2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canım deneme yanılma yoluyla gittik bu konuda çoğumuz mesela ben tarihle sorunluydum paso tarih çalıştım. sonra coğrafya çalıştım, coğrafya bittiğinde tarihten bişey hatırlamıyodum bu herkese göre değişir ama biz burda çoğumuz karma çalışıyoruz, böyle unutma payı daha az diye düşünüyorum. ya da şöyle yapabilirsin, bi gün eğitim dersleri, diğer gün gy gk. böyle de yapabilirsin, ama bi dersi bitireyim öbürüne geçeyim diye düşünme bence, başla aynı anda mesela gelişim ve öğrenme birbirini tamamlayan dersler. aynı anda başla, araya ölçme sok, o biraz daha sayısala kaçıyo sözel arasına iyi gider. böyle yani tatlım, ahh sen bi de kitapların gelince gör kendini, asıl yeni cicişlerimizle acayip hevesleniyoruz

mahrimah ben sana pek yardımcı olamadım canım kusura bakma alanım öğretmenlik diğerleri konusunda çok cahilim
ama sağolsun kitapselimiz seni ayddınlatmış

günaydın kızçelerim
sabahın köründe kalktım, okula gittim ve hoca gelmedi odasına gittik, işler güçleri izliyo, rahatsız ediyoruz ama ders var dedik ders mers yok imza atın gidin dedi, geldim ben de eve.. hayır hep böyle yapıyo, bari söyle de git gel yapmıyalım okula be adam
öğleden sonra sunumum için mecburen gidicem. artık akşamüstü gibi başlarım çalışmaya

sedefcim kötü olmuş ama şanslısınki evin okula yakın bende öyle bir şey olsa eve gelmem ohoooo hocayı boğardımint.ten nihan hocanın coğrafya videolarını izliyorum mükemmel yaaa benim ilk konularda sorunum vardı inşallah hallolucak

canım cevap hepsi olucak hunlarda metehan da en parlak dönemini yaşıyor ve mete 10luk sistemi uyguluyor askerlikte, kut anlayışı hunlarla başlıyor ilk devlet yapısı görülüyor çünkü ondna önce iskitler,ikili yönetimde hunlarda var başlıyor yani
ay bu arada reptomim kimin etlisine sütlüsüne karışmış ya merak ettim dedikodu yapalımm
hıh reptomimde geldi noldu kuzum anlat bakıyım olay ne

Son düzenleme:
kızlarım rehberlige soru yazdım
engin bilgilerinizle şu garibi bilgilendirin yaa

sorumu hallettim sayenizde
şimdi vatandaslıga:18: dogru yol alıyorum
kolay gelsin hepimizeee

kuzum kimsenin etine sütüne karısmadım
olaylar farklı gelişti
farzet ki topigine buradaki bir arkadasım icin iyi dileklerimi yazdım megerse olumlu da olsa oraya kk üyeleri icin yazılmamalıymıs.:26:
1 günlük hapis istemiyle cezalandırıldım

Son düzenleyen: Moderatör:

Sende mi f tipi ceza evindeydin dün

geçmiş olsun kadeşler kimseler düşmesin zordur hapis cezası, soğuğu bir yandan bir yandan uyutmazlar bulaşık yıkatırlar hanım ağanız kimdi çok güldüm ya hapis cezası mı cezanın adı hakkaten ya kim bulmuş çok yaratıcı

msj tekrarı, kk da çok sık olmaya başladı hapis cezalarının yanında arada bir teknik sorunlara da baksalar ya

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, ilk defa bu topiğe yazıyorum.

kimyagerim ve iskiye girmek istiyorum. benim gibi olanlar var mı ?? yada iskide yakını çalışanlar nasıl girilebildiğine dair fikri olanlar??

kpss puanıyla alıyor ama ne zaman aldığı belli olmuyor..

he canım o zaman yarın gelir büyük ihtimal ben perşembe sipariş etmiştim, bugün sevdicek almasa yarın bile meçhuldu

sedeffff canım kitaplarım geldi çoook teşekkür ediyorum tavsiyen le uzman kariyer öğreten fasikülleri , x yayınlarının matematik ders notlarını birde keyifli matematik yaprak testini aldım.Özellikle ders notlarına bayıldım matematiğim kötü olduğu için ilk matematikten başlayacağım bu yüzden sadece matematik almıştım bir daha ki siparişimde hepsini alacağım. Kitaplarım beni bekliyor ben ders çalışmaya gidiyorum

aa o videolar ücretsiz miii
evet kuzum Allahtan ev okul arası yürüyerek 15 dk
sorumu hallettim sayenizde
şimdi vatandaslıga:18: dogru yol alıyorum
kolay gelsin hepimizeee
kuzumm vatandaşlık çalışman nasıl gitti, ilk mi başladın vatandaşlıpa çalışırken nasıl bi yol izledin
ben iski nedir onu bile bilmiyorum :26:

oleyyy çok sevindim :81:
ders notlarından özellikle tarihi çok beğenmiştim ben canım, bence de hepsini al elinde bulunsun
şu fasikülleri fotoğraf çekme imkanın varsa buraya koyabilir misin resimlerini, diğer arkadaşlarımıza da fikir olur

hadi bakalım hepimize kolay gelsin, ben de eve geldim. gelişimden muratın yaprak testlerini çözdüm bugün okulda, takıldığım sorular var birazdan paylaşıcam sizlerle

Haydeeee bende nerde bu kız diyorum :)) İi geldin ya hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…