• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canım bende geçen yıldan kalma uzmanın modüler soru bankası seti var gy gk. ama çözmedim ben onu, yeni yeni başlıcam. içeriği nasıl bilmiyorum ama senin dediğin gibi kitap kitap ve konu konu. setin adı sistematik soru bankası. önce kolay sorulara yer vermiş, daha sonra düzey geliştirme soruları var, onlar biraz daha sor, daha zor sorulara yer vermiş, bi de denemelere yer vermiş. ben 2012 almıştım, bilmiyorum 2013 ü var mı :26:
denemeyi hiç bilmiyorum, daha hiç denemem olmadı :1:

anladım kuzu sagol:16:uzmana bakayım şimdi
ya bir türlü karar veremiyorum işte ben de . yediiklimin egitim s.bankası kesin alırım 20 tl 2012nın.

öyle mi dersin canım peki ihtiyacı neden begenmiyorsun:44:

neden beğenmiyorum, çünkü ilk bölüm soruları direk ezber soruyo, sorudan bişey öğrenemiyosun, yani sen o bilgiyi biliyosan işaretliyosun, bilmiyosan işaretliyemiyosun. benim ihtiyaçta hep ya boşum olurdu ya doğrum. eğitim soruları ise çok fazla örnekli. özellikle gelişim ve öğrenme. hep bi örnek vermiş burdaki olay nedir? burdaki kavram nedir? tarzında.. hep örnekler dönüp dolaşıp aynı örnekler.. bişey öğrenemiyosun, tamam o örneği sana baya bi iyi kavratmış oluyo ama bence kpss için daha fazlası gerekiyo. eğitim soru bankasında 7iklimden çok şey öğrendim, gy gk sini bulursan onu al bence, ilk bölümü de iyidir. en azınadn ihtiyaçtan iyidir

Kpss güzellerim çalışın bakayım çalışın. Çalışmayana koca yok:20:
heh aynen valla :9: nerde geçinilcek tek maaşla, sevdiceklerimize kavuşmak için çalışmalıyız :69:
anladım kuzu sagol:16:uzmana bakayım şimdi
ya bir türlü karar veremiyorum işte ben de . yediiklimin egitim s.bankası kesin alırım 20 tl 2012nın.

onu kesin al canım, kesin. çok çok iyi bi kitap, aman karar veremiyosan al birini gitsin nasılsa eninde sonunda hepsiciğini çözücez ayırt etmemek en iyisi :9:

Ben anayasayı son 25 günde hallettim. Anayasaya çok yüklenmeyin unutursunuz. Başladığımda 2 haftada konular bitti son haftada soru çözdüm durdum. Son 2 ay gayet yeterli bence

neden beğenmiyorum, çünkü ilk bölüm soruları direk ezber soruyo, sorudan bişey öğrenemiyosun, yani sen o bilgiyi biliyosan işaretliyosun, bilmiyosan işaretliyemiyosun. benim ihtiyaçta hep ya boşum olurdu ya doğrum. eğitim soruları ise çok fazla örnekli. özellikle gelişim ve öğrenme. hep bi örnek vermiş burdaki olay nedir? burdaki kavram nedir? tarzında.. hep örnekler dönüp dolaşıp aynı örnekler.. bişey öğrenemiyosun, tamam o örneği sana baya bi iyi kavratmış oluyo ama bence kpss için daha fazlası gerekiyo. eğitim soru bankasında 7iklimden çok şey öğrendim, gy gk sini bulursan onu al bence, ilk bölümü de iyidir. en azınadn ihtiyaçtan iyidir

tamam tatlım ihtiyac almayım madem.
gky yediklim buldum 2013ün ona bir bakayım o zaman.
bir de yine gkynin gecen yıl ki denemesi var yediiklimin
sevdicege sorayım o cözmüstü iyiyse alırım cunku gky hic degısmıyor.:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben anayasayı son 25 günde hallettim. Anayasaya çok yüklenmeyin unutursunuz. Başladığımda 2 haftada konular bitti son haftada soru çözdüm durdum. Son 2 ay gayet yeterli bence

ben cabuk unutan biriyim canım o yüzden sımdıden calısıp sureklı tekrar yapmak istiyoru iyice kavramak icin.
kimi de zor halledilir diyor.
işte bilemiyoruz ki:26:

sedefcim uzman kariyeri buldum ama stokta yk diyor bitmiş anlamında mı:43:

ayy bunlar harika kitap değil neşe kaynağı :1: bakmaya doyamadım vallahi, iyi ki almışsın canım, hadi bakalım artık seni kimse tutamazzzz :10:

canım valla bende 2012 si var, yazın almıştım, uzmankariyerin sitesine bak, eğer orda bile 2013 yoksa demek ki daha çıkmamıştır tatlım
dün baktım, malesef yok, azcık beklemem gerekecek sanırım tarih için, bu arada matemetik çalışıyorum bende

