. Derece yapan öğrenciye dershanenin katkısı en fazla %20 olabilir.tecrübeyle sabittir
amannnn deli işte kusursuz olanından ... sağlıcakla kalın..