• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Korkma şeker; ben bugün çok şey yazdımda açınca millet şok olmasın diye sorma ihtiyacı duydum :17:Biz ego şişmesi deriz öyle şişerki ayaklar yerden kesilir Rabbim kimseye bu hastalığı vermesin :27: nasıl yapıyorlar bende bilmiyorum açıkcası öyle çok çeşidini ve o çeşitlerin sonunu gördüm ki tınmıyorum artık :46::64:yani şu ki çok bilen çok yanılır ... Sen onları düşünme onun yerine sadece o denemede neden okadar yanlışın çıktığına bak, birde eğitim bilimleri örneklerle sorulduğundan hikayeleri seni kandırabilir buda soru çözerek atlatılabilecek birşeydir çok takılma dur bakalım şekercik bu daha ilk sınav hemen pes etme ;) iyi geceler

merhaba kızlar:16:bu ara hastayım arada ders calısıyorum ama genelde dinleniyorum:5:
evde 3 kişiden 2si grip olunca bana bulaşmaması imkansızdı zaten:1:
umarım sizler güzelce çalışıyorsunuzdur:))

Sedefonur sana bir şey sorabilir miyim, yanılmıyorsam videodan ders çalışıyordun bir ara, hangi dersleri nereden takip ediyorsun söyleyebilir misin?
Bunları indirip bi cd.de toplayıp ona versem izlese diye düşünüyorum.

Bir de kızlar geçmiş sayfalarda gözüme çarpmıştı öğreten fasiküller vardı rengarenk, güzel mi onlar, kullananlar memnun mu? Not defterleri mi iyi bunlat mı?

aralarda gördüm, cevap veren çıktı mı bilmiyorum ama ben yine de yazıyım dedim:8:
not defterleri özet şeklinde onları artık sınava çok az zaman kala sadece tekrarlar için kullanmak daha sağlıklı konuyu iyi öğrenmek için fasikülleri öneririm
modüler konu anlatımı setler gibi düşün ama fasiküllere ayrılmış ve yanlarda önemli noktalar ayrıca üzerinde durulmuş
çıkmış sorulara konular içinde, konunun sonunda yer verilmiş fuardan da çok uygun fiyata almıştım çok memnun kaldım :16:
sormak istediğin birşey varsa yine yazarsın canım:17:

buradaki yazışmalarınızı okudum da dersane ortamını anımsattı bana hepinize teşekür ederim böyle gaza getiren bi ortama ihtiyacım vardı :)

