Anladım, 2014 için hazırlanıcam bakalım artık :)
Aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkürler
çooooooooooooook teşekkür ederim, hevese geldim ki hemde nasıl
şimdi kitap siparişlerimi veriyorum hemen, onlar gelene kadar matematik çalışırım artık
yalnız dikkatimi çekti ben hep ders ders çalışıyorudum ama siz az ondan az bundan yaparak gidiyorsunuz, daha iyi oluyor sanki
canım cevap hepsi olucak hunlarda metehan da en parlak dönemini yaşıyor ve mete 10luk sistemi uyguluyor askerlikte, kut anlayışı hunlarla başlıyor ilk devlet yapısı görülüyor çünkü ondna önce iskitler,ikili yönetimde hunlarda var başlıyor yaniİlk Türk devletlerinde görülen,
1-orduda onluk sisteminin uygulanması
2-ikili yönetim anlayışının benimsenmesi
3-kut anlayışının benimsenmesi
gibi özelliklerinden hangileri ilk defa hunlar döneminde ortaya çıkmıştır?
a-yalnız 1 b-yalnız 2 c-yalnız 3
d-1 ve 2 e-1,2,3
canım cevap hepsi olucak hunlarda metehan da en parlak dönemini yaşıyor ve mete 10luk sistemi uyguluyor askerlikte, kut anlayışı hunlarla başlıyor ilk devlet yapısı görülüyor çünkü ondna önce iskitler,ikili yönetimde hunlarda var başlıyor yani
ay bu arada reptomim kimin etlisine sütlüsüne karışmış ya merak ettim dedikodu yapalımm
hıh reptomimde geldi noldu kuzum anlat bakıyım olay ne
kuzum kimsenin etine sütüne karısmadım
olaylar farklı gelişti
farzet ki topigine buradaki bir arkadasım icin iyi dileklerimi yazdım megerse olumlu da olsa oraya kk üyeleri icin yazılmamalıymıs.:26:
1 günlük hapis istemiyle cezalandırıldım
Sende mi f tipi ceza evindeydin dün
hahahaaevet aynen öyle baktım olacagı yok tünel kazdım
geçmiş olsun kadeşler kimseler düşmesin zordur hapis cezası, soğuğu bir yandan bir yandan uyutmazlar bulaşık yıkatırlar hanım ağanız kimdikuzum kimsenin etine sütüne karısmadım
olaylar farklı gelişti
farzet ki topigine buradaki bir arkadasım icin iyi dileklerimi yazdım megerse olumlu da olsa oraya kk üyeleri icin yazılmamalıymıs.:26:
he canım o zaman yarın gelir büyük ihtimalben perşembe sipariş etmiştim, bugün sevdicek almasa yarın bile meçhuldu
aa o videolar ücretsiz miiisedefcim kötü olmuş ama şanslısınki evin okula yakın bende öyle bir şey olsa eve gelmem ohoooo hocayı boğardımint.ten nihan hocanın coğrafya videolarını izliyorum mükemmel yaaa benim ilk konularda sorunum vardı inşallah hallolucak
kuzumm vatandaşlık çalışman nasıl gitti, ilk mi başladın vatandaşlıpa çalışırken nasıl bi yol izledinsorumu hallettim sayenizde
şimdi vatandaslıga:18: dogru yol alıyorum
kolay gelsin hepimizeee
ben iski nedir onu bile bilmiyorum :26:merhaba arkadaşlar, ilk defa bu topiğe yazıyorum.
kimyagerim ve iskiye girmek istiyorum. benim gibi olanlar var mı ?? yada iskide yakını çalışanlar nasıl girilebildiğine dair fikri olanlar??
kpss puanıyla alıyor ama ne zaman aldığı belli olmuyor..
sedeffff canım kitaplarım geldiçoook teşekkür ediyorum tavsiyen le uzman kariyer öğreten fasikülleri , x yayınlarının matematik ders notlarını birde keyifli matematik yaprak testini aldım.Özellikle ders notlarına bayıldım matematiğim kötü olduğu için ilk matematikten başlayacağım bu yüzden sadece matematik almıştım bir daha ki siparişimde hepsini alacağım. Kitaplarım beni bekliyor ben ders çalışmaya gidiyorum
kuzum kimsenin etine sütüne karısmadım
olaylar farklı gelişti
kızlar gelişim başlığına sorularımı ekledim, uygun olduğunuzda bakarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?