evet, anayasa hem unutulmaya çok meyilli, son mayıs-haziran gibi bakılsa daha rahat olur

canım benim öncelikle ne karar verirseniz verin umarım sen ve sevdiceğin için hayırlı olur.
benim düşüncem yapması kararında.. çünkü artık öyle bi devre geldik ki, memurluk olsun da ne olursa olsun modundayız. tamam tabii ki gönül ister öğretmenlik ki bunun için de elimizden geleni yapıyoruz sevdiceğin de yapmıştır, ama 1 2 3 denemeler devam ettikçe ve atama yapılmadıkça (ki dikkat et atanmayınca demiyorum, ataması yapılmayınca) insan hem maddi hem manevi olarak çöküyor, insanın psikolojisini tamamen yıpratan bi süreç. ve en önemlisi hak ettiğini alamamak çok kötü. ama artık bizi bazı şeylere mecbur bırakıyolar, istemesek de başka seçimlere zorlanıyoruz. bu sancılı süreç size daha çok zarar vermeden tercih yapsın diyorum. zaten hayırlı değilse olmaz. Allah gönlünüze göre versin her şeyi. benim sevdicekten örnek vereyim. işletme okuyo, aklında ne hayaller vardı; ama hayat bazı gerçeklerle karşı karşıya bırakınca insanı, başka şeylere yönelme arayışına girdi o da. mesela gardiyanlığı denicek. ki daha mezun olup da iş bulamama üzüntüsünü de yaşamadı; ama şimdiden az çok tahmin ediyoruz iş bulamama ihtimalinin yüksek olduğunu. o yüzden bi kere denicek, biz her zaman hayırlıysa olsun diyerek yaklaşıyoruz, böyle diliyorum size de canım :16:

Haklısın canım...Dediğin gibi insanı çok yıpratıyor işsizlik süreci. Ben de 6 ay bekledim de çok zor çok...Üstelik o erkek olarak kendini daha çok sorumlu hissediyor haliyle...Ben de yap dedim artık napalım:31: Zaten ona da kırgınım, benim istemediğim yerleri bile yazmış hemen..Artık hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden. Umarım siz bu sıkıntıları yaşamadan işinize,birbirinize kavuşursunuz, ne çektiğimizi bir Allah bilir...Sonrasında mutsuz olmaktansa böyle beklemek bile belki daha hayırlıdır diyerek avunuyorum...Çok teşekkür ederim fikirlerin için, başarılar diliyor ve öpüyorum:16::16:

haa canım bu arada tercihlerden hiç anlamam. yalnız şuna kesinlikle dikkat edin, kılavuzda uyması gereken şartlar var. benim sevdicek geçen yıl 84 almıştı, ben bütün tercihlerine uyan yerleri yazmıştım, sadece ilk tercihine sırf bulunduğumuz il diye dsi teknisyenliği yazmıştım. ama sevdicek bilgisayar bölümü mezunu, uymuyodu ama ben hep zaten ilk tercih uymadığından onu direk geçerler diğerlerine bakar diye düşünüyodum. ve sonuçlar açıklandı benimki ilk tercihine atandı, tam işe başlıyacakken ankaradan aradılar, yanlış tercih yapmışsınız atamanız iptal oldu diye. ahh ahh böyle bi öküzlük yaptım işte zamanında, neyse hayırlı değilmiş dedik toparlandık. aman siz siz olun o koşullara şartlara dikkat edin

Aaayy kötü olmuş canım ya...Ama vardır her şeyde bir hayır bilemeyiz ki...Nasibi yokmuş orda demek ki...Allah hayırlı kapılar açsın inşallah...
Ne yaptı ne etti bilmiyorum, ben üzülmeyeyim stres etmeyeyim diye bana sormadan yapmış tercihini sinir oldum zaten:19::19::19::20::20::47:

ben cabuk unutan biriyim canım o yüzden sımdıden calısıp sureklı tekrar yapmak istiyoru iyice kavramak icin.
kimi de zor halledilir diyor.
işte bilemiyoruz ki:26:
aynen canım, bi de ben son 2 ay vatandaşlığa başlasam, hiçbir şey anlamadığımı görünce panik yaparım. eyvah son 2 ay kaldı, tekrar mı yapayım deneme mi çözeyim yoksa vatandaşlığa bir sürü vakit mı harcıyayım diye stres yapar dururum. biliyorum çünkü anlamıcam. şu anda çalışınca da anlamıcam ama en azından kafam rahat olur, çalıştıkça kar derim
sedefcim uzman kariyeri buldum ama stokta yk diyor bitmiş anlamında mı:43:
malesef canım =( 2012 ise gelmez bi daha ama 2013 çıkması yakındır
dün baktım, malesef yok, azcık beklemem gerekecek sanırım tarih için, bu arada matemetik çalışıyorum bende