bu arada 5.girişim olacak kpss ye bu konuda çoookkk tecrrübeliymi tarih cografya konusunda bildiğim kadarı ile sorularınız olursa cevaplarım
canım hoşgeldin aramıza :16: kusura kalma ben bu ara pek uğrayamıyorum cafemize, canım ben de 4. sınıfım. az çok tahmin edersin okul staj zaten çok vaktimi alıyor bi de dershaneye gidiyorum. bi ev kuşu olaraktan evimi özlüyorum vallahi :27: sağolasın ben bi tarih özürlüsüyüm. ben de matematikte yardımcı olabilirim. sınıfçıyım biz de alan sınavı yok ama alım da yok :27: ama ne var ben de azim var :65: gerisi boş :63:
tatlım teşekkür ederiz paylaşım için :54: işte budur. resmi açıklamalarda paylaşım yapalım diğerlerine kulaklarımızı tıkayalım, ne üzülelim ne boşa ümitlenip kendimizi yoralım.
işte budur... teşekkürler gökdeniz senin aracılığınla resmi duyuruyu almış olduk, alan sınavına gireceklere başarılar diliyorum sakın umutsuzluğa kapılmayın,10 tane öğretmen alacaklarsa biri ben olacağım diyin ... inanmak herşeydir... ;)
2009 ÖSS de yani son olanda bir tane derece öğrencisine danışmanlık yaptım, herşey harika gidiyordu Ankara'dan özel kitaplar aldım getirdim, çocuk satranç ve matematik turnuvalarında il birincisi ülke çapında ise ilk 5'teydi. Sınava 1 hafta kala, ben bu sınavdan bu puanı alacağım derece falan yapamayacağım, rüyama girdi, diyerek yanıma geldi sonrasındaki konuşmalar bana kalsın... ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği istiyordu. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği'ne yerleşti. Neden? Nasip mi? Başarısızlık mı? İnançlar mı ?
Kendinize güvenin imamın dediğini yapın ama yaptığını yapmayın ;) Kendime güvenim vardır ama tam değildir, tam olamamasının nedenleri arasında yeterli çalışmamak ve sağlık problemleri en başı çekiyor... Belki de size anlata anlata kendimi de gaza getiririm :)))
Düşünün bakalım neden çalışmıyorsunuz?
Çalışırken nerede hata yapıyorsunuz?
Bir dersin tüm konularını bitirdim diyip rahatladığınızda 1 ay sonrayı bırakın 15 gün sonra o dersin konularını size soran bir arkadaşa anlatabiliyor musunuz?
Bu arada IQnuzdan şüphe etmeyin, bütün sınıfları kopya çekerek ve torpille bitirmiş olsanız bile ki bu imkansız ÖSS yi siz kazandınız ve o üniversiteyi siz bitirdiniz ya da bitirmek üzeresiniz. yani en azından normal insan IQsuna sahipsiniz.
Son bir öneri; alan sınavı ilk olacağı için dedikodusu önerisi çok olacaktır, işinize geleni duyun gelmeyeni unutun.... Sadece resmi olanlara kulak kabartın, dershane hocaları size bilgi verir fakat bazıları resmi kaynak yerine fısıltı gazetesine bağlı kalmaktan vazgeçmez;)
çok haklısın canım. resmi kaynak dışında olanlara kör sağır ve dilsiz olucaz. :27: şu çalışma işinde biz de hızlı gitmemeye karar verdik arkadaşlarla. çünkü soru çözmeden önceki süreçte konunun pekişmesi çok önemli. başka türlü düşünsek şimdiye bu topikteki herkesin konusu biterdi. ama biz ağırdan alıyoruz, iyice oturtuyoruz. zaten sonra soruya da vaktimiz kalıcak. hatta şu an ben soruları bile yavaş çözüyorum, özellikle pg dersinde tüm şıkları irdeliyorum. konular bitince zaten uçucaz kimse tutamaz bizi :10:
Ne ? 5 mi? bu soruyu neçok duyuyoruz değil mi? 40000 bilmem kaç bin öğretmen alındı ya! Sen niye atanamadın ki?
İnsan utanıyor ya da cevap vermekten bıkıyor .. O 40000 atamada bizden bekleyen 30000 kişi vardı 154 kişi aldılar be güzelim, benim daha önemli durumlarım vardı önceliklerimde bu ilk sırada değildi vs. vs. vs
Bende aynı durumdayım sakın alınma;)

