2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Cnm hiç bilmiyom gelişim yaa ben yeni başladım ilerde bende size yardım edeceğim

olsun canım ben de daha yeni yeni başladım 7iklim çalışırken eskiden hiç bilmiyomuşum falan oluyorum
ihtiyaçtan öğrenmenin ilk ünitesi bitti, 1 test çözüldü, şimdi 7iklime geçiyorum
yarın stajım var, çıkınca dişçiye gidicem, dolgum düştü
eve gelince program geliştirme çalışıcam

aşkınihannn sana burda her zaman yer var sen bizim meslektaşımızsın

Çok sağ ol canım meslektaşım
Güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizini ben de burdaki topikten çook şey öğrenmiştim, çok iyi anlıyorum sizleri, hepinize kolay gelsin diyerek maruzatımı açıklıyorum Şimdi bilenleriniz vardır belki benim sevdicek de kadro bekleyen bir öğretmen.p10 dan 80 almıştı ancak branşı itibariyle alım oldukça az oldu ve atanamadı p3 puanı ise 84...Malum alımlar başladı, tercih yapsa mııı yapmasa mı kararsız kaldık. Öğretmenliği seviyor istiyor ama alımları az, 84'te kaldı bölüm Bu p3 puanı iyi mi, bir yerler gelir mi? Artık kurumlar arası geçişte kalktı diye biliyorum, napsak çok kararsız kaldık, akıl akıldan üstündür diyip size danışayım dedim:26:

Merhaba ortak. Yapsın.Açık ve net. Kavuşmak için meslek ayrımı kalmadı bizde,memurluk olsun yeter.

Bilgisayar işletmenliğini de yazsın. Üniversitede bilgisayar dersi almış olması yeterli.Kılavuza bakınca görürsünüz zati.

İş,iş,iş... Yapın,biz yaptık. %1 ihtimal bizim ama ya tutarsa ?

Evet öyle o kadar bunladık ki o da ben de...Ama onu zorlamak istemiyorum, benim yüzümden istemediği bir mesleği yapmasın diyorum, seviyor öğretmenliği. Gerçi öğretmenliğin de değeri kalmıyor ya eskisi gibi neyse burada motivasyonu kırmayalım Kılavuza baktım da çok karışık geldi bana anlamadım pek doğrusu, nerden bakabiliriz? Hayırlsıyla sizinki de olur inşallah.

Canım 4001 yazanları yazabilir. 6225 olanları yazabilir.Kılavuzun en alt sayfalarında o kodların ne anlama geldiği yazıyor,hangi nitelikler arandığı falan.

yükledim canım ,aktif molalar,notlar ,uyarılar,çözümlü ve çıkmış sorular, mini ve izleme testleri var.Son fotoğrafı da fasiküller halinde çıkartılabiliyor ondan çektim.

Son düzenleme:
Canım 4001 yazanları yazabilir. 6225 olanları yazabilir.Kılavuzun en alt sayfalarında o kodların ne anlama geldiği yazıyor,hangi nitelikler arandığı falan.

Tamam canım çok sağ ol...
Hayırlısıyla gönlümüze göre bir iş olsaydı ne güzel olurdu. Haftanın 6 günü çalışıyor şimdi ama karın tokluğuna bile değil
Dualarımızda unutmayalım birbirimizi

uzman kariyerin 2013 tarih öğreten soru bankasını bulamıyorummmmm, siz nerden aldınız??
hep 2012 si var, coğrafyada aynı şekilde
hevese geldik ders çalışalım dedik, kitabı bulamadım bende boş durmayım diye matematiktan test çözdüm

sedefcim evet o dersler ücretsiz ama eski dersler yani sen izlemişsindir muhtemelen ama bence izleyin kızlar tavsiye ederim kadın kendini paralıyor resmen helal olsun yani bendende öyle bir öğretmen çıkar inanıyorum içimdeki güce

melodi hanım agaydı sorma az saclarımı yolmadı camasırlarını yıkattırdı hep

kuzumm vatandaşlık çalışman nasıl gitti, ilk mi başladın vatandaşlıpa çalışırken nasıl bi yol izledin

canım aslında gecen hafta baslamıstım o zaman yazarak calısayım dedim ama cok zaman alıyor cünkü cok fazla ezber ve konu var. o yüzden sadece unutma ihtimalım olan yerleri yani tanımları yazarak calıstım dıgerlerini altını cizerek falan.
ama cok sıkıcı:120::120:
Haydeeee bende nerde bu kız diyorum :)) İi geldin ya hoşgeldinn
hosbuldum kuzum sen neler yaptın
gecmıs olsun canım.
maasallah son hız devam derslere
kızlar 2012 KPSS Eğitim Bilimleri Modüler 10.000 Soru Bankası İhtiyaç Yayınları bu modüler set 14 tl diyor yaa alsam mı ki:44:
bende tarihten I.TBMM ve milli mücadele muharebelerini bitirdim
şimdi testlerine başlıyorum canlarım