evet, anayasa hem unutulmaya çok meyilli, son mayıs-haziran gibi bakılsa daha rahat olur
olsun canım o sırada matı hallediyosun bak o da güzel
Haklısın canım...Dediğin gibi insanı çok yıpratıyor işsizlik süreci. Ben de 6 ay bekledim de çok zor çok...Üstelik o erkek olarak kendini daha çok sorumlu hissediyor haliyle...Ben de yap dedim artık napalım:31: Zaten ona da kırgınım, benim istemediğim yerleri bile yazmış hemen..Artık hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden. Umarım siz bu sıkıntıları yaşamadan işinize,birbirinize kavuşursunuz, ne çektiğimizi bir Allah bilir...Sonrasında mutsuz olmaktansa böyle beklemek bile belki daha hayırlıdır diyerek avunuyorum...Çok teşekkür ederim fikirlerin için, başarılar diliyor ve öpüyorum:16::16:

Aaayy kötü olmuş canım ya...Ama vardır her şeyde bir hayır bilemeyiz ki...Nasibi yokmuş orda demek ki...Allah hayırlı kapılar açsın inşallah...
Ne yaptı ne etti bilmiyorum, ben üzülmeyeyim stres etmeyeyim diye bana sormadan yapmış tercihini sinir oldum zaten:19::19::19::20::20::47:

canım evet erkeklerde daha büyük sorumluluk oluyor, mesela benim sevgilim beni çalışan istiyor evlendiğimiz zaman ki ben de öyle istiyorum zaten mantıken tek maaşla geçinilmez. ama mesela şöyle de bişey var. bi erkek kendini devlet kapısına dayadığı zaman kendine güvencesi gelir ve karısı ücretli de yapsa özelde de yapsa bi şekilde ciddi adımlar atabilir. ama tam tersi olduğunda erkek her zaman huzursuz olur. tabii kişiden kişiye değişir ama genellediğimizde böyle.
canım boşver bırak kendi yapsın. ben yaptım da noldu batırdım her şeyi =) össde de ben yapmıştım benimkini, tutuşturdu kağıdı elime, nereleri yazdığıma bile bakmadı, sen nereyi istersen oraya giderim dedi, bu sefer insan acayip bi sorumluluğun altına girmiş gibi hissediyo kendini. şimdi kötü bi yere atanır Allah korusun. bu sefer ben istemiyodum burasını dese kahrolursun. kendi almış sorumluluğu, artık sana düşen hayırlısı demek canım

kızlar sabah staja gittim. öğrencilerim bana öğretmenler günü hediyesi roman havası yazmışlar :1: bi çingene okulundayım, yanlış anlamayın asla ayrım yapmam insanlar arasında, ama baştan çok önyargılarım vardı, öyle coş öyle şenler ki bayılıyorum onlara yaa :69: sürekli oynuyolar :9: neyse bana da bi roman havası yazmışlar, içinde adımın geçtiği, hem söylediler hem oynadılar. oyy kıyamam ben onlara ya, esmer güzellerim onlar benim :29:
sonra dişçiye gittim, salı gününe kaldı benim iş :ssz:
dinlenicem biraz, akşamdan kalma öğrenme psikolojisi testlerim var onları çözüp program geliştirme çalışıcam bu akşam :6:

kızçeler öğrenme psikolojisinden 60 soru çözüldü
murattakileri pzt tekrar günüme bıraktım
çok uykum geldi, biraz uyuycam, sonra program geliştirme beni bekler :10:

slm kızlarrr :16:
bugün öğrenme psikolojisinden ve matematikten soru çözdüm :21:
birazdan da rehberlikten soru çözmeye başlayacağım :68:

Son düzenleme:
slm kızlarrr :16:
birazdan da rehberliğe başlayacağım :68:

slm canlarımm :16:
birazdan da rehberlikten soru çözmeye başlayacağım ama öncesinde bir kahve molasını :8:

tam da acaba uyusam mı kahve içip uykumu açsam mı diye düşünüyodum canım :1:
ama en iyisi kestireyim biraz.. zaten kendimi açmak için yine kahve gerekli olucak :23:
afiyet bal şeker olsun sana :54:

tam da acaba uyusam mı kahve içip uykumu açsam mı diye düşünüyodum canım :1:
ama en iyisi kestireyim biraz.. zaten kendimi açmak için yine kahve gerekli olucak :23:
afiyet bal şeker olsun sana :54:

uyku sonrası kahve içmenin keyfi paha biçilemez sedefim en iyisini yapıyorsun :16:

Eğitim Bilimleri konuları tarafımdan temizlendi :ssz::ssz:

artık hergün eğitim bilimlerinden soru çözüp gy-gk çalışacağım. :21::21:

Back