Arkadaşlar özellikle ilk girenler için söylüyorum hazır çoluk çocuk yokken (çolukta kocanız oluyor :)) ) sağlığınız ve imkanlarınız el verdiğince çalışın, kolejde dershanede iş buldum diye sevinmeyin bir yıl daha ailenizden harçlık alın eski kazak pantolon giyin ama işe girmek yerine devlet kapısı için kendinize son bir şans verin.. Çocukla çalışmak hakikaten sıkıntı, benimki gibi hareketli ama problemsiz çocukla bile çalışılmıyor, çünkü o sizin enerjinizi bitiriyor. O uyurkende ya ev işi yada azcık dinleneyim diye dalıp zamanı yiyoruz :)) Bu yıl, herşeye rağmen! elimizden gelenin fazlasını yapıp A-TA-NA-CA-ĞIZ!!!
hahah :9: ben bekarım. çocuk bence de engel ama dediğim gibi asla imkansız değil. canım sen de şu meşhur hakan hocayı biliyomuşsun, ne kadar iyi anlattığını da biliyosundur. hakan hocanın videolarını ben de izliyorum. sana tavsiyem videoları indir, mp3 e çevirip at telefonuna, yemek yaparken ütü yaparken vs. dinle onu. 1 taşla 2 kuş :34:
Teknoloji delisiyim ama forum işlerinden cahil kalmışım dosya paylaşımını nasıl yapacağız sevgili konu sahibi sedefonur ? excel'de hazırladığım planlarım var belki size de katkım olur paylaşmak istiyorum. Yeni üye olduğum için o güzel simgeler falan bende görünmüyor ;) :) bunlarla idare ediyorum ...
Yayın ve dershanelerden de bahsedeyimde sizi rahat bırakayım Hakan Dede ile geçen yıl uzaktan eğitim video dersleri alarak tanıştım bu yıl sizde alabilirsiniz 2011 kayıtlarını izledim 24 saatte tarih kitabı nerdeyse o derslere denk geliyor kitabın üzerine not alarak dinliyordum,dersteki anlattıklarından çok az eksikleri var .159 TL karşılığında GK-GY ve EB tamamını izleyebiliyorsunuz.inşallah bunu site yönetimi reklam zannetmez :S yalnız internet kotanız dolup taşıyor :S
yedi iklim demişsiniz ben 2010da hızlandırılmış kursuna gittim soru bankalarını verdiler fakat eğitime hiç elimi sürmedim, çünkü o yılki GY kitapları çok fazla yanlış cevap içeriyordu. Önyargılıyım...
Benim atanan arkadaşlarım beyazkalem - ihtiyaç- yargı- uzman kariyer üzerinde duruyor..
Dershane seçimine gelince en iyi kadronun olduğu en iyi yayının verildiği dershaneye gitsenizde iş sizde bitiyor ...
En zor kur KPSS dir, bunu hangi dershane çalışanına sorsanız söyler,kantincisi bile çünkü KPSS grubuna hakimiyet zordur, sınıfın en köşesinde ya da en önünde herşeyi bilen ama karıştıran ve sürekli soru sorup dersin akışını bozan biri bulunur :)) sinir olursunuz dersten soğursunuz , ya da hoca genç ve tecrübesizdir eli ayağına dolaşır bölüm birinciliğiyle mezun olmuştur ama size tek cümle öğretemez. Cingöz Hoca lazım, otoriter olacak konusuna hakim olacak bir kişinin sorularına cevap verirken sınıfı harcamayacak...
Dershaneye gidiyorsanız kazanmak için bir adım öndesinizdir ama bunun tek bir şartı vardır millet kantinde çay içerken siz hocanın peşinde sorularınızı çözdürmek için dolaşacaksınız öyleki hoca sizden bıkacak ama siz bıkmayacaksınız.
Şu dershane derece yapmış... En klişeside budur. Arkadaşım o dershane derece öğrencisini o yıl değil en az 2 yıldır çalıştırıyordur. Derece yapan öğrenciye dershanenin katkısı en fazla %20 olabilir.tecrübeyle sabittir ;)
amannnn deli işte kusursuz olanından ... sağlıcakla kalın..
canım ben de dosya paylaşımını bilmiyorum, resim ve video ekliyebiliyosun da diğerleri nasıl bilmiyorum. ama ben merak ettim görmek istiyorum onları, sana zahmet olmazsa isteyenlerin maillerine gönderebilir misin? özel mesajla mail adresimi atarım sana
dershane konusunda çok haklısın. 2 cingöz eğitim hocamız var. sırf onlar için bırakmadım, yoksa bırakıcaktım dershaneyi. benim yazılma amacım beni bi sisteme sokmasıydı ama daha çok tüm planlarımı alt üst etmekte işe yarıyor kendileri :40:
Aman Allah razı olsun açıklama yapmışlar.:37::37::37:

Bir de nelerden sorumluyuz onu diyeylerdi.:47:Kılavuz taaa Nisan ayında açıklanıyor.:19:
bugum dershaneden aldığım bilgiye göre ocak ayında bi kılavuz çıkıcakmış ve o kılavuzda örnek soru koyucaklarmış. ama dediğim gibi bu bilgi kesin değil, dershaneden öyle söylediler. onlar da söylerken kesin değil dediler.
ben gerçekten umutlu olamıyorum psikolojim iflasa gitmek istiyor ama direniyorum çok mutsuzum
kuzum benim noldu ki sana şimdi, şu 2 kelimeyi düşünme şu anda. alan sınavı. at bunu kafandan. o olsa da olmasa da çalışman gereken dersler belli dimi? o halde şu an umutsuzluğa düşme gibi bi lüksün yok, bunu sınav sonrasına bırak. hadi bakiim git sen o güzel coğrafya atlasınla ilgilen özlemiştir seni :1:
alan sınavı gelmesinden aslında memnunum, yalnız içerik belli değil, tamam alan sınavı ama ne bu alan sınavı?