bende tarihten I.TBMM ve milli mücadele muharebelerini bitirdim
şimdi testlerine başlıyorum canlarım
harikasın nurum tubam ekliyorum tabloya büyük bi gururla
canım benim öncelikle ne karar verirseniz verin umarım sen ve sevdiceğin için hayırlı olur.
benim düşüncem yapması kararında.. çünkü artık öyle bi devre geldik ki, memurluk olsun da ne olursa olsun modundayız. tamam tabii ki gönül ister öğretmenlik ki bunun için de elimizden geleni yapıyoruz sevdiceğin de yapmıştır, ama 1 2 3 denemeler devam ettikçe ve atama yapılmadıkça (ki dikkat et atanmayınca demiyorum, ataması yapılmayınca) insan hem maddi hem manevi olarak çöküyor, insanın psikolojisini tamamen yıpratan bi süreç. ve en önemlisi hak ettiğini alamamak çok kötü. ama artık bizi bazı şeylere mecbur bırakıyolar, istemesek de başka seçimlere zorlanıyoruz. bu sancılı süreç size daha çok zarar vermeden tercih yapsın diyorum. zaten hayırlı değilse olmaz. Allah gönlünüze göre versin her şeyi. benim sevdicekten örnek vereyim. işletme okuyo, aklında ne hayaller vardı; ama hayat bazı gerçeklerle karşı karşıya bırakınca insanı, başka şeylere yönelme arayışına girdi o da. mesela gardiyanlığı denicek. ki daha mezun olup da iş bulamama üzüntüsünü de yaşamadı; ama şimdiden az çok tahmin ediyoruz iş bulamama ihtimalinin yüksek olduğunu. o yüzden bi kere denicek, biz her zaman hayırlıysa olsun diyerek yaklaşıyoruz, böyle diliyorum size de canım

haa canım bu arada tercihlerden hiç anlamam. yalnız şuna kesinlikle dikkat edin, kılavuzda uyması gereken şartlar var. benim sevdicek geçen yıl 84 almıştı, ben bütün tercihlerine uyan yerleri yazmıştım, sadece ilk tercihine sırf bulunduğumuz il diye dsi teknisyenliği yazmıştım. ama sevdicek bilgisayar bölümü mezunu, uymuyodu ama ben hep zaten ilk tercih uymadığından onu direk geçerler diğerlerine bakar diye düşünüyodum. ve sonuçlar açıklandı benimki ilk tercihine atandı, tam işe başlıyacakken ankaradan aradılar, yanlış tercih yapmışsınız atamanız iptal oldu diye. ahh ahh böyle bi öküzlük yaptım işte zamanında, neyse hayırlı değilmiş dedik toparlandık. aman siz siz olun o koşullara şartlara dikkat edin

ayy bunlar harika kitap değil neşe kaynağı bakmaya doyamadım vallahi, iyi ki almışsın canım, hadi bakalım artık seni kimse tutamazzzz
canım valla bende 2012 si var, yazın almıştım, uzmankariyerin sitesine bak, eğer orda bile 2013 yoksa demek ki daha çıkmamıştır tatlım

kızlar genel kültür yetenek soru bankası alacagım ama hala bulamadım böyle kitap kitap giden bir set.
yediiklim düşünüyorum ama sanırım onda da tek kitap seklınde var:26:
bir de sevdicek bana uzman kariyerin egitim denemesını gondermiş. 15li set nasıl oldugunu bilen var mı uzmanın denmelerini

evet izledim canım ama ben de aynen senin gibi düşünüyorum, o kadını izlemeye doyamam, yine dershanede coğrafyada ilerledikçe bakarım onun videolarına o kadından başka da coğrafya kaynağına gerek yok
valla hakikaten sende o potansiyel var canım. sen de kendini sürekli geliştiren yeniliklere açık birisin, aynı nihan hoca gibi öğrencilerin öğrensin diye her yolu denersin ve sarmal eğitimden şaşmazsın diye düşünüyorum

canım ihtiyaç alma diyorum, soruları çözmeye bile değmez.
onun yerine hepinize murat yayınlarının eğitim bilimleri yaprak testini öneriyorum. gelişim sayfasına yazdığım sorular murattandı, aslında sorular kolay ama şıkları zor geldi bana, kasıldım yani çözerken, eleyecek şık bulamadım. alın çözün. zaten değişik sorular çözmemiz lazım, o değişik sorularınızdan biri de murat olsun. 1550 soru var.
kuzum vatandaşlık sıkıcının önde gideni, malesef onu öyle kabul edicez, yapçak bişey yok. yazarak akılda kalması için iyi ama çok zaman alır evet, onun yerine x yayıncılık ya da 24 saatte vatandaşlık ezber yerleri ezberlememiz için yarar sağlıyabilir.

öyle mi dersin canım peki ihtiyacı neden begenmiyorsun:44:

canım bende geçen yıldan kalma uzmanın modüler soru bankası seti var gy gk. ama çözmedim ben onu, yeni yeni başlıcam. içeriği nasıl bilmiyorum ama senin dediğin gibi kitap kitap ve konu konu. setin adı sistematik soru bankası. önce kolay sorulara yer vermiş, daha sonra düzey geliştirme soruları var, onlar biraz daha sor, daha zor sorulara yer vermiş, bi de denemelere yer vermiş. ben 2012 almıştım, bilmiyorum 2013 ü var mı :26:
denemeyi hiç bilmiyorum, daha hiç denemem olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…