bu belirsizlikten hiç memnun değilim

kızlar şuan ücretli öğretmenlik yapıyorum ama kendime çok az vakit kalıyor, sanırım ikinci dönem bırakacağım. Hem ücretli hem KPSS (dersaneye gitmeden) biraz zor görünüyor
bırak tatlım bırak. kusursuz delinin dediği gibi aç gez ama gerisi garanti olucak buna inan. değmez mi sence? 6 ay daha ücretli yapsan hayatında çok mu şey değişicek. ama tamamen kpss odaklı olursan çok şey değişebilir.
Merhaba kızlar, cafe'nize misafir geldi :)
Benim de son senem olması sebebiyle kafam o kadar dolu ki, sizin bu çalışma azimlerinizi gördükçe keşke bu sene kpss'ye girebilseydim ben de diyorum.
Ben mühendislik okuyorum, kpssB grubuyum malesef, sadece çift yıllarda olduğu için 2 yıl beklemek zorundayım. O kadar pişmanım ki bu yılkine çalışmadığıma :(
Bir sürü karamsarlık var kafamda. Bir de bu alan sınavları çıktı başımıza. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşaallah.
Hepinize de maşaallah ayrıca, sık sık uğruyorum buraya sedefimin yazdıklarını görüp. Dostluklarınız, birbirinize verdiğiniz destekler, morallar o kadar güzel ki... Keşke ben de bu yıl girebilsem, sizlerden destek alabilsem ve beraber hazırlanabilsek.. 2 yıl beklemek zorunda olmak çok kötü. Şimdiden çalışmaya başlamayı düşünüyorum ama şu alan sınavı muhabbeti hevesimi çok kırıyor. :5:
anamm benim canım gelmişşş hoşgelmişşş :70: sen niye sıkıyosun canını şimdiden, size alan sınavı yok, hem olsa da ilk giricekler için bi her zaman bi avantajdır. çünkü bi tek sana gelmiyo, herkes acemi bu konuda. 2 yıl beklemek zorunda değilsin, sen de başla şimdiden çalışmaya, bu yıl temel yap, seneye adamakıllı çalışır ve 2014 de zorlanmadan atanırsın :34:
merhaba kızlar:16:bu ara hastayım arada ders calısıyorum ama genelde dinleniyorum:5:
evde 3 kişiden 2si grip olunca bana bulaşmaması imkansızdı zaten:1:
umarım sizler güzelce çalışıyorsunuzdur:))

aralarda gördüm, cevap veren çıktı mı bilmiyorum ama ben yine de yazıyım dedim:8:
not defterleri özet şeklinde onları artık sınava çok az zaman kala sadece tekrarlar için kullanmak daha sağlıklı konuyu iyi öğrenmek için fasikülleri öneririm
modüler konu anlatımı setler gibi düşün ama fasiküllere ayrılmış ve yanlarda önemli noktalar ayrıca üzerinde durulmuş
çıkmış sorulara konular içinde, konunun sonunda yer verilmiş fuardan da çok uygun fiyata almıştım çok memnun kaldım :16:
sormak istediğin birşey varsa yine yazarsın canım:17:
ahh benim canımm, çok geçmiş olsun ya, ben de diyodum kitapseli çalışıyodur ondan yoktur diye, meğersem hastaymışsın kıyamam ben sana ya.. canım çok yorma kendini, yatağında çalış derslerine, uyku modu olur ama malesef bu grip öldürmüyo ama süründürüyo, ancak yatarak geçiyo. 2 haftadır gribim, bugün sınavda şar şar şar ne burunmuş sürekli aktı hiç konsantre olamadım yahuu. haa bi de sizlerin önerisiyle adaçayı almıştım ben, boğazlarım 2 günde yumuşadı. boğazların acıyosa hemen al iç canım, çok çok iyi bak kendine :54:

kızlar bugün ilk denememi oldum. ilk bölüm berbat :37: bi de sürem yetmedi, üstelik vatandaşlık yapmamışken :1: eğitim de genel olarak kötü ama ilk defa girdiğim için bana iyi geldi. 81 netim var ki ben eğitimden sadece 2 ders görüyorum onların da anca ilk 2 konularını falan gördüm. bir sürü yanlışım çıkınca daha da heveslendim kızlar. doğruyu herkes yapar, ne kadar yanlış o kadar yeni bilgi. akşam da etütüm vardı, onlar da verimli geçti, baya soru çözmüş oldum bugün. onun dışında evde çalışamadım. zaten hep dershanedeydim. yarın boş günüm, çok çalışıcam kızçelerim çok çalışalım yarınnn :15: öpüyorum hepinizi :16:

ahh benim canımm, çok geçmiş olsun ya, ben de diyodum kitapseli çalışıyodur ondan yoktur diye, meğersem hastaymışsın kıyamam ben sana ya.. canım çok yorma kendini, yatağında çalış derslerine, uyku modu olur ama malesef bu grip öldürmüyo ama süründürüyo, ancak yatarak geçiyo. 2 haftadır gribim, bugün sınavda şar şar şar ne burunmuş sürekli aktı hiç konsantre olamadım yahuu. haa bi de sizlerin önerisiyle adaçayı almıştım ben, boğazlarım 2 günde yumuşadı. boğazların acıyosa hemen al iç canım, çok çok iyi bak kendine :54:

kızlar bugün ilk denememi oldum. ilk bölüm berbat :37: bi de sürem yetmedi, üstelik vatandaşlık yapmamışken :1: eğitim de genel olarak kötü ama ilk defa girdiğim için bana iyi geldi. 81 netim var ki ben eğitimden sadece 2 ders görüyorum onların da anca ilk 2 konularını falan gördüm. bir sürü yanlışım çıkınca daha da heveslendim kızlar. doğruyu herkes yapar, ne kadar yanlış o kadar yeni bilgi. akşam da etütüm vardı, onlar da verimli geçti, baya soru çözmüş oldum bugün. onun dışında evde çalışamadım. zaten hep dershanedeydim. yarın boş günüm, çok çalışıcam kızçelerim çok çalışalım yarınnn :15: öpüyorum hepinizi :16:

sağol canım zaten o halsizlik adamı istese de çalıştırmıyor bi bakmışsın olduğun yerde uyumuşsun:37: çok fena umarım hemen iyileşiriz :16:
bende nane limon içiyorum bogazlarıma burun tıkanıklığıma filan çok iyi geldi tabi kurtarıcım kahvede bana eşlik ediyor her zamanki gibi:1:
tekrardan sağol canım, sende kendine dikkat et:54:

not: senden bir isteğim olacaktı canım evde kendim çalıştığımdan hızımın nasıl olduğunu pek bilmiyorum hani diğer çalışanlara göre.. dershane de gy-gk dan
nereye kadar geldiniz bilgi verebilir misin?? bir de alandan arkadaşın varsa hangi dersleri bitirdiklerini öğrenebilir misin? biraz nette araştırma yaptım ama dershaneler
afişlerinde sadece saatleri yazıyorlar doğal olarak programları yok malesef:/ (şimdiden teşekkürler:16:)

sedefonur dosyayı buraya kopyala yapıştır yaptım çok çirkin oldu ... mail adresini göndermek istersen atarım sana sende isteyenlere verirsin daha önce türkmengelini benzer bi program atmıştı zaten , ama paylaşmak istemiştim ,olmadı ... hakan dede videolarını yüklemek isterim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum,uzaktan eğitimdekiler korumalıydı. buarada ben özel mesaj atamıyorum baraja takıldım ahahahah

Son düzenleme:
$1.jpg
eğitim bilimleri konu takip çizelgesi

$4.jpg
Buda çok basit bir program, ay geç kaldım yarın çalışıyım demeyeyim diye saat yok:27: o gün çalışılan dersten en az 50 soru çözülecek,yani toplam 3 ders 150 soru,kademeli olarak artacak, konular bittikten sonra ise bu soru sayısı 200x3= 600 ün altına düşmemeli . Son 1 ay günde 1 deneme ve en az 600 genel tekrar sorusu
Çalışırken mutlaka süre tutun hangi dersi kaç saatte çözdüğünüzü bilin, hatta biz kaç soru çözdün kaç dakikada çözdün soruları çözmeden önce konuyu yeniden tekrar ettin mi diye öğrencileri didiklerdik. Ben kendimden örnek vereyim evde 30 Türkçe paragraf sorusunu 20 dk da çözerim, ama sınavda her soru 1 ya da 1.5 dakikamı alır.
İhtiyacın cep kitapları ve özet özet eğitim bilimleri de iyi sayılır. Ben birde tarih kartlarını almıştım. eeeeee niye kazanamadın derseniz ÇA-LIŞ-MA-DIM :36: daha öncede dediğim gibi imamın dediğini yapın yaptığını yapmayın :17: ben bu yöntemi yani programlarla çalışmayı 3 yıl x 300 öğrenci üzerinde uyguladım. sonuçlarından emin olduğum için öneriyorum yalnız her hafta program yapalım mı diye gelen öğrenciden hiç umutlanmadım. Müzik dinleyerek çalışılmaz,pc açıkken çalışılmaz,cep telefonu salonda durmazsa çalışılmaz, sevdicek gerçek sevdicekse beni ihmal ediyorsun diye dırdır etmez. çok rahat kıyafetler giymeyin mesela kot pantolonla oturunki uyumayın. her denemede kendinizi yıpratmayın soruları neden yanlış çözdüğünüzü kendinize rapor edin. sağlıcakla kalın...

kitapseli çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir ve eski tempona dönersin.

çok sağol kusursuzdeli:17:eskisi gibi olmasa da günü birkaç sayfa çalışmadan, soru çözmeden bitirmemeye çalışıyorum
zaten o gün çalışmasam rahatsız olacağıma eminim insan huzursuz oluyor ister istemez
ayrıca paylaşımlar içinde teşekkürler gy gk tablosunun bi ara çıktısını almaya gideceğim
son yaptığın programı da çalıştığım alan derslerimde uygulamak istiyorum :8:

sağol canım zaten o halsizlik adamı istese de çalıştırmıyor bi bakmışsın olduğun yerde uyumuşsun:37: çok fena umarım hemen iyileşiriz :16:
bende nane limon içiyorum bogazlarıma burun tıkanıklığıma filan çok iyi geldi tabi kurtarıcım kahvede bana eşlik ediyor her zamanki gibi:1:
tekrardan sağol canım, sende kendine dikkat et:54:

not: senden bir isteğim olacaktı canım evde kendim çalıştığımdan hızımın nasıl olduğunu pek bilmiyorum hani diğer çalışanlara göre.. dershane de gy-gk dan
nereye kadar geldiniz bilgi verebilir misin?? bir de alandan arkadaşın varsa hangi dersleri bitirdiklerini öğrenebilir misin? biraz nette araştırma yaptım ama dershaneler
afişlerinde sadece saatleri yazıyorlar doğal olarak programları yok malesef:/ (şimdiden teşekkürler:16:)
tabii ki canım, alandan tanıdığım yok ama dershanede görürsem sorarım
türkçede sözcükte cümlede anlam paragraf ve anlatım bozuklukları bitti, sanırım artık dilbilgisine geçicez.
matta köklü sayılara geldik
tarihte osmanlı kültür uygarlıktayız ama hoca 1 ocak a kadar osmanlıyı bitiricez ve inkılaba geçicez dedi
coğrafyada türkiyenin iklimine geldik
vatandaşlık bu hafta yeni başladı, sadece 1 ders gördük canım, o da ilk konunun ilk sayfası :1:
günaydın kızlar yeni güne ve yeni çalışmalara :))
amin canım :16: ben daha yeni başlıcam :25: yarın nişan var ve herkes bugünden bize geliyo yav üff
sedefonur dosyayı buraya kopyala yapıştır yaptım çok çirkin oldu ... mail adresini göndermek istersen atarım sana sende isteyenlere verirsin daha önce türkmengelini benzer bi program atmıştı zaten , ama paylaşmak istemiştim ,olmadı ... hakan dede videolarını yüklemek isterim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum,uzaktan eğitimdekiler korumalıydı. buarada ben özel mesaj atamıyorum baraja takıldım ahahahah
canım bak şu sitede var buradan indirebilirsin. ıdm programını indir ve bu siteden videoyu aç, o zaman indirme linki gelicek ordan indirebilirsin. KPSS KAZAN
eklemişsin tabloları süper canım ellerine sağlık. o program gibi bi program yaptım ben de kendime. hatta bende günler de yok, :1: böyle uymam daha iyi oluyor ama, sadece o gün ne çalışacağımı düşünmüyorum, gözümün önünde belli, onun dışında aman şu gün şu saat diye düşünmüyorum, zaten öyle düşündüğümüzde mutlaka bişey çıkıyor programa uyulmuyor
benimki de çalış çalış çalış diye kafamın etini yiyen bi sevdicek :27: dün denemeden çıkmışım kafam olmuş böyle :37: :40: onun üstüne bi de yanlış soruları irdeledik :ssz:
merhabe kızlar ben yeniyim. hem tanışmak hemde sizinle 2013 kpss ye hazırlanmak istiyorum.
merhaba canım hoşgeldin :16: branşın ne? başladın mı çalışmaya
Eki Görüntüle 573977
Buda çok basit bir program, ay geç kaldım yarın çalışıyım demeyeyim diye saat yok:27: o gün çalışılan dersten en az 50 soru çözülecek,yani toplam 3 ders 150 soru,kademeli olarak artacak, konular bittikten sonra ise bu soru sayısı 200x3= 600 ün altına düşmemeli . Son 1 ay günde 1 deneme ve en az 600 genel tekrar sorusu
Çalışırken mutlaka süre tutun hangi dersi kaç saatte çözdüğünüzü bilin, hatta biz kaç soru çözdün kaç dakikada çözdün soruları çözmeden önce konuyu yeniden tekrar ettin mi diye öğrencileri didiklerdik. Ben kendimden örnek vereyim evde 30 Türkçe paragraf sorusunu 20 dk da çözerim, ama sınavda her soru 1 ya da 1.5 dakikamı alır.
İhtiyacın cep kitapları ve özet özet eğitim bilimleri de iyi sayılır. Ben birde tarih kartlarını almıştım. eeeeee niye kazanamadın derseniz ÇA-LIŞ-MA-DIM :36: daha öncede dediğim gibi imamın dediğini yapın yaptığını yapmayın :17: ben bu yöntemi yani programlarla çalışmayı 3 yıl x 300 öğrenci üzerinde uyguladım. sonuçlarından emin olduğum için öneriyorum yalnız her hafta program yapalım mı diye gelen öğrenciden hiç umutlanmadım. Müzik dinleyerek çalışılmaz,pc açıkken çalışılmaz,cep telefonu salonda durmazsa çalışılmaz, sevdicek gerçek sevdicekse beni ihmal ediyorsun diye dırdır etmez. çok rahat kıyafetler giymeyin mesela kot pantolonla oturunki uyumayın. her denemede kendinizi yıpratmayın soruları neden yanlış çözdüğünüzü kendinize rapor edin. sağlıcakla kalın...
bu sene olcak inş canım :65: ben sana bişey sorucam. x yayıncılığın ders notlarını gördün mü? cep kitapları gibi bişey ama daha renkli daha açık kendi defterinmiş gibi, çoğu şeyi de kapsamış. sence vatandaşlıktan sadece ona çalışsam yeterli olur mu?

sedefcim yanlış okumadıysam deneme sınavından eğitim bilimlerinden 81 net yapmışsın:nazar:ve sen buna çok yanlışım var diyorsun:20:ve ilk denemen bence süper bir başlangıç:34:daha ne olsunnn yahuu:23:benim netim 55 hiç yok gibi yani:5:

slm güzeller nasılsınız? size rapor vermesem de düzenli çalışmaya devam ediyorum bazı günler aksamalar olsa da ipin ucunu kaçırmadan tutuyorum :1:

sedefcim yanlış okumadıysam deneme sınavından eğitim bilimlerinden 81 net yapmışsın:nazar:ve sen buna çok yanlışım var diyorsun:20:ve ilk denemen bence süper bir başlangıç:34:daha ne olsunnn yahuu:23:benim netim 55 hiç yok gibi yani:5:

bence de güzel bir başlangıç ben 67 netle başlamıştım :17:

x yayıncılığı burada sizden öğrendim alacağım ama şu an için yorum yapamam ,bu arada onlar normal kitap boyutunda değil mi cep kitabı gibi küçük mü? Tüm derslerde az çok not alarak çalışmanı öneririm,genel tekrarını yaparken daha kolay çalışırsın. Bizim Tarih hocamız süperdi, derslerini kaydetmiştim ordan dinleyeceğim, çok net değil ama onun verdiği notlarla dinleyince iyi olur inşallah... siz yazdan beri çalışıyorsunuz ben hala başlamadım :17: yüksek lisans tezimi bitirmem gerekiyor öffff :53: buarada niye burada olduğumuda söyleyeyim KPSS çalışan anneler napıyorda bu minişleri zaptediyor acaba diye ararken alakanız olmamasına rağmen kendimi aranızda buldum sohbetiniz dayanışmanız çok hoşuma gitti daha öncede dediğim gibi sizin yazışmalarınızdan 9 sayfa özet çıkardım :27: belki bi faydam dokunur diye buralardayım işte.(eski günlerimi özlemişim öğretmenliğim tutuyor ) gece 2de uyuyup sabah 7de dinç olarak uyanmanın formülünü bileniniz varsa benimlede paylaşsın nooooluuurrrr :28: gündüz 2 saatim var akşamda 8.5tan sonra çalışma imkanım oluyor tez beni benden alıyor....
NOT: resim olarak yüklediğim dosyalar aslında excel dosyası ama o haliyle sizle paylaşamadım..

dimi kuzum, ya bana da normal geldi sadece 27 yanlış çok geldi, bu bi başlangıç sonuçta genel deneme ve bişey bilmeden giriliyo, gelen puanımı asıcam bi yere, ne kadar ilerlediğimi görmek açısından motiv olur belki :1: 55 neti boşver de sen çalıştığın derslerin netlerine bak. biz öyt hiç görmemiştik mesela sanırım öytden çok soru çıkıyo, ben de salak gibi görmediğim ders olmasına rağmen tüm sorularını yanıtladım :27: benim yanlışlarım hep öytden gelmiş. önemli olan bildiğimiz konulardan yanlış yapmamak
slm güzeller nasılsınız? size rapor vermesem de düzenli çalışmaya devam ediyorum bazı günler aksamalar olsa da ipin ucunu kaçırmadan tutuyorum :1:

bence de güzel bir başlangıç ben 67 netle başlamıştım :17:
inş devamı daha da güzel olur nurum tubam, bırakmamana sevindim :8: ben de şimdi program geliştirmeden 3.üniteyi çalışıcam
x yayıncılığı burada sizden öğrendim alacağım ama şu an için yorum yapamam ,bu arada onlar normal kitap boyutunda değil mi cep kitabı gibi küçük mü? Tüm derslerde az çok not alarak çalışmanı öneririm,genel tekrarını yaparken daha kolay çalışırsın. Bizim Tarih hocamız süperdi, derslerini kaydetmiştim ordan dinleyeceğim, çok net değil ama onun verdiği notlarla dinleyince iyi olur inşallah... siz yazdan beri çalışıyorsunuz ben hala başlamadım :17: yüksek lisans tezimi bitirmem gerekiyor öffff :53: buarada niye burada olduğumuda söyleyeyim KPSS çalışan anneler napıyorda bu minişleri zaptediyor acaba diye ararken alakanız olmamasına rağmen kendimi aranızda buldum sohbetiniz dayanışmanız çok hoşuma gitti daha öncede dediğim gibi sizin yazışmalarınızdan 9 sayfa özet çıkardım :27: belki bi faydam dokunur diye buralardayım işte.(eski günlerimi özlemişim öğretmenliğim tutuyor ) gece 2de uyuyup sabah 7de dinç olarak uyanmanın formülünü bileniniz varsa benimlede paylaşsın nooooluuurrrr :28: gündüz 2 saatim var akşamda 8.5tan sonra çalışma imkanım oluyor tez beni benden alıyor....
NOT: resim olarak yüklediğim dosyalar aslında excel dosyası ama o haliyle sizle paylaşamadım..
canım x yayıncılık, küçük boy defterlerle aynı boyda, cep kitabı gibi küçük değil, konu anlatımlı kitap gibi de büyük değil, ikisinin ortası. ben al derim. zaten fiyatı da çok uygun. dershanede vatandaşlık hocası not tutturuyor zaten, o zaman ondan ve x yayıncılıktan çalışırım. ne iyi olmuş bak, nerden nereye parmaklarındaki tıklar seni buraya getirmiş :31: iyi ki geldin, paylaştıkların çoğumuzun işine yarıcak şeyler, teşekkür ederiz :16:
ben bi kere denedim erken kalkmayı, o gün sabah çalışmamdan çok verim almıştım ama bi daha yapamadım. yani gündüz dinç olmak istiyosan türk kahvesi içiceksin. baya etkisi oluyor. bi de 1 hafta kendini zorlarsan belki de alışırsın. haa bi de şöyle yapabilirsin. gece 2 de yatmak yerine daha erken yatsan, mesela akşam 10 da yatsan da sabah 5 de kalksan. hem 7 saat uyumuş olursun. tabii bebişin var, kendini nasıl ayarlayabilirsen yine ona uygun alışmaya çalış canım.

bu planlar için çok teşekür ederim kendi adıma böyle bi planın arayışı içindeydim:)

Faydam olduysa ne mutlu bana,o listeleri eşimle birlikte kullanacaktık , onun için konu anlatımı ve kaynak bölümlerinin altında iki hane ayırmıştım isimlerimizi yazmıştım, o oldu bu oldu derken program yalan oldu :27:

sedefonur, ah ah 10da uyumak efendim 10'u geçtimde 9'da uyanmak ne güzel bişeydir hey gidi gençlik heeeyyyy :52: bana 24 saat yetmiyor şekercim, bizim ufaklık engeç 7de uyanır yatakta kendi kendine bi sohbet çevirir, sonra başlar annesiiii gel, anneciiiiiimmm gel bıdı bıdı bıdı devam eder güler ve sıkılınca an- ne!!! diye bitirir olayı,yanına gidincede günaaadın der ...gündüz şansın varsa 1 kez 2 saat maksimum uyur, şimdi bide mu ne mu ne diye sorularımız başladı çantayı takıp okula gidiiim mi ? hoççakal başladı:1: sabahtan akşama kadar bir film ki ne film,komedi dram korku hepsi bir arada..İş yapıyorsam bulaşmıyor ama kitap görmesin menim kipabım diyip oturuyor, hamileyken kpss kursuna gitmeyin kitap delisi oluyo bunlar
:27:

Uzun lafın kısası bana 24 saat yetmiyor:43: akşam 8.5 - 9 gibi uyuyacakta anne çalışacak peeeeeeeeeeeh:18:bana bi dopping önerin kızlar uyumuyum tezimi bitiriyim tez elden ; sonrada KPSS ye zamanım kalsın. İşe girmek için maddi açıdan çok şükür acelem yok fakat bunca yıl boşa mı okudum diye hayıflanmadan duramıyorum...
Ben size bir umarsızlık çayı önerebilirim, 1tatlı kaşığı anason ve 1 tatlı kaşığı rezeneyi sıcak suda demliyorsunuz,kaynatmıyorsunuz, oluyor size vurdumduymaz çayı, bana bir doktor sütüm artsın diye önermişti ama süt yerine duyarsızlık getirdi,sürekli ağlıyodum kötü şeyler geliyordu aklıma, içtim çiçek oldum:27: günde 1 tane için yoksa ders çalışamaz uyursunuz ama yinede bir doktora danışın :34:

Back